Cum să convertiți un permis de conducere al ue în marea britanie

Dacă vă deplasați de la Uniunea Europeană (UE) la Regatul Unit (Marea Britanie), vă puteți întreba ce este starea dvs. de conducere. Să nu vă faceți griji! Am răspuns la toate întrebările legate de licențe de mai jos, astfel încât să puteți lovi în mod legal drumul odată ce vă aflați în Marea Britanie.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Pot să-mi schimb permisul de conducere al UE pentru o licență din Regatul Unit?
  1. Imagine intitulată Înregistrați-vă la vot Pasul 10
1. Eventual, dacă sunteți deja rezident al Marea Britanie. Eligibilitatea dvs. depinde în cele din urmă de tipul de licență pe care o aveți, de vârsta dvs. și de unde ați trecut testul original al șoferului. Site-ul oficial al Guvernului din Marea Britanie oferă un test de eligibilitate rapidă pe care îl puteți lua aici: https: // Gov.Marea Britanie / Exchange-Driving-Louder.
Întrebarea 2 din 5:
Cât costă convertirea unei licențe UE către Marea Britanie?
1. Costă 43 de lire sterline pentru a vă converti licența. Pentru a obține rularea cu bile, completați formularul de comandă D1, pe care îl puteți obține online de la agenția de licențiere a șoferului și a vehiculelor (DVLA). Apoi, trimiteți formularul și plata la adresa specificată pe formular. DVLA vă va trimite o licență în termen de 3 săptămâni.
Întrebarea 3 din 5:
Trebuie să-mi schimb permisul de conducere al UE în Marea Britanie?
  1. Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
1. Nu, nu. Potrivit site-ului oficial din Marea Britanie, sunteți permis legal să conduceți în Marea Britanie, atâta timp cât licența dvs. UE este validă și aveți mai puțin de 70 de ani.
  • De asemenea, puteți conduce în mod legal în Irlanda de Nord cu o licență UE.
Întrebarea 4 din 5:
Pot să conduc încă dacă sunt mai în vârstă?
1. Da, dar trebuie să vă reînnoiți frecvent licența. În Marea Britanie și Irlanda de Nord, trebuie să vă reînnoiți licența o dată la 3 ani după ce ați întors 70.
  • Puteți reînnoi Marea Britanie License Online. Vizitați site-ul lor oficial pentru ao face: https: // Gov.Regatul Unit / Reînnoire-License-la-70.
  • Va trebui să reînnoiți licența de la Irlanda de Nord prin poștă. Agenția pentru șofer și vehicule (DVA) vă va trimite un formular pe care îl puteți trimite prin poștă.
Întrebarea 5 din 5:
Puteți avea 2 licențe de conducere în Marea Britanie?
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
1. Sunteți permis legal să aveți 2 licențe. Cu toate acestea, nu puteți solicita oa doua licență din Marea Britanie dacă aveți deja o licență valabilă.

Referinţă

Sursa XResearch
Partajați pe rețeaua socială:
Similar