Cum de a anula o parte de membru planet fitness

La fel ca multe saiele profesionale, Planeta Fitness nu face să se anuleze ușor calitatea de membru. Cu toate acestea, este posibil să o faceți atât timp cât aveți o răbdare și sunteți dispuși să sari prin câteva cercuri contractuale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea contractului de fitness al planetei
  1. Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 1
1. Găsiți contractul pe care l-ați semnat cu Planet Fitness. Deși s-ar fi putut înscrie cu a "fara contract" sau "nici o taxă de înscriere" Promovarea, ați semnat încă un acord care desemnează modul în care puteți anula și ce situații vă pot permite să renunțați la taxele de anulare.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 2
    2. Citiți contractul dvs. Contractul dvs. stabilește termenii și condițiile exacte și ar trebui să fiți informat. De asemenea, trebuie să rețineți dacă aveți un contract anual sau lunar.
  • Indiferent dacă plătiți anual sau lunar, probabil că ați semnat un contract de 1 an.
  • De asemenea, verificați dacă contractul dvs. este în sus. Ar putea fi mai ușor să așteptați o lună sau două până când contractul dvs. este de așteptat să anuleze dacă aveți doar câteva luni lăsate pe contractul dvs. Taxele de anulare pot fi de 5 sau 6 luni de plăți regulate.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 3
    3. Acordați atenție ciclului de facturare. De obicei, pentru un contract lunar, trebuie să anulați înainte de data de 10 a lunii, deoarece în general sunteți facturat pe 17, iar compania are nevoie de timp pentru a procesa solicitarea dvs. Pentru un contract anual, trebuie să anulați înainte de data de 25 a lunii înainte de a fi facturat. Cu alte cuvinte, dacă plătiți de obicei factura dvs. anuală în luna martie, trebuie să anulați sau înainte de 25 februarie.
  • Gândiți-vă la un contract de fitness ca un contract de leasing. A trebuit să dea o notificare de 30 de zile și taxe pentru anularea anticipată sunt comune cu săli de sport. De fapt, dacă nu anulați corect calitatea de membru, este posibil să fie necesar să plătiți contractul în total.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 4
    4. Obțineți taxele de sală de gimnastică au renunțat. Dacă puteți da dovada scrisă că sunteți răniți sau că trebuie să vă deplasați din gama de fitness planetă, atunci este posibil să aveți taxele de renunțare.
  • Dacă aveți un prejudiciu, adresați-vă cabinetului medicului dvs. pentru a scrie o notă care confirmă că nu veți putea utiliza facilitățile de sala de gimnastică. Întreabă-l sau ea să dea o anumită perioadă de timp că nu veți putea folosi sala de gimnastică.
  • Dacă vă deplasați într-un loc nou, trebuie să fie mai departe de 25 de mile distanță de orice locație de fitness planetă. Planeta Fitness își propune să transfere membrii de câte ori este posibil. Cereți angajatorului dvs. să scrie o scrisoare de relocare și să se asigure că mapați distanța înainte de a specifica unde vă veți mișca. Adică stabiliți că nu veți avea gimnastică de fitness planetă în termen de 25 de mile (40 km) de noua dvs. adresă. Puteți imprima hărțile cu noua locație și cea mai apropiată locații de fitness planetă marcate pentru a vă ajuta cazul.
  • Dacă nici una dintre aceste situații nu vă aplică, veți fi obligați să plătiți taxa de anulare, deși puteți pleda dacă alte situații vă împiedică abilitatea de a merge la sala de gimnastică. Asigurați-vă că aveți o dovadă scrisă a situației dvs., deoarece nu vor lua doar cuvântul dvs. pentru el.
  • Metoda 2 din 3:
    Anularea contractului în persoană
    1. Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 5
    1. Notați informațiile de care aveți nevoie. Veți avea nevoie de numărul dvs. de identificare al membrilor. De asemenea, veți avea nevoie de informații personale, cum ar fi adresa dvs., numărul dvs. de securitate socială, numărul de licență al șoferului și data nașterii.
  • Imagine intitulată Anulează planeta Membru de fitness Pasul 6
    2. Scrieți un document cu o singură pagină care solicită să vă anulați calitatea de membru. Asigurați-vă că este în conformitate cu specificațiile contractului. Menționați în scrisoarea dvs. că doriți ca taxa dvs. de anulare să renunțe dacă sunteți eligibil, precum și motivul pentru care. De asemenea, rețineți ce documentație includ cu litera. Includeți toate informațiile dvs. personale - trebuie doar să includeți ultimele patru cifre ale numărului dvs. de securitate socială și numărul permisului dvs. de conducere. Semnează.
  • Planeta Fitness necesită o anulare scrisă.
  • Includeți documentația de back-up pentru a solicita renunțarea la taxa de anulare. Indicați în mod clar ceea ce fiecare bucată de documentație este în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 7
    3. Verificați orele pentru departamentul de servicii de membru al locației dvs. Sunați la departament și solicitați o întâlnire pentru a vă anula calitatea de membru.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 8
    4. Spuneți-le că doriți să vă anulați calitatea de membru. Întâlniți cu un reprezentant și să le dați documentația scrisă.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 9
    5. Cereți anularea în scris. Nu uitați să solicitați o semnătură de la un angajat. Vrei dovada că ai anulat calitatea de membru, așa cum ai nevoie mai târziu.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 10
    6. Aranja să anuleze orice plată lunară viitoare. Este posibil să trebuiască să plătiți o altă lună, dar asigurați-vă că plata este anulată după aceea. Să soluționați orice taxe de anulare, astfel încât să puteți fi siguri că apartenența dvs. este anulată.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 11
    7. Cereți numele și numărul unei persoane de contact adecvate. Dacă întâmpinați probleme după anularea - Dacă, de exemplu, veți găsi că sunteți taxat cu taxe necorespunzătoare - este posibil să fie necesar să contactați o anumită persoană pentru a aborda problema.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 12
    8. Monitorizați cardul dvs. de credit sau declarațiile bancare. Dacă taxele lunare sau anuale apar, care nu ar trebui să fie acolo, trebuie să contactați sală de gimnastică.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 13
    9. Serviciile de membru al apelurilor în cazul în care s-au scos costuri suplimentare. Acționați imediat pentru a evita pierderea banilor.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 14
    10. Vizitați în persoană. Dacă sala de gimnastică insistă să plătiți, arătați-le anularea în scris pentru a dovedi că ați făcut acest lucru.
  • Metoda 3 din 3:
    Anularea prin scrisoare certificată
    1. Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 15
    1. Alternativ, trimiteți o scrisoare certificată. Deoarece literele certificate pot fi urmărite, puteți să vă asigurați că sala de gimnastică a primit scrisoarea.
    • Pentru a trimite o scrisoare certificată, cumpărați poșta pentru poștă certificată la oficiul poștal sau online. Mesajul certificat este aplicabil numai prin poștă prioritară sau de primă clasă.
    • Alegeți livrarea electronică sau fizică a semnăturii. În esență, vă dovediți că cineva de la Planeta Fitness a acceptat și semnat pentru scrisoare. Veți ajunge acolo semnări reale înapoi dacă alegeți semnătura fizică sau veți fi trimisă prin e-mail o copie a semnăturii lor electronice dacă alegeți o altă opțiune. Fizic poate fi mai bine pentru această situație, deoarece pare mai oficial.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 16
    2. Strângeți-vă scrisoarea împreună. Nu uitați să includeți o scrisoare care să solicite anularea membrilor, toate documentele dvs., informațiile dvs. personale și justificarea dvs. pentru renunțarea la comisioane, dacă este cazul. Solicitați să trimită o notificare de anulare în scris, precum și să furnizeze un apel telefonic de urmărire pentru a vă confirma că membrii dvs. este anulată.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 17
    3. Luați scrisoarea către oficiul poștal. Da-i unui angajat. E-mailul certificat trebuie să fie acordat unui angajat să primească o semnătură de întoarcere.
  • Imagine intitulată Anulează planeta de membru Fitness Pasul 18
    4. Sunați la sala de gimnastică dacă nu primiți notificare, apartenența dvs. a fost anulată. Dacă nu primiți notificări că apartenența dvs. a fost anulată în termen de o săptămână și jumătate, sună și vorbește cu un angajat. Este posibil să fie necesar să vizitați personal dacă nu puteți să-l anulați printr-o scrisoare.
  • Imagine intitulată Anulează planeta Membru de fitness Pasul 19
    5. Verificați conturile dvs. Asigurați-vă că nu aveți taxe lunare sau anuale dincolo de ceea ce ați convenit să plătiți. Dacă faceți acest lucru, trebuie să vizitați Planeta Fitness și să le arătați dovada anulării.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Citiți întotdeauna contractul cu atenție înainte de a vorbi cu un reprezentant al planetei de fitness. Ar trebui să știți drepturile dvs. în ceea ce privește termenii și condițiile. Fiind un avocat informat vă va economisi bani și timp în timpul procesului de anulare.

    Avertizări

    Feriți-vă că multe locații de fitness ale planetei au evaluări reduse cu Biroul de afaceri mai bun, parțial datorită inflexibilității lor cu lista de membri ai sala de sport.
  • Dacă nu respectați regulile contractului dvs. și renunțați la plătiți, sala de sport vă poate raporta companiilor de monitorizare a creditelor, creând o marcă neagră în raportul dvs. de credit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar