A deveni un antrenor certificat microsoft: tot ce trebuie să știți

Căutați să vă stimulați CV-ul sau să obțineți acces la Microsoft Perks? Când deveniți un antrenor certificat Microsoft (MCT), acesta arată că aveți cunoștințe despre produsele Microsoft și aveți abilități de predare excepționale. Rețineți că un MCT este diferit de un educator certificat Microsoft și vă face acces la produsele și reduceri exclusive Microsoft.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce este un antrenor certificat Microsoft?
  1. Imagine intitulată Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 1
1. Un MCT este un expert cu instruire în tehnologia Microsoft. Pentru a fi un MCT, înseamnă că aveți un fundal extins în produsele sau soluțiile Microsoft și aveți experiență de experiență. Această certificare este necesară dacă doriți să instruiți pe alții să devină certificată Microsoft. De asemenea, membrii vă atrage, de asemenea, accesul la toate produsele de instruire și certificare ale Microsoft, invitații la evenimente exclusive, acces la membrii comunității MCT și reduceri pe produsele Microsoft.
  • Aceasta ar putea fi o poziție pe care o doriți dacă vă stimulați abilitatea sau locul de muncă în ea ar putea necesita acest lucru.
Întrebarea 2 din 6:
Ce calificări trebuie să devin un MCT?
  1. Imagine intitulată Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 2
1. Câștigați o certificare calificată Microsoft. O parte a certificării este că ați dovedit că aveți abilități tehnice, astfel încât să câștigați certificarea în domeniu sau în slujba în care doriți să învățați. De exemplu, aici sunt câteva certificări generale pe care le puteți păstra - verificați site-ul de certificare Microsoft pentru cea mai completă listă:
  • Certificat Microsoft: Azure Data de știință Associate
  • Certificat Microsoft: Azure Data Inginer asociat
  • Certificat Microsoft: Analistul de date asociat
  • Microsoft 365 Certificat: Asociația dezvoltatorului
  • Microsoft Certified: Dynamics 365 Vânzări Consultant funcțional asociat
  • 2. Demonstrați abilitățile dvs. de instruire dacă nu sunteți certificat. Dacă învățați deja produsele sau soluțiile Microsoft într-un cadru academic și ați fost de mai bine de un an, puteți trimite acest lucru în loc să treceți prin procesul de certificare. Va trebui să enumerați o referire la o referire și informații de contact pentru a vă verifica experiența.
  • Alegeți pe cineva care vă cunoaște și vă va oferi o bună referință - Microsoft va verifica de fapt cu ei înainte de a lua o decizie cu privire la cererea dvs!
  • Întrebarea 3 din 6:
    Costă bani pentru a deveni un MCT?
    1. Image denumită Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 4
    1. Da - în prezent costă 1.000 de dolari SUA pentru a deveni un nou MCT. În timp ce acest lucru pare a fi mulți bani, rețineți că este pentru o certificare de prestigiu de formare care vă poate pune în funcție de cariera dvs. Fiind un MCT vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă dacă vă face să arătați mai calificat decât alți candidați, de exemplu.
    • Dacă lucrați pentru un partener certificat Microsoft pentru soluții de învățare, puteți obține o reducere de 25% sau dacă lucrați pentru o academie Microsoft Imagine, puteți obține o reducere de 50%!
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum pot aplica?
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 5
    1. Completați și trimiteți o aplicație online. Dacă îndepliniți cerințele, conectați-vă la contul dvs. Microsoft și completați aplicația. Este o aplicație cu adevărat simplă pe 10 pași pe care o puteți completa și trimite online. Apoi, așteptați o confirmare prin e-mail de la Microsoft și ar trebui să luați decizia în câteva zile.
    • Dacă ați enumerat o referință, vă vor trimite trimiterea de referință personală înainte de a lua decizia, deci poate dura ceva mai mult.
    Întrebarea 5 din 6:
    Cât de mult fac formatorii certificați Microsoft?
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 6
    1. Majoritatea formatorilor medii de aproximativ 44.000 de dolari pe an. Aceasta funcționează într-o medie de aproximativ 21 de dolari pe oră. Rețineți că acest lucru depinde într-adevăr de slujba pe care o aveți, unde locuiți, experiența dvs. de muncă și piața muncii.
    • Topul 10% din MCT fac de peste 59.000 de dolari, în timp ce partea de jos 10% fac mai puțin de 33.000 de dolari.
    Întrebarea 6 din 6:
    Trebuie să-mi reînnoiesc certificarea sau să plătesc toate taxele mai târziu?
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor certificat Microsoft Pasul 7
    1. Da - reînnoiți certificarea dvs. în fiecare an și plătiți o taxă anuală. Taxa de reînnoire este de 800 USD USD. Pentru a vă reînnoi certificarea, va trebui să completați din nou aplicația online și să aveți o certificare actuală Microsoft. Va trebui, de asemenea, să predați cel puțin o clasă sau să dovediți că ați furnizat formare.
    • Trebuie să vă reînnoiți calitatea de membru prin data aniversării dvs. sau veți pierde beneficiile programului dvs. și veți putea să predați utilizarea titlurilor de cursuri oficiale Microsoft.

    sfaturi

    Microsoft își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre cerințele lor pentru programul MCT în orice moment, astfel încât să verificați site-ul lor pentru cele mai recente cerințe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar