Cum să completați formularul irs 1040

Majoritatea cetățenilor americani, și străinii rezidenți, sunt obligați să depună o declarație fiscală individuală în fiecare an. Forma de bază utilizată pentru aceasta este formularul IRS 1040. Spre deosebire de forma 1040a și 1040ez, ambele pot fi utilizate numai pentru anumite tipuri și niveluri de venit, toți contribuabilii pot folosi formularul 1040 pentru a raporta și a-și depune taxele anuale. Ar trebui să vă depuneți 1040 sau o cerere de prelungire în fiecare an până la 15 aprilie.

Pași

Partea 1 din 6:
Pregătirea pentru a completa formularul IRS 1040
  1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 1
1. Localizați forma corectă. Formularul 1040 poate fi găsit pe IRS Website.
  • Dacă vi se solicită să completați alte formulare sau orare și să le atașați la formularul 1040, acest lucru va fi menționat pe instrucțiunile de linie aplicabilă. Va trebui să localizați instrucțiunile pentru formularul sau programul de referință pentru ao completa. Formele pentru anii curenți și anteriori pot fi găsiți și pe IRS Website.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 2
    2. Determinați dacă sunteți obligat să depuneți impozitele pe venit.Practic, dacă venitul dvs. este suficient de scăzut, nu sunteți obligat să depuneți impozitele pe venit. Verificați instrucțiunile din graficul A, în general la pagina 7 a instrucțiunilor pentru formularul 1040A pentru pragurile actuale de venit. Acestea variază în funcție de starea dvs. de depunere și pot fi modificate anual. Chiar dacă venitul dvs. este sub aceste praguri, vi se cere să depuneți taxe dacă se aplică oricare dintre următoarele:
  • Îți datorezi o taxă minimă alternativă
  • Îți datorezi taxe suplimentare pe un plan calificat, cum ar fi un IRA
  • Îți datorezi impozitele pentru ocuparea forței de muncă
  • Îți datorezi Securității Sociale și Impozitului Medicare pe sfaturi nedeclarate.
  • Îți datorezi impozitele de recuperare.
  • Îți datorezi taxe de scriere, cum ar fi taxe suplimentare privind conturile de economisire a sănătății.
  • Ați primit Are, Archer MSA sau Avantajul Medicare Distribuții MSA.
  • Ați avut câștiguri nete de la auto-angajare de cel puțin 400 de dolari.
  • Ai avut salarii de 108 USD.28 sau mai mult de la o organizare biserică sau controlată de biserică care este scutită de la angajatorul de securitate socială și de impozitele Medicare.
  • Plățile în avans ale creditului fiscal premium au fost făcute pentru dvs. sau pentru orice dependent înscris prin piața asigurărilor de sănătate.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 3
    3. Decideți dacă doriți să depuneți impozitele pe venit, chiar dacă nu vi se solicită. Poate doriți să faceți timp pentru a depune un fișier, astfel încât să puteți primi o rambursare a oricăror impozite pe care le-ați plătit pe tot parcursul anului. Depunerea impozitelor vă va permite, de asemenea, să profitați de anumite credite, cum ar fi creditul veniturilor câștigate, care sunt oferite contribuabililor cu venituri mici.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 4
    4. Strângeți toate informațiile de care veți avea nevoie pentru a finaliza impozitele. Acestea includ documente de venit, cum ar fi Formulare W-2 și 1099. Veți avea nevoie, de asemenea, de orice altă documentație fiscală care ți-a fost trimisă, inclusiv înregistrări de interes impozabil, beneficii de securitate socială și o varietate de alte formulare (cum ar fi informații privind dăruirea caritabilă, orice documente privind contribuțiile la pensionare sau de plată).
  • Partea 2 din 6:
    Completați secțiunea Informații personale
    1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 5
    1. Completați informațiile dvs. personale. Numele complet al contribuabilului primar și numărul de securitate socială vor merge pe linia de sus. Acest lucru ar trebui să fie numele dvs. deplin, legal, potrivit la înregistrările administrației sociale și înregistrările contribuabililor IRS.
    • Dacă sunteți căsătoriți să depuneți în comun, nu contează ce nume merge pe partea de sus, atâta timp cât depuneți același mod în fiecare an.
    • Dacă sunteți singur, lăsați a doua linie goală.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 6
    2. Completați adresa dvs. Dacă aveți o adresă PO și o adresă de stradă, utilizați adresa stradală. Ar trebui să utilizați doar o adresă PO dacă oficiul poștal nu va livra poștă acasă la domiciliu.
  • Dacă locuiți într-o țară străină, completați informațiile de pe linia 5 a casetei. Dacă locuiți în Statele Unite, lăsați acele informații necompletate.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 7
    3. Decideți dacă doriți să verificați caseta de campanie electorală prezidențială. Dacă verificați caseta de campanie electorală prezidențială (în zona umbrită), 3 dolari a impozitelor dvs. vor fi puse într-un fond special și distribuite unor candidați la președinții grave care sunt de acord să limiteze cheltuielile de campanie și să refuze donații private. Veți plăti aceeași sumă în impozite în orice mod.
  • Verificarea acestei casete nu crește sau scade rambursarea fiscală. $ 3 sunt plătite de guvern.
  • Partea 3 din 6:
    Completarea secțiunilor de stare de depunere și de scutire
    1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 8
    1. Alegeți starea de depunere. Dacă vă puteți aplica mai mult de un statut, alegeți cel care vă oferă cea mai mică răspundere fiscală. Acest lucru este adesea, dar nu întotdeauna, starea cu cea mai mare valoare de deducere standard.
    • Dacă sunteți necăsătoriți sau separați legal, pe 31 decembrie a anului fiscal și nu susțineți o altă persoană în gospodăria dvs., alegeți "Single".
    • Dacă sunteți căsătoriți, și soțul / soția dvs. depuneți taxele pe aceeași formă (chiar dacă numai unul dintre dvs. are venituri), alegeți "Căsătorirea în comun".
    • Dacă sunteți căsătoriți, și soțul / soția dvs. sunt fiecare deplasare individuală, profituri separate, alegeți "Depunerea căsătorită separat".
    • Dacă nu sunteți căsătoriți și sprijiniți alte persoane din gospodăria dvs., alegeți "Șeful gospodăriei". Dacă acea persoană este un copil care nu este dependent de scopuri fiscale, scrieți numele copilului în linia de lângă casetă.
    • Puteți alege "văduva de calificare (ER) cu copil dependent" Dacă soțul / soția dvs. a murit în cei doi ani înainte de anul fiscal curent (dar nu în anul fiscal curent), nu ați recăsătorit, aveți un copil dependent, plătiți Peste jumătate din costul menținerii casei dvs. și ați fi putut depune o întoarcere comună cu soțul dvs. în anul în care a murit.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 9
    2. Verificați cutiile de scutire pentru dvs. și soțul / soția dvs., dacă este cazul, pe liniile 6 A-D. Dacă nu puteți fi revendicat pe impozitele altcuiva, bifați caseta 6a. Cu excepția cazului în care soțul dvs. poate fi revendicat pe impozitele altcuiva, bifați caseta 6b (dacă aveți un soț).
  • Verificați caseta pentru "soț" numai dacă sunteți căsătoriți în conformitate cu definiția guvernului federal. Amintiți-vă, pentru scopurile federale privind impozitul pe venit, "căsătorit" înseamnă o uniune juridică cu o persoană de sex opus. Dacă sunteți căsătoriți cu o persoană de același sex, este posibil să fiți eligibil să depuneți taxele de stat în comun, dar nu puteți depune declarații fiscale federale comune.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 10
    3. Listează informațiile dependente în spațiile corespunzătoare din secțiunea 6c. Listează numele și prenumele lor, numerele de securitate socială și relația pe care o aveți la fiecare dintre ele. De asemenea, bifați caseta 6C (4) Dacă acesta este un copil sub 17 ani care se califică pentru creditul fiscal pentru copii.
  • Utilizați schemele de debit în instrucțiunile 1040 (de obicei începând de la pagina 16) pentru a determina dacă o persoană este dependentă și dacă acea persoană se califică pentru creditul fiscal pentru copii. Pentru a utiliza diagrama, va trebui să răspundeți la fiecare întrebare în ordine. Fiecare întrebare pe care o treceți la dvs. depinde de modul în care ați răspuns la cea anterioară.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 11
    4. Completați partea dreaptă a secțiunii de scutire. Această secțiune impune pur și simplu să vă adăugați scutirile, compuse din scutirile pentru dvs., soțul / soția (dacă aveți unul) și de persoanele aflate în întreținerea dvs. (dacă aveți vreunul). Introduceți totalul în caseta din colțul din dreapta jos al secțiunii.
  • Dacă sunteți părinte cu privat, dar doriți să vă eliberați cererea, astfel încât părintele noncustodial să pretindă copilul sau copiii impozitelor dvs., va trebui să atașați formularul 8332 Eliberarea / revocarea eliberării cererii de scutire pentru copii de către părintele custodie. Consultați instrucțiunile pentru formularul 8332 pentru această determinare.
  • Partea 4 din 6:
    Finalizarea veniturilor și a secțiunilor de venituri brute ajustate
    1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 12
    1. Introduceți veniturile incluse pe formularele W-2 pe linia 7. Acest lucru va include venituri din salarii, salarii și sfaturi, precum și alte venituri incluse pe un W-2 de către angajatorul dvs. Cele mai multe fișiere vor trebui să introducă informații de la cel puțin un W-2, dacă nu mai multe.
    • De asemenea, va trebui să atașați o copie a W-2-urilor la întoarcerea dvs.
  • Imagine denumită Formularul IRS 1040 Pasul 13
    2. Completați restul secțiunii veniturilor, liniile 8a - 22. Nu veți avea neapărat nimic de adăugat la unele dintre linii, pur și simplu le lăsați necompletate dacă nu se aplică. Dacă nu ați primit un formular 1099 sau alte forme federale care raportează că ați fost plătit un anumit tip de venit, probabil că nu ați avut acel tip de venit.
  • Treceți prin linii 8a la 21 și decideți dacă vă aplică. Nu vă faceți griji dacă unele sau majoritatea, ale liniilor nu vă aplică.
  • Finalizați secțiunea adăugând toate sumele pe care le-ați introdus în secțiunea Venituri, Linii 7 - 21. Pe linia 22, introduceți acest total. Acesta este venitul dvs. brut.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 14
    3. Introduceți toate ajustările venitului dvs. impozabil pe liniile 23 - 35, secțiunea Venituri brute ajustate.Această secțiune vă permite să faceți "ajustări" la venitul dvs. impozabil, decolarea anumitor sume din venitul dvs. care nu sunt impozabile. Cu alte cuvinte, această secțiune vă ajută să plătiți mai puține impozite, luând deducerile specifice din venitul dvs. impozabil.
  • Există o mare varietate de motive pentru care puteți face ajustări la venitul dvs. impozabil. Treceți peste fiecare linie între 23 și 35 de ani, decideți de-a lungul drumului dacă vreunul dintre ele se aplică pentru dvs. Dacă unul, sau toate, se aplică pentru dvs., este mai bine să luați ajustarea.
  • Multe dintre aceste ajustări vor necesita o documentație suplimentară, sub forma unui alt formular IRS. Urmați instrucțiunile de pe linia pe care o calificați, care ar trebui să vă trimită formularul suplimentar corect.
  • Odată ce ați finalizat linii între 23 și 35 care vă aplică, adăugați linii 23 până la 35 și introduceți rezultatul pe linia 36.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 15
    4. Calculați venitul brut ajustat. Scaderea liniei 36 (toate veniturile dvs. care nu sunt impozitate) din linia 22 (venitul dvs.) și introduceți rezultatul pe linia 37. Acesta este venitul brut ajustat.
  • Partea 5 din 6:
    Finalizarea fiscală și a creditelor și a altor secțiuni de impozite
    1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 16
    1. Porniți secțiunea Tax și Credite. Începeți prin copierea venitului brut ajustat de la linia 37 pe linia 38. Această linie este doar să vă permită să finalizați cu ușurință secțiunea Tax și Credite.
    • Apoi terminați secțiunea Verificând toate casetele care vă aplică în linia 39 și introducerea numărului total de cutii verificate în caseta 39a.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 17
    2. Decideți dacă vă veți identifica deducerile sau veți lua deducerea standard pentru starea dvs. de depunere. Pentru a face această decizie, va trebui să finalizați programul IRS și să găsiți deducerea standard. Cele mai multe deducere standard a fișierelor poate fi găsită pe formularul 1040 în caseta din stânga liniei 40.
  • Comparați suma de pe linia 39 a programului A cu deducerea standard. Deși există un număr limitat de circumstanțe în care o persoană ar dori să detalieze deducerile, chiar dacă deducerea standard este mai mare, majoritatea fișierelor ar trebui să ia în considerare deducerea este mai mare. Contactați un Agent CPA, Avocat sau IRS agent înscris pentru mai multe informații despre articole de deducere atunci când deducerea standard este mai mare.
  • Completați și atașați programul A și introduceți rezultatul în linia 40 dacă vă desemnați deducerile. În caz contrar, introduceți suma de pe marginea formularului 1040 care corespunde starea dvs. de depunere pe linia 40. Apoi scădea linia 40 de la linia 38 și introduceți rezultatul pe linia 41.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 18
    3. Calculați formula pentru scutiri, care este listată pe linia 42. Apoi introduceți rezultatul în linia 42. Următorul calculați venitul dvs. impozabil prin scăderea liniei 42 de la linia 41 și introducerea rezultatului pe linia 43. Dacă rezultatul este un număr negativ, introduceți zero (0).
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 19
    4. Determinați valoarea taxei dvs.Pentru a determina suma impozitului dvs., căutați venitul dvs. impozabil, de la linia 43, în tabelele fiscale situate la http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / I1040TT.pdf. Asigurați-vă că utilizați numărul din listarea coloanei dvs. Starea dvs. de depunere.Introduceți rezultatul pe linia 44.
  • Dacă venitul dvs. impozabil este mai mic de 100.000 $ și nu se aplică situații speciale în paginile 40 și 41 de gospodărie fiscală, utilizați tabelul de impozitare care începe la pagina 75 a instrucțiunilor pentru formularul 1040 pentru a calcula impozitul. Urmați instrucțiunile de la pagina 40 Dacă venitul dvs. este de peste 100.000 de dolari sau oricare dintre situațiile speciale la pagina 40 și 41 sunt aplicabile gospodăriei dvs. fiscale.
  • Dacă sunt supuse taxei minime alternative, completați și atașați formularul 6251 și introduceți rezultatul pe linia 45. Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți supus AMT, completați foaia de lucru la pagina 45 a instrucțiunilor pentru formularul 1040.
  • Dacă ați primit orice credit fiscal Premium Advance, completați și atașați formularul 8962 și introduceți suma oricărui credit premium primit pe linia 46.
  • Adăugați linii 44, 45 și 46. Acest lucru vă va oferi taxa totală. Introduceți rezultatul în linia 47.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 20
    5. Completați secțiunea Credite, Linii 48 - 54. Nu toată lumea se va califica pentru unul, să nu mai vorbim de toate, dintre aceste credite. Dacă nu vă calificați, lăsați linia goală.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 21
    6. Finalizați secțiunea Tax și Credite. Pur și simplu adăugați toate totalurile în secțiunea Tax și Credite. Dacă rezultatul este mai mic de 0, introduceți 0 (zero).
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 22
    7. Finalizați secțiunea Alte taxe. Cele mai multe fișiere nu vor avea taxe suplimentare pentru a raporta în această secțiune și pot copia pur și simplu numărul de la linia 55 la linia 61. Pentru informații complete despre alte impozite și care le pot datora, a se vedea paginile 42-44 ale formularului 1040 de instrucțiuni situate la http: // IRS.gov / pub / irs-pdf / i1040gi.pdf.
  • În timp ce majoritatea fișierelor nu vor avea taxe suplimentare pentru a raporta, merită timpul să mergeți peste această secțiune pentru a vă asigura că nu faceți acest lucru.
  • Finalizați această secțiune adăugând linii 56 până la 62. Introduceți rezultatul în linia 63. Aceasta este obligația dvs. de impozit totală.
  • Partea 6 din 6:
    Finalizarea formularului dvs. IRS 1040
    1. Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 23
    1. Completați secțiunea Plăți. Cele mai multe fișiere vor trebui doar să completeze una sau două linii din această secțiune. Începeți această secțiune introducând valoarea totală a impozitului pe venit federal reținut pe toate formele W-2 și 1099 pe linia 64. Odată ce ați introdus informații în toate liniile pertinente, adăugați linii 64, 65, 66A și 67 până la 73. Introduceți rezultatul pe linia 74.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 24
    2. Calculați rambursarea, dacă este cazul. Dacă linia 63 este mai mare decât linia 74, lăsați această secțiune necompletată deoarece nu vă datorați o rambursare. Dacă linia 74 este mai mare decât linia 63, linia de scădere 63 de la linia 74 și introduceți această sumă în linia 75.
  • Introduceți cantitatea de linie 75 pe care doriți să o rambursați. Dacă doriți ca această rambursare să se împărtășească între mai multe conturi bancare sau folosite pentru a cumpăra obligațiuni de economisire a SUA, verificați caseta din porțiunea umbrită a liniei 76A și formularul complet 8888.
  • Dacă doriți ca această rambursare să fie depusă direct într-un cont bancar, linii complete 76b, c și d. Introduceți numărul de rutare al băncii dvs. în casetele pentru 76B. Numărul de rutare este numărul de 9 cifre din partea stângă jos a dispozitivului dvs. de depozit preimprimat. Verificați dacă contul este un cont de verificare sau un cont de economii în 76C. Introduceți numărul contului dvs. în 76D. Numărul contului va fi numărul în partea dreaptă a numărului de rutare pe depozitul dvs. Ultima cifră a numărului de cont trebuie să fie scrisă în caseta cea mai îndepărtată la dreapta în 76d. Orice casete rămase după introducerea tuturor numerelor pot fi lăsate necompletate.
  • Dacă doriți ca orice parte din linia 75 să fie aplicată la următoarea obligație de anul fiscal, introduceți această sumă pe linia 77.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 25
    3. Calculați suma pe care o datorați. Dacă linia 74 este mai mare decât linia 63, lăsați această secțiune necompletată. Nu datorați taxe suplimentare. Dacă linia 63 este mai mare decât linia 74, linia de scădere 74 de la linia 63 și introduceți-o pe linia 78. Aceasta este suma taxelor suplimentare pe care le datorați.
  • Dacă linia 78 este de cel puțin 1.000 $ și mai mult de 10% din impozitul pe returnarea dvs. sau nu ați plătit suficientă taxă estimată la oricare dintre datele trimestriale, puteți datora o pedeapsă. Consultați instrucțiunile pentru formularul 1040 începând cu pagina 74 pentru a calcula această pedeapsă și introduceți-o pe linia 79.
  • Puteți plăti această sumă prin atașarea unui control personal plătibil către Trezoreria SUA (asigurați-vă că numele, adresa și numărul de securitate socială sunt pe cec) sau prin orice metodă inclusă pe Site-ul IRS, inclusiv card de credit sau de debit sau deducere automată din contul dvs. bancar.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 26
    4. Finalizați designee terță parte. Acest lucru permite IRS să discute despre întoarcerea dvs. cu o altă parte, un tip de "Împuternicire," daca tu vei. Dacă nu doriți ca IRS să discute despre întoarcerea dvs. cu altcineva decât dvs. sau soțul / soția dvs., bifați caseta de lângă "Nu" din această secțiune. Dacă doriți ca IRS să contacteze pe altcineva decât dvs. pentru orice întrebări sau comentarii despre returnare, verificați caseta de lângă "Da" în această secțiune. Apoi scrieți numele și numărul de telefon al persoanei (cu codul zonei) în zonele corespunzătoare din această secțiune.
  • Selectați un număr de 5 cifre pe care această persoană îl poate utiliza pentru a se identifica la orice reprezentant IRS care le contactează și introduceți-l în zona pentru numărul de identificare personală (PIN). Asigurați-vă că ați lăsat designetul terțului să știe acest număr.
  • Imagine intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 27
    5. Semnează-ți formularul. Prin semnarea formularului, stați că informațiile despre formular sunt adevărate și corecte în cele mai bune cunoștințe.Există sancțiuni penale pentru depunerea cu bună știință a informațiilor inexacte. Tu și soțul / soția dvs., dacă este cazul, ar trebui să semneze atât numele dvs., așa cum apar în partea de sus și în conformitate cu înregistrările atât pentru administrația de securitate socială, cât și pentru baza de date fiscală IRS. Ar trebui să fie la fiecare dată la aceeași dată când l-ați semnat. Fiecare dintre voi ar trebui să vă enumerați ocupațiile.
  • Un număr de telefon în timpul zilei (cu codul zonei) trebuie să fie listat în spațiul furnizat.
  • Dacă vi sa oferit un cod PIN de protecție la identitate, introduceți-l în spațiul furnizat. Dacă nu aveți un PIN de protecție a identității, lăsați spațiul gol.
  • Din moment ce pregătiți singur acest formular, secțiunea Folosit de preparare plătit trebuie lăsată necompletată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Publicația IRS 17 se numește Biblia Pregătitorului. Dacă aveți întrebări legate de scutirile, deducerile sau creditele, veți găsi toate răspunsurile dvs. aici.
  • Citiți și completați toate formularele de credit și deducere. Lăsați formularul 1040 pentru ultimul. Citiți 1040. Completați formularele pe măsură ce mergeți și puneți rezultatele finale la întoarcere. Când toți sunt făcuți, faceți matematica. Când a terminat, întoarcerea se va umple aproape.
  • Formele și publicațiile anterioare și anterioare pot fi găsite pe IRS Website.
  • Avertizări

    Acest lucru nu este consiliere fiscală. Legile fiscale se schimbă de la an la an. Acest articol încearcă să rămână în cele mai comune ajustări. Este destinat să vă dea informațiile pentru a vă impune taxele. Ar trebui să puteți face toate tipurile de impozite individuale cele mai comune cu instrucțiunile și pubul 17. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări care sunt prea confundante, nu ezitați să apelați linia de ajutor IRS.
  • IRS vă va urmări dacă ceva la întoarcerea dvs. pare frauduloasă. Dacă vă aduc o eroare la atenție, corectați-o și urmați-o prin aceasta. Fișier un formular modificat de 1040x cât mai curând posibil pentru corectarea erorii. Este un proces de corecție care este acolo pentru a vă ajuta să modificați o eroare. Singurul lucru pe care îl poți face greșit este să-l ignori sau să fugi de la el.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar