Cum să completați o declarație fiscală us 1040ez

În fiecare aprilie, acea zi temut vine de când salariul american trebuie să depună impozitele lor federale de venituri. Până de curând, 1040EZ a fost cea mai ușoară formă de returnare federală de utilizat. În timp ce modelul 1040EZ nu mai este disponibil pentru anii fiscali Începând cu anul 2018, puteți să o utilizați în continuare dacă trebuie să depuneți taxe înapoi sau să modificați declarațiile din anii precedenți (2017 și mai devreme). Unele restricții privind utilizarea sa există, iar unele dintre liniile formei pot fi puțin confuze. În general, însă, procesul de completare a unei forme de 1040ez este relativ simplu. Dacă depuneți taxe pentru 2018 sau mai târziu, va trebui să utilizați Formularul 1040.

Pași

Partea 1 din 6:
Determinarea dacă puteți utiliza formularul 1040ez și colectarea materialelor
  1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 1
1. Determinați dacă sunteți eligibil să utilizați formularul 1040EZ. Puteți depune doar 1040ez numai dacă starea dvs. de depunere este unică sau căsătorită de depozitare în comun, ambii contribuabili sunt sub 65 și nu orb, și nu pretindeți alte persoane aflate în altă parte decât.
  • Venitul total total impozabil trebuie să fie mai mic de 100.000 de dolari și trebuie să fie derivate din salarii, salarii, sfaturi raportate pe W-2 (de obicei, nu nedeclarate), burse impozabile sau burse de părtășie, despăgubiri de șomaj, dividende permanente permanente din Alaska și / sau un interes impozabil de 1.500 de dolari sau mai puțin.
  • Singurele credite fiscale pe care le puteți solicita la 1040ez sunt creditul cu venituri câștigate și creditul de plată a forței de muncă.
  • Dacă vădeți în afara acestei descrieri, va trebui să depuneți fie 1040 sau 1040A.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 2
    2. Strângeți formularele W-2. Dacă sunteți angajat sau ați fost în orice moment în acest an, veți avea nevoie de W-2 trimis de angajatorul dvs. Dacă ați lucrat pentru mai mulți angajatori pe parcursul anului, asigurați-vă că mergeți la un W-2 de la fiecare angajator. Formularele ar trebui să sosească înainte de 15 februarie.
  • Dacă depuneți după data de 15 februarie și încă nu aveți declarația dvs. de salarizare și fiscală W-2, apelați serviciul de venituri interne (IRS) și furnizați numele dvs., adresa completă, SSN, datele de angajare și numele angajatorului dvs. Adresa completă și telefonul. Dacă nu primiți W-2 într-o perioadă rezonabilă de timp, înregistrați un înlocuitor W-2. Puteți tipări de pe un gol w-2 la http: // IRS.Gov / App / Picklist / Lista / FormsInsturi.HTML. Asigurați-vă că ați crezut impozitul reținut, zi pentru zi, până la 31 decembrie.
  • Dacă aveți formulare utilizate pentru a raporta venituri, altele decât W-2S, va trebui să Utilizați formularul 1040 in schimb.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 3
    3. Obțineți formularul de 1040e pentru anul fiscal curent la http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F1040EZ.pdf. De asemenea, puteți obține o copie la o bibliotecă locală sau la oficiul poștal.
  • Dacă aveți nevoie de un formular pentru un an fiscal anterior, îl puteți căuta la acesta http: // IRS.Gov / Formulare - Puburi.
  • Partea 2 din 6:
    Finalizarea sectiunii superioare
    1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 4
    1. Completați numele complet al contribuabilului primar și numărul de securitate socială pe linia de sus. Acest lucru ar trebui să fie numele dvs. deplin, legal, ca fiind adaptat la înregistrările administrației sociale și înregistrările contribuabililor IRS.
    • Dacă sunteți căsătoriți să depuneți în comun, nu contează ce nume merge pe partea de sus, atâta timp cât depuneți același mod în fiecare an.
    • Dacă ați primit un pachet tipărit și eticheta peel-off este exactă, puteți să îndepărtați eticheta și să o lipiți peste această porțiune. Dacă descărcați formularul sau nu aveți o etichetă, veți completa acest lucru cu mâna.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 5
    2. Completați întregul număr al soțului, numele juridic și al securității sociale, adaptat înregistrărilor administrării asigurărilor sociale și înregistrărilor contribuabililor IRS, pe cea de-a doua linie. Dacă sunteți singur, lăsați a doua linie goală.
  • Adăugarea soțului dvs. înseamnă că depuneți "căsătorit de depunerea în comun." Numai numele tău înseamnă că depuneți single. Nu puteți trimite "căsătorit separat," "Șeful gospodăriei" sau "văduvă calificată (er)" cu forma de 1040ez.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 6
    3. Puneți adresa dvs. de acasă pe linia a treia și a patra. Dacă aveți o adresă poștală și o adresă de stradă, utilizați adresa stradală. Ar trebui să utilizați doar o adresă PO Box dacă oficiul poștal nu va livra poștă la domiciliu.
  • Dacă locuiți într-o țară străină, completați informațiile de pe linia 5. Dacă locuiți în Statele Unite, lăsați acele informații necompletate.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 7
    4. Verifică "Campania electorală prezidențială" caseta (în zona umbrită) dacă vă place. Dacă bifați caseta, 3 dolari din impozitele pe care le-ați plătit vor fi puse într-un fond special și distribuite unor candidați la președinții grave care sunt de acord să limiteze cheltuielile de campanie și să refuze donații private. Veți plăti aceeași sumă în impozite în orice mod.
  • Verificarea acestei casete nu mărește impozitul și nu reduce rambursarea. $ 3 sunt plătite de guvern.
  • Partea 3 din 6:
    Finalizarea secțiunii veniturilor
    1. Imagine intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 8
    1. Introduceți salariile, salariile și sfaturile dvs. brute. Uită-te la formularul dvs. W-2 și găsiți caseta 1. Dacă aveți mai mult de un formular W-2, adăugați sumele în caseta 1 împreună și introduceți această cantitate în linia 1 a formularului de 1040ez.
    • Ar fi trebuit să primiți un W-2 de la un angajator. Dacă nu ați făcut-o, contactați angajatorul pentru înlocuire.
    • Dacă nu aveți salarii, salarii și / sau sfaturi, introduceți 0 (zero) pe linia 1.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 9
    2. Introduceți interesul dvs. impozabil pe linia 2, dacă aveți vreunul. Interesul impozabil este interesul pe care îl primiți de la conturile pe care le aveți cu alte persoane sau instituții. De exemplu, dacă aveți un cont bancar sau un cont de investiții care vă plătește interesul, acest interes este de obicei impozabil. Dacă ați împrumutat bani unui prieten și încărcați un interes, acest interes este impozabil.
  • Sunteți obligat să raportați dobânda impozabilă indiferent dacă primiți un document de 1099-INT, 1099-OID sau orice alt document fiscal pentru acest interes impozabil. Dacă știți că aveți un interes impozabil, dar nu sunteți sigur de suma, contactați instituția care plătește acest interes.
  • Dacă interesul total impozabil este mai mare de 1.500 $, nu puteți utiliza formularul 1040EZ și trebuie să utilizați fie formularul 1040 sau 1040a. Dacă interesul dvs. impozabil total este de 1.500 $ sau mai puțin, introduceți această sumă pe linia 2. Dacă nu aveți un interes impozabil, introduceți 0 (zero) pe linia 2.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 10
    3. Introduceți suma pe care ați primit-o în beneficiile șomajului pe linia 3 dacă ați primit orice. Dacă ați primit prestații de șomaj, ar fi trebuit să primiți formularul 1099-G. Dacă nu ați primit acel formular, contactați biroul local de șomaj pentru asistență, inclusiv înlocuirea.
  • Dacă sunteți un rezident din Alaska, ar fi trebuit să primiți formularul 1099-MISC pentru dividendul dvs. de fond permanent (PFD). Dacă nu ați făcut-o, du-te la https: // pfd.Alaska.Gov / Plăți / Taxinformation Pentru a imprima unul nou.
  • Adăugați sumele de la șomaj și PFD și introduceți totalul on-line 3. Dacă nu ați avut niciuna dintre aceste forme de venit, introduceți 0 (zero) pe linia 3.
  • Image denumită Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 11
    4. Adăugați linii 1, 2 și 3 împreună. Introduceți totalul on-line 4. Acesta este venitul brut ajustat.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 12
    5. Introduceți deducerile personale și standard pe linia 5. Dacă nu sunteți revendicat ca un dependent, urmați instrucțiunile și scrieți suma dolarului asociată cu starea dvs. de depunere (depunerea unică sau căsătorită în comun), așa cum este descris pe acea linie a formularului.
  • Pentru 2014, deducerea standard pentru o singură persoană a fost de 10.150 de dolari, iar deducerea pentru un cuplu căsătorit a fost de 20.300 de dolari.
  • Dacă nici dvs. nici soțul / soția dvs. (dacă este cazul) pot fi revendicate ca fiind dependente de declarația fiscală a altcuiva, introduceți suma corespunzătoare indicată în zona umbrită pe linia 5. Cantitățile sunt enumerate pe formular.
  • Dacă dvs. sau soțul / soția dvs. pot fi revendicate pe impozitele altcuiva, completați foaia de lucru de pe partea din spate a formularului (dacă ați primit o formă pre-imprimată) sau la pagina 2 a formularului (dacă ați descărcat formularul). Acest lucru vă va spune ce să introduceți pe linia 5. Dacă tu sau soțul tău nu poți fi revendicat de altcineva, nu trebuie să completezi acest formular.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 13
    6. Scaderea liniei 5 de la linia 4 și introduceți această sumă pe linia 6. Dacă linia 5 este mai mare decât linia 4, introduceți 0 (zero) pe linia 6. Acesta este venitul dvs. impozabil.
  • Dacă suma este mai mare de 100.000 de dolari, nu puteți utiliza 1040ez și trebuie să depuneți fie formularul 1040 sau 1040a.
  • Partea 4 din 6:
    Finalizarea plăților, creditelor și secției fiscale
    1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 14
    1. Uită-te la formularele W-2, 1099-INT, 1099-G și 1099-OID. Găsiți caseta de pe fiecare dintre aceste forme care este etichetate "Impozitul pe venitul federal reținut" din caseta 2. Adăugați toate aceste cantități și introduceți rezultatul în linia 7.
    • Dacă nu aveți niciunul dintre aceste formulare, introduceți 0 (zero).
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 15
    2. Figurați-vă dacă sunteți eligibil pentru creditul cu venit câștigat. Beneficiile EIC care lucrează persoane care au venituri scăzute până la moderate prin reducerea sarcinii fiscale. Pentru a vă califica sau a EIC, trebuie să faceți mai jos o sumă specificată pe an. În 2014, o singură persoană fără copii a trebuit să facă mai puțin de 14.590 de dolari pentru a se califica. Dacă sunteți căsătoriți și / sau aveți copii, suma pe care o câștigați poate fi mai mare.
  • Veți avea nevoie de instrucțiunile pentru a forma 1040ez pentru a calcula acest credit deoarece sumele se schimbă în fiecare an. Puteți găsi aceste instrucțiuni la http: // IRS.Gov / Formulare - Puburi.
  • Aceste instrucțiuni sunt foarte clare și ușor de urmărit. Deși pașii sunt similari și rezultatul este același, foaia de lucru este diferită de foaia de lucru EIC pentru formele 1040 și 1040A.
  • După finalizarea foii de lucru, introduceți valoarea creditului pe linia 8a. Dacă doriți ca IRS să calculeze acest credit pentru dvs., introduceți "EIC" în spațiul umbrit pe linia 8a și lăsați spațiul necompletat.
  • Dacă sunteți sau ați fost în militari și ați primit combaterea nontaxabilă pentru anul fiscal, acest lucru este încă câștigat venit pentru veniturile câștigate de venituri și vă va afecta eligibilitatea și calculele. Introduceți cantitatea de plată de combatere nontaxabilă (de la caseta 12 din W-2) în linia 8b.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 16
    3. Adăugați linii 7 și 8A pentru a obține "Plăți și credite totale" și introduceți rezultatul în linia 9. Dacă ați solicitat o extensie utilizând formularul 4868, ar trebui să adăugați suma pe care ați plătit IRS cu extensia (fără a ne calcula comoditatea sau taxele de service pe care le-ați fost percepute pe baza metodei dvs. de plată) la sumele de pe liniile 7 și 8A și introduceți Total în linia 9.
  • Dacă nu ați solicitat o extensie, adăugați pur și simplu linii 7 și 8A și introduceți totalul în linia 9.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 17
    4. Localizați tabelul de impozitare aproape de sfârșitul instrucțiunilor pentru formularul 1040ez. Găsiți intervalul de venit, apoi urmați acea linie de numere în dreapta până când ajungeți la numărul direct sub starea dvs. de depunere. Acest număr este răspunderea dvs. fiscală. Introduceți-l pe linia 10.
  • Dacă doriți ca IRS să vă calculeze taxa pentru dvs., pur și simplu lăsați această linie goală. Pentru ca IRS să vă calculeze impozitul, trebuie să depuneți până la 15 aprilie fără extensii - nu puteți avea o rambursare direct depusă într-un cont bancar - și nu puteți aplica nici o parte din rambursarea dvs. la răspunderea anului următor. De asemenea, dacă datoriți impozite, IRS vă va trimite un proiect de lege care trebuie plătit fie până la data de 15 aprilie sau la 30 de zile de la data emiterii proiectului de lege, oricare mai târziu.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 18
    5. Evaluați dacă ați avea o îngrijire minimă esențială în domeniul sănătății în cursul anului fiscal. Aceasta este o schimbare pentru taxele din 2014, cerând ca toți americanii să aibă o acoperire în domeniul sănătății. Dacă nu ați avut acoperire în domeniul sănătății, trebuie fie să solicitați o scutire sau să faceți o plată individuală de responsabilitate partajată.
  • Verificați caseta din porțiunea umbrită a liniei 11 și introduceți 0 în porțiunea nevăzută sau lăsați-o goală dacă și soțul / soția ați avut o acoperire minimă esențială de îngrijire a sănătății pentru întregul an.
  • Cea mai mare acoperire de îngrijire a sănătății pe care oamenii o au este o acoperire esențială minimă. Acoperirea minimă esențială include: acoperirea sănătății oferită de angajatorul dvs. - acoperirea asigurărilor de sănătate pe care o cumpărați printr-o piață de asigurări de sănătate - multe tipuri de acoperire de sănătate sponsorizată de guvern, inclusiv Medicare, cea mai mare acoperire Medicaid și cea mai mare acoperire a sănătății oferite veteranilor și serviciului activ de serviciu Membrii - și anumite tipuri de acoperire de îngrijire a sănătății pe care o cumpărați direct de la o companie de asigurări.
  • Dacă tu și soțul / soția dvs. pot fi revendicate ca fiind dependente de declarația fiscală a altcuiva, de a sări linia 11.
  • Dacă dvs. sau soțul / soția dvs., dacă este cazul, înscriși pentru acoperirea asistenței medicale prin intermediul unei piețe de asigurări de sănătate și doresc să solicite creditul fiscal premium, este posibil să nu depuneți formularul 1040EZ și trebuie să depuneți fie formularul 1040 sau 1040a.
  • Dacă tu sau soțul dvs. nu ai avut o acoperire minimă esențială de îngrijire a sănătății, dar credeți că aveți o scutire, va trebui să completați formularul 8965. Puteți găsi formularul 8965 și instrucțiunile acestuia pentru anul curent și anii anteriori la http: // IRS.Gov / Formulare - Puburi. Lista lungă de scutiri aprobate de Congresul pentru acel an fiscal special poate fi găsită în jurul paginii 2 a instrucțiunilor.
  • Dacă dvs. sau soțul / soția dvs. nu ați avut o acoperire minimă esențială de îngrijire a sănătății și nu se califică pentru o scutire, completați foaia de lucru de plată partajată a fost găsită începând cu aproximativ pagina 5 a instrucțiunilor pentru formularul 8965. Introduceți plata dvs. de responsabilitate comună (ultimul număr din foaia de lucru) pe linia 11 a formularului 1040ez.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 19
    6. Adăugați Linii 10 și 11 împreună și introduceți totalul pe linia 12. Aceasta este obligația dvs. totală fiscală - cu alte cuvinte, suma totală a impozitului pe care trebuie să o plătiți.
  • Partea 5 din 6:
    Calcularea rambursării sau a sumei pe care o datorați
    1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 20
    1. Determinați dacă vă datorați o rambursare. Dacă linia 12 este mai mare decât linia 9, lăsați această secțiune necompletată deoarece nu vă datorați o rambursare. Dacă linia 9 este mai mare decât linia 12, linia de scădere a liniei 12 de la linia 9 și introduceți această cantitate în linia 13a.
    • Dacă această sumă este mai mică de 1 USD, trebuie să trimiteți o scrisoare care să solicite rambursarea.
    • Dacă doriți ca această rambursare să fie împărțită între mai multe conturi bancare sau folosite pentru a achiziționa obligațiuni de economisire a SUA, verificați caseta din porțiunea umbrită a liniei 13A și formularul complet 8888.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 21
    2. Completați informațiile de depozit direct dacă doriți ca restituirea dvs. să fie depusă direct într-un cont bancar. Linii complete 13b, c și d.
  • Introduceți numărul de rutare al băncii în casetele pentru 13b. Numărul de rutare este numărul de 9 cifre din partea stângă jos a depozitului dvs. pre-imprimat.
  • Verificați caseta 13c Dacă contul este un cont de verificare sau un cont de economii.
  • Introduceți numărul dvs. de cont în 13D. Numărul contului va fi numărul în partea dreaptă a numărului de rutare pe depozitul dvs. Ultima cifră a numărului dvs. de cont trebuie să fie scrisă în caseta cea mai îndepărtată la dreapta în 13d. Orice casete rămase după introducerea tuturor numerelor pot fi lăsate necompletate.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 22
    3. Calculați suma pe care o datorați. Dacă ați calculat că nu vă datorați o rambursare, atunci va datora probabil impozitelor.
  • Dacă linia 9 este mai mare decât linia 12, lăsați această secțiune necompletată. Nu datorați taxe suplimentare.
  • Dacă linia 12 este mai mare decât linia 9, scăderea liniei 9 de la linia 12 și introduceți-o pe linia 14. Aceasta este suma taxelor suplimentare pe care le datorați.
  • Dacă datorați mai puțin de $ 1, nu trebuie să plătiți.
  • Puteți plăti această sumă prin atașarea unui control personal plătibil către U.S. Trezoreria (asigurați-vă că numele, adresa și numărul de securitate socială sunt pe cec) sau prin orice metodă inclusă la http: // IRS.Gov / Plăți, inclusiv card de credit sau de debit, deducerea automată din contul dvs. bancar sau din alte metode.
  • Partea 6 din 6:
    Finalizarea și depunerea returnării
    1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 23
    1. Finalizați secțiunea de desemnare a terților. Dacă doriți ca IRS să contacteze pe altcineva decât dvs. pentru orice întrebări sau comentarii despre returnare, verificați caseta de lângă "Da" în această secțiune. Apoi scrieți numele și numărul de telefon al persoanei (cu codul zonei) în zonele corespunzătoare din această secțiune.
    • Selectați un număr de 5 cifre pe care această persoană îl poate utiliza pentru a se identifica la orice reprezentant IRS care le contactează și introduceți-l în zona pentru numărul de identificare personală (PIN). Asigurați-vă că ați lăsat designetul terțului să știe acest număr.
    • Dacă nu doriți ca IRS să discute despre întoarcerea dvs. cu altcineva decât dvs. sau soțul / soția dvs., bifați caseta de lângă "Nu" din această secțiune.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 24
    2. Semnează-ți formularul. Tu și soțul / soția dvs., dacă este cazul, ar trebui să semneze atât numele dvs., deoarece acestea apar în partea de sus și în timp ce se potrivesc cu înregistrările atât pentru administrația de securitate socială, cât și pentru baza de date fiscală IRS. Ar trebui să fie la fiecare dată la aceeași dată când l-ați semnat. Fiecare dintre voi ar trebui să vă enumerați ocupațiile.
  • Prin semnarea formularului, stați că informațiile despre formular sunt adevărate și corecte în cele mai bune cunoștințe. Vă confruntați cu sancțiuni penale pentru depunerea cu bună știință a informațiilor inexacte.
  • Un număr de telefon în timpul zilei (cu codul zonei) trebuie să fie listat în spațiul furnizat.
  • Dacă vi sa oferit un cod PIN de protecție la identitate, introduceți-l în spațiul furnizat. Dacă nu aveți un PIN de protecție a identității, lăsați spațiul gol.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 25
    3. Lăsați preparatorul plătit numai secțiunea Blank. Această secțiune ar trebui să fie utilizată numai de către pregătitorii fiscali profesioniști.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 26
    4. Pregătiți materiale suplimentare pentru a include cu întoarcerea dvs. Detașați copia B din toate formele W-2. Dacă ați pregătit formulare suplimentare, cum ar fi formularul 8965 sau 8888, adunați-le.
  • Dacă datorați și intenționați să plătiți prin cec, scrieți cecul.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 27
    5. Faceți o copie a tuturor acestor documente și a formularului 1040EZ pentru fișierele dvs. Va trebui să păstrați o copie a impozitelor dvs. pentru înregistrările dvs.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040EZ Pasul 28
    6. Dosar declarația dvs. fiscală. Trimiteți originalele tuturor documentelor la IRS la adresa corespunzătoare enumerată pe ultima pagină a instrucțiunilor.
  • Puteți să vă depuneți întoarcerea electronic printr-o varietate de site-uri de pregătire fiscală.
  • sfaturi

    Toate formularele sunt căutate pe indicele topic IRS.
  • Publicația IRS 17 se numește Biblia Pregătitorului. Dacă aveți întrebări legate de scutirile, deducerile sau creditele, veți găsi toate răspunsurile dvs. aici.
  • Publicațiile sunt listate la lista de publicații IRS.
  • Formularele și instrucțiunile sunt enumerate pe lista de afișare a IRS.
  • Pentru mai multe forme care sunt utilizate în mod obișnuit în depunerea personală, consultați lista de ședințe IRS.
  • Avertizări

    Acest articol este numai în scop informativ. Dacă aveți întrebări, ar trebui să căutați un profesionist fiscal.
  • Acest lucru nu este consiliere fiscală. Legile fiscale se schimbă de la an la an. Acest articol încearcă să rămână în cele mai comune ajustări. Este destinat să vă dea informațiile pentru a vă impune taxele. Ar trebui să puteți face toate tipurile de impozite individuale cele mai comune cu instrucțiunile și pubul 17. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări care sunt prea confundante, nu ezitați să apelați linia de ajutor IRS.
  • IRS vă va urmări dacă ceva la întoarcerea dvs. pare să fie frauduloasă. Dacă vă aduc o eroare în atenția dvs., corectați-o și urmați-o prin aceasta. Fișier un formular modificat de 1040x cât mai curând posibil pentru corectarea erorii. Este un proces de corecție care este acolo pentru a vă ajuta să modificați o eroare. Singurul lucru pe care îl poți face greșit este să-l ignori sau să fugi de la el.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar