Cum să vă stimulați cv-ul

Îmbunătățirea acreditărilor profesionale este o sarcină esențială pentru oricine din piața de muncă competitivă de astăzi. Următoarele sunt câteva sugestii pentru a vă ajuta să vă măriți cariera și să rămâneți un candidat de conducere.

Pași

  1. Imagine intitulată Boost CV-ul pasul 1
1. Examinați CV-ul dvs. existent. Căutați orice lacune sau zone slabe pe care le vedeți imediat. Verificați dacă aveți cel puțin un element listat în toate domeniile cheie: experiență, educație, abilități, muncă voluntară. Dacă lipsesc în oricare dintre aceste zone, vizați această zonă și să vă angajați să faceți o muncă bună pentru ao îmbunătăți. Dacă nu sunteți sigur că zona are nevoie de îmbunătățire, atunci cereți-i pe cineva în care aveți încredere în sfaturi. Alternativ, selectați doar una dintre zonele cheie de mai sus și mergeți cu el. Nu trebuie să faceți totul în același timp. De fapt, este mai bine dacă nu.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul Pasul 2
    2. Luați în considerare toate experiențele dvs. trecute. Asigurați-vă că CV-ul dvs. reflectă toate lucrurile relevante pe care le-ați făcut în cursul carierei dvs. Dacă ați fost voluntar, aveți abilități speciale sau ați fost căpitanul echipei locale de sport pentru adulți, atunci nu uitați să o listați. Hobby-urile ca sportul vă pot îmbunătăți CV-ul dacă puteți demonstra că sunteți un jucător de echipă în timpul experienței dvs. Este chiar mai bine dacă aveți un rol de conducere în echipă.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul Pasul 3
    3. Găsiți un mentor. Un mentor poate fi informal, fie formal. Mentorii formali sunt oameni pe care îi căutați pentru sfaturi care au avut deja succes în câmpul pe care îl urmăriți. Mentorii informali sunt oameni pe care îi întâlniți sau sunteți în viața dvs. doar pe scurt, dar vă pot oferi în continuare sfaturi și perspective valoroase. Amintiți-vă că cu atât mai mulți oameni pe care îi aveți în rețeaua dvs. personală, cu atât mai multe oportunități vă vor veni. Deci, niciodată nu reduceți pe nimeni ca un potențial ally.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul dvs. Pasul 4
    4. Deveniți un ucenic. Întrebați unul dintre mentorii dvs. formali dacă le puteți umbri în linia lor de lucru pentru a învăța de la ei. Acest lucru va necesita un angajament serios de timp, astfel încât să faceți acest lucru numai dacă aveți resursele de timp.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul Pasul 5
    5. Deveni voluntar. Munca de voluntariat întotdeauna arată bine pe CV-ul tău. Nu vă faceți griji dacă lucrarea nu se referă direct la câmpul dvs. Va arăta bine pe orice CV pentru că arată că vă interesează comunitatea și vă poziționează ca fiind o persoană bine rotunjită.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul dvs. Pasul 6
    6. Aflați noi abilități. Cu cât aveți mai multe abilități pe care le posedați, cu atât mai bine angajabile veți deveni. Vă puteți angaja într-un program de auto-studiu utilizând cărți de bibliotecă sau cumpărați cărți din magazinul dvs. de cărți locale. De asemenea, puteți lua în considerare achiziționarea materialelor de curs pe internet la diferite instituții de e-learning. Stăpânirea limbilor străine, cum ar fi spaniolă, chineză, germană, franceză, italiană și japoneză, vă poate îmbunătăți cu adevărat comercializarea.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul Pasul 7
    7. Îmbunătățiți-vă educația. Luați în considerare obținerea de masterat sau doctorat. Dacă nu aveți o diplomă de licență, atunci ar trebui să luați în considerare dacă aceasta este calea cea bună pentru dvs. Alternativ, ați putea obține o educație tehnică într-un domeniu profesional de la colegiul local comunitar. Dacă nu există programe de studii în comunitatea locală, atunci puteți lua în considerare obținerea unei educații online dintr-un program universitar.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul dvs. Pasul 8
    8. Să se angajeze în activități extra-curriculare. Angajatorii le place să vadă dacă o persoană are o capacitate de conducere. Ați putea să vă gândiți să deveniți căpitan al unei echipe sportive, un antrenor al unei echipe junior, organizați un program de vizionare a cartierului sau deveniți capul PTA.
  • Imagine intitulată Boost CV-ul Pasul 9
    9. După ce ați făcut o activitate care va arăta bine pe CV-ul dvs., asigurați-vă că o adăugați în secțiunea corespunzătoare pe ea. Puteți obține un antrenor de carieră pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Dacă nu știți cum să scrieți un CV, atunci ar fi o idee bună să angajați un antrenor sau un consilier de servicii de carieră pentru a vă ajuta. Cu cât este mai profesionist CV-ul dvs. arată, cu atât mai probabil va obține o atenție potențială a angajatorului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii încrezător. Un zâmbet autentic și o postură bună va merge mult timp în convingerea altor oameni să vă ia în serios. Prezentați-vă profesional altora și tratați pe toți în jurul dvs. cu respect.
  • Au un caracter bun. Caracterul bun este una dintre cele mai de dorite caracteristici ale unui viitor angajat. Deci, întotdeauna să fii cinstit cu toată lumea cu care te descurci. Urmați regula de aur prin tratarea altora așa cum doriți să fiți tratați.
  • A se distra. Asigurați-vă că orice activități pe care le angajați vor completa talentele și abilitățile dvs. naturale. Nu doriți să urmăriți un domeniu de carieră care vă va lăsa fundamental nefericit.
  • Definiți-vă viziunea pentru viața voastră. Luați ceva timp chiar acum să vă așezați cu dvs. și să vă dați seama ce vreți să faceți cu viața voastră. Amintiți-vă că aceasta este viața voastră și aveți tot dreptul în lume pentru a vă urmări visele. Asigurați-vă că aliniați obiectivele carierei dvs. cu viziunea dvs. generală a vieții voastre. Veți găsi o adevărată fericire și satisfacție în carieră făcând acest lucru.
  • Uită-te online pentru conexiuni profesionale. Le puteți găsi la LinkedIn.COM
  • Pentru fiecare organizație sau activitate pe care o afișați pe CV-ul dvs. încearcă să listeze cel puțin una sau două realizări în această activitate.Doar enumerarea unei liste lungi de organizații pe care le aparțineți nu poate fi de ajutor.De exemplu:
  • Avertizări

    Nu uitați să vă păstrați performanța la locul de muncă actual ridicat. Fiți concediați în timp ce încercați să vă îmbunătățiți CV-ul este o idee foarte proastă.
  • Dacă vă simțiți prea stresat în timp ce încercați să vă îmbunătățiți, apoi tăiați înapoi. Nu pierdeți somnul fără a putea învăța limba chineză.
  • Nu încercați prea mult la un moment dat. Nu vrei să te antrenezi. În schimb, începeți încet și construiți experiența dvs. de la o bază fermă.
  • Nu uitați sănătatea ta. Asigurați-vă că obțineți o mulțime de odihnă și sunteți bine hrăniți în timp ce vă angajați în oricare dintre aceste activități.
  • Nu vă stabiliți pentru eșec. Amintiți-vă că încercați prea mult și prea greu nu face nimic bun. Nu vă bateți pentru că nu puteți face lucruri care sunt nerealiste.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar