Cum să devii un asistent personal de celebritate

Asistenții personale de celebritate combină multe locuri de muncă diferite într-un stil de viață hectic, de înaltă calitate: sunt atât un asistent administrativ, cât și un planificator de evenimente organizate, atât prieten cât și angajat. Mulți oameni sunt încântați de strălucirea și apropierea de bogații și celebre, dar este important să ne amintim că locul de muncă necesită un angajament de timp mare și o muncă grea. Dacă sunteți energic, organizat și aveți o atitudine can-do, este timpul să vă spălați abilitățile, să obțineți o experiență relevantă și să începeți rețelele pentru a găsi o slujbă perfectă de celebritate PA pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea abilităților și experienței relevante
  1. Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 1
1. Așteptați ore lungi și un program hectic, uneori stresant. În calitate de asistent de celebritate, veți ajunge să călătoriți, frecați coate cu cele bogate și celebre și aveți un stil de viață rapid și interesant. Dar amintiți-vă că asistenții personali celebrități au pus în ore lungi, uneori pentru o plată bună și, uneori, pentru o neputință. Veți fi aproape de stilul de viață al celebrității, dar poate să nu experimenteze glitzul și strălucirea care vine cu ea. Sarcinile tale nu vor fi întotdeauna pline de farmec, așa că fii pregătit să faci orice șef de celebritate vă spune să faceți - în orice timp mic, vă dau să o faceți!
  • Angajatorul dvs. de celebritate va dori să fie prima dvs. prioritate. Asigurați-vă că sunteți în stare de sacrificare cu familia, animalele de companie sau alte persoane înainte de a căuta o slujbă de celebritate PA.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 2
    2. Obțineți experiență în planificarea evenimentului. Aflați cum să vă păstrați răcoarea sub presiune și limitări de timp și să vă simțiți confortabil cu rezolvarea problemelor în ultimul moment.
  • Nu trebuie să fii un planificator de evenimente profesionale pentru a obține practici organizarea de oameni și servicii. Aranjați părțile pentru prietenii dvs., evenimentele sociale la locul de muncă sau pentru a vă ajuta să planificați o reuniune de familie sau o nuntă.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 3
    3. Fii la îndemână cu un computer și un smartphone. Este posibil să gestionați contul dvs. de e-mail al celebrității, social media și calendarul personal, deci va trebui să vă cunoașteți în jurul tehnologiei. Aptitudinile mai tehnice pe care le puteți oferi, cum ar fi managementul site-ului sau designul grafic pentru blogul lor de viață, cu atât mai bine.
  • Creați un site personal sau un blog pentru tine sau voluntar pentru a face unul pentru un prieten. Studiați conturile populare celebritate sociale media și începeți să utilizați trucuri similare în propria dvs. Practicați sortarea e-mailurilor în foldere și crearea unor calendare organizate.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 4
    4. Periați-vă pe abilitățile oamenilor dvs. Fiți capabili să gestioneze pe oricine de la cea mai mică sărbătoare cu prietenii lor sociali. Practica fiind răbdătoare, folosind abilități bune de comunicare și de a face față oricărei persoane și cu toată lumea cu un zâmbet politicos, indiferent dacă este la locul de muncă, fie cu un membru al familiei non-preferate.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 5
    5. Terestru un loc de muncă profesional relevant. Lucrați ca asistent administrativ sau în serviciul clienți și completați sarcinile dvs. eficient și cu o atitudine pozitivă. Experiența ca o nannă sau ca asistent personal la o non-celebritate vă va oferi o idee despre locul de muncă și vă aterizează referințele relevante.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 6
    6. Periați-vă CV-ul. Includeți toate abilitățile și experiențele pe care o celebritate le-ar putea dori pentru asistentul lor personal. Subliniați abilitățile organizației dvs., capacitatea serviciului clienți și capacitatea în condiții de limită limită.
  • Partea 2 din 3:
    Căutați poziții de celebritate PA
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 7
    1. Decideți ce fel de celebritate doriți să lucrați. Alegeți un câmp care vă interesează, astfel încât să aveți mai mult de oferit angajatorului dvs. S-ar putea să nu aterizați în câmpul dvs. de vis imediat, dar având un scop de a vă deplasa va fi o motivație bună de a lucra din greu.
    • De exemplu, dacă sunteți interesat de industria muzicală, căutați un loc de muncă cu un muzician profesionist. Oamenii mai interesați de lumea filmului ar putea căuta actori sau directori.
    • Dacă vă place să citiți sau să scrieți, încercați să asociați cu un autor cel mai bine vândut. Dacă sporturile sunt mai mult stilul dvs., căutați un loc de muncă cu un sportiv profesionist.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 8
    2. Treceți la o zonă populară cu celebrități. Gândiți-vă la ce domeniu doriți să lucrați în mod ideal și unde acești profesioniști tind să trăiască. Dacă sunteți serios despre găsirea unui loc de muncă ca o celebritate PA, mutați acolo. Majoritatea clienților potențiali nu vă vor considera ca solicitant dacă nu sunteți local.
  • În Statele Unite, asistenții personale de celebritate în industria de divertisment găsesc adesea lucrări la Hollywood sau New York City, dar dacă doriți să lucrați pentru un antreprenor bogat de tehnologie, zona din California Bay ar putea fi un pariu mai sigur. În alte părți ale lumii, scopul pentru marile orașe și hub-uri de artă.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 9
    3
    Rețeaua cât mai mult posibil pentru a face conexiuni profesionale. Începeți să discutați cu oricine știți cine are un loc de muncă legat de industria de divertisment. Spune-le că vă căutați un loc de muncă ca asistent personal de celebritate și întrebați dacă ei cunosc pe cineva cu care ar trebui să vorbești. Vorbiți abilitățile oamenilor și fundalul planificării evenimentului. Celebritatea personală de asistență personală sunt aproape întotdeauna apucate de cineva cu o conexiune interioară, deci fiți răbdători și întâlniți cât mai mulți oameni pe cât puteți în domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 10
    4. Participați la evenimente de rețea în zona dvs. Conferințe de rețea de cercetare de cercetare de divertisment - ele au loc adesea în orașe ca Los Angeles sau New York. Dacă sunteți în colegiu, adresați-vă Centrul de carieră despre târgurile de carieră campus în industria dvs. de alegere.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 11
    5. Utilizați o agenție de personal când toate celelalte eșuează. Dacă nu puteți găsi un loc de muncă prin conexiunile dvs. de rețea, luați CV-ul companiilor de personal local. Acest lucru ar trebui să fie folosit ca o ultimă soluție, deoarece celebritățile care trebuie să folosească agențiile de personal vor fi adesea dificil de a lucra cu - puteți accepta un loc de muncă pe care nimeni altcineva nu ar lua. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o modalitate bună de a vă obține piciorul în ușă dacă nu sunteți în afara opțiunilor de rețea și sunteți dispus să puneți cu un client dificil de celebritate.
  • Partea 3 din 3:
    Aterizarea unui loc de muncă personal cu celebritate
    1. Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 12
    1. Ace interviu. S-ar putea să vorbiți cu agent de celebritate sau cu asistentul personal actual - sau ați putea vorbi cu celebritatea în sine. Oricine vorbiți, fiți politicos și profesional. Nu fi intimidat de proximitatea dvs. de o celebritate, dar nici nu fiți prea prietenos. Veți petrece o mulțime de timp cu ei ca asistent personal, așa că încercați să arătați că sunteți o persoană plăcută să vă faceți în jur și că veți face munca dvs. rapid și eficient.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent personal de celebritate Pasul 13
    2. Să fie discret și să respectați confidențialitatea celebrității. Clienții de celebritate vor cere discreție, deci evitați să spuneți lucruri precum ", prietenii mei au crezut că este atât de cool că trebuie să vorbesc cu tine!"Arătați că le veți ajuta să-și păstreze viața privată privată.
  • Imaginea intitulată devine un asistent personal de celebritate Pasul 14
    3. Alăturați-vă unei asociații profesionale odată ce aveți un loc de muncă. Aceste organizații vă pot oferi sfaturi și sprijin profesional, precum și o rețea mare pentru găsirea altor locuri de muncă PA atunci când sunteți gata să treceți mai departe. De obicei, nu veți putea să deveniți membru până când aveți o slujbă de celebritate PA, deci aplicați după ce ați aterizat unul. Rețineți că este necesară, de obicei, o taxă anuală de membru.
  • Asociațiile profesionale pentru asistenții personale de celebritate există atât la nivel local, în locuri precum Los Angeles și New York și la nivel internațional.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar