Cum să devii un antrenor personal

Dacă sunteți pasionat de a lucra și de a ajuta pe alții să-și atingă obiectivele de fitness, luați în considerare devenind un antrenor personal certificat. Este una dintre cele mai rapide profesii în creștere și pentru un motiv bun. Ca antrenor personal, puteți avea ore flexibile, faceți ceea ce vă place în fiecare zi și îi inspirați pe alții să-și atingă obiectivele. Pentru a deveni un antrenor, va trebui să îndepliniți cerințele de eligibilitate de bază, cum ar fi certificările de prim ajutor și echivalentul unei diplome de liceu. Veți putea să vă pregătiți și să luați un examen oferit de o instituție acreditată. După trecerea examenului, veți fi un antrenor personal certificat (CPT), gata să găsească o lucrare la o sală de gimnastică sau o ramură pe cont propriu.

Pași

Partea 1 din 4:
Primirea educației potrivite
  1. Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 1
1. Câștigați o diplomă de liceu sau o certificare echivalentă. În SUA, aceasta este cerința minimă de educație pentru majoritatea programelor de certificare. Dacă nu ați câștigat o diplomă de liceu, lucrați pentru a obține o diplomă de echivalență de liceu (HSDS) sau trecerea Dezvoltarea generală a învățământului (GED) Test.
  • Cercetarea cerințelor educaționale pentru țara dvs. Dacă sunteți în afara SUA. De obicei, vi se va cere să fi completat cu succes educația secundară.
  • În timp ce puteți începe pregătirea informală înainte de acest punct, va trebui să ajungeți la vârsta adultă (vârsta de 18 ani în SUA) înainte de a vă putea înscrie într-un program acreditat de certificare a formării personale.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 2
    2. Fiți instruiți și certificați în CPR și ADP. Luați un curs de formare de prim ajutor care oferă certificări în resuscitarea cardiopulmonară (CPR) și utilizarea automată a defibrilatorului extern (ADP). Acestea sunt condiții prealabile pentru majoritatea programelor de certificare a formatorului personal.
  • Aceste abilități vor veni la îndemână în cazul în care aveți nevoie pentru a ajuta un client într-o urgență medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 3
    3. Urmăriți o diplomă într-un domeniu conex pentru a vă extinde baza de cunoștințe. Uită-te la o colegiu comunitară sau o universitate de 4 ani pentru un program care se referă la interesele dvs. Puteți lua în considerare programe și cursuri în Kinesthesiiologie, Exercițiu Știință, Formare personală, Anatomie umană, Medicină sportivă și nutriție. Lucrați spre o diplomă de licență sau de licență și adaptați studiile la scopul dvs. de a deveni un antrenor personal.
  • Un grad de colegiu nu este necesar pentru majoritatea programelor de certificare CPT. Cu toate acestea, educația postecondă poate crește semnificativ cunoștințele, competențele și șansele de succes în industrie.
  • De asemenea, puteți câștiga o diplomă de absolvent în nișă.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 4
    4. Luați un curs de formare personală pe termen scurt pentru a menține o concentrare îngustă. Căutați o școală de comerț sau un colegiu comunitar care oferă programe de formare CPT pe termen scurt. Cercetați programele de formare găzduite de agențiile acreditate, precum și asigurați-vă că programul dvs. se concentrează pe pregătirea pentru examenul pe care intenționați să îl luați.
  • Programele pot fi studiile de auto-studiu, studiul individual ghidat sau studiul grupului ghidat.
  • Domeniul de aplicare și intervalul de timp pot diferi substanțial de la curs, deci asigurați-vă că înțelegeți detaliile înainte de a sări în.
  • De exemplu, un curs pe termen scurt ar putea implica o sesiune săptămânală pentru 2 semestre sau ar putea fi o intensivă de 3 zile. Primul este o alegere mai bună pentru cineva doar începând, în timp ce acesta din urmă este o idee minunată dacă aveți nevoie doar de o anumită asistență pentru pregătirea examenului.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 5
    5. Participați la o școală de formare personală pentru a vă scufunda în industrie. Școlile de formare personală, care oferă o pregătire aprofundată pe parcursul săptămânilor sau luni și ajută elevii să se pregătească pentru examenele de certificare, au devenit din ce în ce mai populare. Dacă sunteți complet nou pentru industria de fitness sau doriți să luați o scufundare ghidată în antrenamentul dvs., această experiență ar putea fi benefică. Comparați costurile și beneficiile acestui tip de program pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs.
  • Rețineți că aceste școli tind să fie mai scumpe decât alte programe de certificare pe termen scurt.
  • Nu este neapărat mai benefică să absolvi de la o astfel de școală pentru a găsi un loc de muncă.
  • Un exemplu de școală de formare personală rentabil este Institutul Național de Formare Personală.
  • Partea 2 din 4:
    Dezvoltarea abilităților esențiale
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 6
    1. Obțineți cunoștințe într-o varietate de domenii științifice conexe. În timpul studiilor dvs., ar trebui să învățați despre modul în care funcționează corpul uman. Când este posibil, luați cursuri în știința exercițiilor, anatomia umană, biologia umană, kinestheziologia și dezvoltarea motorului pentru a înțelege mecanica corpului uman.
    • Aceste subiecte vă vor ajuta să înțelegeți corpurile și nevoile clienților dvs. și să determinați cum să le ajutați să ajungă cât mai potrivit posibil în timp ce rămâneți în siguranță.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 7
    2. Echilibrați studiul dvs. teoretic cu formarea hands-on. Ar trebui să știți cum să vă implementați cunoștințele teoretice în termeni practici. Luați ateliere și cursuri care acoperă diferite tehnici de exerciții, abilități de predare și coaching, planificarea programului și nutriția. Luați în considerare ceea ce ați putea dori să vă specializați și să vă concentrați eforturile în această direcție.
  • De exemplu, ați putea învăța despre formarea rezistenței și instruirea în greutate pentru clădirea musculară. Sau poate doriți să aflați despre lucrul cu copiii sau persoanele cu nevoi speciale.
  • Formarea personală este o afacere competitivă și o modalitate de a vă ajuta să ieșiți în evidență este alegerea unei specialități și, poate chiar să primiți certificări suplimentare.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 8
    3. Studiați afacerea astfel încât să puteți prospera ca un profesionist de fitness. Includeți instruirea de comunicare și conducere în cursurile dvs. Periați etica profesională, precum și necesitățile legale de elaborare a contractelor și de desfășurare a unei afaceri de fitness. Planificarea programului de studiu pentru a vă ajuta să producați cele mai bune antrenamente și programe posibile.
  • Câștiga cel puțin o înțelegere de bază a statisticilor, a finanțelor și a administrației, astfel încât să aveți instrumentele necesare pentru a vă sprijini colegii sau pentru a vă dezvolta propria afacere când vine timpul.
  • Numai în SUA, fitness este o industrie de 30 de miliarde de dolari. Veți avea nevoie de mai mult decât abilități de fitness pentru a reuși.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 9
    4. Dezvoltați abilitățile de conducere și de comunicare empatice. Efectuați un studiu formal de conducere și comunicare prin cărți și prelegeri. Apoi practică implementarea acestor abilități în viața de zi cu zi. Scopul de a fi un lider inspirat, demn de încredere și de îngrijire.
  • Aceste abilități vor veni la îndemână în fiecare zi a carierei dvs. de formator personal. La urma urmei, veți conduce clienți prin sesiuni de exerciții care pot evoca disconfort fizic sau emoțional, frustrare și uneori lacrimi.
  • Păstrați clienții dvs. sa axat pe obiectivele lor și împărtășiți în satisfacția și fericirea care vine cu fiecare realizare.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 10
    5. Stabiliți o rutină de fitness și wellness pentru tine. Lucrați la obținerea propriului corp în formă fizică optimă, astfel încât să puteți demonstra ce înseamnă să fiți în formă și sănătos pentru clienții dvs. Se așteaptă să se antreneze la fel de greu sau mai greu decât clienții dvs. de-a lungul propriei călătorii de fitness.
  • Chiar și educatori și motivatori mari pot avea probleme cu găsirea de clienți dacă nu par a fi în formă. În timp ce fiecare organism este diferit, clienții se așteaptă ca formatorii săi să-și definească sănătatea și să-și îndeplinească propriile obiective de fitness.
  • Luați în considerare angajarea propriului antrenor pentru a câștiga perspectivă asupra relației formator / client. Observați modul în care relația dvs. cu formatorul dvs. dezvoltă și învățați de la succesele și eșecurile lor. Doar fiți în față despre intențiile voastre și evitați furtul a ceea ce a împărtășit formatorul dvs. cu dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea certificată
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 11
    1. Alegeți un program acreditat de certificare CPT.Dacă sunteți în SUA, căutați un program care este acreditat de Comisia Națională pentru agențiile de certificare (NCCA). Dacă sunteți în afara SUA, cercetați programe acreditate la nivel național în zona dvs. Organizațiile care furnizează certificări se concentrează în zone ușor diferite. Efectuați cercetări pentru a decide care program de certificare pare a fi cel mai potrivit pentru dvs.
    • Cele 4 agenții americane principale care oferă programe CPT acreditate sunt Asociația Națională de Forță și condiționare (NSCA), Academia Națională de Medicină Sportivă (NASM), Colegiul American de Medicină Sportivă (ACSM) și Consiliul American privind exercițiul (ACE).
    • Alte agenții americane acreditate includ Consiliul Național privind Forța și Fitness (NCSF), Asociația Națională a Formatorilor (NETA), Asociația Națională de Forță și condiționare (NSCA) și Academia de Educație Aplicată de Formare Personală (AAPTE), printre altele.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 12
    2. Înregistrați-vă și pregătiți-vă pentru examenul de certificare. Odată ce știți ce program de certificare sunteți după, rezervați un loc în ziua examenului preferat și plătiți taxa. Înregistrarea poate costa între 200 USD la 500 USD. Înainte de data de testare, pregătiți-vă cu ghiduri de studiu și examene de practică.
  • Unele cursuri de formare personală pe termen scurt includ examenul ca parte a curriculumului și a școlarizării.
  • Luați în considerare în urma cursului de instruire sau a programului de pregătire a examenului oferit de agenție prin care obțineți certificat prin intermediul. Multe agenții oferă opțiuni online de auto-studiu, care vă pot economisi bani.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 13
    3. Stați pentru examenul de certificare. Obțineți un somn bun înainte de examenul dvs. Atunci când este timpul să Luați testul, Se îndreaptă spre locația de testare și urmați instrucțiunile Proctorului. Nu fi prea stresat. Dacă ați pregătit bine, aceasta este o șansă de a arăta ce știți! În plus, este ultimul pas pe care trebuie să-l luați înainte de a deveni un antrenor personal certificat.
  • Examenele de certificare a instructorului personal sunt cel mai adesea administrate pe computer. Ele conțin de obicei aproximativ 150 de întrebări cu răspunsuri multiple pentru a vă asigura că sunteți cunoscuți în fundamentele fitness.
  • Ca exemplu, dacă luați examenul de formator personal certificat prin Academia Națională de Medicină Sportivă, veți lucra prin 4 secțiuni: "Planificarea programului", "Consultarea clientului și evaluarea de fitness", "Tehnici de exerciții" și "Siguranța și" Siguranța și " Probleme de urgență."
  • Partea 4 din 4:
    Găsirea muncii ca antrenor personal
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 14
    1. Găsiți un loc de muncă la un centru de fitness sau la o sală de gimnastică. Uită-te la listele de locuri de muncă din zona dvs. și întrebați despre oportunități. Dacă sunteți deja membru al unei săli de sală, permiteți administrației să știe că sunteți interesat să lucrați ca un antrenor personal. S-ar putea să aibă o deschidere! Luați în considerare lucrul la o sală de gimnastică, chiar dacă intenționați să filiați mai târziu. Un angajator reputat poate oferi credibilitate atunci când începeți mai întâi.
    • Dacă ați lucrat la o sală de gimnastică înainte de a vă câștiga certificarea, lăsați-i colegii din trecut să știe că sunteți recent certificați și căutați o muncă.
    • Lucrul la o sală de gimnastică vă va oferi șansa de a învăța de la alți formatori personali și de a obține practică lucrul cu un flux constant de clienți noi.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 15
    2. Construiți un portofoliu client. Indiferent dacă lucrați la o sală de gimnastică sau o ramificare pe cont propriu, începeți să construiți relații bune cu clienții potențiali și activi cât mai curând posibil. Gândiți-vă ca un antreprenor pentru a vă stimula reputația și afacerea dvs. Familiarizați-vă cu elementele de bază de marketing și răspândiți cuvântul despre ceea ce faceți.
  • Plata formatorilor personali este bazat pe comisie, deci mai cativa clienti pe care o aveti, cu atât mai bine.
  • Obțineți active pe social media pentru a vă promova munca. Postați imagini ale studioului dvs. și, cu permisiunea lor, clienții dvs. fericiți.
  • Rețineți că sala de gimnastică vă poate cere să semnați un acord non-concurențial pentru a vă împiedica să luați clienți dacă vă decideți să plecați.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor personal Pasul 16
    3. Începeți propria afacere de formare personală. Indiferent dacă alegeți să deveniți freelancer sau să deschideți o afacere mică, veți putea să vă stabiliți rata și să păstrați toți banii câștigați. De asemenea, veți obține clienții cu care lucrați. Aflați ce este necesar începe o afacere mică și urmați reglementările din statul dvs. Obțineți asigurarea personală a formatorului, care este o cerință legală în multe domenii, înainte de a începe să lucrați cu clienții.
  • Asigurați-vă că înțelegeți toate complexitățile de a conduce o afacere, cum ar fi Ins și Outs of Asigurări, Payroll și Impozite.
  • Unii formatori personali dețin sesiuni în casele lor, unde au o cameră înființată cu echipamentul adecvat. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că setarea este curată, sigură și profesională.
  • Alți formatori personali închiriază un studio, pe care le împărtășesc uneori cu alți formatori personali. Aceasta ar putea fi o alegere mai atractivă dacă aveți o listă mare de clienți.
  • Resurse aditionale

    Rezoluția de formare personală a probelor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Diferitele regiuni pot avea organisme de certificare diferite, deci căutați un program de certificare recunoscut sau oferit de un organism național de guvernare. În acest fel, vă puteți lua slujba cu dvs. dacă vă mutați.
  • Unele săli de sport plătesc de fapt pentru formatorii lor să primească certificarea ca un stimulent pentru a continua să lucreze acolo. Apelați-vă gimnastică preferată pentru a afla dacă oferă acest tip de program.
  • Networkingul este esențial în această afacere, mai ales când începeți doar. Participarea la conferințe și convenții este o modalitate excelentă de a întâlni oameni, să țineți pasul cu cele mai recente tendințe de fitness și de cercetare și să puteți învăța cu adevărat și să vedeți cum au devenit alții de succes. În plus, este distractiv! Veți întâlni un grup întreg de oameni interesanți și inspiratori care sunt la fel de pasionați de sănătate și de fitness ca tine.
  • Fiecare antrenor personal are un stil diferit: unii acționează ca instructorii de tabără de boot, iar alții iau o abordare blândă și intimă. Gândiți-vă la ce abordare ați lua dacă ați fi fost cea care îi ajută pe alți oameni pe calea lor spre fitness.
  • Pe măsură ce vă urmăriți certificarea, gândiți-vă la ce tip de mediu de locuri de muncă ar fi cel mai potrivit pentru dvs. Obțineți experiență în domeniul dvs., lucrând în gimnastică diferită în roluri care nu necesită certificare.
  • Multe sală de gimnastică închiriază oameni fără certificare ca "formatori de podea."Formatorii de podea pot obține experiență ca antrenor și găsesc o sală de gimnastică care este o potrivire bună înainte de a începe construirea unei liste personale de clienți.
  • Avertizări

    Aveți grijă să evitați certificările necondiționate. O certificare adecvată ar trebui să necesite câteva luni de pregătire și un examen procurat. Evitați site-urile care oferă o certificare rapidă pentru sub $ 100. Faceți cercetarea și verificați acreditările organizației pentru a vă asigura că certificările lor sunt recunoscute.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar