Cum să găsiți bani

Toți avem nevoie de puțin suplimentar. Indiferent dacă doriți să găsiți o schimbare suplimentară și facturi pentru a vă bloca portofelul sau doriți să aflați mai multe despre pretenția de la guvern, puteți învăța să găsiți bani într-o varietate de locuri.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea unor bani liberi
  1. Imagine intitulată Găsiți bani Pasul 1
1. Uită-te pe podea lângă contorul de checkout. Unul dintre cele mai fiabile locuri pentru a găsi un pic de schimbare este pe podea lângă checkout-ul oricărui restaurant, magazin de convenience sau alt loc pe care trebuie să-l plimbați până la o fereastră și să plătiți. Oamenii vor scădea adesea câteva monede și nu vor gândi de două ori să le iau. Păstrați un ochi când sunteți la fereastră.
  • O mulțime de oameni plătesc cu carduri acum, dar banca încă se ocupă întotdeauna de bani. În loc să privești la bancul, verificați terenul sub lentă în care introduceți banii.
  • Imagine intitulată Găsiți bani Pasul 2
    2. Verificați sloturile de monede în automatele de vânzare. Se întâmplă cu toată lumea, plătiți cu un dolar și uitați-vă schimbarea în slot. Faceți obiceiul de a verifica în mod regulat revenirea monedei asupra automatelor pentru a vedea dacă cineva a făcut aceeași greșeală. De asemenea, puteți verifica în interiorul automatelor sau oriunde în jurul zonei o monedă se poate întoarce din vedere.
  • Apăsați pe moneda de întoarcere de câteva ori, doar pentru a vedea dacă se va pierde ceva. Uneori, cineva va fi încărcat niște bani fără a cumpăra nimic. Același lucru este valabil și pentru jocurile arcade, de asemenea.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 3
    3. Verificați spălarea. Uită-te în partea de jos a spălării și uscătorului la spălătorii publice. Adesea, oamenii vor lăsa puțini bani în buzunare și se vor pierde în timp ce fac o spălare. Puteți face o mulțime de schimbări de rezervă făcând o alergare prin spălătorie.
  • Verificați și capcana scamei, pentru că banii de hârtie ar fi putut fi blocați. Chiar dacă se pare că se rupe, îl puteți folosi adesea.
  • Acest lucru poate fi, de asemenea, o avertizare pentru dvs., totuși, asigurați-vă că vă curățați buzunarele înainte de a efectua o încărcătură de spălătorie.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 4
    4. Verificați podeaua din baie. Uneori, cineva își va lăsa portofelul sau geanta în baie și va pierde o schimbare de rezervă sau câteva facturi. Bineînțeles că nu este o mulțime, dar este ceva. Nu vă fie frică de germeni, moneda are mai mulți germeni decât podeaua băii în care vă aflați.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 5
    5. Verificați sub coliachers la stadioanele sportive. Totul este mai scump la un mare joc sportiv și aproape toată lumea plătește în numerar. Pentru că ești afară și vântul suflă și, uneori, oamenii beau, o mulțime de acele bani devine scăpat. Dar nu trebuie să fie pierdut pentru totdeauna.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 6
    6. Verificați partea de jos a gardurilor. În timp ce oamenii nu sunt probabil să renunțe la bani prin garduri, dacă o pereche de facturi se suflă în jurul valorii, gardurile sunt minunate pentru a prinde acei bani. Când vă plimbați în jurul orașului, păstrați un ochi pentru facturile care ar fi putut fi suflate și prinse de un gard de lanț.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 7
    7. Uită-te sub perne de canapea. Pernele de canapea sunt o capcană de bani clasică. Când oamenii se sprijină într-o canapea moale, banii tocmai vin în picioare și în canapea. Uneori, puteți găsi facturi, dar mai ales veți găsi o mulțime de schimbări. Și, de asemenea, probabil câteva cruste.
  • Verificați și sub canapea. Uneori, oamenii vor scădea pe unii și vor cădea tot drumul prin canapea în dedesubt.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 8
    8. Colectați cutii și returnați-le. În multe stări, o sodă poate fi returnată într-o stație de ridicare de reciclare și schimbată pentru o anumită sumă. Trebuie doar să găsiți un magazin alimentar sau un magazin de comoditate care are mașina de sodiu. Odată ce găsiți unul, veți da mașinii toate cutiile de sodă. Apoi vă va recompensa cu o chitanță pe care o aduceți apoi la un casier sau servicii de oaspeți pentru bani.
  • Așteptați până la reciclare și faceți o dimineață devreme prin cartier, apucând toate cutiile din "Gunoi." Cineva ar putea face bani pentru asta. De asemenea, puteți merge în jurul unui lac, drum de drumeții, trotuar sau oriunde și căutați cutii de sodiu.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 9
    9. Ține pasul. Când vă plimbați pe stradă pe drum spre școală, lucrați, o dată, un concert sau când sunteți într-o parcare. Continuați să priviți pe stradă. Căutați lucruri strălucitoare și luați-o doar dacă arată promițătoare la jumătatea drumului. Asigurați-vă că păstrați o privire pentru chestii de culoare verde printre trotuarul bej, este în regulă dacă găsiți o frunză - îl puteți adăuga la colecția dvs."
  • Imagine intitulată Găsiți bani Pasul 10
    10. Raportați întotdeauna sume mari de bani. Unii oameni cu stive mari de numerar fac note ale combinațiilor de numere de serie pe facturi, în cazul în care unele sunt furate. Dacă găsiți o sumă mare de bani, ar trebui să contactați întotdeauna o secție de poliție din apropiere. Dacă proprietarul a raportat că banii lor au pierdut, ați putea intra în necazuri serioase.
  • Întotdeauna asigurați-vă că ați citit numărul de serie înainte de a preda factura. Dacă se găsește o sumă mare de bani și un proprietar a raportat-o, dar nu are numerele de serie la îndemână, apoi cel puțin să le spună să vă spună suma în fonică care este în discuție.
  • Dacă proprietatea nu este niciodată revendicată sau poate fi urmărită la niciun proprietar de drept, atunci banii sunt pe drepți ai dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea de bani nerevendicați
    1. Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 11
    1. Să înțeleagă ce sunt bani nerevendicați. Uneori, veți fi datorați o sumă de bani de către guvern, care nu încercați foarte mult să vă facă conștienți de dreptul dvs. de a colecta. La fel de mult ca un miliard de dolari pe an nu au fost nerevendicate ca urmare a pensiilor, declarații fiscale, investiții și alte motive. Dacă credeți că ați fi datorați niște bani, puteți învăța unde să vă uitați și cum să o colectați.
    • Din punct de vedere tehnic, acesta este banii care sunt deja ai dvs. Nu puteți pretinde bani în numele altcuiva care nu o colectează, dacă nu sunteți numit ca beneficiar. Fiecare tip de bani va fi diferit, totuși, și variază de stat la stat.
    • Puteți căuta după stat în care locuiți, pentru a găsi bani nerevendicați, făcând clic pe Aici.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 12
    2. Verificați dacă vă datorați pensia. Dacă ați fost concediat, sau compania dvs. a ieșit din afaceri, ați putea fi datorați o pensie pe care nu o cunoașteți. Pensiile nerevendicate pot fi căutate prin intermediul site-ului web al Beneficii Beneficii de pensii (PBGC), căutând numele angajatorului sau numele afacerii.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 13
    3. Asigurați-vă că obțineți rambursarea fiscală. În unele cazuri, este posibil să fi avut bani fiscali reținuți de la salariul dvs., dar nu au fost obligați să plătiți impozite datorită suportului dvs. particular. În acest caz, vă datorați o rambursare fiscală pe care probabil că nu o cunoașteți. Puteți verifica starea returnării dvs. din orice an și găsiți toate formularele și instrucțiunile corespunzătoare pe pagina Formulare și Publicații din site-ul IRS. De asemenea, puteți apela 800 de taxe (800-829-3676).
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 14
    4. Verificați obținerea unei rambursări ipotecare. Dacă în orice moment ați organizat o autoritate federală de locuințe (FHA) ipotecare asigurată, este posibil să fiți eligibil pentru o rambursare de la Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD). Pentru a afla dacă vă datorați o rambursare, puteți contacta departamentul la (800) 697-6967 sau prin e-mail la SF_premiums @ HUD.Gov.
  • De asemenea, este posibil să căutați numărul de caz și numele pe site-ul lor direct.
  • Imagine intitulată Găsiți banii Pasul 15
    5. Să fie atenți la înșelători. O înșelătorie comună Internet-ERA este de a pretinde că este un fel de agenție guvernamentală care eliberează restituiri sau returnări nerevendicate, în schimbul unui anumit "impozit" sau altă taxă. Dacă vi se cere să plătiți feeds în față pentru a vă câștiga "Câștiguri" Pentru orice tip de întoarcere nerevendicată, aceasta este o înșelătorie. Angajații și agențiile federale nu necesită niciodată plăți în față pentru bani datorate.
  • Nu plătiți niciodată pentru un premiu, inclusiv un "loterie" sau o datorie falsă. Niciodată nu s-au primit bani pentru nimeni pe care nu-l cunoști.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar