Cum să devii un antrenor delfin

Ca antrenor delfin, veți fi responsabil pentru păstrarea delfinilor captivi sănătoși, stimulați și activi. Va trebui să hrăniți delfinii, să vă păstrați rezervoarele curate și să le instruiți pentru a distra o mulțime. Deși delfinii captivi pot fi utilizați ca o formă de divertisment public, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a încuraja conservarea delfinilor și a altor vieți marine. Pentru a fi un trainer de succes delfin, va trebui să aveți un context academic în științe comportamentale și biologice, experiența și instruirea necesară și dorința de a lucra din greu.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea rolului
  1. Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 1
1. Înțelegeți perspectivele de carieră ale rolului. Instructorii delfinilor lucrează adesea ore lungi și sunt adesea în apă cu animalele sau mergând în jurul valorii de a vorbi și educa mulțimea. Este o profesie populară care nu este făcută pentru toată lumea. Câmpul este competitiv și va trebui să vă distingeți printre o mare a solicitanților.
  • Salariul mediu pentru instructorii delfinului variază de la facilitatea la instalație. Salariile pentru pozițiile de intrare pot varia între 18.000 $ - 20.000 $. Mulți formatori au oa doua sursă de venit pentru a le ajuta să rămână din punct de vedere financiar stabil.
  • Cu cât aveți mai multă experiență ca un antrenor, cu atât este mai mare salariul dvs. Un antrenor cu 8-12 ani de experiență poate face 25.000 de dolari - 40.000 de dolari pe an. Mulți formatori stau în profesie dintr-o dragoste pentru a lucra cu delfini și posibilitatea de a forma relații de lungă durată cu ei.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 2
    2. Fiți conștienți de așteptările rolului pentru un antrenor delfin. Ca antrenor, ziua dvs. de lucru tipică poate include pregătirea meselor de delfin, hrănindu-le și curățarea rezervoarelor. Delfinii au nevoie de cel puțin trei mese pe zi: dimineața, amiază și după-amiaza.
  • Formatorii trebuie, de asemenea, să dea animalelor toate vitaminele și medicamentele necesare în timpul evaluărilor zilnice ale Dolphin (DDA). DDA-urile se fac la începutul fiecărei zile de lucru pentru a evalua întregul corp al lui Dolphin și nevoile lor medicale.
  • De asemenea, va trebui să stimulați mamiferele marine fizic și mental prin sesiuni de formare profesională. Ca antrenor, va trebui să fii entuziast și energic în timp ce lucrezi cu delfinii pentru a practica comportamente existente și noi cu delfinii. Puteți observa și studia delfinii Dacă lucrați într-o unitate de cercetare sau puteți afișa abilitățile și comportamentele Dolphinului unei mulțimi dacă lucrați la un centru de divertisment, cum ar fi SeaWorld.
  • Imaginea intitulată devine un antrenor delfin Pasul 3
    3. Țineți minte argumentele pro și contra ale rolului. Deși fiecare copil care a fost la un spectacol de delfini poate visa să fie un antrenor delfin, în realitate, poate fi o slujbă exigentă. Va trebui să curățați și să păstrați rezervoarele mari în care trăiesc delfinii și va trebui să lucrați în afara lunilor de vară fierbinți. Deoarece veți lucra cu animale dinamice și foarte inteligente, va trebui să vă adaptați programul pentru a se potrivi nevoilor delfinilor, astfel încât să puteți lucra ore de lucru neregulate. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să lucrați în vacanță, deoarece delfinii trebuie să primească o îngrijire constantă.
  • Cu toate acestea, există mulți profesioniști de a fi un antrenor delfin, cum ar fi relațiile pe termen lung pe care le obțineți cu delfini și posibilitatea de a lucra îndeaproape cu delfinii zilnic. Veți putea, de asemenea, să lucrați alături de o echipă de formatori și să vă sprijiniți reciproc pe măsură ce învățați și învățați de la delfini.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea educației și formării necesare
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 4
    1. Fă bine în cursurile de știință și matematică din liceu. Pentru a vă pregăti devreme pentru cariera dvs. de formare, ar trebui să încercați să faceți bine în clasele dvs. de biologie din liceu, precum și clase de matematică. Dacă liceul dvs. oferă cursuri în știința animalelor, ar trebui să vă înscrieți în ele și să încercați să obțineți grade înalte în aceste clase.
    • Un fundal puternic în știință și matematică vă va ajuta să reușiți în gradul dvs. de licență pe măsură ce urmați o carieră de formare.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 5
    2. Obțineți o diplomă de licență în biologie, biologie marină sau știință animală. Deși unele poziții de instruire de la delfin la nivel de intrare pot accepta o diplomă de liceu, primind o pregătire mai avansată printr-o diplomă de licență, vă pot îmbunătăți șansele de a ateriza o poziție bună ca antrenor.
  • Mulți formatori au diplome de licență în biologie, biologie marină, psihologie sau comportament animal / știință animală. O diplomă de patru ani într-un domeniu legat de științe Viața vă va oferi un bun punct de plecare în ceea ce privește expertiza și cunoștințele necesare pentru a fi un antrenor eficient de delfini.
  • Există un program de un an prin Colegiul de Mamifere Marine, situate în Florida care se concentrează pe clasă și experiență practică în formarea delfinilor. Există, de asemenea, un program de doi ani prin Colegiul Moorpark din California, care se concentrează pe formarea exotică a animalelor, inclusiv pe formarea delfinilor. Luarea unui program specific pentru formarea animalelor poate duce la un succes mai mare al ocupării forței de muncă. Țineți minte, totuși, că unele facilități, cum ar fi SeaWorld, preferă să vadă perseverența pe care o ia pentru a obține o diplomă de licență.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 6
    3. Verificați dacă grădina zoologică sau acvariul local are programe de voluntariat sau stagii în formarea animalelor. De asemenea, trebuie să obțineți mai multă experiență cu animalele prin voluntariat sau de interferență la grădina zoologică locală, acvariul, clinica veterinară, centrul de reabilitare a faunei sălbatice sau centrul de animale. Puteți începe să faceți acest lucru în timpul anilor de liceu sau în timpul gradului dvs. de licență.
  • Obținerea experienței de primă mână într-un mediu de lucru vă poate ajuta să obțineți un sentiment mai bun de îndatoriri și responsabilități necesare atunci când lucrați cu animalele. Acest lucru vă va oferi o șansă de a determina dacă aveți răbdarea, persistența și dependența necesară pentru a fi un antrenor delfin. De asemenea, voluntariatul sau interferul vă va permite, de asemenea, să construiți relații și contacte cu persoanele care lucrează în domeniu.
  • Țineți minte că majoritatea statorilor nu li se permite să aibă contact direct cu animalele și sunt adesea permise să respecte și să ajute, dar să nu facă mâinile pe muncă. Dacă este posibil, căutați programe de voluntariat care se concentrează în mod specific pe instruirea delfinilor, deoarece aceasta va fi o practică bună pe măsură ce vă urmăriți obiectivele de carieră.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 7
    4
    Luați în considerare obținerea certificării dvs. de scuba. În multe poziții de formare a delfinilor, sunteți de așteptat să fiți un înotător puternic, deoarece de multe ori veți lucra cu delfinii direct în apă. Abilitățile puternice de snorkeling și Scuba sunt, de asemenea, benefice și vă pot ridica deasupra altor solicitanți.
  • Puteți completa un program de bază de certificare SCUBA Diver sau să luați cursuri suplimentare pentru a deveni un scufundător de scuba. Majoritatea programelor sunt o combinație de învățare, testare și instruire aplicată în clasă cu echipamente de scufundări într-o piscină sau o locație de apă deschisă. Unele programe de scufundări oferă, de asemenea, instruire în CPR și prim ajutor, care pot veni la îndemână atunci când lucrați într-o facilitate de mamifere marină, cu alți formatori și cu publicul.
  • Multe facilități de instruire a delfinilor vă vor oferi un test de înot ca parte a procesului de angajare, iar unele facilități vor angaja doar formatori care sunt certificați Scuba.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 8
    5. Periați-vă pe dvs Abilități de vorbire publică. Ca antrenor delfin, este posibil să vă așteptați să educați publicul despre aceste animale și comportamentele lor. Ar trebui să aveți abilități puternice de vorbire publică și să fiți confortabil vorbind în fața unei mulțimi în fiecare zi. Îmbunătățirea abilităților dvs. de vorbire publică vă va face un candidat mai bine rotunjit la angajatori și vă asigurați că sunteți în stare să comunicați bine cu oamenii, precum și cu delfinii.
  • Multe programe specializate în formarea Dolphin vor oferi cursuri de vorbire publică ca o opțiune. De asemenea, puteți lua o clasă de vorbire publică la colegiul local sau la universitate pentru a vă spăla abilitățile.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 9
    6
    Fii fizic potrivit. Fizica fizică este o componentă importantă de a fi un antrenor, deoarece va trebui să fii suficient de potrivit pentru a lucra într-un mediu acvatic în fiecare zi. În plus față de a fi un înotător puternic, ar trebui, de asemenea, să mențineți o rutină de exerciții care include formarea cardio și de rezistență. Ca antrenor, va trebui să puteți ține pasul cu cerințele zilnice ale rolului dvs. și să nu vă obosiți ușor sau copleșiți de cerințele fizice ale rolului.
  • Poate doriți să integrați înotul în rutina săptămânală de antrenament, în plus față de antrenamentul cardio și forță. Acest lucru vă va asigura că sunteți la un nivel constant de fitness adecvat pentru rolul formatorului delfin.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unei poziții
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 10
    1. Alăturați-vă unei organizații de formatori de mamifere marin. Ca membru al unei organizații precum Asociația Americană a Zoo Keepers (AAZK) sau Asociația Internațională a Animalelor Marine (Imata), veți putea să vă ocupați de domeniul și rețeaua cu colegii dvs. Veți primi, de asemenea, acces la știrile și literatura actuală despre formarea animalelor și ateliere de educație continuă pentru a vă îmbunătăți cunoștințele și expertiza.
    • O asociație este, de asemenea, o mare oportunitate pentru crearea de rețele și conectarea cu alți formatori și potențiali angajatori.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 11
    2. Aplicați pentru pozițiile la nivel de intrare la o unitate de instruire. Odată ce aveți educația și mâinile necesare pe experiență, puteți începe să aplicați pentru pozițiile la nivel de intrare. În funcție de interesele dvs., puteți aplica la o unitate de cercetare, astfel încât să puteți interacționa și să respectați cu delfinii pentru studii științifice. Sau, puteți aplica într-o unitate de divertisment, unde afișați comportamente delfin către o mulțime și împărtășiți informații despre delfinii cu publicul.
  • Păstrați în minte pozițiile la nivel de intrare pot fi competitive, deci aplicați la mai multe poziții deschise simultan. Asigurați-vă că ați făcut-o relua și scrisoare de intenție Afișați setul dvs. de calificare puternică, inclusiv educația, experiența dvs. de voluntariat și internă și abilitățile tale puternice de înot.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 12
    3. Luați în considerare aplicarea pentru o poziție prin intermediul programului dvs. de stagiu sau voluntar. Multe programe de voluntariat și stagii pot duce la o poziție cu normă întreagă, deci nu vă fie frică să utilizați contactele existente în avantajul dvs. Dacă vă simțiți încrezători în munca dvs. printr-un stagiu sau un program de voluntariat și există o poziție deschisă, lăsați-vă supraveghetorul să știe că sunteți foarte interesat să lucrați la facilitate ca un antrenor cu normă întreagă.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor delfin Pasul 13
    4. Fiți pregătiți să urmăriți și să învățați de la mai mulți formatori seniori. Odată ce ați aterizat o poziție la nivel de intrare, veți începe prin umbrirea formatorilor mai experimentați și treceți printr-o perioadă de formare extinsă înainte de a putea efectua mai multe formări de profunzime cu delfinii. Vizionarea și învățarea de la o formare mai în vârstă va permite să devină mai familiarizați cu personalitățile fiecărui delfin și să învețe diferite proceduri de formare în funcție de nevoile delfinului.
  • Odată ce ați umbrit și ați făcut câteva săptămâni de antrenament, veți fi apoi alimentați și interacționați cu delfinul sub supravegherea formatorilor seniori. De-a lungul timpului, veți fi învățați cum să comunicați cu delfinii prin semnale de mână.
  • Pe măsură ce deveniți mai senior ca un antrenor delfin, puteți instrui delfinii în noi comportamente și puteți facilita interacțiunea publică cu delfinii. Viteza carierei dvs. ca antrenor delfin depinde de experiența dvs. anterioară, de nivelul dvs. de confort cu delfinii și de nivelul dvs. de încredere în cunoștințele și abilitățile dvs. ca antrenor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar