Cum să evoluați flabebe în floette și flori

Sunteți un antrenor Pokémon care antrenează tipurile de zână? Dacă sunteți, atunci flabebe, floette și flori sunt unele care pot fi găsite mai devreme. Urmați câțiva pași simpli pentru a evolua Flabebe în floette și flori.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evolvează flabebe în floette și flori Pasul 1
1. Găsiți un flabebe prin plimbarea în flori. Flabebe poate fi găsit devreme, imediat după prima sală de gimrietate, pentru a fi specific. Culoarea florii ei nu face nimic, este pur și simplu pentru produse cosmetice.
  • Imaginea intitulată Evoluează Flabebe în Flette și Flori Pasul 2
    2. Antrenează-o la nivelul 19. Acest lucru ar trebui făcut înainte de a doua sală de gimnastică. Folosind asta, o vei evolua în flota. Ea nu învață nici o mișcare nouă după evoluție.
  • Imaginea intitulată Evoluează Flabebe în Flette și Flori Pasul 3
    3. Găsiți o piatră strălucitoare pentru a evolua flota în flori.
  • Pentru a găsi o piatră strălucitoare, va trebui să așteptați până când ați bătut liderul de gimnastică Shalour, Korrina. Curând după, Calem sau Serena (în funcție de sexul ales la începutul jocului) vă va oferi HM04 Surf. Acesta este un instrument pe care îl faceți nevoie Pentru a vă revendica piatra strălucitoare.
  • Imaginea intitulată Evoluează flabebe în floette și florale Pasul 4
    4. Surf până când ajungeți la o insulă. Deși acest lucru este opțional, înainte de ao găsi, trebuie să lupți cu un backpacker cu o Linoone. După ce l-ați luptat, intrați în ferma Baa de Mer și pe o margine într-un colț, ați câștigat piatra strălucitoare râvnită!
  • Imaginea intitulată Evoluează Flabebe în Flette și Flori Pasul 5
    5. Evoluționați flota în flori.
  • sfaturi

    Dacă nu găsiți piatra strălucitoare, utilizați flota cu un Eviolit pentru a-și intensifica apărarea.
  • Cu toate acestea, dacă doriți mișcări mai puternice, inclusiv cea mai puternică mișcare de zână în joc, Moonblast, așteptați până când flota ajunge la nivelul 46. Cu toate acestea, încă mai puteți obține moonblast de către religorul de mișcare ca flori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar