Cum de a depune taxe trimestriale de afaceri

Dacă vă dețineți propria afacere, trebuie să plătiți taxe trimestriale de stat și federale. Tipurile de impozite pe care trebuie să le plătiți trimestrial depind de tipul de afaceri pe care îl aveți și de modul în care este structurată afacerea. Dacă sunteți un suport unic, sunteți responsabil pentru plata Taxa trimestrială a veniturilor estimate. Pentru LLC și corporații, impozitele trimestriale de afaceri includ reținerea ocupării forței de muncă și a impozitelor corporative estimate. Dacă afacerea dvs. este supusă accizelor, sunteți, de asemenea, responsabili pentru depunerea și plata acestor trimestrial.

Pași

Metoda 1 din 3:
Impozitele de ocupare a forței de muncă
  1. Imagine intitulată de afaceri Taxele trimestriale Pasul 1
1. Creați un cont pe sistemul de plăți fiscale federale electronice (EFTPS). Puteți trimite plăți și depozite la IRS utilizând electronic sistemul EFTPS. Acest sistem există numai pentru efectuarea plăților. Nu o puteți folosi pentru a calcula plata pe care o datorezi.
  • Poate dura câteva săptămâni pentru a vă configura pe deplin contul. Trebuie să aplicați cu numărul dvs. de identificare al angajatorului (EIN). IRS vă va trimite un cod PIN pe care îl puteți utiliza pentru a finaliza configurarea contului dvs.
  • Odată ce contul dvs. este configurat, puteți programa plăți regulate înainte de datele datorate, astfel încât să nu suportați taxe suplimentare sau sancțiuni pentru întârzierea efectuării plăților.
  • Imagine intitulată de afaceri de afaceri Taxele trimestriale Pasul 2
    2. Depunerea a reținut venitul semiweekly sau lunar. Sunteți responsabil pentru reținerea veniturilor, a securității sociale și a impozitelor Medicare de la salariile angajatului dvs. Depuneți sumele pe care le-ați reținut utilizând sistemul EFTPS.
  • Dacă vă externalizați salariul dvs., puteți utiliza contul dvs. EFTPS pentru a monitoriza depozitele și pentru a vă asigura că plățile sunt făcute la timp. Asigurați-vă că furnizorul de servicii de salarizare efectuează plăți prin EFTPS. Plățile efectuate în afara sistemului EFTPS nu vor apărea pe istoricul plății contului dvs. EFTPS.
  • Imagine intitulată Fișiere de afaceri Taxele trimestriale Pasul 3
    3. Raportați taxele de ocupare a forței de muncă trimestrial pe formularul 941. Spre deosebire de cele mai multe alte forme de raportare, forma 941 este o rentabilitate trimestrială. Acest formular detaliază numărul de angajați pe care îl aveți și sumele pe care le-ați reținut de la salariile lor.
  • Puteți descărca formularul 941 la https: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F941.pdf. Asigurați-vă că versiunea pe care o aveți este pentru anul corect.
  • Puteți face fișierul electronic 941 și orice alte formulare fiscale de ocupare a forței de muncă sunteți responsabil pentru dvs. utilizând software-ul aprobat de IRS. De asemenea, puteți trece printr-un furnizor autorizat de fișiere electronice IRS. Listele furnizorilor aprobați sunt disponibile la https: // IRS.GOV / FILS-FIX-FIXI / Aprobat-IRS-e-File-for-Business-furnizori.
  • Imagine intitulată Fișiere de afaceri Taxele trimestriale Pasul 4
    4. Depuneți Futa taxa trimestrială dacă datorați mai mult de 500 de dolari. Legea privind impozitul pe șomaj federal (FUTA) sunt plătite numai de dvs. ca angajator. Nu rețineți aceste de la salariile angajatului dvs. Aceste impozite sunt raportate pe formularul 940.
  • Puteți depune taxa futa trimestrială utilizând EFTPS, și formularul de fișier 940 la fel cum ați depus formularul 941. În timp ce depozitele ar trebui să fie trimestriale, trebuie doar să raportați anual taxele totale Futa.
  • Imagine intitulată de afaceri de afaceri Taxele trimestriale Pasul 5
    5. Verificați cu departamentul de venit al statului dvs. Dacă statul dvs. are impozitul pe venit (și cel mai mult), probabil că îl rețineți de la salariile angajatului dvs. împreună cu impozitul pe venit federal. Majoritatea statelor solicită angajatorilor să depună și să plătească taxe trimestriale de ocupare a forței de muncă.
  • Obligațiile de impozitare de stat pot include taxe sau plăți suplimentare, cum ar fi asigurarea de compensare a lucrătorului sau asigurarea de șomaj de stat.
  • De asemenea, puteți avea opțiunea de a plăti aceste lunare. Faceți ceea ce funcționează cel mai bine pentru finanțele și contabilitatea afacerii dvs.
  • Dacă operați sau aveți angajați în mai mult de un stat, este posibil să fiți responsabili pentru plata impozitărilor de angajare în mai multe stadii. Testul este care declară că angajatul face cea mai mare parte a muncii lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Impozitele corporative estimate
    1. Imagine intitulată Fișiere de afaceri Taxele trimestriale Pasul 6
    1. Utilizați foaia de lucru IRS pentru a calcula impozitele trimestriale estimate. Dacă ați depus taxe corporative anul trecut, puteți utiliza întoarcerea de anul trecut pentru a rezolva taxele trimestriale estimate. Ajustați dacă este necesar pentru creșterea sau scăderea profiturilor utilizând formularul IRS 1120-W.
    • Puteți descărca o copie a foii de lucru la https: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F1120W.pdf. Această foaie de lucru este doar pentru utilizarea dvs. Nu trebuie să o trimiteți la IRS. Dacă o completați, păstrați o copie în înregistrările dvs. de afaceri pentru referințe ulterioare.
  • Imagine intitulată Fișiere de afaceri Taxele trimestriale Pasul 7
    2. Plătiți taxele trimestriale estimate prin EFTPS. Corporațiile și alte structuri de afaceri trebuie să facă plăți fiscale estimate trimestriale, dacă se așteaptă să se asigure mai mult de 500 de dolari în impozitare pentru anul. Odată ce ați calculat o estimare a impozitelor corporative pe care le datorați, puteți programa plăți trimestriale pe sistemul EFTPS.
  • Trebuie să vă programați plățile cu cel puțin o zi înainte de a fi datorate. Puteți efectua plăți săptămânale sau lunare în loc de trimestrial, dacă funcționează mai bine pentru contabilitatea afacerii dvs.
  • Imagine intitulată de afaceri Taxele trimestriale Pasul 8
    3. Reconciliați impozitele dvs. la întoarcerea dvs. anuală. Formularele fiscale corporative includ linii pentru a înregistra plăți estimate de taxe trimestriale pe care le-ați făcut deja. Aceste plăți scad factura fiscală la sfârșitul anului și poate chiar să genereze o rambursare.
  • Dacă vă înregistrați impozitul pe venitul dvs. corporativ, ajustați plățile pentru anul următor. Dacă plătiți prea mult, este posibil să fiți supuși unor taxe sau sancțiuni suplimentare.
  • Imagine intitulată de afaceri Taxele trimestriale Pasul 9
    4. Fișierul se întoarce trimestrial cu starea dvs., dacă este necesar. Multe state necesită, de asemenea, corporații pentru a depune taxe trimestriale estimate. Verificați cu departamentul de venituri sau impozitare al statului dvs. pentru a afla ce sunt obligațiile dvs. de depunere și de plată.
  • În funcție de dimensiunea afacerii dvs. și de unde lucrați, este posibil să trebuiască să depuneți taxe trimestriale în mai multe stadii. Lucrați cu o experiență CPA Dacă trebuie să depuneți taxe trimestriale estimate în mai multe state.
  • Metoda 3 din 3:
    Accize
    1. Imagine intitulată de afaceri de afaceri Taxele trimestriale Pasul 10
    1. Determinați dacă afacerea dvs. este supusă accizelor federale. Există o serie de industrii diferite care sunt responsabile pentru acciza federală. Aceste impozite trebuie raportate și plătite trimestrial. Unul dintre cele mai frecvente impozite accize este impozitul pe combustibil.
    • De asemenea, puteți fi responsabili pentru plata accizelor federale dacă dețineți o fabrică de bere sau o distilerie. Toate întreprinderile reglementate de Biroul de Tub alcool și Tutun (TTB) sunt supuse accizelor.
  • Imagine intitulată de afaceri Taxele trimestriale Pasul 11
    2. Plătiți accize Taxe trimestrial sau lunar prin EFTPS. Dacă aveți deja un cont EFTPS pentru impozitele pentru ocuparea forței de muncă și impozitele pe veniturile din afaceri, puteți plăti cele mai multe tipuri de accize prin același cont.
  • Unele taxe accize, cum ar fi taxa accizelor de alcool și tutun, sunt plătite prin diferite departamente guvernamentale. Dacă încercați să le plătiți prin EFTP, acestea nu pot fi creditate corect și puteți fi evaluate onorariile sau sancțiunile.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la faptul că puteți utiliza EFTPS pentru a vă plăti accizele, apelați linia de servicii pentru clienți EFTPS la 1-800-555-8778 și un operator vă va ajuta.
  • Imagine intitulată de afaceri Taxele trimestriale Pasul 12
    3. Înregistrați-vă pentru o plată.Contul GOV. Unele impozite accize, în special cele pentru alcool și tutun, trebuie plătite prin plată.gov mai degrabă decât prin EFTPS. În funcție de tipul de afacere pe care îl aveți, este posibil să fie necesar să efectuați plăți prin ambele servicii.
  • Să se înscrie în salariu.Gov, trebuie să descărcați și să semnați acordul de utilizator, apoi să trimiteți un acord de hârtie la agenția corespunzătoare. De exemplu, dacă plătiți impozitele privind accizele TTB, utilizați adresa indicată în legătură cu acordul TTB. Faceți o copie a acordului semnat pentru înregistrările dvs. de afaceri înainte de a le trimite prin poștă.
  • După primirea acordului dvs., agenția vă va trimite un nume de utilizator și o parolă, astfel încât să puteți continua să vă configurați contul pe sistem. Ar trebui să primiți aceste informații în termen de 30 de zile.
  • Imagine intitulată Fișiere de afaceri Taxele trimestriale Pasul 13
    4. Raportați câteva tipuri de accize pe formularul IRS 720. Multe dintre accizele mai frecvente pentru întreprinderile mici, inclusiv impozitele cu combustibil, sunt raportate pe această formă. Formularul 720 este o rentabilitate trimestrială pentru calcularea taxelor exacte datorate - nu este o rentabilitate estimată.
  • Completați acest formular folosind numere reale din cărțile dvs. Puteți depune această întoarcere printr-un e-Filer autorizat sau prin trimiterea formularelor de hârtie cu plata la adresa corespunzătoare enumerată pe instrucțiunile formularului.
  • Avertizări

    Acest articol se ocupă de taxele de afaceri de stat și federale în Statele Unite. Dacă locuiți într-o altă țară și vă propria propria afacere, căutați îndrumări de la un avocat local sau profesional de impozitare.
  • În plus față de aceste impozite, puteți fi, de asemenea, responsabil pentru impozitele locale sau impozitele pe vânzări. Acestea sunt de obicei plătite săptămânal sau lunar, mai degrabă decât trimestrial.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar