Cum să faceți comedie improvizată

Improv - scurt pentru improvizație - este o formă de teatru live (de obicei comedie) în care complotul, caracterele și dialogul sunt alcătuite la fața locului. Imbunatatirea necesită o mare parte din creativitate, lucrul în echipă și practică, dar devine una dintre cele mai distractive forme de teatru când se face bine. Pentru a începe cu cariera dvs. improv, va trebui să învățați câteva principii de bază și să vă angajați într-un pic de muncă grea.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățare improvitate
  1. Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 1
1. Alăturați-vă unei clase IMPROV. Dacă intenționați să intrați în improvize, cel mai bun mod de a ști sigur este să luați o clasă. Alăturați-vă unei clase IMPROV vă va învăța mai multe despre gen și vă va oferi toate instrumentele necesare pe care veți avea nevoie pentru a fi un actor de reușită Improv. Există nivele diferite de clase de îmbunătățire, inclusiv nivelul unui începător, așa că nu vă fie frică să se alăture unei clase.
  • Chiar dacă ajungeți să nu urmăriți imbunatatul, luarea unei clase poate fi o modalitate excelentă de a câștiga încrederea în sine, de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare, să vă întâlniți cu noi prieteni și să vă scânte celelalte domenii ale creativității.
  • Clasele IMPOV pot fi găsite în aproape fiecare oraș, așa că arată online pentru a găsi o clasă lângă dvs. Dacă decideți că sunteți serios în ceea ce privește urmărirea improvizelor, ar trebui să luați în considerare mutarea într-un oraș cunoscut pentru scena de comedie a acestuia. Unele dintre aceste orașe sunt Chicago, Los Angeles și New York City.
  • Luați o clasă gratuită cu un prieten. Unele teatre oferă clase gratuite pentru a-și promova noile clase sau sezonul viitor.
  • Mergeți la cursuri cât de des puteți și practica în mod regulat.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 2
    2. Aflați "Da si" regulă. Acest lucru se numește, de asemenea, regula "nu refuzați". Această regulă înseamnă că ar trebui să spui întotdeauna da. Dacă persoana cu care lucrați are o idee, construiți pe ceea ce au creat. Nu nega scenariul pe care l-au înființat, doar du-te cu el. Chiar și după ce ați ajuns bine la Improv, această regulă de bază ar trebui să fie urmată.
  • Dacă partenerul dvs. de scenă începe scena afirmând că voi doi sunteți pirați, atunci trebuie să îmbrățișezi că voi doi sunteți pirați. Dacă negeți că sunteți un pirat, veți discredita partenerul dvs. de scenă și veți provoca tensiune în scena dvs.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 3
    3. Urmați regula de pozitivitate. Este o idee bună să începeți întotdeauna scene pe o notă pozitivă. Când o scenă începe pozitiv, există multe direcții pentru ca scena să meargă. Cu toate acestea, dacă o scenă începe pe o notă negativă, nu are prea multă cameră să crească. Scene care stau în mod negativ au ca rezultat, de obicei, la luptele de caractere sau pe moarte.
  • De exemplu, dacă începeți o scenă spunând "Nimeni nu te place la școală, cred că ești atât de ciudat," Nu există prea multe lucruri care pot fi făcute cu acea scenă, în afară de un argument. Cu toate acestea, dacă spui "Toată lumea la școală crede că ești atât de ciudat, dar într-un mod răcoros," Scena are loc pentru creștere. Puteți vorbi despre modul în care caracterul dvs. este diferit, ceea ce îl face rău, etc. Faceți declarații pozitive pentru a permite partenerilor dvs. de scenă să-și îmbrățișeze personajele.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 4
    4. Concentrați-vă pe munca în echipă. Colaborarea este cheia pentru improvizarea cu succes - nu puteți crea o scenă de reușită îmbunătățită pe cont propriu. Toată lumea care face parte dintr-o scenă trebuie să lucreze împreună și să se sprijine unul pe altul, altfel scena nu va funcționa. Îmbrățișați-vă ideile celuilalt, dați tuturor șansa de a străluci și de a oferi reciproc oportunități de a spori scena.
  • Concentrați-vă pe scena generală, spre deosebire de rolul dvs. în scenă. Dacă toată lumea vrea ceea ce este mai bine pentru scenă, vor fi mai dispuși să împărtășească lumina reflectoarelor și să lase fiecare personaj să-și lovească strălucirea.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 5
    5. Lucrați cu un partener de improviz. În Improv, este important să învățați cum să lucrați bine cu ceilalți, deoarece veți crea scene și scenarii de la alții. Când lucrați cu un partener, ambii dintre voi ar trebui să obțineți aceeași cantitate de strălucire. Nu încercați să vă desființați partenerul, dar nu lăsați-i să vă ușureze. Practicați lucrul cu alții, astfel încât să puteți înțelege un echilibru bun de dăruire și să luați atunci când faceți improvize cu un partener.
  • Partea 2 din 3:
    Vizionarea comediei improvize
    1. Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 6
    1. Accesați spectacolele IMPOV locale pentru a studia alți interpreți. Puteți învăța o mare afacere de a privi atât improvizarea rea ​​și bună. Când vă dați seama de improvize, acordați atenție la ceea ce funcționează bine pe scenă și ce nu. Acordați atenție modului în care publicul răspunde anumitor lucruri. Obțineți idei despre caractere și personalități pe care le puteți dezvolta pentru improvizația dvs.
    • Mergând la emisiunile de comedie locale, va ajuta, de asemenea, oamenii să se familiarizeze cu dvs. Immerându-vă în scenă este o modalitate excelentă de a întâlni alți actori și comedi.
    • Cele mai multe orașe mari au cel puțin un club de comedie improv, dar dacă căutați o scenă de comedie locală uimitoare, este posibil să doriți să vă gândiți la Chicago, LA sau NYC.
    • Unele cluburi de comedie bine cunoscute includ al doilea oraș, Teatrul de Comedie Acme, Comedysportz, Brave New Workshop, Bad Dog Theatre Company și Băunddings, doar pentru a numi câteva.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 7
    2. Aflați de la vizionarea comediei improvizate și a schiței la televizor. Vizionarea acestor spectacole vă va permite să studiați unele dintre cele mai bune comedii improvize și să aflați ce face un bun performant. Studiați binele și răul și aplicați ceea ce ați învățat când vă practicați.
  • Unele spectacole de comedie a improvizelor bune și schițe de a viziona sunt sâmbătă noaptea live (SNL), a căror linie este oricum, sălbatic `n out, în culoarea vie, Mad TV și spectacolul lui Chappelle.
  • Rețineți că majoritatea acestor artiști au început și la nivel local. Au devenit mai bine în timp, și așa veți face dacă vă aplicați.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 8
    3. Uita-te la prietenii tăi practica improv. Stai cu prietenii pe care i-ați întâlnit în clasa IMPRESS și urmăriți-vă reciproc. Deși este important pentru dvs. și prietenii dvs. de improvitate pentru a lucra împreună, este la fel de important să ne urmăriți reciproc de la un punct de vedere al outsiderilor. Dacă tu și prietenii tăi te întorci observându-se reciproc, vei putea oferi feedback din perspectiva audienței.
  • Partea 3 din 3:
    Ruperea în improvitate
    1. Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 9
    1. Efectuați spectacolele IMPOV. Cea mai bună modalitate de a obține experiență cu improv este de a efectua. Practicarea este importantă, dar performanța în fața unei audiențe aduce un alt element în amestec. Multe improvize arată hrana publicului, deci este important să experimentați improvizarea în fața unui public.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 10
    2. Luați cursuri avansate de îmbunătățire. Deoarece progresul abilităților dvs. improvize, ar trebui să treceți la o clasă mai avansată. Acest lucru vă va permite să lucrați cu actori îmbunătățiri mai buni și noi instructori și vă va împinge și pentru a vă îmbunătăți cotletele improvize.
  • Clasele avansate de improvitate vin adesea cu alte avantaje, cum ar fi atelierele cu actori de succes, bilete reduse sau gratuite la emisiuni de improvizare profesională și asistență cu fotografii și CV-uri.
  • Head Shots sunt fotografii profesionale pe care actorii le supun directorilor de turnare atunci când audiție pentru roluri. Reluează lista tuturor actorilor și sunt transformate cu loviturile de cap la audiții. Când sunteți gata să începeți audiția pentru diferite roluri, asigurați-vă că ați primit propriul dvs. împușcat și reluați.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 11
    3. Construiți relații bune cu profesorii dvs. îmbunătățiți și colegii studenți. Mulți profesori de îmbunătățire sunt cunoscuți și respectați în scenele lor locale de comedie, deci este o idee bună să vă dezvoltați relația cu ei. Dacă profesorii dvs. văd că luați în serios improvize, ar putea fi dispuși să vă prezinte în jur sau să înființezi unele audiții pentru dvs.
  • Voluntar adesea în clasă pentru a arăta că vă place să participați.
  • Participați la comedia profesorului dvs. în afara clasei.
  • Adresați-vă profesorilor ce lucruri suplimentare pe care le puteți face pentru a practica, a efectua și a vă scufunda pe scena Improv.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 12
    4. Efectuați skit-uri improvize în fața prietenilor sau a familiei. Dacă nu aveți o audiență reală să faceți în fața, adunați niște prieteni și familii pentru a fi audiența dvs. Aceasta va fi o modalitate bună pentru a vă practica în fața unui public și obțineți confortabil să faceți improvizație în fața altora.
  • Acest lucru poate fi la fel de simplu ca jocul jucând un joc de charade cu un grup de iubiți. Va fi un timp distractiv și vă va permite să vă exercitați abilitățile improvizate și de lucru în echipă.
  • Imagine intitulată Do Improv Comedie Pasul 13
    5. Aplicați abilitățile improvize în viața de zi cu zi. Toți avem familii, toți avem prieteni, toți avem propria noastră viață. Aplicați improvizația în rutina dvs. zilnică. Aproape toți comedii în sus și veniți trebuie să păstreze slujbe de zi să plătească chirie, așa că nu fi jenat că aveți și unul. Multe locuri de muncă vă vor permite să practicați improvizul pe tot parcursul zilei, deci profitați de aceste oportunități.
  • Predarea oamenilor este o modalitate excelentă de a improviza. Indiferent dacă predați studenți, copiii dvs. sau prietenii dvs., încercați să le învățați ceva nou. Fiecare persoană învață diferit, așa că va trebui să le adaptezi așa cum le înveți.
  • Credeți sau nu, vă puteți practica abilitățile improvize în timp ce lucrați cu clienții sau colegii. Învățând cum să interacționați cu clienții dvs. și să pună un produs face parte din actorie și improvizație, așa cum funcționează cu colegii dificili.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar