Cum să deveniți un extra într-un film

Dacă sunteți interesat să acționați, devenind un extra este o modalitate excelentă de a câștiga experiență pe cameră. Chiar dacă nu doriți o carieră în industria de divertisment, este un mod răcoros să câștige puțin bani în plus. Căutați online pentru turnarea apelurilor și răspundeți la înregistrări cu fotografiile și informațiile de bază. Destul de adesea, fiind un extra este la fel de simplu ca înscrierea, privind partea și următoarele direcții. Dacă sunteți rezervat, luați în serios ocazia și asigurați-vă că acționați profesional și respectuos în orice moment.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicând să fie un extra
  1. Imaginea intitulată devine un extra într-un film de film 5
1. Răspundeți la turnarea apelurilor cu fotografiile și informațiile curente. Cea mai simplă modalitate de a se aplica unui apel de turnare este de a răspunde la adresa de e-mail inclusă în listare. De obicei, va trebui să trimiteți prin e-mail o fotografie a capului și a umerilor și a altui corp întreg. În plus, va trebui să includeți informațiile dvs. de contact, vârsta, înălțimea, greutatea și măsurătorile.
  • Fotografiile nu trebuie să fie profesionale sau fanteziste. Ei trebuie doar să fie actuali și să arate cum arăți. Listările pot, de asemenea, să ceară o fotografie de profil sau o fotografie a feței sau a corpului dvs. din lateral.
  • Asigurați-vă că urmați cu atenție o instrucțiune specifică a apelurilor. De exemplu, dacă apelul de turnare spune "Vă rugăm să răspundeți cu linia de subiect" Extra turnare ", utilizați ca linia dvs. de subiect. Directorii doresc ca extras care pot urma instrucțiunile.

Notă pentru minori: Dacă sunteți sub 18 ani, va trebui, de asemenea, să aveți părinții dvs. să semneze o versiune, fie atunci când aplicați, fie, dacă sunteți rezervat, când ajungeți pe set. În funcție de locația dvs. și de durata de timp veți lucra, este posibil să aveți nevoie și să obțineți a permis de muncă De la departamentul local de muncă.

  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film de film 6
    2. Înregistrați-vă cu mai multe agenții pentru cea mai bună lovitură la aterizarea unui concert. Găsiți link-uri "Înregistrare" pe site-urile agențiilor de turnare. Încărcați fotografiile și completați formularul de înregistrare, care va cere detalii, inclusiv informațiile dvs. de contact, vârsta, înălțimea, greutatea și măsurătorile. Înregistrați-vă cu cât mai multe agenții posibil pentru a vă maximiza șansele de a fi rezervat.
  • De obicei, extras nu sunt absolut obligați să se înregistreze la agențiile de turnare. Cu toate acestea, dacă sunteți înregistrat, informațiile dvs. vor veni atunci când agenții de turnare și directorii caută oameni care se potrivesc cu rolurile de fundal de care au nevoie.
  • Feriți-vă de agențiile care vă cer să plătiți în față pentru a vă înregistra. Înregistrarea ar trebui să fie gratuită, dar agenția poate lua o reducere de 10% a câștigurilor dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un extra într-un film de film 7
    3. Anunțurile și agențiile de turnare a cercetării pentru a evita înșelătoriile. Dacă ceva sună prea bun pentru a fi adevărat, șansele sunt o înșelătorie. Căutați online pentru numele agențiilor, companiile de producție și alte detalii incluse în turnarea apelurilor pentru a vă asigura că sunt legitime. Dacă o listă oferă un număr de telefon, sunați-l și cereți mai multe informații.
  • Distrează-te de apelurile și agențiile care fac promisiuni scandaloase, cum ar fi "Câștigați 400 de dolari într-o zi!"Sau" Vă pot face o stea!"
  • Erorile de scriere și de ortografie și gramatică sunt, de asemenea, steaguri roșii.
  • Fiți deosebit de atenți la verificarea apelurilor postate pe Craigslist.
  • Imaginea intitulată Deveniți un extra într-un film Pasul 8
    4. Ștergeți programul dvs. dacă sunteți rezervat. Având un program flexibil, este utilă dacă doriți să fiți un extra. Un apel pentru extra poate include o dată de fotografiere specifică, dar, mai des, detalii se schimbă ultimul minut. Dacă sunteți rezervat, ați putea obține un apel care vă cere să apăsați pe setul la 7 a.M. dimineața următoare.
  • În plus, nu știți niciodată cât timp va dura un film. Chiar dacă vi se spune că veți filma doar câteva ore, ștergeți programul dvs. pentru întreaga zi.
  • Nu aplicați la un apel de turnare decât dacă știți că puteți fi acolo și rămâneți pe durata filmului.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea apelurilor de turnare
    1. Imaginea intitulată devine un extra într-un film Pasul 1
    1. Căutați apeluri postate direct de filme. Căutați online pentru producții în prezent în zona dvs. și vedeți dacă au site-uri web sau pagini media sociale. Ocazional, directorii de turnare postează, de asemenea, apeluri pe Craigslist, dar ar trebui să cercetați orice nume sau agenții incluse în anunț pentru a vă asigura că nu este o înșelătorie.
    • Dacă anunțul afișează un număr de telefon, îl sunați și solicitați mai multe informații. Distrează-te de anunțurile care vă cer să plătiți o taxă în avans sau garanții că veți obține concertul.
    • De asemenea, puteți căuta apeluri locale de turnare pe site-urile de listare a locurilor de muncă din industria de divertisment. De exemplu, dacă locuiți în u.S., verifică https: // de culise.com / turnare / apeluri deschise / extras-turnare.
  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film Pasul 2
    2. Verificați anunțurile de turnare pe paginile media sociale ale agențiilor. Căutare online pentru "Agenții de turnare" și locația dvs., apoi găsiți linkuri către paginile sociale media pe site-urile agențiilor. Înscrieți-vă pentru alerte sau verificați paginile pentru turnarea apelurilor cel puțin o dată pe zi.
  • Cu cât mai repede se aplică la un apel, cu atât mai bine șansele dvs. de a ateriza concertul.
  • Central Casting este cea mai mare Agenție de Turnare a actorului de fundal din Statele Unite - Cărțirea colectivă este cea mai mare din Regatul Unit. Dacă locuiți lângă un oraș mare sau pe piața principală de filme, ar trebui să găsiți, de asemenea, mai multe agenții de turnare locale reputate.
  • Imaginea intitulată Deveniți un extra într-un film Pasul 3
    3. Vedeți dacă orașul, statul sau provincia dvs. are un birou local de film. Zonele în care filmele sunt frecvent filmat au adesea birouri de divertisment guvernamentale sau comisioane. Căutați "Film Office" plus orașul, statul sau provincia dvs. și verificați site-ul lor pentru directoarele de filme în prezent în producție, agenții de turnare și apeluri de turnare.
  • Exemple de birouri de film includ comisia de film din California, Oficiul de Film din Georgia și Comisia de Film Ontario.
  • Bacsis: Ziarele dvs. locale și rețelele de știri de televiziune pot, de asemenea, să înregistreze producții curente și să facă apeluri, mai ales dacă locuiți lângă un oraș major. Căutați "Film Extra Casting Call" plus locația dvs. și numele unei lucrări locale sau a rețelei de știri.

  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film Pasul 4
    4. Căutați roluri suplimentare care se potrivesc cu aspectul dvs. Un apel standard de turnare specifică detalii, cum ar fi o gamă de vârstă, sex, etnie și tip de corp. Indiferent dacă căutați paginile sociale de asamblare a agențiilor de turnare sau ziarul dvs. local, asigurați-vă că vă potriviți o descriere a rolului înainte de a vă aplica.
  • Producțiile de film și de televiziune nu caută doar un singur tip de aspect. Au nevoie de oameni de toate vârstele, genurile, etnile și tipurile de corpuri. Destul de adesea, căutând partea este tot ce este nevoie pentru a deveni un extra.
  • Metoda 3 din 3:
    Reușind pe set
    1. Imaginea intitulată Deveniți un extra într-un film Pasul 9
    1. Aduceți toate documentele necesare la set. Pentru a fi plătit, va trebui să aduceți documentele cerute de legile federale sau locale ale muncii. În U.S., Trebuie să completați un formular I9 și să furnizați fie un pașaport, fie 2 forme de identificare. Dacă nu aveți un pașaport, aduceți un ID de fotografie emis de guvern, cum ar fi permisul de conducere, împreună cu cartea dvs. de securitate socială sau certificatul de naștere.
    • Dacă sunteți minor, un părinte sau un tutore legal va trebui, de asemenea, să vă însoțească pe setarea și să semnați o eliberare. Rețineți că, de asemenea, trebuie să oferiți un permis de muncă eliberat de Departamentul Local al Muncii.
  • Imaginea intitulată deveni un extra într-un film de film 10
    2. Ajungeți cu cel puțin 30 de minute înainte de timpul dvs. de apel. În lumea filmului, spune: "Piciorul este la timp, la timp este târziu, și târziu este inacceptabil" este cu siguranță adevărat. Ajungeți devreme pentru a vă găsi drumul în jurul locației și faceți o primă impresie bună.
  • Ar trebui să primiți instrucțiuni despre parcarea și verificarea când sunteți rezervat. De îndată ce ajungeți pe set, check-in cu membrul desemnat al echipajului, cum ar fi directorul asistent, asistent de producție sau un "extra Wrangler."
  • Nu ajunge niciodată târziu la un set. Este neprofesional și va garanta că nu veți fi chemat înapoi dacă o producție locală are nevoie de extra în viitor.
  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film de film 11
    3. Apăsați cu dulapul corect, părul și machiajul. Înainte de a ajunge, probabil că veți fi spus ce să purtați, cum să vă stilului, și cum să faceți machiajul dvs., dacă compania nu vă oferă acest lucru. Pentru lăstari mai lungi, este posibil să aveți nevoie să aduceți mai multe costume. Dacă da, împachetați-le într-o geantă de îmbrăcăminte împreună cu pantofii și accesoriile potrivite pentru a le menține curat și organizat.
  • Dacă filmați o piesă de perioadă, echipajul ar putea să vă facă garderoba, părul și machiajul.
  • Încercați să arătați lustruit sau să potriviți descrierea rolului la cele mai bune abilități. Cu atât mai bine arăți, cu atât va fi mai bine plasarea dvs. în scenă.
  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film de film 12
    4. Urmați cu atenție toate indicii și instrucțiuni. Asigurați-vă că înțelegeți în mod clar ceea ce un asistent de producție sau director asistent vă instruiește să faceți în scenă. Ascultați pentru indici precum "acțiunea", "acțiunea de fundal", "tăiat" și "liniștită pe set", și întotdeauna faceți așa cum ați spus.
  • Cele mai importante lucruri despre a fi un extra în căutarea părții, amestecând și urmând instrucțiuni. Dacă luați direcția bine, agenția sau producția va fi mai probabil să vă apeleze înapoi în viitor.
  • Imaginea intitulată Deveniți un extra într-un film de film 13
    5. Amestecați în loc să vă atrageți atenția asupra dvs. Extras alcătuiesc fundalul unei scene, deci nu încercați să furați spectacolul. Directorii vor fi mai impresionați dacă urmați instrucțiunile și jucați corect partea dvs. Fă exact așa cum sunteți instruit, nu improvizați și nu încercați să vă îndepărtați atenția de la principalii actori.
  • Chiar dacă credeți că adăugați un pas sau un zâmbet suplimentar ar face mai bine scena, nu o faceți.
  • Nu vă uitați niciodată la aparatul foto direct sau nu vorbiți când camerele se rostogolesc, cu excepția cazului în care se întreabă directorul.
  • Imaginea intitulată devine un extra într-un film de film 14
    6. Acționați profesional în orice moment. Luați în serios ocazia și amintiți-vă că este un serviciu suplimentar. Dacă doriți să lucrați ca în plus în viitor, nu doriți să ardeți poduri prin comportare prost pe set. Să fie respectuos de echipaj și actori și să vă mențineți răcoarea în loc să devină stupeck.
  • După cum sunteți pe set, puteți vorbi cu alți lucrători și actori. Dacă doriți să aveți o carieră acționată, ar trebui să planificați în rețele în timp ce sunteți la locul de muncă. Face acest lucru într-o manieră profesională.
  • Fotografiile este interzisă, iar camerele vor fi confiscate. Asta înseamnă că nici eu nu sunt de sine! De asemenea, vă pot cere să vă păstrați telefonul în mașină sau într-o pungă în orice moment.
  • Evitați filmul Faux Pas: Nu cereți niciodată autografe sau discutați cu actorii de plumb dacă nu vă vorbesc mai întâi cu dvs. Amintiți-vă, aceasta este meseria lor, deci nu o luați personal dacă nu zâmbesc sau vorbește cu dvs. Sunt mai preocupați de a intra în caracter decât să se angajeze în discuții mici sau să se întâlnească cu cel mai mare fan al lor.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Sunt adesea incluse mese, dar puteți fi setat timp de câteva ore înainte ca mâncarea să fie servită. Împachetați niște gustări sau mâncați înainte de a merge, deoarece nu vi se va permite să plecați la prânz și apoi să vă întoarceți.
  • Scoruri de tranzacții la magazinele de expediere și de expirație dacă trebuie să purtați haine de epocă sau alte elemente de dulap special.
  • Nu veți fi bogați să fiți în plus, dar este o modalitate interesantă de a face puțini bani. Extra câștigă de obicei salariul minim sau oriunde de la 75 la $ 150 (U.S.) pentru o zi întreagă.
  • Țineți minte că va trebui să faceți mai multă muncă dacă doriți să lansați un cariera in actorie. Va trebui să investiți în headshot-uri profesionale, să creați a portofoliu, Semnați cu un agent certificat și frecventați audiții. Este, de asemenea, înțelept să luați cursuri de acțiune pentru a vă perfecționa ambarcațiunile.
  • Dacă doriți o muncă obișnuită, alegeți-vă în mod înțelept rolurile suplimentare. Dacă aplicați pentru un rol extraordinar prezentat, producția nu vă poate folosi pentru un rol diferit, data viitoare când au o scenă mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar