Cum se înregistrează impozitele înapoi

Nu reușesc să depună și să plătească impozitele este o infracțiune federală, pedepsită de un timp bun și chiar în închisoare. Dacă ați renunțat la depunerea în trecut sau ați dat bani pe impozite din anii precedenți, veți dori să vă actualizați cât mai curând posibil. File înapoi impozite prin colectarea informațiilor și documentelor necesare și trimiterea formularelor fiscale completate către IRS.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea documentelor necesare
  1. Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 1
1. Înțelegeți beneficiile depunerii impozitelor înapoi. Există multe beneficii pentru a vă depune taxele din spate cât mai curând posibil, chiar dacă nu puteți plăti în întregime sumele datorate. Beneficiile depășesc întotdeauna costurile.
  • Depunerea timpurie și plata ajută la limitarea taxelor de interes, a taxelor de întârziere și a sancțiunilor.
  • Orice rambursare fiscală va fi pierdută dacă întoarcerea nu este depusă în termen de 3 ani de la data de întoarcere. Acest lucru poate duce la o pierdere substanțială de bani.
  • În plus, rambursările de impozit sunt deținute de IRS dacă vor vedea că una sau mai multe declarații fiscale sunt din trecut.
  • Dacă sunteți angajat pe cont propriu, nu veți primi credite pentru pensionarea asigurărilor sociale sau la orice prestație de invaliditate, deoarece IRS necesită venituri raportate pentru a acorda aceste credite.
  • Imagine intitulată Fișă înapoi Impozite Pasul 2
    2. Determinați care ani necesită o depunere. Faceți o listă a anilor fiscali pentru care aveți copii ale pililor sau încasărilor de plăți sau rambursări. Acest lucru vă va ajuta să restrângeți lista de ani în care încă mai trebuie să depuneți.
  • Dacă nu puteți determina care anii ați depus taxe și care ani nu aveți, contactați direct serviciul de venituri interne (IRS) și întrebați-le.
  • Vizitați site-ul IRS (http: // IRS.Gov /) sau apel direct la 1-866-681-4271 și cereți să vorbească cu un reprezentant.
  • Imagine intitulată fișier înapoi Impozite Pasul 3
    3. Căutați documente fiscale vechi, cum ar fi W-2S, 1099S sau 1098S. Veți avea nevoie de aceste documente la dosar. Puteți contacta vechea companie pentru informații despre venituri, dar nu este un pariu sigur că vor avea informațiile despre înregistrare.
  • Un formular W-2 este un formular pe care îl primiți de la angajatorul dvs. la sfârșitul fiecărui an care indică informațiile dvs. salariale și salariale, precum și cât de multă taxă ați plătit.
  • Veți primi 1098 formulare dacă ați plătit dobânzi de școlarizare sau dobânzi la împrumuturile pentru studenți sau alte tipuri de împrumuturi.
  • Veți primi 1099 formulare pentru orice alte surse de venit pe care le aveți (de exemplu, dacă primiți o pensie sau venituri din dividende).
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 4
    4. Contactați IRS la 1-866-681-4271 pentru orice documente de care aveți nevoie, dar altfel nu puteți localiza. De asemenea, puteți utiliza formularul 4506-t (cunoscut și ca cerere de transcriere a declarației fiscale) pentru a solicita informații relevante despre W-2S, 1099S și 1098S.
  • Formularul 4506-T este un instrument util dacă trebuie să primiți informații anterioare pe care nu aveți acces la. Puteți localiza formularul de pe site-ul IRS. Pur și simplu completați formularul și trimiteți-l online. Alternativ, imprimați-l, completați-l și trimiteți-l la adresa indicată.
  • Nu veți primi duplicate ale oricăror w-2s, 1099s sau 1098s, dar veți primi informații necesare pentru depunerea taxelor înapoi.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 5
    5. Planifica. Este nevoie de timp pentru a aduna documentele necesare. Dacă solicitați informații utilizând formularul 4506-t, IRS poate dura 45 de zile pentru a vă obține aceste informații.
  • De asemenea, IRS ia 6 săptămâni pentru a procesa o declarație fiscală din trecut. Dacă sperați să accesați rapid o rambursare, atunci va trebui să începeți să planificați mai devreme.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 6
    6. Utilizați formularul corect de depunere. Odată ce aveți formularele disponibile, depunerea impozitelor implică introducerea de informații din aceste forme pe ceva cunoscut ca formularul 1040, care este principalul formular de returnare fiscală. Utilizați întotdeauna formularul corect pentru anul în care depuneți. Nu puteți utiliza formularul din acest an pentru impozite pe care intenționați să le depuneți pentru venitul unui an anterior.
  • De asemenea, puteți obține formularele de depunere online la site-ul IRS, de la un birou IRS sau de la preparatorul dvs. fiscal, dacă utilizați unul.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea taxelor din spate
    1. Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 8
    1. Faceți propriile impozite pentru a economisi bani. Dacă optați pentru a face propriile impozite, cea mai comună metodă este să faceți impozitele dvs. electronic. De fapt, 90% dintre americani își fac impozitele electronice. Există câteva modalități de bază de a face acest lucru.
    • O modalitate este de a utiliza serviciul IRS-File Service. Dacă venitul dvs. este de 66.000 de dolari sau mai puțin, Free File oferă software-ul fiscal gratuit atât pregătindu-vă cât și dosar returnările. Dacă venitul dvs. a fost mai mult (sau dacă alegeți), puteți utiliza, de asemenea, formularele filable gratuite ale fișierelor gratuite pentru a vă pregăti și a depune taxele.
    • Pentru mai multe informații, mergeți la https: // IRS.Gov / Depunere / Free-Do-Do-Your-Federal-Taxe-gratis.
    • Atât opțiunea software, cât și opțiunea Forms Fillabile implică pur și simplu următoarele instrucțiuni și introducerea informațiilor când este necesar.
    • Alternativ, utilizați un serviciu gratuit, cum ar fi CreditKarma sau cumpărați software-ul de depunere a taxelor pentru a vă ajuta să vă pregătiți și să vă depuneți întoarcerea. Programele comune includ Turbotax, Taxslayer, H & R Block Deluxe și Deluxe Taxact.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 9
    2. Utilizați un profesionist fiscal dacă aveți nevoie de depunerea ajutorului. Din moment ce depuneți impozitele înapoi, ar fi în interesul dvs. de interes pentru a obține returnări exacte prima dată. Obținerea de ajutor de la un profesionist vă poate ajuta să evitați erorile costisitoare din depunerea dvs.
  • Angajarea unui profesionist fiscal pentru a vă pregăti impozitele din spate pot reduce, de fapt, suma de care trebuie să plătiți, precum și să faciliteze o rezoluție mai echitabilă cu IRS. Acestea pot fi capabile să negocieze cu IRS pentru reduceri sau eliminări ale impozitelor și pedepsei. Dacă doriți să rămâneți în siguranță, atrageți ajutorul unui profesionist fiscal.
  • Un profesionist fiscal poate include un serviciu de magazin, cum ar fi Blocul H & R, care este util dacă taxele dvs. sunt destul de simple. Această persoană poate avea o pregătire minimă, totuși, deci dacă taxele dvs. sunt mai complexe, vă recomandăm să vă uitați în altă parte.
  • Un contabil public autorizat (CPA) este contabilul autorizat de stat. Nu toate CPA-urile se specializează în impozitele pe venit, deci asigurați-vă că întrebați despre experiența lor specială înainte de a decide să lucrați cu un CPA.
  • Un avocat fiscal este, în general, util pentru pregătirea și litigiile fiscale foarte complexe, cum ar fi o afacere sau o corporație.
  • Un agent înscris (EA) a fost licențiat de guvernul federal și poate consilia, să reprezinte și să vă pregătească declarația fiscală. EA este obligată să ia o educație continuă, deci vor fi familiarizați cu cea mai recentă lege și informație fiscală. O EA diferă de la un CPA și de alți profesioniști din domeniul fiscal, în care se specializează în impozite și au drepturi nelimitate de reprezentare înainte de IRS.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 10
    3. Fișierați impozitele cu IRS. Dacă utilizați fișiere Free Filele Formable, software-ul gratuit de fișiere sau altă formă de software, aceste resurse vor fi e-fișier înapoi pentru dvs. atunci când ați terminat. Dacă lucrați cu un profesionist fiscal, ele pot depune formularele pentru dvs.
  • Dacă ați ales să finalizați manual formularele fiscale, pur și simplu trimiteți formularele completate către IRS. Dacă IRS a contactat, solicitați impozite înapoi, utilizați adresa pe care au furnizat-o în corespondența cu dvs. În caz contrar, utilizați adresa pe care ați folosi în mod normal pentru a vă depune taxele. Acesta poate fi găsit în instrucțiunile și pe site-ul IRS.
  • Puteți să vă înregistrați taxele gratuite până la 6 luni de la data limită de depunere.
  • Depunerea va începe, de asemenea, statutul de limitări privind auditul IRS și ce pot colecta. IRS are, în general, 3 ani pentru a-ți audita venitul pentru orice an fiscal dat și are 10 ani pentru a colecta impozite dacă nu reușiți, sau, eventual, mai mult dacă frauda sau evaziunea fiscală este invaziată. De fapt, depunerea taxelor din spate va stabili acest statut de limitare în mișcare, în timp ce eșuarea în depozit va lăsa statutul în limbaj, potențial niciodată activând.
  • Imagine intitulată Fișă înapoi Impozite Pasul 11
    4. Fișier impozitează impozitele de stat, dacă este cazul. Dacă statul dvs. solicită să depuneți taxe anuale, să vă prindeți. În timp ce sancțiunile pentru a nu depune impozitele de stat nu pot fi la fel de grave ca sancțiunile federale, impozitele de stat nu ar trebui neglijate.
  • Utilizați orice formulare cerută de starea dvs. specifică. Consultați site-ul Departamentului de Venit al statului dvs. sau contactați biroul Comptroller.
  • Nu uitați să depuneți taxe folosind formularele care au fost curente pentru anul (anilor) pe care le datorați impozite. Documentele fiscale se schimbă în fiecare an, iar depunerea cu documentele greșite ar putea duce la o aplicație înșelătoare.
  • Partea 3 din 3:
    Elaborarea opțiunilor de plată
    1. Imagine intitulată fișier înapoi Impozite Pasul 12
    1. Înțelegeți politica IRS privind întârzierea plății. Dacă ajungeți datorită banilor IRS și nu o puteți plăti integral, puteți solicita încă 60-120 de zile de la IRS să vă plătească în întregime contul.
    • Pentru a face acest lucru, sunați la 800-829-1040 și nici o taxă de utilizare nu va fi percepută.
    • Dacă nu puteți plăti integral în termen de 60-120 de zile, puteți solicita elaborarea unui plan de plată cu IRS pentru a vă plăti soldul în rate.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 14
    2. Aplicați pentru a crea un plan de rambursare. Dacă datoriți bani, nu aveți nevoie să vă plătiți complet echilibrul atunci când înregistrați. Puteți solicita un plan de plată după ce ați depus taxele din spate. În funcție de ceea ce datorați, este posibil să nu aveți nevoie să discutați cu un reprezentant al IRS.
  • Dacă datoriți 50.000 $ sau mai puțin în impozitele combinate, penalitățile și interesul, atunci puteți crea un plan de plată vizitând site-ul Acordului de plăți online: http: // IRS.Gov / Persoane fizice / Acordul de plată-plată. Veți primi o notificare imediată dacă cererea dvs. are succes.
  • Dacă datoriți între 50.000 $ și 100.000 de dolari, puteți solicita o tranșă de plată online dacă puteți plăti soldul în termen de 120 de zile.
  • Cei care datorează combinarea a peste 50.000 de dolari și nu își pot plăti datoria în 6 ani trebuie să se consulte cu IRS despre un plan acceptabil.
  • Trimiteți o plată parțială atunci când depuneți dacă intenționați să solicitați un plan de plată. Adresați-vă unui profesionist fiscal sau unui reprezentant IRS Ce este o sumă rezonabilă pentru a începe.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 15
    3. Plătiți cât mai mult din director posibil. Interesul va adăuga în totalul dvs. în fiecare lună și, spre deosebire de alte sancțiuni fiscale care se opresc când se atinge maximul, va continua până când vi-ați plătit datoria în întregime. Din acest motiv, este în interesul dvs. cel mai bun pentru a plăti o bucată mare de datorie cât mai curând posibil.
  • Puteți plăti impozitele dvs. utilizând un cec sau o comandă de bani, retragerea de fonduri electronice, card de debit sau card de credit. Plata prin debit sau card de credit poartă taxe de procesare.
  • Imagine intitulată fișier înapoi Impozite Pasul 16
    4. Negociați o reducere a sancțiunilor și a taxelor. Odată ce ați depus taxele din spate, puteți vorbi cu IRS despre reducerea comisioanelor și a sancțiunilor pe care le-au evaluat. Puteți beneficia de o reducere de penalizare pentru prima dată dacă este prima dată când ați depus taxe târziu. Alternativ, s-ar putea să fiți în măsură să configurați o ofertă de compromis, care este disponibilă pentru persoane fizice, IRS consideră că nu mai pot plăti datoriile fiscale.
  • Utilizați oferta în compromisul pre-calificator pe site-ul IRS pentru a vedea dacă vă calificați.Dacă vă calificați, completați formularul cel mai recent 656-B și fie formularul 433-A, fie 433-B. Aceste formulare sunt detaliate și solicită să vă menționați activele, cum ar fi numerarul și investițiile, valoarea actuală de piață a oricărei proprietăți și vehicule pe care le dețineți, precum și investițiile în afaceri.
  • De asemenea, trebuie să enumerați cheltuielile lunare, inclusiv suma cheltuită pentru asistența medicală și asigurările de sănătate, alimente, adăpost și utilități.
  • IRS consideră mai mulți factori în determinarea de a reduce datoria: venitul, cheltuielile, capacitatea de a plăti și valoarea bunurilor dvs.
  • Există o taxă de cerere de 186 USD.
  • sfaturi

    Rămâneți curentul cu piliturile fiscale. Pentru a evita sancțiunile și taxele suplimentare, încercați să nu cadeți din nou pe depunerile dvs. fiscale din nou. Persoanele fizice sunt obligate să depună înainte de 15 aprilie în fiecare an.
  • Puteți depune o extensie de 6 luni pentru a vă depune returnarea, dar nu puteți depune o extensie pentru a vă plăti impozitele.
  • Utilizați un profesionist fiscal. Depunerea impozitelor pot fi confuze chiar și atunci când vă dați suficient timp. Dacă aveți câțiva ani de întoarcere neîncetată, luați în considerare utilizarea unui profesionist fiscal care vă poate ajuta să vă prinși și să lucrați cu IRS în numele dvs. pentru a negocia planurile de rambursare sau reducerea sancțiunilor.
  • Nu vă depuneți taxele și nu vă plătiți impozitele dvs. sunt 2 lucruri diferite. Dacă vă calificați pentru o rambursare, nu există o pedeapsă de depunere târzie. Dacă datoriți bani, IRS evaluează o taxă pentru a nu depune și o altă taxă pentru a nu plăti.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar