Cum se formează un llc în new mexico

LLC reprezintă o companie cu răspundere limitată. Dacă vă gândiți să formați un LLC în New Mexico, există o varietate de linii directoare privind numele dvs., acordul de funcționare și diferitele formulare pe care trebuie să le completați. Fiți răbdători și luați-vă timpul cu procesul.

Pași

Partea 1 din 3:
Luarea deciziilor inițiale
  1. Imagine intitulată Consolidarea împrumuturilor Pasul 10
1. Alege-ți numele. Primul pas pentru a formula un LLC vă alege numele. Asigurați-vă că urmați toate cerințele atunci când selectați un nume pentru compania dvs.
  • Compania dvs. trebuie să conțină cuvintele "Societate cu răspundere limitată" sau abrevierea llc. Anumite sunt restricționate (cum ar fi variațiile cuvântului "bancă" și titluri de licență cum ar fi "doctor" și "inginer") necesită lucrări suplimentare pentru a se asigura. Cuvintele interzise sunt cuvinte care ar putea duce la confundarea companiei dvs. cu o agenție federală, cum ar fi serviciul secret, FBI, etc.
  • Faceți un nume de căutare a afacerilor existente în New Mexico. Trebuie să selectați un nume care este disponibil. Dacă doriți un site web, asigurați-vă că adresa URL dorită este disponibilă pentru a vă asigura numele de domeniu.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului penal Pasul 12
    2. Găsiți un agent înregistrat. Un agent înregistrat este un individ de afaceri a autorizat să desfășoare afaceri în New Mexico. Agenții înregistrați acceptă de obicei documente juridice în numele LLC și păstrați membrii afacerii notificați despre operațiuni.
  • Agentul dvs. înregistrat trebuie să fie permis legal să desfășoare afaceri în statul New Mexico.
  • Selectați pe cineva în care aveți încredere și, de preferință, cineva cu care ați lucrat anterior. Agentul dvs. înregistrat va fi o parte activă a afacerii dvs., deci asigurați-vă că luați timp la selectarea unui agent.
  • Imaginea intitulată face un studiu de fezabilitate Pasul 31
    3. Creați un acord de funcționare. Un acord de exploatare este un acord care stabilește drepturile și obligațiile proprietarului pentru un LLC. Un acord de funcționare nu este solicitat de statul New Mexico. Cu toate acestea, este foarte recomandat să se elaboreze un acord de funcționare pentru a evita argumentele și neînțelegerile pe măsură ce vă desfășurați afacerea dvs. Un acord de funcționare ar trebui:
  • Descrieți răspunderea limitată în ceea ce privește accidentele sau alte situații privind afacerea dvs
  • Definiți structurile financiare și de management pe care le veți folosi ca o afacere
  • Informații financiare, cum ar fi ratele dobânzilor membre, modul în care sunt alocate profiturile și pierderile, puterea de vot a membrilor și drepturile și obligațiile membre
  • Dacă nu sunteți sigur cum să proiectați un acord de operare, consultați un avocat.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului penal Pasul 8
    4. Obțineți un număr de identificare a angajării (EIN). Numărul dvs. de identificare a angajării este un număr emis de IRS în scopuri fiscale. Dacă LLC dvs. are mai mult de un membru, veți avea nevoie de toți. Puteți obține un EIN prin completarea unei aplicații online prin intermediul site-ului IRS care vă solicită informații de identificare de bază.
  • Partea 2 din 3:
    Care se ocupă de documente
    1. Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 18
    1. Fișier articolele de organizare. Pentru a fi de la un LLC, va trebui să depuneți articolele de organizare la biroul local al Comisiei de reglementare publică a New Mexico. Formularul este de numai 2 pagini lung, dar asigurați-vă că completați toate informațiile în mod corespunzător pentru a evita necesitatea de a face orice corectare pe drum.
    • Formularele vor cere numele companiei dvs., adresa afacerii dvs., numele agentului dvs. înregistrat, precum și numele și semnătura dvs.
    • Puteți găsi biroul potrivit pentru a părăsi documentele prin oprirea de către tribunalul local. De asemenea, este posibil să puteți afla aceste informații online prin intermediul site-ului web al guvernului de stat din Mexic.
  • Imaginea intitulată Include o etapă de afaceri 9
    2. Înregistrați-vă pentru impozite. Asigurați-vă că vă înregistrați pentru impozite înainte de a începe LLC. Va trebui să vă înregistrați pentru New Mexico State Taxes prin completarea unor formulare.
  • Dacă aveți angajați și vindeți un produs fizic care necesită o taxă de vânzări, va trebui să vă înregistrați pentru impozite.
  • Du-te la Sba.GVV pentru a afla reglementările precise pentru impozitele din New Mexico. De asemenea, puteți găsi documentele necesare acolo. Consultați un avocat în timpul acestui proces, deoarece este posibil să fie necesar să completați formularele speciale în funcție de tipul dvs. de activitate.
  • Imagine intitulată Deschideți o franciză Pasul 6
    3. Obțineți o licență de afaceri și permise. Pentru a efectua afaceri ca un LLC, veți avea nevoie de o licență de afaceri. În funcție de tipul dvs. de activitate, este posibil să aveți nevoie și de permise speciale.
  • Mergeți la tribunalul local pentru a cere un permis de afaceri. Regulamentele variază de la județ-la-județ. Aplicația va varia în funcție de zona dvs., dar probabil va cere o mare parte din aceleași informații ca și articolele sau organizarea.
  • Orice alte autorizații depind de tipul dvs. de activitate. Un restaurant, de exemplu, va avea nevoie de un permis de sănătate. Pentru a afla orice permisele suplimentare de care ați putea avea nevoie, mergeți la SBA.Gov și completați administrația de afaceri mici Ghid cuprinzător. Acest lucru ar trebui să vă dea o listă a altor autorizații pe care trebuie să le solicitați înainte de a efectua afaceri.
  • Partea 3 din 3:
    Început
    1. Imaginea intitulată Începeți un mic restaurant sau cafenea Pasul 14
    1. Obțineți asigurare. Este important să aveți asigurarea de afaceri. În timp ce răspunderea dvs. este limitată într-un LLC, nu este complet absent. Într-un LLC, consultați asigurarea de compensare a lucrătorului, precum și asigurarea de răspundere limitată. Este o idee bună să discutați cu un avocat pe tot parcursul procesului de obținere a asigurărilor pentru a vă asigura că obțineți o politică care funcționează pentru dvs. și pentru afacerea dvs.
  • Imaginea intitulată începe un mic restaurant sau cafenea Pasul 10
    2. Angajați angajați. Majoritatea întreprinderilor necesită cel puțin unii angajați. În timpul procesului de angajare, țineți cont de următoarele:
  • Sunt toți angajații dvs. permise legal să lucreze în SUA?
  • Raportați tuturor angajatorilor statului ca angajați noi.
  • Plătiți angajații în creșteri specifice, în urma oricăror reglementări de stat.
  • Reține impozitele pe venit de la salariile angajaților.
  • Imagine intitulată începe o companie de publicare Pasul 9
    3. Înțelegeți obligațiile legale continue. Odată ce ați format LLC, veți avea obligații legale continue pe măsură ce continuați să funcționați. Asigurați-vă că cunoașteți cerințele privind impozitele de stat, rapoartele anuale și bienale și alte forme juridice de care aveți nevoie pentru a completa anul. Treceți peste obligațiile legale cu un avocat înainte de a vă forma LLC.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar