Cum să adoptați un delfin

Delfinii sunt mamifere frumoase, iubitoare și evolvete care au fost puse în pericol prin acțiunile umane. Adoptarea unui delfin este o modalitate excelentă de a finanța proiectele de cercetare și conservare - înseamnă, în esență, sponsorizarea unui delfin, cu o donație unică sau plăți lunare și văzând în primul rând modul în care contribuția dvs. ajută. Cercetarea și alegeți o organizație sălbatică de renume și să lucrați la planul dvs. de adopție. Adoptarea unui delfin dintr-o grădină zoologică sau acvariu este, de asemenea, o opțiune, dar acest lucru ridică câteva întrebări morale despre păstrarea unor creaturi complexe, asemănătoare umane în captivitate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adoptarea unui delfin dintr-o organizație de conservare a vieții sălbatice
  1. Imaginea intitulată adoptă un pas de delfin 1
1. Adoptarea cercetării pentru a vedea ce implică. Căutați adoptarea delfinilor pentru a obține o idee mai bună despre modul în care contribuția dvs. poate ajuta. Adoptarea se efectuează, în general, prin organizațiile sălbatice care utilizează donațiile pentru a efectua programe de cercetare și fonduri pentru a proteja animalele. Adoptarea include, de obicei, actualizări despre delfinul dvs., prin poștă sau prin e-mail. De asemenea, puteți adopta un delfin ca un cadou pentru un prieten sau unul iubit.
  • Imaginea intitulată adoptă un pas de delfin
    2. Alegeți o organizație pentru adoptarea dvs. Este important să alegeți o organizație de renume pentru a adopta un delfin - încercați să cercetați organizațiile sălbatice pentru a obține un sentiment de ce sunt unele dintre grupurile mai bine stabilite. Grupurile credibile de conservare și organizațiile de strângere de fonduri vor avea o declarație clară de misiune, precizează exact modul în care va fi utilizată contribuția dvs. și oferă dovezi că contribuția dvs. este deductibilă. Asigurați-vă că evitați orice site-uri web care pare suspicios sau au mai multe ferestre pop-up - acestea nu sunt susceptibile de a aparține organizațiilor legitime.
  • Unele organizații de încredere care oferă adoptarea delfinilor includ:
  • Fondul World Wildlife
  • Fundația Pacific Whale
  • Societatea Oceanică
  • Balena și conservarea delfinilor (WDC)
  • Proiect de comunicare de Dolphin
  • Imaginea intitulată Adopt un pas de delfin 3
    3. Alegeți un kit de adopție electronică. Unele organizații oferă kituri electronice atunci când adoptați un delfin, spre deosebire de kiturile de imprimare versiuni. Aceste pachete pot include materialele trimise către dvs. prin e-mail, linkuri video și descărcări PDF Photobook. De asemenea, puteți beneficia de informații biografice despre delfinul dvs. adoptat în format electronic.
  • Actualizările de pe delfinul dvs. pot fi disponibile prin intermediul rapoartelor online sau a mediilor sociale.
  • Imaginea denumită adoptă un pas de delfin
    4. Alegeți un kit de adoptare a formatelor de imprimare. Majoritatea organizațiilor oferă kituri de adoptare a formatelor de imprimare, care vor fi trimise prin poștă. Aceste pachete pot include un certificat de adopție, o carte sau o broșură cu informații despre delfinul dvs., fotografiile delfinului, hărților sau revistelor dvs.
  • Unele organizații oferă, de asemenea, jucării de pluș, pungi de tote, autocolante de protecție sau carduri colectorice cu adopția.
  • Metoda 2 din 2:
    Adoptarea unui delfin dintr-o grădină zoologică sau acvariu
    1. Imaginea intitulată adoptă un pas de delfin
    1. Cercetați diverse unități. Puteți efectua o căutare Google pe diferite grădini zoologice și acvarii - nu neapărat în orașul dvs., dar oriunde în lume - pentru a vedea care au o înregistrare curată și de a trata animalele cu grijă și respect, la fel ca un zoo sau un mediu de acvariu permite. Dacă simțiți că delfinii de la o grădină zoologică sau acvariu nu sunt îngrijiți în mod corespunzător, căutați alte opțiuni sau adoptați de la o organizație recunoscută a vieții sălbatice.
    • Dacă locuiți lângă un grădină zoologică sau acvariu care oferă adoptarea delfinilor, puteți solicita, de asemenea, angajaților la grădina zoologică sau acvariul dacă:
    • Delfinii sunt sănătoși
    • starea de apă este bună
    • Delfinii sunt hrăniți bine
    • Rezervoarele sunt suficient de mari pentru a menține delfinii fericiți și activi
  • Imaginea intitulată adoptă un pas de delfin 6
    2. Uită-te la pachetele de adopție de Dolphin. Multe grădini zoologice și acvarii oferă adoptarea animalelor ca o modalitate de a compensa costurile facturilor alimentare și veterinare. Unele pachete pot include un certificat de adopție, o fotografie și / sau o jucărie de pluș. Prețurile pentru aceste pachete gamă larg și sunt, în general, deductibile.
  • Animalele de la grădinile zoologice sau acvariile ar putea avea mai mult de un adoptiv "mamă" Datorită popularității speciilor.
  • Imaginea denumită adoptă un pas de delfin
    3. Înscrieți-vă pentru un pachet de adopție. Puteți face acest lucru vizitând grădina zoologică în persoană sau prin căutarea la site-ul unității. De obicei, vi se va cere să alegeți delfinul pe care îl place cel mai mult din mai multe, selectați un pachet și apoi efectuați o plată.
  • Imaginea intitulată adoptă un pas de delfin 8
    4. Vizitați periodic animalul dvs. pentru a verifica după adopție. Dacă adoptați un delfin dintr-un grădină zoologică sau acvariu local, aveți bonusul de a le putea vizita în persoană ori de câte ori doriți să le verificați pe ele. Văzând subiectul donării dvs. Închideți poate fi recompensarea - oamenii tind să răspundă mai mult la cauzele caritabile care au un destinatar clar identificabil. De asemenea, puteți să introduceți familia și prietenii dvs. delfinului dvs. sponsorizat în acest fel.
  • Imaginea denumită adoptă un pas de delfin 9
    5. Citiți delfinii în captivitate înainte de adoptare. Există o cercetare amplă pentru a sugera că este în captivitate este în detrimentul delfinilor și al altor cetacee. Delfinii sunt foarte inteligenți, creaturi emoționale care trăiesc în societăți complexe în sălbăticie și călătoresc și se mișcă în mod regulat - în teorie, nici un rezervor nu este suficient de mare pentru a găzdui delfinii, care înot până la 100 de mile pe zi în sălbăticie.
  • Rețineți că atunci când adoptați un delfin dintr-o grădină zoologică sau acvariu, puteți susține în mod neatent captivitatea animalelor. Fiți confortabil cu ceea ce va fi folosit de donarea dvs., este de cercetare, educație sau întreținere și nu uitați să verificați dacă grădina zoologică sau acvariul pe care îl adoptați este legitim, bine stabilit și tratează animalele sale cât mai multe demnitate posibil.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar