Cum de a depune taxe

Gândul de a depune taxele dvs. poate fi puțin copleșitor pentru majoritatea oamenilor, mai ales dacă intenționați să vă pregătiți și să le depuneți singuri. Organizația este esențială pentru simplificarea acestui proces. Indiferent de metoda dvs., va trebui să strângeți informațiile necesare pentru pregătirea impozitelor înainte de a începe, inclusiv W-2S, declarațiile de interes, impozitele școlare, impozitele de proprietate, chitanțele și alte informații aplicabile, împreună cu o copie a dvs. Declarația fiscală a anului anterior. Odată ce ați organizat și pregătit pentru slujbă, puteți găsi că taxele de depunere este mai ușor decât credeți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pentru a depune taxele
  1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 1
1. Cercetarea dacă aveți nevoie să depuneți. Trebuie să depuneți o declarație federală privind impozitul pe venit dacă sunteți cetățean sau rezident al Statelor Unite sau un rezident al Puerto Rico și cădeți în oricare dintre următoarele categorii:
  • Indivizi în general - ca un individ.S. cetățean sau rezident, indiferent dacă trebuie să depuneți o întoarcere depinde de venitul dvs. brut, de starea dvs. de depunere și de vârsta dvs.
  • Dependenți - chiar dacă cineva (cum ar fi părinții tăi) vă poate pretinde că sunteți dependent, veți avea în continuare să depuneți o întoarcere dacă venitul dvs. brut este peste o anumită sumă.
  • Pentru a vedea cerințele de depunere a IRS pentru majoritatea contribuabililor în 2019 (pentru anul fiscal 2018), uitați-vă la publicația IRS 501: http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / P501.pdf.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 2
    2. Determinați modul în care aveți nevoie pentru a depune. Unul dintre primele lucruri care trebuie determinate în pregătirea declarației dvs. fiscale este starea dvs. de depunere. Există 5 stațiuni posibile de depunere pe care le puteți alege:
  • Singur
  • Căsătorit de depunerea în comun
  • Căsătorit separat
  • Capul necăsătorit al gospodăriei
  • Văduvă calificată sau văduv cu un copil dependent
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 3
    3. Determinați dacă aveți nevoie să depuneți ca fiind căsătoriți sau necăsătoriți. În scopuri fiscale federale, o căsătorie înseamnă o uniune juridică între "soții."Sunteți considerați" necăsătoriți "dacă, în ultima zi a anului fiscal, sunteți necăsătoriți sau separați legal de fostul dvs. soț sub un decret de întreținere sau întreținere separat. Legea statului dvs. guvernează dacă sunteți căsătoriți sau separați legal. Sunteți considerați căsătoriți dacă dvs. și soțul dvs. Faceți cunoștință cu oricare dintre următoarele:
  • Sunteți căsătoriți și trăiți împreună ca soți
  • Locuiți împreună într-o căsătorie de drept comun recunoscută în statul în care locuiți acum sau statul în care a început căsătoria de drept comun
  • Sunteți căsătoriți și trăiți, dar nu sunteți separați legal în decret de divorț sau întreținere separată,
  • Sunteți separați sub un decret interlocutor (nu final) al divorțului. În scopul depunerii unei returnări comune, nu sunteți considerat divorțat aici.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 4
    4. Decideți dacă dvs. și soțul / soția dvs. ar trebui să depuneți împreună. Într-o întoarcere comună, raportați venitul combinat și deduceți cheltuielile admise combinate. Puteți depune o întoarcere comună chiar dacă dvs. sau soțul dvs. nu aveți venituri. Dacă tu și soțul / soția dvs. decideți să depuneți împreună, taxele dvs. pot fi mai mici decât impozitul combinat pentru celelalte stări de depunere.
  • Deducerea standard (dacă nu detaliați deducerea) poate fi mai mare și puteți beneficia de avantaje fiscale care nu se aplică celorlalte stări de depunere.
  • Cu toate acestea, persoanele căsătorite care câștigă aproximativ aproximativ aceleași venituri pot plăti mai multe impozite dacă depun o returnare comună decât ar fi în cazul în care au depus la întoarcerea "unică".
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 5
    5. Decideți dacă dvs. și soțul / soția dvs. trebuie să depuneți separat. Puteți alege să fiți căsătoriți separat dacă sunteți căsătoriți. Această stare de depunere vă poate aduce beneficii dacă doriți să fiți responsabilă numai pentru propria taxă sau dacă duce la o răspundere fiscală mai mică decât depunerea unei returnări comune. Cu toate acestea, dacă trimiteți separat, veți plăti, de obicei, mai multe taxe decât dacă ați depus împreună.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 6
    6. Determinați dacă vă calificați ca un cap de gospodărie sau o văduvă (ER) cu un copil dependent. Dacă sunteți considerat necăsătorit, este posibil să puteți depune ca un șef al gospodăriei sau ca văduvă calificată (ER) cu un copil dependent. Pentru a se califica ca șef al gospodăriei, trebuie să îndepliniți toate cerințele următoare:
  • Sunteți necăsătoriți în ultima zi a anului fiscal
  • Ați plătit mai mult de jumătate din costul de a păstra o casă pentru anul
  • O "persoană calificată" a trăit cu dvs. în casă mai mult de jumătate din an (cu excepția absențelor temporare, cum ar fi școala). Cu toate acestea, în cazul în care persoana calificată este dependentă (cum ar fi copilul dvs.), ei nu trebuie să trăiască cu dvs. Un individ calificat este de obicei copilul tău, dar poate fi, de asemenea, o rudă care trăiește în casa ta pentru care îți pasă.
  • Dacă soțul / soția dvs. a murit în timpul anului fiscal (și timp de 2 ani suplimentari de la moartea soțului dvs.) și aveți un copil, puteți depune o văduvă calificată (ER).
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 7
    7. Adunați toate formularul W-2S. Dacă sunteți angajat, ar trebui să primiți formularul W-2 de la angajatorul dvs. Veți avea nevoie de informațiile din acest formular pentru a vă pregăti returnarea și dacă fișierul de hârtie (în loc să depuneți electronic), va trebui să atașați și o copie a W-2 la întoarcere. Angajatorul dvs. este obligat să vă furnizeze sau să vă trimită W-2 la dvs. nu mai târziu de 31 ianuarie.
  • Dacă nu ați primit W-2 până la 31 ianuarie, cereți-i angajatorului să vă ofere acest lucru. Deși IRS vă poate ajuta să solicitați acest lucru, va dura mai mult decât dacă îl puteți obține pe cont propriu.
  • Dacă nu primiți formularul dvs. până pe 15 februarie, IRS vă poate ajuta să obțineți o copie solicită formularul de la angajatorul dvs. Când solicitați ajutor IRS, fiți pregătiți să vă furnizați numele, adresa și numărul de telefon - numărul de securitate socială - numele de muncă, adresa, adresa și numărul de telefon al angajatorului dvs.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 8
    8. Adună orice formă 1099, dacă este cazul. Dacă ați primit anumite tipuri de venituri, puteți primi un formular 1099 în loc de sau în plus față de un W-2. De exemplu, dacă ați primit un interes impozabil de 10 USD sau mai mare, plătitorul este obligat să vă furnizeze sau să vă trimită un formular 1099 nu mai târziu de 31 ianuarie.
  • Dacă nu primiți un formular de 1099 de 15 februarie, contactați afacerea sau banca care ar trebui să vă furnizeze. Dacă încă nu o primiți, sunați la IRS pentru ajutor.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 9
    9. Adunați înregistrări financiare suplimentare. Există anumite înregistrări personale pe care trebuie să le păstrați pentru propria dvs. referință, chiar dacă IRS nu le solicită decât dacă există un anumit tip de dispută fiscală. Păstrarea acestor înregistrări vă va asigura că puteți să vă raportați în mod corespunzător venitul și să deduceți în mod corespunzător cheltuielile dvs. la declarația dvs. fiscală. În plus, dacă intrați într-o dispută cu IRS cu privire la valoarea impozitelor pe care le-ați plătit sau cu suma de rambursare pe care ați primit-o, puteți utiliza înregistrările ca dovadă și suport pentru poziția dvs.
  • În plus față de W-2S și 10992, trebuie să păstrați înregistrările de verificare a veniturilor, cum ar fi declarațiile bancare și declarațiile de brokeraj.
  • De asemenea, trebuie să păstrați diverse înregistrări ale cheltuielilor, inclusiv alunecări de vânzări, facturi, chitanțe, controale anulate sau alte dovezi de plată și comunicații scrise de la organizațiile de caritate calificate.
  • Dacă dețineți o casă, ar trebui, de asemenea, să păstrați mai multe înregistrări asociate cu aceste costuri, inclusiv declarații de închidere, dovada plății, înregistrările de asigurare și încasările pentru costurile de îmbunătățire.
  • Alte înregistrări de investiții Este posibil să aveți nevoie să includeți declarații de brokeraj, declarații de fonduri reciproce și chitanțe pentru colecții.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 10
    10. Aflați dacă vă calificați pentru orice taxe de credit. Creditele fiscale sunt disponibile pentru plata serviciilor de îngrijire a copiilor în timp ce lucrați, plata cheltuielilor de școlarizare și cheltuieli și cumpărați asigurări de sănătate printr-o piață de stat, printre altele. Pentru a determina dacă vă calificați pentru orice credite fiscale, mergeți la: https: // IRS.Gov / Credite-deduceri-for-Publics.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 11
    11. Fișier de impozite folosind formularul 1040. Datorită modificărilor recente ale legii fiscale, formularele 1040a și 1040ez nu mai sunt disponibile începând cu anul fiscal 2018. Asta înseamnă că trebuie să utilizați formularul 1040. Puteți utiliza formularul 1040 pentru a raporta toate tipurile de venituri, deduceri și credite. Puteți plăti mai puțin impozitul prin depunerea formularului 1040 deoarece puteți detalia deducerile și puteți efectua ajustări ale veniturilor dvs.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 12
    12. Familiarizați-vă cu alte "programe", este posibil să fie să vă atașați la formularul de depunere. În funcție de formularul pe care îl utilizați pentru a depune returnarea și elementele de pe întoarcere, este posibil să fie necesar să completați "programe" suplimentare sau să le atașați la returnare.
  • Exemplele includ un program A, programul B, programul C sau C-EZ, programul D, programul EIC sau programul SE.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 13
    13. Atașați un program A dacă doriți să vă prezentați deducerile. Dacă alegeți să vă detaliați deducerile, mai degrabă decât să revendicați deducerea standard, atunci trebuie să pregătiți un program A și să îl atașați în formularul dvs. 1040. Unele dintre deducerile detaliate enumerate la programul A includ cheltuieli medicale și dentare, diverse impozite de stat, dobânzi ipotecare și contribuții caritabile.
  • Dacă programul dvs. un total depășește deducerea standard, sunteți de obicei mai bine de la deducerile dvs.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 14
    14. Determinați dacă ar trebui să depuneți un program b. Programul B este un program de venit care vă cere să menționați separat sursele de interes și plățile de dividende pe care le primiți în cursul anului.
  • Pregătirea programului este necesară numai atunci când venitul dvs. de interes sau dividend depășește pragul IRS pentru anul, care a fost de 1.500 de dolari în 2018.
  • De exemplu, dacă câștigi doar 200 de dolari de interes bancar în acest an, trebuie să includeți această sumă în venitul dvs. impozabil, dar prepararea unui program B nu este necesară.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 15
    15. Atașați orarele C sau C-EZ pentru venitul pe cont propriu. Schemele C și C-EZ sunt formulare pe care le utilizați pentru a raporta veniturile pe cont propriu. Ambele forme raportează separat câștigurile de afaceri și deducerile pentru a ajunge la profitul sau pierderea de afaceri nete, care este apoi adăugată la celelalte venituri pe formularul 1040.
  • Dacă aveți o singură afacere cu contabilitate simplă care îndeplinește calificările IRS, puteți utiliza programul mai scurt C-EZ, mai degrabă decât programul C.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 16
    16. Atașați un an și formularul 8949 pentru câștigurile de capital. Dacă vindeți un activ de capital pe parcursul anului, atunci trebuie să îl raportați cu privire la un atașament al programului D la declarația dvs. fiscală. Tranzacțiile de active de capital raportează frecvent câștigurile și pierderile atunci când vindeți stocuri, dar pot include orice altă proprietate pe care o vindeți în cursul anului, cum ar fi casa sau mașina dvs. De asemenea, trebuie să includeți formularul 8949 pentru a furniza detalii despre valorile de capital pe care le afișați pe lista D.
  • Programul D separă tranzacțiile în tranzacții pe termen scurt și pe termen lung, în funcție de faptul că dețineți proprietatea pentru mai mult de un an sau nu.
  • Câștigurile dvs. de capital pe termen scurt sunt impozitate la aceeași rată ca și celelalte venituri, dar câștigurile pe termen lung sunt impozitate la rate mai mici.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 17
    17. Atașați programul EIC pentru creditul impozitului pe venit câștigat. Programul EIC este locul în care raportați calificările pentru a revendica creditul impozitului pe venit câștigat. Creditul impozitului pe venit este un credit fiscal rambursabil pe care îl puteți solicita dacă aveți copii calificați, iar venitul dvs. scade sub un anumit nivel.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 18
    18. Atașați un program SE pentru impozitele pe cont propriu non-reținute. Dacă sunteți angajat pe cont propriu, sunteți responsabili pentru plata securității sociale și a impozitului pe Medicare asupra câștigurilor dvs., deoarece un angajator nu o reține pentru dvs. Calculați valoarea impozitului pe cont propriu pe programul SE.
  • Metoda 2 din 4:
    Depunerea impozitelor utilizând un program de pregătire fiscală aprobată IRS și un program de e-fișier
    1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 19
    1. Utilizați un program de pregătire fiscală aprobat IRS și un program de e-fișier. De obicei, puteți găsi aceste lucruri în magazinele de retail sau de birou sau online. Aceste programe vor spune, de obicei, dacă sunt pentru pregătirea fiscală personală, pregătirea fiscală a afacerilor sau o combinație a celor două. Unii sunt liberi, în timp ce alții trebuie să fie plătiți. Tipurile de software de pregătire fiscală de renume pe care le puteți lua în considerare includ:
    • Turbotax
    • H & R bloc
    • Taxact
    • Taxslayer
    • Aceste tipuri de programe sunt cele mai bune pentru persoanele care nu au situații fiscale foarte complicate. Dacă aveți vreun motiv să credeți că impozitele dvs. pot fi complicate (motivele ar putea include o mulțime de deduceri, având un venit ridicat sau datorită impozitelor de la un an anterior), ar trebui să luați în considerare angajarea unui profesionist pentru a vă pregăti impozitele.
  • Imagine intitulată Impozitele fișierelor Pasul 20
    2. Instalați sau descărcați software-ul pe computer. Unele programe necesită o conexiune la Internet, astfel încât să puteți descărca software-ul utilizând un cod cheie care vine cu achiziția. De asemenea, puteți alege o marcă cu o copie de hârtie pe care o puteți instala fără o conexiune la internet. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de o conexiune la internet dacă doriți să depuneți taxele electronice.
  • Este posibil să nu aveți nevoie să instalați sau să descărcați software-ul dacă utilizați un site de înregistrare online, cum ar fi Karma de credit.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 21
    3. Deschideți programul de returnare fiscală și începeți completarea tuturor informațiilor aplicabile. Programul solicită contribuabilului pentru informații specifice, ajutându-vă să o localizați pe documentele fiscale, făcând impozite mai ușor de pregătit. În timpul acestui proces, software-ul dvs. de pregătire fiscală va solicita în primul rând informații despre venituri și deduceri.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 22
    4. Introduceți toate veniturile dvs. Venitul este orice bani pe care l-ați făcut în cursul anului calendaristic, fie de la un loc de muncă, un concert independent sau vânzarea de bunuri. Activele pe care le-ați lichidat, vândute sau moștenite pot, de asemenea, să se califice ca venit.
  • Veniturile de la locul de muncă vor fi listate pe W-2.
  • Alte tipuri de venit nu pot fi listate pe anumite forme fiscale, dar ar trebui salvate de dvs. în înregistrările dvs. A se vedea partea 1 de mai sus pentru o discuție detaliată a documentelor necesare.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 23
    5. Introduceți toate deducerile dvs. Guvernul vă va permite să deduceți anumite cheltuieli de la impozitele dvs., cu condiția ca acestea să cadă în parametrii. Exemple de deduceri pe care le puteți utiliza la depunerea taxelor includ:
  • Deducerea standard, care este o sumă dolar care reduce cantitatea de venit pe care sunteți taxați și variază în funcție de starea dvs. de depunere. Dacă alegeți deducerea standard, nu vă puteți detalia deducerile. Pentru a afla ce ar fi deducerea dvs. standard, puteți utiliza un calculator, cum ar fi cel disponibil la: https: // IRS.GVV / Ajutor / ITA / cât de mult-este-este-deducerea mea standard.
  • Deduceri detaliate, care includ taxe de stat și locale, cheltuieli de interes ipotecar, cheltuieli medicale nerambursabile dacă depășesc un anumit prag și contribuții caritabile.
  • Întrucât veniturile nu trebuie neapărat să fie dovedite, deducerile fac. Veți avea nevoie de documente justificative, cum ar fi chitanțele, jurnalele și / sau placăle de plată pentru a dovedi că deducerile dvs. sunt legitime.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 24
    6. Introduceți informațiile fiscale de stat, dacă este cazul. Rețineți că, de asemenea, să fiți obligați să plătiți o taxă de stat. Nu toate statele au un impozit pe venit, iar multe state impozite la rate diferite. Când introduceți informațiile dvs. în program, acesta ar trebui să calculeze impozitul pe stat / restituirea în plus față de returnarea federală. Cu toate acestea, unele programe percep o taxă mică pentru adăugarea impozitelor de stat.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 25
    7. Verificați erorile. Rulați funcția de auto-verificare inclusă în programul dvs. de returnare fiscală. Dacă găsește erori sau omisiuni, programul vă va duce prin efectuarea corecțiilor. Utilizați bunul simț atunci când verificați erorile. O simplă tipografie sau câmp lipsă în aplicația dvs. ar putea schimba drastic ceea ce vă datorați impozitelor dvs. sau restituirea pe care vă puteți aștepta să o primiți.
  • De exemplu, dacă venitul dvs. pentru anul calendaristic este de 32.000 de dolari, dar software-ul dvs. de pregătire fiscală indică faptul că datorați guvernului 8.000 de dolari în impozite, probabil știți că a existat o greșeală: 8.000 de dolari în impozite pe 32.000 de dolari înseamnă că plătiți aproximativ 25% din totalul venitul dvs. în impozite, care este un număr prea mare pentru suportul dvs. de venit.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 26
    8. Reorientați caracteristica de verificare pentru a vă asigura că ați făcut toate corecțiile. Repetați acest proces până când ați corectat toate erorile fiscale.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 27
    9. Utilizați contorul de audit inclus în programul dvs. fiscal înainte de a vă depune taxele. Contorul de audit analizează informațiile dvs. pentru a determina care este riscul dvs. de audit. Dacă riscul dvs. de audit este ridicat, asigurați-vă că informațiile pe care le aveți asupra declarației fiscale sunt corecte de 100%. O declarație sau un număr înșelătoare ar putea fi examinată și vă costă dacă sunteți auditat într-adevăr.
  • Imagine intitulată Impozitele fișierelor Pasul 28
    10. Fișier de impozite manual sau electronic. Puteți să vă depuneți taxele fie prin poștă, fie prin selectarea funcției E-File.
  • Pentru a trimite prin poștă, trimiteți documentele fiscale la adresa specificată în documentele dvs. pe sau înainte de termenul de depunere. Data de depozit este de obicei 15 aprilie. Dacă datorați bani, este posibil să trebuiască să vă depuneți taxele și să trimiteți taxele datorate în locații separate. Puteți găsi o hartă interactivă pentru locul în care aveți nevoie pentru a trimite un mesaj de depunere la: https: // IRS.GOV / UAC / unde-la-fișiere-adrese-for-contribuabili-și-fiscal-profesioniști - Formă-1040-ES.
  • Pentru a depune fișiere electronice, depuneți documentele fiscale pe Internet pe sau înainte de termenul de depunere. Software-ul vă va solicita informații bancare. Introduceți cu atenție numele băncii dvs., împreună cu numărul contului în care IRS ar trebui să trimită restituiri sau să deducă orice plăți.
  • De asemenea, vă puteți califica pentru fișierul gratuit, care este un alt serviciu disponibil gratuit prin sistemul de e-fișiere, dacă venitul dvs. este sub o anumită sumă.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 29
    11. Aplicați pentru o extensie, dacă este necesar. Puteți solicita o extensie fie electronică, fie prin poștă dacă nu puteți îndeplini termenul de depunere. Dacă alegeți să depuneți o extensie, IRS vă va oferi în mod obișnuit încă 6 luni pentru a vă depune taxele.
  • Pentru a solicita o extensie prin poștă, va trebui să depuneți un formular de hârtie 4868, disponibil la: http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F4868.pdf.
  • Dacă ați plătit o parte din taxele dvs. datorată în momentul în care ați depus extinderea, includeți plata pe formularul dvs. de returnare fiscală.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 30
    12. Plătiți ceea ce puteți chiar atunci când depuneți o extensie. Rețineți că o prelungire a timpului la dosar nu este o prelungire a timpului de plată. Dacă nu sunteți în măsură să plătiți întreaga valoare a impozitului datorită declarației dvs. fiscale din cauza dificultăților financiare, ar trebui să depuneți declarația fiscală la timp cu o plată de "bună credință", la fel de mult din plățile datorate pe măsură ce vă puteți permite să plătiți.
  • Dacă credeți că veți putea plăti integral în termen de 120 de zile, trebuie să apelați 1-800-829-1040 pentru a solicita timp suplimentar.
  • Dacă nu puteți plăti în termen de 120 de zile, trebuie să completați formularul 9465 (http: // IRS.Gov / UAC / Form-9465, -Install-Acord-solicitare-2) sau formular 9465-FS (https: // IRS.Gov / PUB / IRS-PRICE / F9465FS - 2011.pdf) să solicite plata impozitului rămas în rate.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 31
    13. Așteptați să colecteze orice restituire distribuită de guvern. Dacă ați ales la fișierul electronic, IRS va depune în mod automat orice rambursare în contul furnizat în termen de 7-21 zile.
  • Metoda 3 din 4:
    Depunerea taxelor manual
    1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 32
    1. Înțelegeți că depunerea manuală poate crește riscul de erori costisitoare. IRS încurajează Hewovers să treacă la depunerea electronică (sau să utilizeze software-ul de pregătire fiscală), deoarece le-ar putea salva banii și să reducă erorile înșelătoare în aplicația lor.
    • IRS estimează că există o rată de eroare de 20% cu declarații fiscale completate manual, în timp ce software-ul de pregătire fiscală are doar o rată de eroare de 1%. Dacă sunteți îngrijorat de a face greșeli cu privire la declarația dvs. fiscală, este mai bine să rămâneți cu software-ul de pregătire fiscală, ceea ce captează greșelile în zbor, deoarece vă pregătește impozitele.
    • În plus, dacă aveți o declarație fiscală complicată, ar trebui să luați în considerare angajarea unui preparator fiscal profesional.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 33
    2. Ridicați un pachet fiscal de la biblioteca locală sau de la oficiul poștal. Datorită cererii reduse în pregătirea manuală, contribuabilii nu mai primesc pachete fiscale în corespondență. Contribuabilii pot descărca, de asemenea, formularele fiscale necesare de pe site-ul IRS (http: // IRS.Gov /).
  • Pachetul include un set complet de instrucțiuni, împreună cu formularele necesare pentru depunerea declarațiilor fiscale de stat și a veniturilor federale.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 34
    3. Pregătiți-vă impozitele federale și de stat conform instrucțiunilor. Completați cu ușurință toate informațiile pertinente privind formularele necesare. Cel mai bine este să utilizați un stilou cu cerneală neagră. Completați secțiunile referitoare la venitul dvs. (discutate în profunzime în partea 1) și apoi treceți la orice deduceri pe care le puteți scădea de la datoria fiscală.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 35
    4. Examinați cu atenție declarațiile fiscale, verificarea erorilor matematice și a informațiilor incorecte sau lipsă. Poate doriți să angajați un profesionist pentru a trece peste taxele dvs. și pentru a prinde erori. Acest lucru va costa un pic mai mult decât depunerea complet independent, dar ar putea captura erori în declarația dvs. fiscală care ar putea să vă costă bani sau să vă determine auditat.
  • Asigurați-vă că semnați și întâlniți fiecare revenire înainte de ao trimite prin e-mail.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 36
    5. Asigurați-vă că atașați toate programele de asistență oferite în pachetul fiscal cu fiecare declarație fiscală. Pe fiecare pagină, nu uitați să plasați numărul dvs. de securitate socială în partea de jos a paginii din secțiunea specificată.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 37
    6. Determinați cât de mult vă datorați impozitelor. În fiecare an, IRS lansează valoarea impozitelor datorate în funcție de cantitatea de bani făcută și de starea de depunere a părții de depozitare. Pentru a vedea valoarea impozitelor datorate pentru anul fiscal 2018, mergeți la tabelele fiscale ale IRS (http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / I1040TT.pdf) pentru a vă vedea venitul estimat.
  • În plus, rețineți că "taxa datorată" nu înseamnă neapărat taxa pe care va trebui să o plătiți. Impozitul dvs. datorat este compensat de orice reținere federală privind impozitul pe venit și de plățile estimate trimestriale pe care le-ați făcut în cursul anului.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 38
    7. Trimiteți-vă declarațiile fiscale. Pe sau înainte de termenul de depunere, care este de obicei pe 15 aprilie, trimiteți-vă declarațiile fiscale utilizând poștă certificată, astfel încât să aveți dovada când au fost trimise în caz de probleme.
  • Adresați-vă unui plic către guvernul federal și un plic al statului folosind adresele oferite în instrucțiunile dvs. Returnările fiscale federale și de stat vor merge la 2 locații diferite.
  • Se cântărește fiecare plic cu întoarcerea și orice documentație necesară incluse și aplicați cantitatea corectă de poștale. Utilizarea cantității incorecte de poștale poate întârzia rambursarea.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 39
    8. Faceți plata dvs. Dacă datoriți bani, puteți efectua o plată într-unul din cele patru următoarele moduri:
  • Prin autorizarea unei retrageri de fonduri electronice dintr-un cont de verificare sau de economii. Pentru a utiliza această opțiune, includeți informațiile de rutare pentru instituția dvs. financiară și numărul contului dvs. bancar pe formularul 1040 când vă depuneți electronic.
  • Prin card de credit sau card de debit
  • Prin trimiterea unui control sau a unei ordini de plată (făcute la Trezoreria Statelor Unite) utilizând formularul 1040-V, voucher de plată
  • Prin înscrierea în sistemul de plăți federale electronice (EFTPS), care este un site web sigur care permite utilizatorilor să efectueze plăți fiscale federale și să programeze plăți fiscale în avans prin intermediul internetului sau telefonului. Pentru mai multe informații despre EFTPS, mergeți la site-ul IRS și alegeți "EFTPS" sub "Depunerea și plata" în partea dreaptă a site-ului web.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 40
    9. Aplicați pentru o extensie, dacă este necesar. Puteți solicita o extensie fie electronică, fie prin poștă dacă nu puteți îndeplini termenul de depunere. Dacă alegeți să depuneți o extensie, IRS vă va oferi de obicei șase luni pentru a vă depune taxele.
  • Pentru a solicita o extensie prin poștă, va trebui să depuneți un formular de hârtie 4868 (http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F4868.pdf).
  • Dacă ați plătit o parte din taxele dvs. datorată în momentul în care ați depus extinderea, includeți plata pe formularul dvs. de returnare fiscală.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 41
    10. Plătiți ceea ce puteți chiar atunci când depuneți o extensie. Rețineți că o prelungire a timpului la dosar nu este o prelungire a timpului de plată. Dacă nu sunteți în măsură să plătiți întreaga valoare a impozitului datorită declarației dvs. fiscale din cauza dificultăților financiare, ar trebui să depuneți declarația fiscală la timp cu o plată de "bună credință", la fel de mult din plățile datorate pe măsură ce vă puteți permite să plătiți.
  • Dacă credeți că veți putea plăti integral în termen de 120 de zile, trebuie să apelați 1-800-829-1040 pentru a solicita timp suplimentar.
  • Dacă nu puteți plăti în termen de 120 de zile, trebuie să completați formularul 9465, disponibil la http: // IRS.Gov / UAC / Form-9465, -Install-Acord-solicitare-2 sau formularul 9465, disponibil la http: // IRS.gov / pub / irs-acces / f9465fs_accessible.pdf să solicite plata impozitului rămas în rate.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 42
    11. Așteptați să colecteze orice restituire distribuită de guvern. IRS va depune în mod automat orice rambursare în contul furnizat în termen de 21 de zile. Dacă optați pentru a obține un cec în poștă, poate dura până la 2 luni pentru ao primi.
  • Metoda 4 din 4:
    Angajarea unui profesionist fiscal pentru a vă pregăti impozitele
    1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 43
    1. Găsiți o persoană cu experiență pentru a vă depune declarațiile fiscale pentru dvs. Mulți indivizi și întreprinderi se bazează pe contabili publici certificați (CPA), avocați sau lanțuri naționale de pregătire fiscală pentru a-și pregăti declarațiile fiscale. S-ar putea să doriți să vă întâlniți cu diverși profesioniști fiscali înainte de a alege să angajați, pentru a vă asigura că pot să se ocupe corespunzător de impozite și să răspundă nevoilor dvs. de pregătire fiscală.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 44
    2. Renunțați la informațiile dvs. la profesioniștii dvs. fiscali. Acest lucru poate include copii ale W-2 (sau alte formulare fiscale), chitanțe, alluri de înregistrare etc. Asigurați-vă că furnizați un număr de telefon în care persoana vă poate contacta în caz de întrebări sau informații lipsă.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 45
    3. Programați o întâlnire de preluare. De asemenea, ar trebui să veniți cu o cronologie și verificați înapoi cu profesioniștii fiscali la momente specificate. În plus, asigurați-vă că programați o întâlnire pentru a vă revizui taxele completate și pentru a ridica o copie a acestora.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 46
    4. Examinați-vă întoarcerea cu profesioniștii fiscali. Tu și profesioniștii fiscali ar trebui să treacă peste rentabilitatea finalizată pentru a vă asigura că înțelegeți tot ce a fost legat de taxe. Odată ce sunteți mulțumit, semnați formularele de semnare electronice de depunere pentru a oferi permisiunea de returnare fiscală pentru a vă depune în mod electronic returnările dvs. cu agențiile guvernamentale corespunzătoare.
  • Rețineți că majoritatea preparatorilor de returnare fiscală sunt acum obligați să depună toate returnările electronice
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 47
    5. Așteptați să colecteze orice restituire distribuită de guvern. Dacă ați ales la fișierul electronic, IRS va depune în mod automat orice rambursare în contul furnizat în termen de 7-21 zile.
  • Este sigur să plătiți taxele online?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    John Gillingham, CPA, MAJohn Gillingham, CPA, contabilul public de macertificare și fondatorul de contabilitate

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți întrebări la pregătirea declarației fiscale, solicitați ajutor profesional. Site-ul oficial IRS oferă o secțiune de ajutor care include răspunsuri la întrebările frecvente.
  • Permiteți-vă mult timp să pregătiți, să revizuiți și să depuneți taxele. Păstrați întotdeauna o copie a declarațiilor dvs. fiscale pentru fișierul dvs.
  • Raportați toate veniturile și păstrați încasările, toate documentele justificative și înregistrările detaliate pentru a vă justifica deducerile.
  • Avertizări

    Nu depuneți niciodată declarațiile fiscale fără a le verifica mai întâi pentru numerele lipsă sau incorecte de securitate socială, care vor întârzia rambursarea.
  • Nu depuneți returnări scrise de mână și asigurați-vă că verificați erorile matematice. Niciodată nu doriți să trimiteți steaguri roșii, rezultând o privire mai atentă de la IRS și un audit potențial.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar