Cum se adaugă disney plus la roku tv

Dacă aveți copii în casa dvs., Disney Plus este trebuie să aibă pe televizor, telefoane, comprimate etc. Este perfect pentru noaptea de film de familie. Puteți afla despre natura și viața sălbatică cu opțiunea geografică națională. Toate filmele minunate sunt un hit. Oricare ar fi sărbătoare, va exista o secțiune special dedicată acestuia. Deci, dacă aveți un televizor ROKU în casa dvs., este o necesitate pentru a adăuga canalul Disney Plus la pagina dvs. de pornire - Iată cum.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV Roku Pasul 1
1. Apăsați butonul de pornire de pe telecomanda ROKU. Acest lucru vă va duce la ecranul de pornire ROKU TV cu toate canalele, setările etc.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV ROKU Pasul 2
    2. Du-te în partea stângă a ecranului și derulați în jos până când vedeți "Căutare" opțiune.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV ROKU Pasul 3
    3. Introduceți Disney Plus în bara de căutare. Puteți vedea o completare automată Trageți automat Disney Plus în partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV ROKU Pasul 4
    4. Faceți clic pe canal. Veți fi dus la un nou ecran. Clic "Adăugați canal" Pentru a adăuga canalul la pagina dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV ROKU Pasul 5
    5. Reveniți la pagina dvs. de pornire pe Roku. Faceți clic pe canalul nou adăugat, Disney Plus.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV ROKU Pasul 6
    6. Conectați-vă sau înscrieți-vă. Veți fi dus la Disney Plus Autentificare pagină. Puteți să vă înscrieți dacă nu ați conectat deja sau pur și simplu conectați-vă.
  • Imagine intitulată Adăugați Disney Plus la TV Roku Pasul 7
    7. Terminat. Odată ce ați introdus numele de utilizator și parola, vă aflați și veți fi pe ecranul inițial. Bucurați-vă de Disney Plus!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar