Cum să direcționezi un joc de copil

Este magia lui etapă Apelați-vă numele? Visezi scris, Direcționarea și producerea de piese fantastice? Acest tutorial vă va arăta cum!

Pași

  1. Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 1
1
Scrieți-vă jocul. Dacă nu vă simțiți confortabil să scrieți propria dvs. poveste, încercați să adaptați o carte sau un film sau să puneți o răsucire pe una. Nu uitați să scrieți Script format!Introduceți-l pe un program de cuvinte pe computer și salvați-l sau aveți un tip părinte și îl salvează. Asigurați-vă că aveți o mulțime de roluri sau caractere!
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 2
    2. Plan. Ia o bucată de hârtie și un stilou, apoi stai jos unde este ușor de gândit. Gândiți-vă la joc, setarea, personajele etc. și obțineți o idee despre cum va arăta piesa dvs.: Gândiți-vă la ce fel de recuzită, seturi și costume de care veți avea nevoie, câți actori / actrițe veți avea nevoie, ce fel de oameni doriți în roluri.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 3
    3. Scoateți cuvântul. Lăsați oamenii să știe despre asta, astfel încât să puteți organiza audiții: trimiteți e-mailuri sau aveți un părinte să trimiteți e-mailuri, dați pliante la vecini și prieteni, spuneți profesorilor dvs. la școală. Nu uitați să le spuneți tuturor că acest lucru va fi produs și prezentat numai de copii!
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 4
    4. Faceți un formular pentru actori pentru a completa: Din nou, introduceți acest lucru sau aveți tipul părintelui. Ar trebui să includă informații de contact (numele actorului, numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail), precum și acestora înălţime. Dacă au o experiență cu acțiune, asigurați-vă că există un spațiu în care pot spune asta! S-ar putea să doriți să aveți artiștii sau părinții interprețiilor să ajute cu lucruri în culise, cum ar fi elementele de recuzită, seturile și costumele: în acest caz, oferă un loc unde pot spune cum pot ajuta.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 5
    5
    Ți-am jucat jocul: Puteți alege să vă deschideți Audiții, unde alți actori și părinți pot viziona audițiile sau audiții închise, unde este doar un singur director și actor, pentru fiecare persoană. Încercați să faceți o citire a grupului și a monolog Citirea la audiție. Citirea grupului ar fi o scenă sau o parte a unei scene de la jocul dvs. pentru a efectua toată lumea. O altă opțiune pentru o citire a grupului este să se împartă actorii în grupuri și să facă mai mult decât o lectură. Citirea monologului ar fi cea mai bună opțională. Un actor care dorește să o facă, ar trebui să găsească un monolog (paragraful dintr-o piesă sau o carte care are un singur vorbitor și oportunitate de interpretare dramatică. În cazul unei cărți, ar trebui să fie prima persoană) și să o prezinte directorului.
  • Imagine intitulată Direct Joc Play Pasul 6
    6. Ia notele despre audiție. Uită-te la modul în care fiecare actor portretizează caracterul: observați vocea, limbajul corpului, expresiile lor, totul. Vedeți, de asemenea, cine are o atitudine bună, pozitivă, care urmează comenzile dvs. și care este prietenos față de ceilalți actori. Utilizați aceste note pentru a vă ajuta să decideți turnarea: precum și pe cineva care este un actor bun, doriți ca cineva cooperativ în rolurile principale. Ultimul lucru de care aveți nevoie este o grămadă de stele blocate! Odată ce ați decis principalele roluri, puneți oamenii în rolurile și ansamblul mai mic sau sprijinirea turnată. O regulă bună pentru aceste roluri este de a avea actorii mai în vârstă să aibă rolurile mai mari în ansamblu.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 7
    7. Trimiteți lista turnată. Încercați să-l tastați și să-l trimiteți prin e-mail. Timpul stabilit pentru diferitele roluri de a repeta: au oameni în anumite scene vin la momente diferite. Fiți conștienți că uneori oamenii vor avea conflicte.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 8
    8. Repetă. Dacă puteți, repetați la locul unde veți pune spectacolul. Dacă nu, utilizați o cameră mare, cum ar fi un subsol gol. Dacă vremea este frumoasă, nu ezitați să repetați în aer liber: Cu toate acestea, aveți întotdeauna un plan de rezervă dacă începe să plouă sau să se răcească. Va trebui să faceți blocarea: adică, decideți unde vor sta toată lumea, cum și unde se vor mișca oamenii, unde vor fi piese, etc. De asemenea, nu vă fie frică să vă oferiți sfaturile actorilor. Asigurați-vă că rămâneți calm în timpul repetițiilor!
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 9
    9. Proiectarea și fabricarea recuzită, Costume, și Seturi. Puteți avea alți actori și / sau părinții să vă ajute cu acest lucru. Țineți minte setarea și caracterele. Încercați să vânați prin haine vechi de îmbrăcăminte și costume de Halloween și mergeți la Magazine de artizanat. Căutați și articole din casa dvs! De asemenea, puteți solicita actorii să contribuie la elementele pentru costumele sau recuzită. Pentru seturi, încercați să pictați foi vechi pentru fundaluri. Utilizați țesături și decorațiuni pentru a transforma mobilierul în copaci, plante, clădiri, orice doriți.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 10
    10. Au câteva repetiții de îmbrăcăminte în cazul în care toată lumea este în costum, folosind elemente de recuzită și seturi.
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 11
    11. Face Playbills. Acestea sunt programe pentru piesa care arată numele tuturor actorilor și rolurile pe care le joacă. Asigurați-vă că includeți toate rolurile, precum și oricine au ajutat în culise! De asemenea, verificați dublu că numele fiecăruia este scris, încercați să vă uitați înapoi la formularele dvs. de audiție. Nu uitați să vă oferiți un credit în Playbill, pentru ca toate scrierile dvs. și direcționate!
  • Imagine intitulată Direct Un copil Play Pasul 12
    12. Arată-i pe alții jocul tău uimitor!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când blocați lucrurile, asigurați-vă că oamenii nu își au spatele la public! Ce ar fi audiența mai degrabă să vadă, se confruntă cu fețele sau buturile?
  • Începeți proiectarea și realizarea de recuzită, seturi și costume de îndată ce începe repetițiile sau chiar înainte!
  • Încercați să aveți o persoană mai în vârstă, cum ar fi un frate mai în vârstă sau o parte superioară, vă ajută, de preferință unul cu experiență. Ei vor avea o mulțime de sfaturi și trucuri.
  • Odată ce v-ați înregistrat rolurile majore, este mai ușor să determinați rolurile mai mici prin înălțime și vârstă. Încercați să puneți toate fetele unei anumite vârste într-un grup de ansamblu, toți băieții acelei vârste într-un alt grup etc.
  • Încercați să utilizați elementele existente și să le modificați folosind țesături, lipici, pene, paiete, fringe, pom-poms, vopsea... Cerul este limita!
  • Trimiteți script-uri atunci când trimiteți lista turnată, astfel încât actorii să își poată învăța liniile!
  • Pentru o citire a grupului, alegeți o parte din jocul dvs. în cazul în care există multe caractere pe o discuție. Puteți avea actori să schimbe părți pentru a vedea cine este cel mai bun la anumite roluri!
  • Puteți încărca pentru a vedea jocul dvs. dacă doriți. De asemenea, puteți vinde gustări de concesiune acolo!
  • Stabiliți un termen limită atunci când actorii trebuie să fie citite fără scriptul lor. Acest lucru ajută, de asemenea, actorii să învețe liniile lor.
  • Dacă aveți nevoie de un loc pentru a pune spectacolul, încercați să vă întrebați muzica școlară sau pe profesorul de teatru pentru aranjamente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar