Cum să faceți aventura problemelor cu bule pe geamul animalelor (modul hard)

Bubble probleme este o aventură de apă în Animal Jam în care jucătorul trebuie salvarea delfinilor prinși prin găsirea roților care împiedică țevile fantomă subacvatice care le împiedică prinși. Este a opta aventură, precum și prima aventură de apă a trei în a doua serie și este disponibil pentru toți jamrii să joace. Continuați să citiți pentru un walkthrough a modului greu al acestei aventuri.

Pași

Partea 1 din 2:
Explorarea oceanului
  1. Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 8.43.31 am.jpg
1. Vorbește cu Liza. Când faceți prima oară în aventură, Liza va apărea și vă va spune că fantomii au invadat apele și captează animalele. Ea vă va instrui să explorați adâncurile Oceanului și să vă aduceți știri despre ceea ce planifică fantomele. Ea va introduce, de asemenea, un tip special de plante de chomper numit o scoică de chomper care funcționează pentru capturarea fantomelor subacvatice.
  • Imagine intitulată Ecranul 620 02 09 la 8.46.14 am.jpg
    2. Explorați oceanul. Cap până când vezi un delfin numit Steve. Apoi coborâți mai adânc sub apă și din nou din nou. Veți întâlni un delfin numit Allie. Ea vă va informa că există țevi de fantomă care poluează oceanul și pot fi oprite numai prin rotirea supapelor. Swirl făcând clic pe pictograma acțiunilor și apoi făcând clic pe Swirl. Când animalul dvs. se rotește peste supapă, supapa se va întoarce, dezactivând conducta și vă permite să treceți prin. Faceți același lucru cu următoarea supapă pe care o întâlniți spre dreapta și apoi cea de sub ea.
  • Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 8.53.56 am.jpg
    3. Ajungeți într-o zonă deschisă de apă cu un punct de control Zios Zios. Mergeți sub ea și discutați cu Jane. Va trebui să găsiți o cheie pentru ao ajuta să scape din închisoarea ei fantomă, astfel încât să vă poată da o supapă pentru a dezactiva o conductă fantomă. Du-te la stânga și veți întâlni 5 fantome pe care trebuie să le prindeți în scoiciile de îmbrăcăminte - două în partea de jos și trei în partea de sus. Unul dintre fantomă va arunca o cheie - apuca-o și va debloca celula lui Jane. Ea vă va da o supapă pentru a opri țeava fantomă.
  • Când treceți peste cea de-a treia țeavă fantomă, dacă vă îndreptați spre dreapta lângă suprafață, veți găsi un piept pe o formare de rocă, plină de 200 de pietre în modul HARD.Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 8.51.54 am.jpg
  • Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 8.56.17 am.jpg
    4. Opriți conducta fantomă. Du-te în zona în care ați întâlnit fantomele și mergeți până la stânga, ușor la partea de jos. Plugin supapa și apoi se rotește peste el pentru a opri țeava și a debloca calea prin apă. Apoi mergeți la stânga unde există un alt punct de control Zios, precum și unele fantome pe care le veți avea nevoie pentru a capta cu scoici de coșuri în partea dreaptă jos și partea din stânga sus a zonei.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 09 la 10.04.00 AM.jpg
    5. Treceți prin curent de apă. După distrugerea celor trei fantomă, se îndreaptă spre curentul de apă care merge Inwards și treceți prin ea. Curenți în interior înseamnă că le puteți intra și vă vor lua undeva. Nu puteți introduce curenții care se mișcă spre exterior, cu toate acestea, așa cum vă vor împinge înapoi. Veți fi dus într-o zonă cu trei delfini prinși pe care veți avea nevoie pentru a găsi cheile pentru a vă elibera printr-o serie de curenți de apă.
  • În acest moment, spre stânga, există o arcadă falsă de corali în jurul valorii de unde va fi unul dintre fantomă. Treceți prin ea și în sus și veți găsi un piept plin de 300 de pietre.Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 3.44.16 PM.jpg
  • Prin aceeași arcadă falsă, dacă coborâți, veți găsi doar un pasaj delfinii.Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 10.05.12 AM.jpg
  • Partea 2 din 2:
    Eliberând delfinii
    1. Imagine intitulată Ecran Shot 2020 02 09 la 10.15.29 am.jpg
    1. Găsiți prima cheie. Se îndreaptă spre locul în care sunt delfinii, după alge marine. Să se ocupe de fantomă în calea ta și să continue corect. Treceți prin curentul care se ridică lângă un alt patch de alge marine. Apoi treceți prin cel de-al doilea curent care se mișcă spre dreapta în dreapta dvs., apoi se mișcă în sus. Se ocupă de fantomă. Treceți prin curent care merge în jos și apoi în jos din nou. Faceți dreapta. Dute sus. Mișcați tot drumul spre dreapta și treceți prin dreptul actual de mișcare. Se ocupă de fantomă. Du-te în jos și se ocupă de altă fantomă. Ia-o la stanga. Veți fi luați direct la supapă.
    • Pentru a ajunge la cheie, utilizați curentul care merge direct de unde ați găsit supapa. Apoi mergeți din nou. Treceți prin stânga, în sus, apoi lăsați din nou. Distruge fantomele din zonă. Plugin supapa, se rotește peste el și apucați cheia. Apoi mergeți în jos curentul de mai jos, mergeți la stânga și eliberați unul dintre delfini.Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 10.16.19 am.jpg
  • Imagine intitulată Ecranul de ecran 2020 02 11 la 3.53.16 PM.jpg
    2. Găsiți cea de-a doua cheie. De unde este delfinul Klaus, treceți prin calea subacvatică dreapta. Du-te jos. Transmiteți fantoma. Du-te la stânga și veți găsi cheia că va trebui să găsiți o supapă pentru a debloca - treceți prin dreptul curent, apoi din nou din nou. Face față celor două fantomă. Du-te jos. Să se ocupe de fantomă și apoi să iau supapa lângă dreapta zonei.
  • Când ajungeți în zona cu două fantome, în stânga jos, există o arcadă falsă. Treceți prin ea și veți găsi un piept plin de 200 de pietre.Imagine intitulată Shot 2020 02 11 la 3.51.44 PM.jpg
  • Pentru a ajunge la cheie, utilizați curentul care merge în sus de unde ați găsit supapa. Mergeți în sus, apoi în jos. Du-te la stânga și conectați supapa, învârtiți peste el. Apucați cheia și mergeți bine. Urcați ușor și apoi prin calea subacvatică rămasă. Liber unul dintre delfini.Imagine intitulată Ecranul 620 02 11 la 3.57.31 PM.jpg
  • Dacă mergi la stânga în punctul în care mai întâi mergeți curentul în care ați găsit supapa, veți găsi un alt piept în spatele unei arcade de corali falsă spre stânga. Va fi plin de 400 de pietre. De aici, ar trebui să puteți vedea o ușoară tăiere a celei de-a treia supape dacă apăsați pe perete în partea stângă a pieptului.Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 3.54.42 PM.jpg
  • Dacă doriți să ajungeți la singurul pasaj al rechinului, după ce ați venit de unde ați găsit supapa, mergeți din nou și mergeți acolo unde sunt delfinii. Dute sus. Du-te chiar prin alge marine și apoi în sus. Du-te drept, apoi sus. Du-te tot drumul spre dreapta și apoi prin actualul curent. Faceți dreapta. Coborâți, apoi mutați tot drumul de unde v-a adus curentul. Ar trebui să treci printr-o arcadă de corală falsă cu rechinii doar trecerea în ea. Ar trebui să încercați să găsiți acest pasaj după ce eliberați delfinii, astfel încât să nu aveți prea multe probleme să vă întoarceți cu o cheie.Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 4.15.37 PM.jpg
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 4.04.04 PM.jpg
    3. Găsiți a treia cheie. Obținerea acestei cheii nu necesită călătorii prin intermediul oricăror curenți. Coborâți prin alge marine sub delfini. Transmiteți fantoma în calea dvs. și continuați în jos. Transmiteți fantoma spre stânga și apoi spre dreapta. Faceți dreapta. Apuca supapa.
  • Pentru a ajunge la cheie, mergeți la stânga, apoi în jos. Transmiteți fantoma. Mergeți la dreapta și conectați supapa în timp ce se învârte peste ea. Odată ce luați cheia, întoarceți-vă pur și simplu calea înapoi la delfini, mergând spre dreapta și apoi în sus.Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 4.05.05 PM.jpg
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 09 la 10.28.17 am.jpg
    4. Swirl cu delfinii pentru a deschide hatch-ul fantomă. Lângă partea de jos, delfinii pe care ați eliberat-o va fi învârti peste trapa fantomă. Swirl împreună cu ei pentru ao deschide. Cu cât mai mulți jucători ai cu tine în aventurile care se învârte cu tine, cu atât mai repede se va deschide.
  • Imagine intitulată Shot 2020 02 09 la 10.30.36 AM.jpg
    5. Capul prin trapă. Deplasați-vă la stânga și apoi ușor până când vedeți că curentul se mișcă în sus. Du-te prin ea. După cum faceți, veți colecta pungi gratuite de bijuterie pline de câte 25 de pietre. Apoi mutați la stânga. A face acest lucru, veți găsi un piept care este plin de 400 de pietre în modul greu. Apoi treceți prin curent, colectând mai multe pietre de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 11 la 4.18.34 PM.jpg
    6. Revendicați-vă premiul. Vorbește cu Liza și o veți informa că ați descoperit o fabrică de fantomă când ați trecut prin Hatch Phantom Underwater. Apoi revendicati premiul. Premiile pentru modul HARD sunt afișate în imagine.
  • sfaturi

    Phantomii se mișcă foarte repede în modul HARD și sub apă, astfel încât retrageți-vă spre clapete de chomper rapid odată ce intrați în intervalul lor.
  • Algele de alge este echivalentul ierbii înalte în aventurile de teren - dacă intrați într-un patch de alge marine, în timp ce o fantomă vă urmărește, Fantoma nu vă va mai putea să vă vadă și să nu mai dați Chase.
  • Evitați coralul fantomă când treceți prin fabrică de fantomă - se simte cu energie electrică din când în când și dacă te atinge, te va face să pierzi o inimă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar