Cum să se comporte într-o grădină zoologică

Mulți oameni, în special părinți cu copiii lor, vizitează grădinile zoologice pentru plăcere. Este interesant să vezi animalele native până la creaturi apropiate sau exotice din alte părți ale lumii. Zoo-urile moderne sunt, pentru cea mai mare parte, nu intenționau exclusiv să se distreze, nu pur și simplu locuri de joacă și nu un loc doar pentru picnicuri sau petreceri. Grădinile zoologice ar trebui să educe și să informeze, precum și să contribuie la protejarea speciilor pe cale de dispariție. Multe grădini zoologice sunt instituții științifice, astfel încât vizitatorii ar trebui să respecte regulile. Acest articol va explica cum să se comporte într-o grădină zoologică.

Pași

  1. Imaginea intitulată se comportă într-o grădină zoologică 1
1. Nu hrăniți animalele sau păsările. Animalele se pot îmbolnăvi după ce mănâncă alimente necorespunzătoare. Amintiți-vă că fiecare animal are propria sa rație, hrănit-o de către muncitorii zoologici. Nu hrăniți animalele chiar dacă animalele par foame.
  • Uneori, alimentele pentru unele dintre animale pot fi achiziționate astfel încât vizitatorii să poată interacționa cu animalele. Acest lucru se întâmplă la grădinile zoologice, de exemplu. Acesta este momentul în care este bine să hrăniți animalele zoologice.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un zoo Pasul 2
    2. Lăsați animalele să rămână calm. Nu faceți zgomote puternice, bateți-vă mâinile sau încercați să le sperie pentru a obține o reacție. Multe animale se tem de zgomot, timid și timid, chiar dacă sunt captivi. Nu știți cât timp au fost unele animale la un anumit grădină zoologică sau într-o incintă sau pot fi recuperate de la o vătămare sau au un nou animal în mijlocul lor. Orice pasăre sau animal din grădina zoologică se poate simți incomod pe afișaj în orice zi, astfel încât să fie rezonabil și nu vă așteptați ca animalele să funcționeze pentru divertismentul dvs. Toți fac doar ceea ce ar face în sălbăticie cât mai mult posibil. Unii vizitatori cred că, dacă au plătit bani pentru bilete, li se permite să facă orice și să vadă fiecare expoziție la performanța sa de vârf. Nu este cazul. Un bilet vă permite să introduceți grădina zoologică și să vă uitați la animale. Niciun animal nu este obligat să efectueze trucuri pentru dvs.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un zoo Pasul 3
    3. Fiți atenți, respectați toate semnalele și direcțiile din partea personalului. Grădinile zoologice pot fi riscante dacă nu respectați regulile. Nu urcați peste garduri. Nu încercați să îmbrățișați animalele decât dacă un portar spune că este în regulă și nu încercați să faceți fotografii ale dvs. sau ale copiilor dvs. cu animalele de oriunde, alții decât în ​​spatele barierelor și gardurilor.
  • Imaginea intitulată se comportă într-o grădină zoologică 4
    4. Nu cereți angajaților zoo-urilor întrebări inutile, prostești sau inadecvate. Ei sunt ocupați cu munca lor - nu sunt ghiduri. Informațiile despre animale sunt, de obicei, furnizate de incinta lor. Citiți zoologia și orice animale sunteți interesat mai ales înainte de a vizita grădina zoologică. Dacă un portar zoo sau alt expert dau o discuție sau o demonstrație la oricare dintre incinte, ascultați în liniște și puneți întrebări când ați fost invitați să facă acest lucru. Orice glumă pe care o gândiți că o vor auzi de cel puțin 100 de ori așa nu face nimic! Tot ceea ce a spus majoritatea păzitorii iubesc să răspundă la întrebări, mai ales de la copii. Dacă sunt ocupați, vă va spune politicos că trebuie să continue cu munca lor. Păstorii de obicei iubesc să vorbească despre animalele lor și la întrebările de bun venit.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un zoo Pasul 5
    5. Utilizați o carte sau o carte de ghid pentru a vă planifica traseul în jurul zoologiei. Dacă există exponate, nu doriți să pierdeți, să le vizitați mai întâi. Planificați traseul în jurul grădinii zoologice, astfel încât să nu vă grăbiți în jur și astfel încât să nu vă aflați în direcția opusă ca oricine altcineva la un timp de vârf.
  • Imaginea intitulată se comportă într-un zoo Pasul 6
    6. Nu împingeți în fața unei mulțimi pentru a vedea ce se întâmplă! Așteptați rândul tău, alții se vor întoarce când au văzut ce vor. Toată lumea a plătit aceeași taxă de intrare, astfel încât toată lumea are dreptul să se uite la tot atâta timp cât le place. Dacă nu ajungeți la Denul Lionului în timpul de hrănire, de exemplu, nu vă puteți aștepta pe toți oamenii care au făcut să se întoarcă și să facă loc pentru dvs. sau pentru copiii dvs.
  • Imaginea intitulată se comportă într-o zonă zoologică 7
    7. Fiți conștienți de ceilalți care fac fotografii. Mulți vizitatori zoologici le place să înregistreze călătoria cu fotografii ale animalelor și păsărilor. Ei pot aștepta câteva minute pentru împușcat perfect doar pentru unii alți vizitatori uitați să meargă chiar prin împușcat sau, mai rău, să-și permită copilului să ruleze strigând până la incinta animalului pentru că nu va mai fi văzut niciodată în acea zi.
  • Imaginea intitulată se comportă într-o grădină Zoo Pasul 8
    8. Respectați animalele și lucrătorii - vă vor respecta în schimb. Bucurați-vă de vizita dvs. la grădina zoologică!
  • sfaturi

    Citiți acești pași de două ori pentru a le aminti de inima.

    Avertizări

    Nu ieșiți niciodată din mașină într-o zonă de parc Safari cu animale libere și periculoase. Vizitatorii parcului Safari au fost lansați de tigrii, deoarece nu au rămas în mașina lor.
  • Fiți vigilenți care vizitează grădinile zoologice cu copii mici. Copiii se încadrează în sau în mod intenționat intră în incinte care pot duce la vătămări grave sau la moarte pentru ei sau pentru animale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar