Cum de a construi o sală de gimnastică low cost

Între calitatea de membru costisitoare a sala de gimnastică și echipamente scumpe, se pare că tot mai mult exercițiul devine un fel de privilegiu. Există, de asemenea, presiunea de a face orice sală de gimnastică la domiciliu ca fantezie și cuprinzătoare ca cele care necesită un abonament. Cu toate acestea, cu condiția ca sunteți dispus să acceptați unele alternative la echipamentul dvs. preferat, având o sală de gimnastică la ieftin este doar câteva sute de dolari (sau mai puțin) departe.

Pași

Partea 1 din 4:
Prioritizarea și planificarea
  1. Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la prețuri reduse Pasul 1
1. Măsurați dimensiunile spațiului dvs. de antrenament. Înainte de a cumpăra orice echipament, veți dori să știți cât de mult spațiu trebuie să îl păstrați. Notați-vă măsurătorile și le aveți la îndemână atunci când faceți cumpărături pentru consumabile pentru sala de gimnastică la domiciliu.
  • Dacă convertiți un spațiu mic într-o sală de gimnastică, rețineți că nu aveți loc pentru o mulțime de echipamente mari. Încercați să prioritizați ce echipament este cel mai important pentru dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 2
    2. Decideți ce sunt obiectivele dvs. de fitness. Cunoașterea obiectivelor dvs. vă va ajuta să faceți alegeri mai inteligente atunci când cumpărați echipament. Scrieți-vă obiectivele în jos și organizați-le prin tip de exercițiu (rezistență, putere, echilibru etc.), astfel încât să știți ce fel de echipament ar trebui să obțineți.
  • De exemplu, dacă scopul dvs. este de a lucra la rezistența dvs., este posibil să aveți sens să obțineți o bandă de alergare. Dar dacă sunteți interesat doar de construirea mușchilor, o banda de alergare, probabil, nu este un lucru bun pentru a vă petrece resursele limitate.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 3
    3. Numărați ieșirile din spațiul de antrenament. Dacă doriți să cumpărați mașini de antrenament pentru sala de gimnastică, veți avea nevoie de undeva să le conectați. Dacă spațiul dvs. de antrenament are doar o singură priză, poate fi un hassle dacă aveți 3 mașini diferite. Țineți minte când vă faceți cumpărăturile.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 4
    4. Treceți-vă pe mașinile de antrenament dacă doriți să economisiți mai mulți bani. Mașinile de antrenament pot fi scumpe și este posibil să faceți majoritatea antrenamentelor la domiciliu folosind greutăți, benzi de rezistență și o minge de exerciții. De asemenea, puteți instala o bară de tragere, astfel încât să puteți antrena mușchii din spate fără echipamente mari.
  • Dacă simțiți că aveți nevoie de o mașină de antrenament, încercați să găsiți unul care este versatil, astfel încât să obțineți cel mai mare bang pentru dolarul dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Cumpărarea pentru cardio și fitness
    1. Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 5
    1. Căutați exercițiile mai puțin ale echipamentului. În special pentru Fitness Cardio și General, o mulțime poate fi realizată cu puțină investiție financiară. Web-ul este plin de ghiduri utile la antrenamente cardio de înaltă intensitate, care nu necesită niciun echipament. Yoga și Pilates sunt două discipline care practică exercițiul folosind niciun echipament.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 6
    2. Cumpărați o rolă de spumă. Un element care este acumulat popularitate extraordinară în ultimii ani este rola versatilă de spumă. Cilindri de spumă de bază, de calitate pot fi găsiți începând cu 10 $. Dacă sunteți în căutarea unei rute mai rentabile, cumpărați o lungime de țeavă din PVC la magazinul hardware și împachetați-l într-un prosop de plajă pentru o rolă de spumă DIY.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 7
    3. Achiziționați o roată AB. Dacă doriți să vă ajutați spatele sau să schimbați lucrurile, este posibil să doriți să mutați trucurile și scândurile din trecut atunci când vă exercitați mușchii abdominali. O roată AB este o soluție simplă, într-o singură etapă la această problemă. Un element comun, ar trebui să puteți găsi unul pentru mai puțin de 20 de dolari.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 8
    4. Obțineți o minge de stabilitate rezistentă la spargere. Aceste bile sunt unul dintre cele mai versatile elemente din toată fitness. Ele sunt excelente pentru munca abdominală, deoarece susțin coloana vertebrală și izolează mușchii stomacului.O minge de stabilitate funcționează ABS-ul mai bun decât o criză sau o ședință. Aceste bile sunt foarte versatile. Mingea poate chiar să ia locul unei banci în unele exerciții.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 9
    5. Luați în considerare Spalging pentru o mașină cardio. În mod ideal, aceasta va fi o bicicletă staționară. Bicicletele staționare de bună calitate pot fi găsite, de obicei, pentru doar câteva sute de dolari, în timp ce o banda de alergare de calitate egală ar putea merge bine în mii. Bicicletele staționare sunt, de asemenea, ajustabile, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji (așa cum doriți cu un eliptic) despre găsirea unuia care se potrivește corpului vostru.
  • Păstrați un ochi pentru că gimnastică ieșea din afaceri. De obicei, ei își vor descărca echipamentul către public și, de obicei, nu există nici un mod mai ieftin de a cumpăra echipament de calitate.
  • Partea 3 din 4:
    Cumpărarea pentru putere
    1. Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 10
    1. Obțineți o bancă reglabilă de înaltă calitate. Dacă puteți merge doar pe un singur element, aveți acest lucru. O bancă reglabilă va înlocui nevoia unei banci de înclinare, o bancă plată și o bancă declinului. O bancă reglabilă vă va economisi sute de dolari în comparație cu cumpărarea tuturor celor trei bănci unice. O bancă reglabilă este foarte versatilă și poate fi utilizată în aproape orice exercițiu.
    • Dacă o bancă reglabilă este în afara gamei dvs. de prețuri, utilizați în schimb o minge de exerciții.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 11
    2. Ridica un set sau două de gantere. Dumbbells au fost mult timp salutați ca o alegere mai bună între echipamentele de antrenament de forță. Ele sunt mult mai mici decât mașinile de gimnastică mare și mult mai ieftin. Dacă ați putea cumpăra doar un lucru pentru a merge la antrenament de forță, acest lucru ar trebui să fie. Dumbbells / Greutăți libere vor forma întotdeauna fundamentul oricărei sală de gimnastică de la buget.
  • Dacă sunteți deja destul de puternic, trebuie să obțineți ganterele olimpice standard, care cântăresc aproximativ 12lb (descărcate) și pot fi încărcate cu până la 200 de kilograme fiecare.
  • Dacă nu aveți spațiul pentru a păstra ganterele, luați în considerare utilizarea benzilor de rezistență.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 12
    3. Faceți câteva nisipuri. Dacă se întâmplă să aveți materiale de construcție de rezervă, aceasta este o modalitate excelentă de a le folosi. Veți avea nevoie, de asemenea, de o pungă veche de duffel sau pungi de exerciții - completați cu nisip sau pietriș și bandă de deschidere bine. Acestea pot fi utilizate pentru orice număr de exerciții care necesită rezistență la greutate.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 13
    4. Cumpărați câteva benzi de rezistență. Cel mai simplu și mai mic cost de echipament de rezistență, puteți comuta gantere pentru benzi de rezistență în orice exercițiu care le folosește. Găsiți un loc pentru a ancora o parte a trupei și puteți emula orice mașină permanentă pentru a rezolva orice alt echipament pe care l-ați lăsat lipsit de.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 14
    5. Construiți o sans / anvelopă de tragere. Un pic de efortul DIY, construirea unei sanie de tragere este o modalitate rentabilă de a construi forța piciorului și fizicitatea generală. Cea mai de bază rețetă necesită pur și simplu o frânghie de remorcare și o anexă mare anexă una la cealaltă și sunteți bine să mergeți. Alte planuri mai implicate vor implica, de obicei, sudare.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 15
    6. Achiziționați un bar de tragere. De obicei, ele pot fi găsite pentru mai mult de 15 până la 20 de dolari. Asigurați-vă că aveți un cadru de ușă robustă în casa dvs. pe care să-l utilizați. Încercați să cumpărați unul care se dublează ca un bar pentru a face ascensoarele tricep și push-up-urile - având unul dintre aceste bare o face mult mai ușor pe încheieturile tale atunci când faci push-up-uri.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 16
    7. Investiți într-un bar olimpic cu plăci de protecție. Dacă vă puteți permite acest lucru, această achiziție mare vă va aduce forța de pregătire a unui nivel. Plăcile de protecție sunt mai durabile în comparație cu plăcile obișnuite, pe măsură ce sunt acoperite din cauciuc și se lasă să fie abandonate pe podea. Barbells permit creșteri mini în greutate utilizate de la 100GMS-1KG. Acest lucru este foarte util pentru ridicatorii de nivel superior care sunt platouri.
  • Rețineți că un bar olimpic cu plăci de protecție va ocupa o mulțime de spațiu.
  • Partea 4 din 4:
    Făcându-l complet
    1. Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică low cost Pasul 17
    1. Au izolat. Deși nu este o considerație pentru buget, faceți tot posibilul să aveți sala de gimnastică la domiciliu într-un loc de perturbare mică. Acest lucru va ajuta foarte mult să vă angajați exercitarea prin reducerea distragerilor, încurajându-vă să vă concentrați asupra sarcinii la îndemână. Indiferent de cât de mult cheltuiți, nu-l cheltuiți pe lucruri pe care le veți termina. Având un loc special pentru că totul oferă o casă adecvată și face mai puțin probabil să fie etichetate "dezordine."
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redusă Pasul 18
    2. Nu săriți pardoselile. Cu excepția cazului în care sala de sport este plută cu covor, ar trebui să luați în considerare serios cumpărarea unor pardoseli căptușite, dacă numai pentru un colț al camerei. Necesare pentru yoga și alte întinderi, pardoselile căptușite reprezintă un avantaj pentru toate exercițiile. Se va face cel mai mult exercițiu mult mai confortabil prin reducerea uzurii și a lacrimilor cu genunchi și alte articulații.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 19
    3. Păstrați un televizor sau un stereo în cameră. Luați un indiciu de la gimnastică profesională și permiteți-vă un pic de distragere în timp ce lucrați. Un televizor este dublu util dacă sunteți un fan al videoclipurilor de exerciții de a urma împreună cu. Muzica poate fi, de asemenea, un stimulent eficient pentru munca dvs. - au existat studii care leagă muzica cu ritmul adecvat la lucrările de lucru mai lungi.
  • Imagine intitulată Construiți o sală de gimnastică la preț redus Pasul 20
    4. Luați în considerare cumpărarea oglinzilor de perete. Mai mult decât o atingere cosmetică, având o oglindă pentru a vă urmări exercițiul este de ajutor în depanarea oricăror probleme de formular. De când veți fi cel mai adesea exercitarea singură în sala de gimnastică, nu veți avea un partener să vă sfătuiască despre tehnica dvs.
  • Nu lăsați să vă uitați bine în oglindă să conduceți exercițiile dvs., cu toate acestea. Asigurați-vă că ați țintit mai mult decât doar "spectacol" mușchii.
  • Cum pot crea un studio de acasă Yoga?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Susana Jones, C-IAYTSusana Jones, C-IAYTCERTIFIED YOGA Therapist & Educator

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar