Cum să ajungi în bollywood

Bollywood este o industrie de filme de miliarde de dolari, cu sediul în India. S-ar putea să fiți un fan al filmelor Bollywood și vă întrebați cum puteți deveni o stea Bollywood, dansând și acționați pe ecranul mare. Intrarea în Bollywood necesită talent, carisma și perseverența. Începeți prin obținerea formării necesare și prin accesarea la audiții pentru rolurile Bollywood în India. Sediul Bollywood se află în Mumbai. De asemenea, trebuie să vă conectați în industria Bollywood, astfel încât să puteți ateriza rolurile și să ajungeți într-o producție Bollywood.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea instruirii necesare
  1. Imagine intitulată Intrați în Pasul 1 Bollywood
1. Luați cursuri de acțiune. Căutați clasa de acțiune la centrul comunitar local sau la centrul de performanță. Înscrieți-vă pentru clase care se concentrează pe stilurile de acțiune Bollywood. Luați cursuri de acțiune cu instructori care au experiență în industria Bollywood. Este posibil să trebuiască să călătoriți în India pentru a lua cursuri care sunt adaptate în mod specific pentru Bollywood.
  • Deseori, directorii de turnare vor vizita școli de acționare renumite pentru a căuta fețe și talente proaspete. Clasele de acțiune pot fi o modalitate bună de a vă ridica profilul în industrie.
  • Clasele de acțiune pot fi, de asemenea, o modalitate bună de a relua cu alți actori și artiștii care aspiră.
  • Imaginea intitulată Intrați în Pasul 2 Bollywood
    2. Înscrieți-vă pentru clasele de dans Bollywood. Performanții Bollywood sunt așteptați să poată dansa bine. Luați cursuri în stilurile de dans Bollywood și învățați cât mai multe mișcări de dans Bollywood după cum puteți. Practicați aceste mișcări la domiciliu în fața unei oglinzi. Aflați cât de mult puteți face despre cum să dansați ca un interpret Bollywood în clasă.
  • Unul dintre cele mai renumite studiouri de dans Bollywood se numește Schiamak Davar Dance Academy, care are studiouri la nivel mondial. Încercați să intrați într-o clasă la Academie pentru a vă crește șansele de a fi observat în industrie.
  • Urmăriți secvențele preferate de dans Bollywood și încercați să le imitați. Aflați pașii la dansurile preferate de Bollywood și le puteți îndeplini cu încredere.
  • Imaginea intitulată Intrați în Pasul 3 din Bollywood
    3. Faceți clase de modelare. Modelarea în campanii de modă și produse de consum vă poate pune pe radarul directorilor de turnare din Bollywood. Luați cursuri de modelare la centrul comunitar local sau studio de performanță. Lucrați cu instructori care au experiență în industria de modelare.
  • Având abilități de modelare vă pot ajuta să lucrați de posturi de modelare, care pot apoi să se traducă în audiții pentru filmele Bollywood.
  • Imagine intitulată Intrați în Pasul 4 Bollywood
    4
    Exercițiu și mânca sănătos. Se așteaptă ca actorii Bollywood să fie potriviți fizic, toniși și sănătoși. Mențineți o rutină de exerciții și mâncați sănătoși pentru a rămâne în formă. Acest lucru vă va face mai atractivă în timpul audițiilor pentru rolurile Bollywood.
  • Ar trebui să aveți, de asemenea, o piele bună, clară, deoarece Stelele Bollywood au adesea pielea mare pentru a apărea pe cameră. Având o dietă sănătoasă și urmând o bună rutină de îngrijire a pielii vă poate ajuta să mențineți un complex bun, ceea ce vă va ajuta să arătați excelent pe cameră.
  • Metoda 2 din 3:
    Audiție pentru rolurile Bollywood
    1. Imaginea intitulată Intrați în Bollywood Pasul 5
    1. Participați la apelurile de turnare, chiar și pentru piese mici. Pentru a intra în Bollywood, va trebui să participați la turnarea apelurilor pentru filme, adesea în Mumbai, India. Căutați anunțuri online pentru turnarea apelurilor pentru viitoarele filme Bollywood. Participați la apelurile de turnare pentru părți care se potrivesc descrierii fizice și formării profesionale. Încercați să participați cât mai multe apeluri de turnare cum puteți, chiar și pentru părți mici.
    • Auditioning pentru cât mai multe părți puteți ridica vizibilitatea, în special în rândul directorilor de turnare. Mergând la audiții vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți încredere și să vă simțiți mai confortabil în fața unei camere.
  • Imagine intitulată Intrați în Pasul 6 Bollywood
    2. Fiți pregătiți pentru audiții. Când mergeți la audiții, fiți întotdeauna pregătiți prin practicarea liniilor dvs. în prealabil. Efectuați liniile într-o oglindă sau cu un antrenor care acționează. Fii încrezător și îndrăzneț când practici liniile.
  • Fiind pregătit pentru audiții vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin nervoși atunci când vine timpul pentru dvs. pentru a efectua pentru directorul de turnare.
  • Imagine intitulată Intrați în Pasul 7 din Bollywood
    3. Arătați-vă talentul la audiții. Nu fiți timizi când obțineți o șansă de a audita pentru un rol Bollywood, chiar dacă este mic. Prezentați-vă talentul și abilitățile către directorul de turnare când ați auditat. Amintiți-vă liniile și puneți-vă cât mai multă energie și efort în performanță, după cum puteți.
  • Adesea, în Bollywood, este nevoie de un singur director de casting pentru a vă observa și vă va arunca în partea dreaptă. Impresionarea directorului de turnare cu talentul dvs. poate ajuta la deschiderea ușilor din industrie.
  • Imagine intitulată Intrați în Pasul 8 al Bollywood
    4. Închiria un agent de talent. Dacă începeți să obțineți aburi cu audițiile dvs. și efectuați roluri mici, puteți lua în considerare angajarea unui agent de talent. Un agent de talent vă poate ajuta să găsiți roluri în filmele Bollywood care vă vor prezenta cel mai bine abilitățile ca actor. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă vă simțiți ca și cariera dvs. în Bollywood începe să câștige tracțiunea și aveți nevoie de ajutor pentru a găsi roluri bune.
  • Căutați online pentru agenți de talente de reputație care lucrează în Bollywood. Adresați-vă instructorilor dvs. acționați sau colegilor săraci pentru o recomandare.
  • Metoda 3 din 3:
    Networking în industria Bollywood
    1. Imaginea intitulată Intrați în Bollywood Pasul 9
    1. Participați la Bollywood întâlnită și salută evenimentele. Networkingul este o mare parte a succesului în Bollywood. Ridicați-vă profilul prin participarea la Bollywood întâlnită și salutați evenimentele din Mumbai sau în alte orașe importante din India. Afișați până la evenimente și premieres Bollywood. Încercați să vă conectați la actorii, directorii și producătorii Bollywood la aceste evenimente. Faceți cunoștință cu actrițele tinere precum Alia Bhatt, precum și actrițe mai experimentate precum Rani Mukherjee.
  • Imagine intitulată Intrați în Pasul 10 din Bollywood
    2. Găsiți un mentor care lucrează în Bollywood. În Bollywood, multe stele majore au devenit cunoscute prin mentorii lor, numiți "Godși" în industrie. Găsirea unui mentor și învățarea de la ele vă poate ajuta să vă conectați cu alții în industrie și pe rolurile de teren din Bollywood. Adesea, un mentor este un interpret mai în vârstă, care este dispus să vă promoveze în industrie.
  • Puteți încerca să găsiți un mentor la Bollywood întâlnit și salut evenimente. De asemenea, puteți încerca să contactați performanții Bollywood pe care îl admirați și să-i convingeți să fiți mentorul dvs.
  • De exemplu, puteți spune potențialilor metriori, "Îmi place munca ta în Bollywood și aș aprecia ocazia de a învăța de la dvs. ca protege."
  • Imaginea intitulată Intrați în Bollywood Pasul 11
    3. Utilizați social media pentru a vă conecta cu actorii Bollywood și directorii de turnare. Având un profil social media social vă poate ajuta să vă conectați cu producătorii, directorii și directorii de turnare în Bollywood. Să construiască un mediu social care urmează și să devină un brand. Afișați abilitățile de a acționa, dans și modelare pe social media cum ar fi Instagram, Snapchat și Facebook.
  • Urmăriți oamenii din industrie din Bollywood pe social media, astfel încât să puteți atrage atenția de fiecare dată când postați în contul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar