Cum să fii un regizor

Filmele este un efort creativ și distractiv. Regizorii sunt responsabili pentru aproape fiecare aspect al filmului, de la script la efectele sonore. Înscrieți-vă în școala de film sau luați unele clase pentru a afla despre ambarcațiunile dvs. De asemenea, trebuie să vă alăturați unui echipaj de film pentru a câștiga experiență și pentru a vă întâlni pe alții în industrie. Când vine vorba de timp pentru a vă face propriul film, va trebui să creați un echipaj de film propriu.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației potrivite
  1. Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 2
1. Luați o clasă de film sau înscrieți-vă în școala de film. Nu numai că veți învăța multe despre ambarcațiunile, dar veți face, de asemenea, conexiuni cu alții care sunt interesați să facă filme. Puteți chiar să găsiți lucrări la un echipaj de film prin colegii dvs. sau profesorii dvs.
  • Multe colegii comunitare oferă cursuri în film pe care le puteți înscrie dacă nu sunteți gata să vă înscrieți în școala de film.
  • Imagine intitulată Fii un actor de film Pasul 1
    2. Studiați un domeniu conex. Oamenii de pe echipajele de film au uneori medii variate, cum ar fi în scris, teatru sau artă. Luați în considerare luarea de cursuri în aceste subiecte pentru a vă extinde cunoștințele și pentru a vă pregăti pentru a deveni un regizor.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 1
    3. Filme de cercetare. Ar trebui să vizionați o varietate de filme pentru a obține idei și sfaturi pentru propriul film. Alegeți filme din diferite genuri și epocii diferite. Acordați atenție detaliilor precum:
  • Ce vă place despre un film?
  • Ce face un film credibil?
  • Ceea ce face un caracter puternic?
  • Cum sunt utilizate recuzitarea cu succes?
  • Cum impactul locației sau îmbunătățirea filmului?
  • Imagine cu titlu de ședere curentul de știri și politică Pasul 3
    4. Aflați ce se întâmplă în industrie. Este important să vă păstrați cunoștințele curente cu privire la piață. Aflați știri și tendințe despre industria cinematografică, astfel încât să știți ce vă faceți.
  • Imagine denumită un actor de film Pasul 7
    5. Reţea. Întâlnirea cu alți oameni din industrie vă poate ajuta foarte mult. Urmăriți liderii în filmul Biz pe social media și participați la evenimente de filmare și film cât de des puteți.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 6
    6. Găsiți un mentor. Vorbiți cu cineva care are experiență în film. Întreabă-i ce sfaturi sau trucuri pe care le au pentru tine. Cereți-vă să etichetați de-a lungul timpului când fotografiază unul dintre propriile lor filme, astfel încât să puteți vedea de la început ce funcționează și ce nu.
  • Este posibil să găsiți un mentor în școala de film. Adresați-vă unui coleg de clasă care are experiență sau unul dintre profesorii dvs. să vă îndrumați. Alternativ, odată ce obțineți experiență într-un echipaj de film, este posibil să găsiți un mentor prin munca dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând experiență de filmare
    1. Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 8
    1. Alăturați-vă unui echipaj de film. Pentru a câștiga experiență în industrie, ar trebui să lucrați la un echipaj de film. Căutați online pentru deschiderile de locuri de muncă lângă dvs. și întrebați colegii și profesorii dvs. dacă știu de orice echipaj care caută ajutor.
  • Imagine intitulată Vinde ideea la Hollywood Pasul 9
    2. Înscrieți-vă ca producător asistent pentru a afla cum funcționează o producție. Producătorul poate ajuta la alegerea altor membri pentru echipajul de film, precum și pentru a arunca rolurile pentru film. Această persoană gestionează producția de la început până la sfârșit. Ele sunt liderul grupului și cel care dezvoltă proiectul. Veți avea nevoie de o educație, precum și o experiență pentru a vă califica un rol de producători, dar ca un începător, puteți fi probabil un asistent de producție.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 7
    3. Asistați directorul dacă doriți să fiți în centrul producției de film. Directorul este responsabil pentru supravegherea fotografiei și asamblarea filmului. Ei lucrează îndeaproape cu toți ceilalți membri ai echipei pentru a se asigura că toată lumea este pe drumul cel bun.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 4
    4. Alăturați-vă echipei Script-scriere dacă doriți să spuneți o poveste. Această echipă scrie scenariul pentru film. Ei trebuie să se asigure că conținutul este interesant și urmează o secvență logică. Ei scriu dialog pentru actori, precum și asigurarea tranzițiilor de la o scenă la următorul are sens.
  • Imagine intitulată Fii un actor de film Pasul 6
    5. Lucrați camera dacă sunteți interesat de cinematografie. O persoană de cameră filmează filmul. Ar trebui să aibă experiență anterioară folosind o cameră video și să poată filma din diferite unghiuri. Unele filme necesită mai multe camere pentru a trage filmul din diferite unghiuri.
  • Imagine intitulată Obțineți un manager de muzică Pasul 4
    6. Deveniți un gaffer dacă aveți experiență electrică. Gafferul este responsabil de iluminarea filmului. Ele sunt, de asemenea, electricianul capului și sunt responsabile de asigurarea unei alimentări adecvate pe set și că toate cablurile și cablurile sunt plasate în mod corespunzător.
  • Echipajele au adesea operatori de boom la om microfoanele, deci dacă sunteți interesat să asigurați sunetul pentru film este de top-notch, deveni un operator de boom.
  • Imagine denumită un actor de film Pasul 2
    7. Încercați mâna dvs. la acțiune dacă doriți să fiți pe ecran. Actorii Star în film, deci ar trebui să aveți experiență de actorie pentru acest loc de muncă. Este important ca actorii să fie capabili să devină persoana pe care o portretizează, indiferent cât de diferită este caracterul de la personalitatea actorului.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 5
    8. Alăturați-vă echipei de producție tehnice pentru a afecta aspectul filmului. Producătorii tehnici muncesc din greu după finalizarea filmărilor. Acestea sunt însărcinate să aleagă că fotografii de utilizat, editarea filmului pentru conținut, precum și adăugarea de efecte și muzică speciale atunci când este necesar.
  • Partea 3 din 3:
    Ramificarea în propriile filme
    1. Imaginea intitulată se distrează când tu
    1. Obțineți echipamentul adecvat. Cel puțin, veți avea nevoie de o cameră. Nu vă faceți griji cu privire la achiziționarea de a fi partea superioară a liniei, dar alegeți ceva de bună calitate la un preț accesibil. Veți avea destul timp să faceți upgrade în viitor.
    • Dacă aparatul foto nu are un microfon bun, este posibil să doriți, de asemenea, să achiziționați MICS Boom, astfel încât vocile actorilor să vină cu voce tare și clară.
  • Imagine intitulată Vindeți-vă ideea la Hollywood Pasul 8
    2. Veniți cu o idee pentru un film scurt. Alegeți o idee pentru primul dvs. film bazat pe ceva cu care sunteți atât pasionat și informat. Obțineți inspirație din lumea reală, chiar dacă filmul dvs. va fi sci-fi sau fantezie. Audiența ar trebui să se poată referi la problemele și să se conecteze la caractere.
  • Concentrați-vă pe conținut. Ce este în filmul dvs. este mai important decât echipamentul pe care îl trageți cu filmul. Amintiți-vă să vă concentrați asupra conținutului filmului și să creați o poveste pe care alți oameni doresc să o vadă și se pot identifica.
  • Imaginea intitulată Fii un actor de film Pasul 12
    3. Alegeți echipajul de film. Efectuarea unui film are un întreg echipaj pentru a menține lucrurile să funcționeze fără probleme. Selectați oamenii să completeze rolurile pe care nu le puteți, cum ar fi producătorul, regizorul, scriptwriterul, operatorul camerei, Gaffer, operator de boom, coordonator de costume, director de artă, producător tehnic și actori.
  • Dacă ați făcut cursuri de film, vedeți dacă vreunul dintre colegii dvs. sunt interesați să se alăture echipajului de film. De asemenea, puteți posta anunțuri la școală sau online pentru a găsi persoane care doresc să devină parte a echipajului.
  • Nu vă fie frică să întrebați echipajul dvs. pentru ajutor. Nu vă așteptați să știți cum să faceți totul, iar echipajul dvs. este acolo pentru a vă sprijini și vă va ajuta să vă executați viziunea.
  • Imagine intitulată Fii un actor de film Pasul 13
    4. Începeți fotografia. Alegeți o zi frumoasă când echipajul dvs. poate ajunge la locația setată. Petreceți timpul să lucrați cu actorii dvs. pentru a vă asigura că își livrează corect liniile și să prezinte emoții adecvate.Luați-vă timpul - filmul dvs. va fi mai puternic dacă nu vă grăbiți. Este posibil să aveți nevoie să filiați o scenă de mai multe ori pentru a obține dreptul.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 9
    5. Editați-vă filmul. Treceți prin fiecare scenă pentru a găsi cele mai bune fotografii. Adăugați muzică și efecte sonore la film. Acordați o atenție deosebită detaliilor pentru a vă asigura că filmul este cel mai bun pe care îl poate fi. Asigurați-vă că tranzițiile sunt fără sudură și că nu există erori în filmul dvs., cum ar fi un actor de băut limonadă pentru o parte a unei scene și a ajutorului pentru o altă parte a aceleiași scene.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant și energic (fete) Pasul 3
    6. A se distra. Acesta este cel mai important pas, deoarece dacă nu vă distrați, va veni în filmul dvs. Râdeți la bloopers și luați pauze dacă aveți nevoie de ele. Amintiți-vă de ce filmați în primul rând: vă place să faceți filme. Fă-o pentru distracție, nu pentru faima.
  • Imagine intitulată Fii un actor de film Pasul 14
    7. Comercializați-vă filmul. Distribuiți filmul în orice fel puteți. Postați-l online, la conturile dvs. de social media, YouTube și Vimeo. De asemenea, ar trebui să încercați să arătați filmul dvs. persoanelor în persoană. Înscrieți-vă pentru concursuri de screening sau pentru a configura o prezentare a filmului dvs. în orașul dvs. natal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar