Cum să faci aerobic de apă

Aerobica de apă este o modalitate excelentă de a intra în formă. Dacă aveți dificultăți în a face aerobic pe pământ, aerobicul de apă vă poate oferi un pic de sprijin suplimentar. Apa mărește, de asemenea, flotabilitatea dvs., poate minimiza inflamația și poate menține tensiunea arterială mai constantă, ceea ce îl face ideal dacă aveți probleme medicale cum ar fi artrita. Asigurați-vă că aveți echipamentul potrivit, astfel încât să rămâneți confortabil. Puteți să vă înscrieți pentru cursuri de aerobic cu apă la o sală de gimnastică. Dacă aveți o piscină la domiciliu, puteți face aerobic de apă fără a părăsi casa.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea echipamentului corect
  1. Imagine denumită Aerobică de apă Pasul 1
1. Obțineți un costum de baie rezistent la clor. Clasele aerobe de apă sunt de obicei de aproximativ o oră, așa că doriți să vă asigurați că aveți un costum care se poate ocupa de orele de ore lungi de câteva ori pe săptămână.
  • Puteți purta un costum de unul sau în două piese, dar o singură bucată este probabil mai confortabilă. Unele săli de sport ar putea necesita că purtați o singură bucată. Dacă luați cursuri de aerobic de apă la o sală de gimnastică, asigurați-vă că aflați.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 2
    2. Achiziționați o acoperire. Va trebui să mergeți de unde ați schimbat la piscină și din nou înapoi. O acoperire vă poate ajuta să vă simțiți puțin mai confortabil dacă nu sunteți obișnuiți să faceți această plimbare în doar costumul de baie.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 3
    3. Utilizați pantofi de apă. O mulțime de cursuri de aerobic de apă vă solicită să mergeți în piscină sau să vă ridicați picioarele sau să vă deplasați într-o anumită modă. Poartă pantofi de apă care prinderea fundului piscinei nu numai că vă împiedică să alunece, de asemenea, vă protejează picioarele.
  • Pantofii de apă sunt rareori necesari pentru un curs, așa că dacă preferați să nu le purtați, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând o clasă de aerobic de apă la o sală de gimnastică
    1. Imagine denumită Aerobicul apei Pasul 4
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră. Dacă aveți probleme medicale, asigurați-vă că verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă înscrie pentru o clasă de aerobic cu apă. Aerobicul apei sunt un impact relativ scăzut, dar medicul dumneavoastră va cunoaște cel mai bine dacă va exacerba orice problemă pe care o aveți.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 5
    2. Înscrieți-vă pentru clasa potrivită. Unele săli de sport vor avea mai mult de un tip de clasa de aerobic de apă, de obicei pe baza vârstei participanților sau a nivelului de intensitate. Dacă nu sunteți sigur, care trebuie să vă înscrieți, întrebați unul dintre participanții la sală de gimnastică sau vorbiți cu instructorul. În mod tipic, dacă există un echipament necesar pentru clasă, cum ar fi greutățile, acestea vor fi furnizate pentru dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie să aduceți ceva, cereți-i înainte de timp.
  • Imagine denumită Aerobica de apă Pasul 6
    3. Duș înainte de a intra în piscină. Cele mai multe săli de sport necesită ca dușul înainte de a intra în piscină. Acest lucru nu trebuie să însemne un duș complet, dar ar trebui să clătiți cel puțin. În acest fel, murdăria și uleiurile de corp nu intră în apa de piscină.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 7
    4. Pregătește-te să te miști. Instructorii de aerobic de apă vă vor conduce prin mișcările de care aveți nevoie pentru a efectua. Ar trebui să fiți pregătiți să vă deplasați pentru întreaga oră, inclusiv o încălzire și răcire.
  • Tu vei fi:
  • Plimbare și bouncing.
  • Ridicarea și întinderea brațelor, picioarelor, taliei și ABS.
  • Folosind echipament de exerciții de apă, cum ar fi "taitei" și dumbbells.
  • Metoda 3 din 3:
    A face aerobic de apă la domiciliu
    1. Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 8
    1. Obțineți echipamentul potrivit. Majoritatea mișcărilor aerobe de apă folosesc numai rezistența apei pentru a vă oferi corpului un antrenament bun. Pentru unele antrenamente aerobe de apă, veți avea nevoie și de o piscină sau un bord de lansare și unele greutăți ușoare.
  • Imagine denumită Aerobică de apă Pasul 9
    2. Ținteți-vă miezul cu lunges. Puteți lucra miezul dvs. în apă, efectuând Lunges Underwater. Puteți ține greu greutăți ușoare în mâinile dvs. atunci când efectuați această mișcare pentru ao face puțin mai greu.
  • Pentru a efectua o minunată, stați în apă adâncă de talie, cu piciorul drept înainte și coapsa paralelă cu podeaua piscinei. Genunchiul stâng trebuie să fie ușor îndoit, iar mâinile tale ar trebui să fie la talie. Săriți și treceți picioarele astfel încât piciorul stâng să fie înainte și genunchiul drept este ușor îndoit.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 10
    3. Faceți buclele de bicep subacvatice pentru a-ți lucra brațele. Stați cu corpul tău sub apă până la umeri. Lăsați brațele să se odihnească la părțile dvs. cu mâinile cu care se confruntă în sus. Apoi vă îndoiți brațele spre umeri într-o mișcare uniformă. Ar trebui să simtă că încerci să scoți apa în sus și în afara piscinei.
  • Pentru a adăuga rezistență suplimentară, puteți deține o piscină sau o placă de lansare în mâinile dvs. în timp ce efectuați mișcarea. Apa va împinge împotriva tăiței sau a plăcii, ceea ce face mai greu să se ridice.
  • 4. Încercați alte exerciții superioare ale corpului. Lucrați pieptul și partea din față a brațelor trăgând apă înainte cu mâinile. Spatele și partea din spate a brațelor sunt vizate atunci când împingeți apă înapoi sau în jos.
  • Utilizați un tăiței de piscină pentru rezistență. Împingeți un tăiței în fața corpului, de pe laturi sau din spatele spatelui.
  • Imagine intitulată face Aerobic Apa Pasul 11
    5. Lucrați picioarele. Fiind în piscină adaugă automat rezistență la orice, veți face cu picioarele. Puteți merge sau a jogpa lungimea piscinei, faceți mufă de sărituri sau loviți sub apă.
  • Pentru a lovi cu piciorul subacvatic, stați cu picioarele cu lățimea umărului în afară în apă adâncă de talie. Loviți-vă piciorul drept în măsura în care este confortabil și apoi coborâți ușor înapoi. Apoi repetați cu celălalt picior.
  • S-ar putea să doriți să țineți pe partea laterală a piscinei pentru a vă menține echilibrul în timp ce mergeți sau jogging.
  • Împingând un tăiței de piscină în partea de jos a piscinei cu piciorul sau legând tăiței într-o buclă în jurul piciorului dvs. poate adăuga rezistență la locul de muncă.
  • 6. A lua un pic creativ! Într-adevăr orice mișcare care lovește sau împinge apa poate fi un exercițiu eficient în bazin. Evitați orice fel de mișcare care provoacă durere, tensiune sau ținându-vă respirația pentru perioade lungi de timp, dar deoparte de cea care se simt liberi să încerce orice mișcări sau exerciții diferite pe care le-ați putea veni.
  • De exemplu, dacă ați practicat Yoga sau Tai Chi înainte, ați putea încerca să faceți unele dintre aceste mișcări în timp ce în apă. Experimentați cu adăugarea mai multă rezistență prin menținerea unui tăiței de piscină în mâna dvs. în diferite poziții în timp ce le faceți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aerobicul de apă este deosebit de mare pentru persoanele cu artrită sau probleme cu genunchii sau înapoi.

    Avertizări

    Dacă sunteți supărat sau obosit, luați-o ușor în piscină.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un club de sănătate sau o sală de gimnastică cu o piscină
    • Un costum de baie dintr-o singură bucată
    • Șampon și săpun pentru duș
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar