Cum să evitați dubla impunere

Dacă începeți o nouă afacere în SUA, alegerea entității juridice drepte este crucială. Dacă vă încorporați afacerea ca o corporație C, puteți ajunge să plătiți de două ori impozite - o taxă corporativă pe profit și impozitul pe venitul personal pe orice dividende pe care le primiți. Dacă vă organizați afacerea dvs. ca un statut LLC sau ale corporației electorale, afacerea dvs. este impozitată ca ceea ce este cunoscut ca o entitate de trecere, ceea ce înseamnă că venitul net din afaceri este impozitat pe declarația dvs. de impozit pe venitul personal, astfel încât să puteți evita Această dublă impunere. Există, de asemenea, unele metode legitime pe care le puteți utiliza pentru a evita dubla impozitare, chiar ca o corporație C.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evitând dubla impunere ca o corporație C
  1. Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 1
1. Plătiți-vă un salariu. Puteți evita dubla impunere, cel puțin parțial, prin plata unui salariu, mai degrabă decât să luați dividende din stocul pe care îl țineți în corporația dvs. Salariul dvs. este dedus din profiturile corporației ca cheltuieli de afaceri.
  • Trebuie să fiți capabili să justificați salariul ca fiind rezonabil, sau IRS poate să o trateze ca pe un dividend deghizat. Uită-te la salariile altora în poziții similare din industria dvs., precum și istoricul salarial al dvs. sau alți proprietari plătiți un salariu.
  • Rețineți că salariile pe care le plătiți ca salariu fac obiectul impozitelor federale de salarizare (inclusiv asigurarea socială și impozitul pe Medicare), precum și impozitul federal și de șomaj federal și de stat. Dimpotrivă, sumele plătite ca dividende nu sunt supuse acestor impozite.
  • Imagine intitulată Evitați dubla impunere Pasul 2
    2. Păstrați profiturile în corporație. Corporația dvs. trebuie să plătească impozite pe profit, iar indivizii trebuie să plătească impozite pe orice dividende pe care le primesc - dublă impunere. Cu toate acestea, dacă nu plătiți dividende, veți plăti o singură dată impozitul pe profit.
  • S-ar putea să trebuiască să plătiți o pedeapsă dacă acumulați prea mult în profituri fără a plăti niciun dividende. Această strategie este cea mai bună pentru a evita dubla impunere numai pe termen scurt.
  • Când IRS evaluează câștigurile acumulate, se analizează dacă acumularea acestor profituri este rezonabilă pentru a satisface nevoile afacerii. Consultați un profesionist fiscal dacă intenționați să acumulați mai mult de 200.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Evitați dubla impunere Pasul 3
    3. Închiriați membrii familiei. Dacă sunteți căsătoriți sau aveți copii, le puteți angaja să lucreze la afacerea dvs. Atâta timp cât rata pe care le plătiți este rezonabilă și urmăriți toate legile aplicabile ale muncii, puteți utiliza această strategie pentru a evita dubla impunere.
  • Membrii familiei pe care îi angajezi trebuie să fie angajați legitimi care lucrează de fapt pentru afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Evitați impozitarea dublă Pasul 4
    4. Împrumuta bani de la afacerea dvs. Ca proprietar de afaceri, puteți obține un împrumut de la profiturile corporative și că banii nu sunt supuși unei taxe suplimentare. Cu toate acestea, trebuie să fie un împrumut legitim pe care îl plătiți la o rată rezonabilă a dobânzii.
  • Deși această strategie vă ajută să evitați dubla impozitare, în principiu, este posibil să nu vă economisească de fapt niciun ban pe termen lung, mai ales dacă împrumutați sume mari.
  • 5. Echipamente de închiriere de la un LLC. Dacă executați o corporație C care utilizează echipament, achiziționați acest echipament ca un LLC separat. Apoi, închiriați echipamentul de la LLC la Corporația C pentru o valoare de piață corectă, astfel încât să puteți deduce plățile de leasing pentru Corporația C.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea statutului de corporație
    1. Imagine intitulată Evitați dubla impunere Pasul 5
    1. Urmați regulile statului dvs. pentru a crea o corporație. Fiecare stat are reguli specifice care trebuie urmate pentru formarea legală a unei corporații. Aceste reguli și regulamente pot fi găsite în mod obișnuit pe site-ul secretarului de stat al statului.
    • Nu trebuie să vă încorporați în mod necesar afacerea în statul în care locuiți sau planificați să vă operați afacerea. Cu toate acestea, trebuie să vă înregistrați pentru a face afaceri în statul dvs. ca a "corporație străină," care ar putea însemna că trebuie să plătiți mai multe taxe și taxe ca rezultat.
    • Puteți descărca formulare pentru a crea o corporație simplă pe cont propriu. Dacă structura dvs. este mai complexă sau dacă aveți o mulțime de proprietari sau membri ai consiliului, este posibil să doriți să angajați un avocat.
  • Imagine intitulată Evitați dubla impunere Pasul 6
    2. Verificați criteriile de eligibilitate pentru starea S-Corporation. Odată ce ați creat corporația dvs., puteți evita dubla impunere prin alegerea statutului S-Corporation. Aceasta înseamnă că profiturile corporației tale vor "A trece prin" Compania. Fiecare individ plătește apoi impozite pe cota lor din profit, însă corporația însăși nu plătește impozite. Numai tipurile specifice de corporații se califică pentru acest statut.
  • Corporația dvs. nu poate avea mai mult de 100 de acționari. Acționarii trebuie, în general, să fie alți indivizi - nu corporații sau parteneriate - și trebuie să fie rezidenți din SUA.
  • Pentru a vă califica pentru starea S-Corporation, puteți emite doar o clasă de stoc.
  • Consultați un consilier fiscal dacă compania dvs. a funcționat anterior ca o corporație C și ați ales să fiți impozitat ca o corporație. S-ar putea să fiți supuși impozitului pe câștigurile încorporate dacă vindeți active ale companiei după ce ați efectuat alegerile S Corporation.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 7
    3. Fișierul IRS formular 2553. Formularul 2553 necesită informații de bază despre corporația dvs. și îi spune IRS că corporația dvs. alege să fie o corporație. Acesta include o declarație de consimțământ care trebuie semnată de toți acționarii.
  • Acordați atenție termenelor limită. Dacă utilizați un program de taxă de calendar de 12 luni, acest formular trebuie depus până la data de 15 martie a anului pe care doriți să le revendicați alegerile. Dacă îl depuneți după 15 martie, alegerile nu vor intra în vigoare până la următorul an fiscal, deși există câteva excepții.
  • Imagine intitulată Evitați dubla impunere pasul 8
    4. Trimiteți declarații fiscale trimestriale. În majoritatea cazurilor, veți dori să plătiți impozitul pe o bază trimestrială pentru o corporație. În caz contrar, riscați să plătiți o pedeapsă și un interes pentru așteptarea până când vă depuneți declarațiile fiscale individuale și plătiți tot timpul impozitului.
  • Pentru a calcula taxele estimate, utilizați formularul IRS 1040-ES. Distribuirea profiturilor se va baza pe acordul dvs. acționar și numărul de acțiuni pe care le deține fiecare acționar.
  • Imagine intitulată Evitați dublul impunerii Pasul 9
    5. Fișierul IRS formează 1120S în fiecare an. De când ați ales tratamentul Corporației, corporația dvs. nu trebuie să plătească impozite ca entitate separată. Cu toate acestea, trebuie să depuneți o returnare informațională pentru a dezvălui IRS cantitatea de profit sau pierdere în fiecare an.
  • Va trebui să creați un program K-1 pentru fiecare acționar, care raportează cota lor din profitul sau pierderea corporației dvs. Fiecare acționar este responsabil pentru raportarea oricărui profit ca venit pe declarația lor de impozit pe venitul personal.
  • Asigurați-vă că fișierul formular 1120 de timp, deoarece există penalități pentru trimiterea târziu.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui LLC
    1. Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 10
    1. Rezervați un nume de afaceri unic. Trebuie să aveți un nume de afaceri care nu poate fi confundat cu alte întreprinderi care operează în statul dvs. Dacă vă veți organiza afacerea ca un LLC, trebuie să aibă "LLC" desemnarea la sfârșit.
    • Uită-te online pentru registrul de nume de afaceri al statului dvs. Puteți utiliza registrul pentru a căuta numele pe care doriți să îl utilizați pentru a vedea dacă este disponibil.
    • Este o idee bună să verificați, de asemenea, pentru a vă asigura că există un nume de domeniu legat de numele de companie ales, astfel încât să puteți construi un site web pentru afacerea dvs.
    • Indiferent dacă ar trebui să vă configurați afacerea ca o corporație sau un LLC depinde de ce tip de afacere aveți și de ce stați în funcțiune. Cu toate acestea, puteți alege să vă impozitați LLC ca o corporație.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 11
    2. Contactați biroul secretarului de stat al statului dvs. Fiecare stat are oarecum orientări diferite pentru înregistrarea unui LLC. Secretarul oficiului de stat controlează în mod obișnuit înregistrarea noilor companii.
  • Reglementările și alte informații pot fi găsite pe secretarul site-ului web al statului. De obicei, nu va trebui să discutați cu nimeni pentru a obține aceste informații, dar poate doriți să apelați dacă aveți întrebări.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 12
    3. PROIECT AN Acord de operare. Acordul dvs. de funcționare detaliază modul în care afacerea dvs. va fi organizată și gestionată. Puteți să vă proiectați acest document folosind formulare și mostre pentru a vă ghida. Dacă afacerea dvs. este relativ complexă sau aveți mai mulți parteneri de afaceri, ați putea dori să angajați un avocat pentru a vă proiecta pentru dvs.
  • Dispoziții care se ocupă de împărțirea proprietății și a veniturilor în rândul membrilor LLC dvs. vor fi deosebit de importante în ceea ce privește evitarea dublei impuneri. Veți redacta la aceste dispoziții atunci când împărțiți veniturile și depunerea impozitelor.
  • De obicei, nu trebuie să depuneți o copie a contractului dvs. de funcționare cu statul. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să aveți unul, mai ales dacă aveți mai mulți parteneri de afaceri.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 13
    4. Înregistrați-vă la starea dvs. Pentru a forma în mod legal un LLC, trebuie să completați formularele de înregistrare și să le depuneți cu secretarul de stat al statului dvs. Formularul necesită detalii despre afacerea dvs. și membrii proprietători.
  • Se așteaptă să plătească taxe de depunere atunci când vă înregistrați LLC, de obicei câteva sute de dolari. Informațiile despre aceste taxe vor fi disponibile pe site-ul secretarului de stat al statului dvs.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 14
    5. Ia an Ein Pentru afacerea dvs. Un EIN vă permite să deschideți conturile bancare în numele LLC și să păstrați finanțele LLC separate de propriile dvs. finanțe personale. Un LLC care are mai mult de un partener va fi în mod obișnuit impozitat ca un parteneriat, care are o cerință separată de depunere a declarației informaționale (Formularul 1065).
  • Când veți obține EIN, asigurați-vă că utilizați numele legal oficial pentru afacerea dvs. pe care ați înregistrat-o la stat.
  • Imagine intitulată Evitați dubla impunere pasul 15
    6. Plătiți impozitele trimestriale estimate. Dacă vă așteptați să datorați 1.000 $ sau mai mult în impozite pentru anul, dvs. și de ceilalți membri trebuie să plătească taxe trimestriale estimate pe baza distribuției membrilor. Puteți utiliza formularul IRS 1040-ES pentru a estima răspunderea fiscală.
  • Împărțiți profiturile estimate pentru LLC ca întreg de numărul de membri din LLC. Dacă profiturile nu sunt distribuite uniform, împărțiți-le în funcție de distribuția stabilită în contractul dvs. de exploatare.
  • De exemplu, să presupunem că ați început un LLC cu alți doi parteneri. Conform acordului dvs. de operare, primiți 50% din profituri, iar ceilalți 2 parteneri au împărțit cealaltă jumătate uniform. V-ați depus taxe trimestriale pentru 50% din profiturile estimate ale LLC. Fiecare dintre partenerii dvs. ar depune taxe trimestriale pentru 25% din profiturile estimate ale LLC.
  • Imagine intitulată Evitați dubla fiscală Pasul 16
    7. Fișierul IRS formular 1065 în fiecare an. Formularul 1065 este o rentabilitate informațională care detaliază profitul și pierderea afacerii dvs. pentru fiecare an. Dvs. sau orice alt membru al proprietarului poate finaliza și depune acest formular, dar asigurați-vă că este vorba doar de o singură dată.
  • Pe baza informațiilor din formularul 1065, veți crea un program K-1 pentru fiecare membru al LLC și să le distribuiți. Fiecare membru include cota lor din profituri ca venituri pe impozitele lor cu venituri personale.
  • LLC în sine nu plătește impozite pe profit, evitând dubla impunere. În schimb, fiecare membru plătește impozitul pe venitul personal pe cota lor din aceste profituri.
  • sfaturi

    Vorbiți unui profesionist certificat dacă aveți întrebări cu privire la impozitarea afacerii dvs. ca o corporație sau LLC. Datorită Legii privind reducerea fiscală din 2017, rata de impozitare a Corporației a fost redusă la 21%, în timp ce entitățile de trecere (inclusiv corporațiile și LLC) sunt acum permise o deducere suplimentară numită deducerea veniturilor de afaceri calificate, care nu este disponibilă C corporații.
  • Rețineți că corporațiile nu primesc o deducere pentru dividendele plătite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar