Cum să sunați în marea britanie din statele unite

Dacă doriți să rămâneți în contact cu oamenii din Regatul Unit, le puteți oferi un apel din Statele Unite cu ușurință. Pentru a apela pe cineva din Marea Britanie, va trebui să formați "011", atunci "44," urmată de numărul persoanei. Când sunați în Marea Britanie, există câteva lucruri pe care ar trebui să le țineți cont, ca și comisioanele suplimentare pe care le puteți suporta de a face un apel internațional. Dacă urmați pașii potriviți și formați numerele potrivite, veți vorbi cu cineva din Marea Britanie în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Apelarea numărului de telefon
  1. Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 1
1. Apelați 011 sau tasta "+". 011 este numărul pe care îl formați pentru a face un apel în afara Statelor Unite. Unele telefoane mobile vă solicită să formați + în loc de 011 pentru a apela în afara țării. Încercați oricare metodă dacă apelați de la un telefon mobil.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 2
    2. Apelați 44. Acest număr este codul țării pentru Regatul Unit. După apelare 44 veți putea apela orice număr din Marea Britanie.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 3
    3. Introduceți codul zonal. Marea Britanie este realizată din diferite coduri de zonă care pot avea oriunde de la 2-5 cifre în număr. Dacă codul zonal are 0 în fața acestuia, nu formați acest număr. Introduceți restul numerelor după 0.
  • Codurile de zonă populare includ 020 pentru Londra, 0113 pentru Leeds, 0161 pentru Manchester și 01452 pentru Gloucester.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 4
    4. Introduceți restul numărului de telefon. Restul numărului de telefon ar trebui să fie oriunde de la 4-8 cifre. Codul zonei și numărul de telefon combinat vor compensa un număr de 10 cifre. Aceasta este lungimea tuturor numerelor de telefon din Marea Britanie.
  • Imagine intitulată Apelați Marea Britanie din Statele Unite Pasul 5
    5. Așteptați ca telefonul să sune. Odată ce ați format numărul complet de 10 cifre, telefonul ar trebui să înceapă să sune pe cealaltă parte. Așteptați ca persoana din Marea Britanie să-și ridice sfârșitul telefonului.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere alte practici
    1. Imagine intitulată Apelați Marea Britanie din Statele Unite Pasul 6
    1. Calculați timpul în Marea Britanie. Marea Britanie utilizează Timpul de vară BST sau britanic, în timpul verii și Greenwich timp (GMT) pentru restul anului. Continental U.S., Pe de altă parte, are patru zone de timp. Fiți atenți la diferențele de timp, astfel încât să nu sunați în Marea Britanie la orele inadecvate ale nopții.
    • Timpul în Marea Britanie cu 5 ore înainte de est.
    • Timpul din Marea Britanie este la 6 ore înainte de CST.
    • Timpul în Ukis cu 7 ore înainte de MST.
    • Timpul din Marea Britanie are 8 ore înainte de PST.
  • Imagine intitulată Apelați Marea Britanie din Statele Unite Pasul 7
    2. Programați apelul în prealabil. Calculați diferența de timp dintre locul în care vă aflați și Marea Britanie și programați un apel cu persoana care lucrează pentru amândoi. Acest lucru vă va asigura că nu le numiți în timp ce sunt la locul de muncă, dormind sau fac ceva important.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 8
    3. Determină taxele suplimentare. Multe companii de telefonie vor percepe taxe suplimentare pentru a face apeluri internaționale. Citiți și înțelegeți planul dvs. de telefon, astfel încât să știți cât de mult va trebui să plătiți.
  • Unele companii mobile vor avea planuri speciale create pentru a face apeluri internaționale, astfel încât să doriți să investigăm acest lucru dacă sunați frecvent în Marea Britanie.
  • Partea 3 din 3:
    Explorarea alternativelor mai ieftine
    1. Imagine intitulată Apelați Marea Britanie din Statele Unite Pasul 9
    1. Discuta online. Evitați taxele de apel internaționale excesive prin utilizarea aplicațiilor de chat video, cum ar fi Skype sau Google Voice. Pentru a evita taxa internațională, asigurați-vă că ambii oameni au un cont înregistrat la cerere și utilizează internetul local pentru a se conecta unul la altul. De asemenea, puteți utiliza programe de chat pentru a vorbi mai degrabă prin text decât pentru a face apeluri scumpe.
    • Aplicațiile populare de chat includ Gchat, Yahoo Messenger și Facebook Messenger.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 10
    2
    Utilizați carduri de apel internaționale. Puteți achiziționa un card de apelare internațională la unele magazine de departament, online sau prin intermediul furnizorului dvs. de telefon. Puteți încărca bani pe aceste carduri și le puteți utiliza pentru a efectua apeluri către Marea Britanie la o rată mult mai mică decât apelurile pe distanțe lungi costă în mod obișnuit.
  • Imagine intitulată Apel în Marea Britanie din Statele Unite Pasul 11
    3. Utilizați e-mailurile și social media pentru a comunica. Deși uneori un mijloc mai lent de comunicare, e-mail și social media este o modalitate excelentă de a rămâne în contact cu oamenii fără a fi nevoie să le numească adesea. Luați în considerare utilizarea acestei opțiuni dacă doriți să economisiți niște bani.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar