Cum să devii hipnoterapeut

Hipnoterapia a devenit populară în rândul pacienților cu condiții cronice de sănătate, astfel încât mai mulți terapeuți și medici devin certificați în această practică. Practicanții medicali și de sănătate mintală pot deveni hipnoterapeuți certificați, câștigând o diplomă de absolvent în domeniul lor, găsind o școală care se potrivește nevoilor și obiectivelor lor și, eventual, stabilind o practică proprie. Când vă stabiliți ca hipnoterapeut, va trebui să creați o rețea de afaceri puternică, prezența web și baza de clienți în comunitatea dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Devenind certificat ca hipnoterapeut
  1. Imaginea intitulată deveni un judecător pas 1
1. Câștigați o diplomă de absolvent într-un domeniu medical sau de sănătate mintală. Înainte de a aplica la o școală sau cursuri de hipnoterapie, trebuie să câștigi o diplomă și să stabilești un context în medicina tradițională, consiliere și asistență socială, psihiatrie și psihoterapie sau științe comportamentale.
  • Hipnoterapeuți lucrează cu clienții care suferă de o varietate de condiții medicale sau de sănătate mintală, cum ar fi durerea cronică, dependențele, tulburările de anxietate, depresia și trauma. Aveți nevoie de know-how-ul medical înainte de hipnotizarea persoanelor cu traume sau dependențe adânci.
  • Imaginea intitulată deveni un model de dimensiune plus pasul 4
    2. Verificați cerințele statului pentru a deveni hipnoterapie. Cerințele de certificare diferă pe baza statului în care locuiți și aceste legi sunt, de asemenea, supuse schimbării, deci verificați cu starea dvs. în care vă practicați profesia medicală actuală înainte de a începe certificarea. Unele state reglează hipnoterapia și alții nu.
  • Puteți citi despre cerințele de stare actualizate pe site-ul Uniunii Hipnothelerapeuți.
  • De exemplu, în statul Colorado trebuie să fiți licențiat sau să fiți listați în baza de date a psihoterapeitului fără licență. Pe de altă parte, Connecticut cere să fiți înregistrat pentru a practica hipnoza.
  • Indiferent de situația în care locuiți, Consiliul Național al Hipnotherapeutilor clinici certificați vă cere să câștigați o diplomă de absolvent în domeniul dvs. ca o condiție prealabilă pentru certificare. Sănătatea mintală și practicienii medicali trebuie să câștige o diplomă de absolvent în disciplina lor academică de la o instituție educațională acreditată la nivel regional. De exemplu, practicanții medicali trebuie să dețină o diplomă de masterat sau doctorat.
  • Gradele obținute la instituțiile acreditate sunt recunoscute de Consiliu în baza de date a acreditării învățământului superior și sunt acceptate de consiliul național pentru hipnoterapeuști clinici certificați.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 6
    3. Aplicați pentru a lua cursuri de certificare la o școală de hipnoterapie. Cercetarea școlilor locale online și vizitați site-urile lor web pentru a aplica sau a solicita o cerere care va fi trimisă în poștă. De exemplu, dacă doriți să fiți certificată prin intermediul consiliului național de hipnothelerapeuți clinici certificați, solicitați o cerere prin intermediul site-ului lor.
  • Consiliul de administrație oferă oportunități de rețea și certificare pentru sănătatea mintală și profesioniștii din domeniul medical, deci este o modalitate eficientă de a ajunge la mai mulți colegi și de a găsi oportunități de angajare.
  • Cercetare Școli de hipnoterapie pentru cost și locație. Mulți oameni sunt limitați din punct de vedere geografic sau financiar atunci când caută școli pentru a participa, astfel încât să puteți găsi la o școală locală preferabilă călătoriei.
  • Aflați dacă școala este aprobată de stat sau asociația medicală aprobată pentru certificarea asistentelor medicale, terapeuți și medici în hipnoterapie.
  • Vizitați școlile pe care le gândiți. Programați o vizită în timpul unei case deschise sau cereți să stați pe o clasă pentru a observa stilurile instructorilor și pentru calitatea materialului învățat.
  • Imagine intitulată trece examenele finale Pasul 2
    4. Participați la cursurile de certificare în hipnoterapie. Odată ce ați câștigat gradul de absolvent și ați fost acceptat la o școală de hipnoterapie, vi se va cere să luați un total de 50 sau mai multe ore de cursuri pentru a deveni un hipnoterapeut certificat.
  • Trebuie să luați cel puțin 18 ore de cursuri de hipnoză, care includ practica în clasă supravegheată, ca parte a celor 50 de ore necesare.
  • Pentru a primi o certificare diplomate, trebuie să utilizați hipnoterapie timp de 3 ani și să tratați cu succes pacienții cu acesta pentru un total de 150 de ore.
  • Dacă doriți o certificare colegii, trebuie să utilizați hipnoterapie timp de 3 ani și să tratați cu succes pacienții cu acesta timp de 250 de ore.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    5. Aplicați pentru a primi certificarea după finalizarea tuturor claselor. Pentru a obține certificarea dvs., trebuie să trimiteți o cerere la un consiliu de hipnoterapie, cum ar fi Colegiul American de Hipnoterapie. Această cerere trebuie să conțină transcrierile și verificarea finalizării unui program de formare în hipnoză sau hipnoterapie clinică.
  • Odată ce cererea dvs. este aprobată, veți primi certificarea dvs. pentru a lucra ca hipnoterapeut.
  • Partea 2 din 2:
    Stabilirea practicii dvs. de hipnoterapie
    1. Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    1. Obțineți o licență de afaceri pentru a practica. Dacă ați descoperit că lucrați fără licență de afaceri, puteți fi taxat o amendă largă pentru fiecare zi în care nu lucrați cu o licență de afaceri. O licență de afaceri costă 100 $ pentru anul și arată că sunteți legitim.
    • Pentru a primi o licență de afaceri, trebuie să vizitați Primăria locală în cartierul în care locuiți pentru a completa documentele.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 6
    2. Alegeți un nume de afaceri. Când alegeți un nume de afaceri, asigurați-vă că este legată de adresa URL a site-ului dvs. Gândiți-vă la ceea ce un client intră într-o căutare Google când caută hipnoterapeuți.
  • Dacă cineva caută ajutor cu o problemă de dependență, doriți să vă asigurați că numele practicii dvs. apare într-o căutare Google pentru terapia de dependență. Ceea ce intră în căutare este: "Trebuie să renunț la fumat" sau "am o problemă de droguri."Includeți acele cuvinte cheie în numele practicii dvs. sau a adresei web dacă dependența este nisa dvs.
  • După ce alegeți un nume, trebuie să o rezervați, așa că asigurați-vă că nimeni altcineva din regiunea dvs. nu utilizează același nume. Există avocați de afaceri mici care pot face acest lucru pentru dvs. și puteți face acest lucru online. Rezervarea unui nume costă de obicei aproximativ 30 de dolari.
  • Au un nume alternativ pentru afacerea dvs. dacă este deja luat.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas hipnoterapeut
    3. Obțineți un birou pentru practica dvs. Puteți închiria un spațiu gol de birouri disponibil într-o clădire de birouri, fie puteți folosi biroul altcuiva cu permisiunea lor, desigur.
  • Dacă știți un consilier care ar fi dispus să-ți împărtășească chiria de birouri cu tine în weekend-uri sau seri, ar fi o victorie câștigătoare pentru amândoi.
  • Creați un spațiu de hipnoterapie în casa dvs., transformând un oficiu de garaj, Den sau Home într-o cameră în care puteți lua clienți pentru sesiuni confortabile de hipnoterapie.
  • Imagine intitulată face alegeri de carieră prietenoasă cu ADHD Pasul 17
    4. Programați un timp pentru a lucra cu clienți hipnoterapie în fiecare săptămână. Gândiți-vă la ce fel de ore sau în ce zile ale săptămânii doriți să lucrați la practica dvs. și să lucrați în jurul programului obișnuit de locuri de muncă.
  • De exemplu, dacă ieșiți din muncă la 3, apoi întâlniți cu clienții de la 6-10.
  • După orele de lucru sunt ideale pentru clienți, deoarece pot vedea un hipnoterapeut seara și pot beneficia de o relaxare profundă la sfârșitul zilei. Weekend-urile sunt, de asemenea, disponibile pentru o mulțime de oameni, de asemenea.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 1
    5. Creați un site web pentru practica dvs. Design sau au altcineva de proiectare, un logo și o schemă de culori pentru site-ul dvs., cărți de vizită, dependente și anunțuri.
  • Asigurați-vă că numele dvs. de afaceri este în adresa URL, astfel încât să vă prezentați într-o căutare Google de la persoane care caută ajutor.
  • Vânzarea de cărți, CD-uri sau MP3-uri vor genera venituri și va crea o prezență pentru dvs. ca hipnoterapeut pe Internet.
  • Imaginea intitulată Obțineți un post rapid Pasul 5
    6. Rețea cu alți hipnoterapeuți. Grupurile de rețea sunt utile, deoarece vă conectează la mai mulți clienți și oportunități de angajare. Există câteva opțiuni diferite pentru crearea de rețele cu alți profesioniști, cum ar fi aderarea la un grup de rețele de afaceri sau grupuri de hipnotist profesionale pentru a întâlni pe alții din regiunea dvs. sau în întreaga lume.
  • Unele grupuri sunt orientate spre hipnoterapeuți, cum ar fi rețeaua profesională de hipnoterapie. Puteți deveni membru online.
  • Organizațiile precum Alianța Internațională a Hipnotiștilor Profesioniști oferă resurse pentru profesioniști online și, de asemenea, conferințe gazdă.
  • O altă modalitate de a vă stabili prezența este închirierea unui birou lângă birouri de psihoterapie și consiliere, clinici de acupunctură sau un birou de terapie fizică.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 4
    7. Publicitate și piața în care potențialii clienți vă vor găsi anunțurile dvs. Dacă tratați copiii cu ADHD, puneți anunțurile unde știți că copiii cu ADHD și părinții lor îi vor vedea. Același lucru se aplică dacă tratați dependența, puneți-vă anunțurile în cazul în care persoanele cu dependență le pot vedea, cum ar fi clinici sau centre de reabilitare a drogurilor.
  • Puteți, de asemenea, să faceți publicitate online, unde pacienții care caută ajutor cu condițiile lor cronice vă pot găsi.
  • Unii hipnoterapeuți ajută oamenii să piardă în greutate, astfel încât publicitatea la o sală de gimnastică sau de sănătate ar fi ideală.
  • Hipnothelerapeuții de sănătate mintală pot face publicitate în clinici psihiatrice.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 10
    8. Învățați cursuri și seminarii despre hipnoterapie. În plus față de generarea de venituri pentru dvs., sesiunile de grup și seminarii beneficiază de alți terapeuți sau medici care sunt curioși să învețe despre hipnoterapie, regresia vieții trecute și munca interioară a copilului. Unii oameni găsesc mai confortabil să înveți hipnoterapia într-un cadru de grup.
  • Oferiți-vă de discuții cu grupurile de interese speciale, organizațiile de caritate și organizațiile locale. De obicei, ele sunt deschise pentru a vă găzdui prelegerea cu privire la beneficiile hipnoterapiei.
  • Dacă vă place să efectuați, prezentați-vă abilitățile hipnotizice pe cont propriu vă va expune clienților potențiali.
  • sfaturi

    Introduceți-vă profesioniștilor din domeniul sănătății din comunitatea dvs. Acestea vă pot recomanda pacienților lor, deoarece hipnoterapia este recunoscută pe scară largă și acceptată de comunitatea medicală ca tratament pentru anumite probleme de sănătate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar