Cum să deveniți ofițer de poliție din regatul unit

Dacă doriți să protejați alți cetățeni, investigați infracțiunile și să vă mențineți pacea, fiind un ofițer de poliție poate fi locul potrivit pentru dvs. Poliția vă ajută să vă conectați cu comunitatea locală și să faceți o diferență în zona dvs. Dacă locuiți în Marea Britanie și doriți să fiți ofițer de poliție, trebuie să îndepliniți cerințele de bază și să obțineți o educație în poliție înainte de a vă aplica. Cu perseverență și muncă grea, puteți fi ofițer de poliție.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 1
1. Să fie peste vârsta de 18 ani pentru a aplica. Ofițerii de poliție trebuie să fie o vârstă minimă de 18 ani înainte de a putea aplica pentru a se alătura unei forțe de poliție. Așteptați până la data de 18 ani și după ce ați terminat liceul pentru a fi luat în considerare pentru un program de poliție.
  • Nu există o gamă maximă de vârstă pentru a deveni ofițer de poliție, dar mulți ofițeri se vor retrage în jur de 60 de ani.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 2
    2. Au un valid Licența Driverului din Marea Britanie. Multe forțe de poliție solicită să aveți o licență de conducere, astfel încât să puteți utiliza o mașină și să călătoriți în situații de urgență. Asigurați-vă că luați lecții de conducere și treceți testul de conducere, astfel încât să puteți obține licența dvs. Obțineți confortabil de conducere în jurul zonei dvs., deci sunteți familiarizați cu comunitatea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 3
    3. Trăiesc în Marea Britanie timp de cel puțin trei ani înainte de a aplica. Dacă nu sunteți nativ în Marea Britanie, atunci trebuie să locuiți acolo cu cel puțin trei ani înainte ca o forță de poliție să ia în considerare cererea dvs. Mențineți dovada rezidenței, astfel încât să puteți arăta cât timp ați trăit acolo dacă vi se cere. După trei ani, veți putea trimite o cerere.
  • Dacă nu sunteți cetățean al Mărcii, trebuie fie deveni cetățean sau să fie un cetățean străin fără restricții la șederea dvs.
  • S-ar putea să fiți încă eligibili să deveniți ofițer de poliție dacă ați ieșit din țară care lucrează pentru guvernul britanic sau călătoriți cu forțele armate.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 4
    4. Asigurați-vă că aveți o înregistrare penală curată. Respectați legea și mențineți o poziție bună cu comunitatea dvs., astfel încât să puteți aplica pentru o poziție. Evitați utilizarea drogurilor ilegale, fiind intoxicați sau asociați cu infractorii. Fii un model bun pentru alții, astfel încât oamenii să se uite la tine când ai devenit ofițer de poliție.
  • Dacă aveți vreun cazier judiciar, trebuie să le declarați în cererea dvs. pentru a vedea dacă sunteți în stare să vă alăturați forței de poliție.
  • Avertizare: Nu sunteți eligibil să deveniți ofițer de poliție dacă ați fost condamnat pentru o crimă violentă, deținerea de droguri sau dacă ați fost în închisoare.

  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 5
    5. Rămâi fizic potrivit. Ofițerii de poliție trebuie să treacă un examen medical și de fitness înainte de a obține un loc de muncă. Fă sport regulat și mânca sănătos astfel încât să puteți menține aptitudinea fizică de vârf. Dezvoltă un Planul de fitness care include formarea de funcționare și forță, astfel încât să vă potriviți pentru slujbă.
  • Căutați exerciții care vă pot ajuta să vă stimulați reflexele, deoarece trebuie să aveți un timp de reacție rapid ca ofițer.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea unei educații
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 6
    1. Concentrați-vă pe cursurile de educație engleză, matematică și fizică în școala secundară. În timp ce sunteți încă în școală, acordați o atenție deosebită cursurilor de engleză și matematică, deoarece le veți folosi frecvent în munca poliției. Acordați atenție scrisului și a vorbirii publice, astfel încât să puteți comunica eficient. Continuați cursurile de educație fizică, astfel încât să puteți rămâne potrivită pentru orice examinări de fitness pe care le veți avea pentru forța de poliție.
    • Alte subiecte vă puteți concentra asupra includerii limbii străine și a studiilor religioase, astfel încât să puteți comunica cu ceilalți.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Marea Britanie Pasul 7
    2
    Treceți-vă GCSES cu 9-4 clase. GCSE sunt examene pe care le puteți lua în școala secundară. GCSE acoperă mai multe subiecte și determină nivelul dvs. de cunoștințe pentru plasarea universității sau a locurilor de muncă. Studiați greu și citiți prin cărți de practică GCSE pentru a vă pregăti pentru teste. Concentrați-vă în timpul testelor, astfel încât să puteți obține 9-4 grade pentru a fi luate în considerare pentru forța de poliție.
  • Încercați să limitați distragerile în timp ce studiați pentru GCSE, astfel încât să nu pierdeți nici o atenție.
  • Bacsis: Unele forțe de poliție vor accepta noi ofițeri cu înregistrări GCSE fără alte educații, dar este posibil să nu fiți eligibili pentru promoții.

  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 8
    3. Obțineți o diplomă de poliție de 3 ani de la o universitate. Unele universități oferă programe de 3 ani care trec peste elementele de bază ale procedurii de poliție și vă pregătesc pentru slujbă. Se aplică unei școli care are un program de poliție, astfel încât să puteți obține o educație și o experiență formală. Unele dintre cursurile dvs. vor include dreptul penal, operațiunile de poliție și procesele și criminologia. Asigurați-vă că vă concentrați asupra studiilor, astfel încât să puteți trece cursurile dvs!
  • Evitați să mergeți la orice partide unde ar putea exista droguri ilegale sau activități în timp ce sunteți în școală.
  • Image denumită devenind un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 9
    4. Încercați o ucenicie pentru a obține experiență la locul de muncă. Multe forțe de poliție vor oferi un program de ucenicie-grad, unde puteți obține experiență în timp ce participă și la cursuri de poliție. Contactați forța de poliție locală pentru a vedea dacă oferă programul de ucenicie. Dacă sunt, completați complet aplicația și trimiteți-o pentru a vedea dacă ați fost acceptat.
  • Ucenicia vă permit să câștigați bani din forța de poliție în timp ce vă câștigați gradul.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea pentru o poziție de ofițer
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 10
    1. Trimiteți un formular complet de cerere la forța de poliție. Alegeți o forță de poliție pe care doriți să o lucrați și să localizați aplicația online. Verificați dacă aveți nevoie să o completați cu mâna sau dacă îl puteți completa digital. Citiți cu atenție aplicația, astfel încât să nu pierdeți nicio regulă sau cerințe de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie să completați cererea cu mâna, scrieți lizibil, astfel încât forța aplicați să vă puteți citi cu ușurință aplicația.
    • Unele aplicații pot fi online în timp ce altele ar putea fi nevoite să fie tipărite și trimise prin poștă forței pentru care aplicați.
    • Diferitele secțiuni ale aplicației pot necesita cerneală de culoare diferită, deci asigurați-vă că schimbați stilourile după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Marea Britanie Pasul 11
    2. Vizitați un centru de evaluare pentru a completa testele scrise. Dacă cererea dvs. este acceptată, mergeți la cel mai apropiat centru de evaluare a poliției pentru a lua următoarele examene. Centrele de evaluare vor efectua examene scrise despre conceptele de bază ale poliției, precum și exercițiile fizice. Ascultați instructorii de la centru cu atenție pentru a trece toate examenele.
  • Puteți găsi pachete de bază de competență online, astfel încât să puteți studia înainte de examenele scrise.
  • Un examen scris vă va oferi o situație de bază de poliție, cum ar fi managementul conflictelor, unde trebuie să sugerați modalități de rezolvare a problemei.
  • De asemenea, vi se poate solicita să luați un chestionar de competență pentru a vă evalua abilitățile.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 12
    3. Practicați politica de bază și exercițiile fizice la Centrul de evaluare. În aceeași zi ca și examenele scrise, vi se va cere să completați testele fizice de fitness, cum ar fi puterea și rezistența corpului superior. După testele fizice, instructorii vă vor oferi exerciții de poliție situaționale pe care trebuie să le completați.
  • Exercițiile de poliție pot include situații de rol de rol, cum ar fi manipularea unei altercații la un pub.
  • Centrele de evaluare desfășoară, de asemenea, teste medicale și de droguri pentru a vă asigura că sunteți suficient de sănătoși pentru a fi ofițer de poliție.
  • În total, centrul de evaluare va dura aproximativ 3 ore pentru a completa toate examenele și testele.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 13
    4. Unghii competențele de bază interviu. Multe interviuri de competență de bază vă vor cere să vorbiți despre un moment în care ați demonstrat abilitățile. Răspundeți la fiecare întrebare pe deplin și sincer, astfel încât ofițerii să știe că sunteți un candidat bun. Mențineți o atitudine prietenoasă și deschisă pentru a lăsa o impresie bună cu intervievatorul. Când ați terminat, mulțumesc intervievatorului și spuneți-le că sunteți dornici să auziți de la ei.
  • Unele întrebări pe care le puteți obține în timpul interviului dvs. includ: "Ce valori credeți că sunt importante pentru un ofițer de poliție?"Sau" Care este un exemplu specific al unei sarcini pe care ați făcut-o că sunteți mândru?"
  • Bacsis: Folosește STEA Metodă în timp ce răspundeți la întrebările interviului. Explica Situatie, Spuneți intervievatorului Sarcină Ați nevoie să completați, să discutați Acțiuni ați luat și explicați sfârșitul Rezultat.

  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție din Regatul Unit Pasul 14
    5. Acceptați o poziție la o secție de poliție. Odată ce treceți toate examinările din centrul de evaluare, puteți începe să lucrați pentru forța de poliție pe care ați solicitat-o. La început, veți avea o perioadă de probă de 2 ani, astfel încât să puteți afla cum funcționează forța și stația. După acel moment, puteți începe clasarea sau aplicarea unităților de specialitate.
  • Nu există ore de setare pentru a lucra ca ofițer de poliție. Fiți pregătiți să lucrați la rotirea dimineața, ziua și schimbările de noapte.
  • sfaturi

    Vedeți dacă departamentul dvs. de poliție are un program de voluntariat, astfel încât să puteți dezvolta o legătură bună cu ofițerii înainte de a vă aplica.

    Avertizări

    Nu sunteți eligibili pentru a deveni ofițer de poliție dacă ați comis infracțiuni violente, ați fost în închisoare sau ați fost condamnați pentru acuzațiile legate de droguri.
  • Poliția este un loc de muncă stresant, deoarece vă puteți pune în pericol în timp ce lucrați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar