Cum să completați un w-4

Majoritatea oamenilor primesc formulare W-4 de la angajatorii lor atunci când încep să lucreze. Departamentele de salarizare folosesc angajații de informații furnizează pe formularele W-4 pentru a determina cât de mulți bani ar trebui să fie reținuți de la salariile lor pentru impozite federale. Dacă tocmai ați intrat în forța de muncă, completarea unui formular W-4 pentru prima dată poate fi confuză.

Pași

Partea 1 din 4:
Finalizarea foii de lucru pentru alocația personală
  1. Imaginea intitulată Completați un pas w-4 pas 1
1. Citiți instrucțiunile de bază furnizate de IRS în partea de sus a formularului. O indemnizație personală reduce venitul dvs. impozabil. Cu cât mai multe alocații solicitați la W-4, cu atât mai puțini bani vor fi reținuți de la salariul dvs. pentru impozite. În schimb, dacă solicitați mai puține indemnizații, mai mulți bani vor fi reținuți de la salariul dvs. pentru impozite.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 2
    2. Determinați dacă cineva vă revendică ca fiind dependent. În general, părinții își revendică copiii ca dependenți, dar puteți pretinde alte rude dacă furnizați peste jumătate din sprijinul lor și îndeplinesc cerințele celorlalți IRS pentru a se califica drept dependent.
  • Dacă nimeni nu vă pretinde că sunteți dependent, puteți introduce o "1" În martorul furnizat pentru linia A pe formular.
  • Imaginea intitulată Completați un pas w-4 pas 3
    3. Selectați starea dvs. de depunere fiscală. Pe linia B, introduceți "1" Dacă vă veți depune taxele ca fiind căsătoriți în comun. Pe linia c, introduceți "1" Dacă veți depune taxe ca șef al gospodăriei. Pe linia d, introduceți "1" Dacă veți depune separat separat un singur sau căsătorit și aveți doar un loc de muncă - sunteți căsătoriți în comun, aveți doar un singur loc de muncă, iar soțul / soția dvs. nu funcționează - sau salariul dvs. de la un al doilea loc de muncă sau de locul de muncă al soțului dvs. Totalul ambelor) sunt de 1.500 $ sau mai puțin.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 4
    4. Adăugați indemnizații pentru copiii care se califică pentru creditul fiscal pentru copii. Dacă venitul dvs. total va fi mai mic de 71,201 (103.351 dolari, dacă depunerea în comun), introduceți "4" pentru fiecare copil eligibil. Dacă venitul dvs. total va fi între 71.201 și 179.050 dolari ($ 103.351 la 345.850 dolari, dacă depunerea în comun), introduceți "2" pentru fiecare copil eligibil.
  • Dacă venitul dvs. total va fi între 179.051 și 200.000 $ (345.851 dolari până la 400.000 de dolari, dacă depunerea în comun), introduceți "1" pentru fiecare copil eligibil. Dacă venitul dvs. total va fi mai mare de 200.000 $ (400.000 de dolari dacă depunerea în comun), introduceți "0".
  • Imaginea intitulată Completați un pas w-4 pas 5
    5. Adăugați indemnizații pentru alte persoane dependente care se califică pentru credit pentru alte persoane dependente. Dacă venitul dvs. total va fi mai mic de 71,201 (103.351 dolari, dacă depunerea în comun), introduceți "1" pentru fiecare dependent eligibil.
  • Dacă venitul dvs. total va fi între 71.201 și 179.050 dolari ($ 103.351 la $ 345.850, dacă depunerea în comun), introduceți "1" pentru fiecare 2 dependenți (de exemplu, introduceți "0" pentru 1 Dependent, "1" dacă aveți 2-3 dependenți , și "2" dacă aveți 4 dependenți).
  • Dacă venitul dvs. total va fi mai mare de 179.050 USD (345.850 dolari, dacă depunerea în comun), introduceți "0".
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 6
    6. Adăugați indemnizații pentru alte credite.Dacă aveți alte credite, consultați foaia de lucru 1-6 de pub. 505 și introduceți suma din acea foaie de lucru. Dacă utilizați foaia de lucru 1-6, introduceți "-0;" pe linii E și F.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 7
    7. Adăugați numărul de cote pe care le-ați revendicat pe foaia de lucru și introduceți-l în linie h. Veți pune acest număr pe linia 5 a formularului W-4.
  • De exemplu, dacă sunteți căsătoriți cu 2 copii care se califică pentru creditul fiscal, soțul dvs. nu funcționează, iar venitul dvs. este de 100.000 de dolari pe care l-ați pretins un total de 11 indemnizații: 1 pe linii A, B și C și 8 pe linie E.
  • Imaginea intitulată Completați un pas w-4 pas 8
    8. Citiți instrucțiunea sub linia H pentru a determina dacă trebuie să completați celelalte foi de lucru. Dacă intenționați să vă detaliați deducerile, va trebui să finalizați foaia de lucru deducere și ajustare. Dacă aveți mai mult de un loc de muncă, sau dacă sunteți căsătoriți și atât dvs., cât și munca soț / soție, va trebui să completați foaia de lucru cu două salariați / mai multe locuri de muncă.
  • Dacă nici una dintre aceste descrieri nu vă aplică, puteți introduce suma de la linia H direct în linia 5 a certificatului de alocație de reținere.
  • Partea 2 din 4:
    Finalizarea certificatului de indemnizație de reținere a angajatului
    1. Imaginea intitulată Completați un pas w-4 pas 9
    1. Completați informațiile personale necesare. În cutiile numerotate 1 și 2, veți introduce numele, adresa, adresa și numărul de securitate socială.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 10
    2. Identificați dacă sunteți singuri sau căsătoriți. În caseta 3, trebuie să verificați piața corespunzătoare pentru a indica dacă sunteți singuri, căsătoriți sau căsătoriți, dar doriți impozitele reținute de la salariul dvs. la rata unică superioară.
  • Sunteți considerați unică dacă sunteți necăsătoriți, divorțați sau separați legal în conformitate cu legea statului. De asemenea, sunteți considerați singuri dacă sunteți căsătoriți, dar soțul dvs. este un nerezident al Statelor Unite.
  • Sunteți considerați căsătoriți dacă sunteți căsătoriți conform legii statului. Dacă starea dvs. de relație în ultima zi a anului este "căsătorit," Apoi, în scopul impozitelor federale, sunteți căsătoriți pentru întregul an.
  • Puteți alege să rețineți impozitele la o singură rată, care este mai mare, dacă sunteți căsătoriți, dar ar prefera să aveți mai mulți bani păstrați de la salariul dvs.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 11
    3. Înregistrați totalul indemnizațiilor personale. Luați numărul pe care l-ați introdus în linia H din foaia de lucru pentru alocația personală sau rezultatul din celelalte foi de lucru pe care trebuie să le utilizați pe a doua pagină și să o scrieți în caseta 5.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 12
    4. Luați în considerare dacă doriți ca orice bani suplimentari să fie reținut de la salariul dvs. Poate doriți bani suplimentari reținuți, de exemplu, dacă aveți alte impozite, cum ar fi taxele pe cont propriu pentru plata. Dacă faceți, scrieți această sumă ca o figură de dolar în caseta 6.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pas 13
    5. Citiți cererea de scutire. Dacă nu ați avut nicio datorie fiscală anul trecut, și așteptați o rambursare completă în acest an, puteți scrie "scuti" în caseta 7.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 14
    6. Semnați și dată formularul W-4. Ați terminat să completați formularul, dar nu este valabil până când nu semnați și să-l prezentați, declarând sub sancțiunea lui Perjur că toate informațiile pe care le-ați furnizat sunt adevărate și complete.
  • Când ați terminat și ați semnat formularul dvs., returnați-l angajatorul dvs. Verificați căștile dvs. de plată pentru a vă asigura că suma corespunzătoare a banilor este reținută în fiecare perioadă de plată.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 15
    7. Examinați anual formularul W-4. Poate doriți să adăugați indemnizații dacă ați primit o rambursare mare și doriți să păstrați mai mulți bani în salariul dvs. În schimb, este posibil să doriți să reduceți numărul de cote dacă ar trebui să plătiți IRS anul trecut.
  • Dacă se întâmplă un eveniment care modifică starea dvs. de reținere, cum ar fi o naștere sau un divorț, trebuie să depuneți un nou w-4 cu angajatorul în termen de 10 zile de la evenimentul evenimentului.
  • Partea 3 din 4:
    Finalizarea foii de lucru deducere și ajustare
    1. Imaginea denumită Completați un W-4 Pasul 16
    1. Aflați dacă trebuie să utilizați foaia de lucru deducere și reglare. Ar trebui să utilizați această foaie de lucru numai dacă intenționați să identificați deducerile dvs., cum ar fi dobânzile ipotecare sau luarea unor credite sau ajustări.
    • Această foaie de lucru ia în considerare și alte venituri non-salariale pe care le-ați putea avea, cum ar fi dividendele și interesul.
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 17
    2. Determinați deducerile detaliate estimate pentru anul. Deducerea reduce răspunderea fiscală. Puteți lua deducerea standard sau detaliați deducerile. În mod obișnuit, oamenii aleg să își detalieze deducerile atunci când deducerile totale detaliate sunt mai mari decât deducerea standard.
  • De exemplu, să presupunem că sunteți singuri atunci când vă depuneți taxele în 2019. Deducerea standard ar fi de 12.200 de dolari. Când adăugați deducerile dvs. detaliate, totalul este de 5.000 $. În această situație, probabil că ați alege să luați deducerea standard.
  • Introduceți cantitatea de dolar a deducerilor detaliate detaliate în martor pe linia 1.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 18
    3. Introduceți deducerea standard adecvată în martor pe linia 2. Foaia de lucru oferă sumele standard de deducere bazate pe starea dvs. de depunere. De exemplu, dacă sunteți singur în 2019, veți introduce 12.200 de dolari pe linia 2.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 19
    4. Scădea deducerea standard din deducerile detaliate. Dacă rezultatul acestui calcul este zero sau un număr negativ, scrieți "0" în martor pe linia 3. Pentru a continua exemplul anterior, scăderea de 12.200 de dolari de la 5.000 de dolari ar produce un număr negativ, așa că ați intrat "0" pe linia 3.
  • Imaginea intitulată Completați un pas w-4
    5. Calculați o estimare a oricăror ajustări ale veniturilor. Ajustări, de asemenea, numite "Deducerea de mai sus," sunt sumele cum ar fi contribuțiile tradiționale ale IRA sau dobânzile de împrumut pentru studenți pe care le revendicați direct pe 1040.Introduceți cantitatea de orice ajustări pe linia 4.
  • Pentru a continua exemplul, să presupunem că ați plătit interese de împrumut de 2.000 de dolari pe care ați planificat să le revendicați la impozitele dvs. Ați introduce 2.000 de dolari pe linia 4.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 21
    6. Adăugați linii 3 și 4 și scrieți acest număr pe linia 5. Aceasta este suma totală de deduceri, credite și ajustări pe care le estimați că veți solicita în anul în care completați W-4. Dacă solicitați credite fiscale, va trebui să finalizați o foaie de lucru suplimentară pentru a transforma aceste credite la indemnizațiile de reținere.
  • Totalul din exemplul pentru linia 5 ar fi de 2.000 de dolari.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 22
    7. Scrieți venitul estimat non-salarial în martor pe linia 6. Venitul non-salarial include bani pe care îi primiți fără a lucra pentru aceasta, cum ar fi interesul sau pensia alimentară.
  • Dacă ați primit 500 de dolari în venituri din dobânzi, de exemplu, ați introduce 500 de dolari pe linia 6.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 23
    8. Scaderea sumei pe linia 6 din suma de pe linia 5 și introduceți rezultatul pe linia 7. Dacă rezultatul este zero sau un număr negativ, introduceți "0." Pentru a continua exemplul, ați scădea 500 de dolari de la 2.000 de dolari. Rezultatul nu este zero sau un număr negativ, astfel încât să introduceți rezultatul de 1.500 $ pe linia 7.
  • Imaginea denumită Completați un W-4 Pasul 24
    9. Împărțiți suma pe linia 7 cu 4.200 de dolari și scrieți rezultatul pe linia 8, scăpând orice fracțiune. În acest exemplu, ați împărți 1.500 de dolari cu 4.200 de dolari, iar rezultatul ar fi 0.357. Ați renunța la zecimale și ați intrat "0" pe linia 8.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 25
    10. Introduceți numărul de la linia H pe foaia de lucru pentru alocațiile personale pe linia 9. Deoarece în exemplul ești singur fără persoane dependente, aveți "1" La linia H, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 26
    11. Adăugați numerele de pe liniile 8 și 9 și scrieți totalul pe linia 10. Dacă intenționați să completați foaia de lucru cu două salariați / multiple locuri de muncă, introduceți totalul pe prima linie a acelei foi de lucru. Dacă nu aveți nevoie de foaia de lucru, introduceți acest număr pe linia 5 din certificatul de alocație de reținere. Pentru a termina exemplul, ați intrat "1" Pe certificatul de alocație de reținere.
  • Partea 4 din 4:
    Finalizarea foii de lucru cu două salariați / multiple
    1. Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 27
    1. Decideți dacă trebuie să utilizați această foaie de lucru. Foaia de lucru cu două salariați / multiple locuri de muncă este concepută pentru a vă asigura că persoane singure cu mai mult de un loc de muncă sau cuplurile căsătorite care lucrează, au o cantitate corectă de impozite reținute de la salariile lor.
    • Ar trebui să utilizați numai această foaie de lucru dacă instrucțiunile din Line H din foaia de lucru pentru alocația personală vă îndrumă să faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 28
    2. Utilizați tabelul furnizat pentru a găsi numărul care se aplică la cel mai mic lucru de plată și introduceți acest număr pe linia 2. Cu toate acestea, în cazul în care cele mai mari locuri de muncă plătește 75.000 $ sau mai puțin și salariile combinate pentru dvs. și soțul / soția dvs. sunt de 107.000 $ sau mai puțin, nu introduceți mai mult de "3."
  • Imaginea intitulată Completați un pas W-4 Pasul 29
    3. Comparați numărul pe care tocmai l-ați introdus pe linia 2 cu numărul pe care l-ați introdus pe linia 1 din foaia de lucru deducere și ajustare. Dacă numărul de pe linia 1 este mai mare sau egal cu numărul de pe linia 2, linia de scădere 2 de la linia 1. Introduceți acest număr pe linia 3 și pe linia 5 a certificatului de alocație de reținere și ați terminat cu această foaie de lucru.
  • Dacă numărul de pe linia 1 este mai mic decât numărul de pe linia 2, introduceți "0" Pe linia 5 a certificatului de alocație de reținere. Ar trebui să completați apoi restul foii de lucru pentru a afla ce sumă suplimentară are reținerea de la salariul dvs. Acest lucru vă va ajuta să evitați să plătiți IRS atunci când vă depuneți taxele.
  • Imaginea intitulată Completați un W-4 Pasul 30
    4. Aflați cât de mulți bani ar trebui să fie reținuți de la salariul dvs. Dacă ați intrat "0" Pe linia 5, foaia de lucru include câteva calcule suplimentare, astfel încât să nu vă confruntați cu o mare factură fiscală în aprilie.
  • Linia 4 vă instruiește să introduceți numărul de la linia 2 din aceeași foaie de lucru. Acesta a fost numărul care a corespuns celui mai mic loc de muncă plătit. Presupune, de exemplu, acest număr a fost "3."
  • Pe linia 5 va trebui să introduceți numărul de la linia 1 pe aceeași foaie de lucru, care a fost numărul final pe care l-ați ajuns la linia 10 din foaia de lucru deducere și ajustare. Pentru a continua exemplul, presupune că acest număr a fost "1."
  • Acum scade linia 5 de la linia 4 și introduceți rezultatul în linia 6. În acest exemplu, rezultatul ar fi "2."
  • Folosind tabelul 2 furnizat pe foaia de lucru, găsiți suma care corespunde celei mai mari lucrări plătite. Să presupunem că sunteți căsătoriți în comun, iar cea mai mare loc de muncă plătitoare plătește 50.000 de dolari pe an. Potrivit tabelului, ar trebui să introduceți 500 de dolari pe linia 7.
  • Acum multiplicați linia 7 după linia 6 și introduceți rezultatul pe linia 8. Aceasta este valoarea totală a reținerii suplimentare necesare. În acest exemplu, acest număr ar fi de 1.000 de dolari.
  • Tot ce trebuie să faceți acum este împărțiți acest număr prin numărul de perioade de plată rămase în anul. Acest lucru depinde de cât de des sunteți plătit și la ce oră începeți. Dacă ați început slujba pentru care completați un W-4 în luna februarie și veți fi plătiți lunar, ați împărți 1.000 de dolari cu 10, deoarece există 10 perioade de plată rămase în anul. Rezultatul acestui calcul, $ 100, este suma suplimentară de bani care trebuie reținută de la salariile dvs. Aceasta este suma pe care ați introdus-o în certificatul de alocație de reținere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a vedea dacă reținerea dvs. este pe drumul cel bun, utilizați calculatorul de reținere IRS (disponibil la https: // IRS.Gov / Persoane fizice / IRS-Bholding-Calculator).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar