Cum să devii actor broadway

Mulți oameni aspiră să o facă pe Broadway.Pașii pentru a ajunge acolo pot părea lung și greu, dar dacă sunteți dispus să puneți în lucrare, vă puteți vedea numele dvs. în lumini.Antrenează-te greu, muncești din greu și pune numele tău acolo la audiții și pe scena din New York City.

Pași

Partea 1 din 3:
Formarea pentru a fi un actor Broadway
  1. Imagine intitulată Citiți un script în timpul unei audiții de actorie Pasul 4
1. Luați cursuri de acțiune.Chiar dacă credeți că vă nașteți cu talentul natural pentru a fi un actor, veți avea nevoie de o pregătire legitimă pentru a lista pe CV-ul dvs. și vă va ajuta să obțineți locuri de muncă.Găsiți cursuri în zona dvs. pentru a crește și a vă practica abilitățile.Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a întâlni alți profesioniști și actori aspiranți.
  • Luați în considerare o diplomă în teatru (ca un BFA sau MAFA) de la un colegiu acreditat sau căutați clase la teatrul dvs. local.
  • Colegiile cu programe de acțiune foarte respectate în New York includ Juilliard, Columbia și NYU.
  • Programele de instruire sunt, de asemenea, disponibile în întregul oraș din New York.Unele companii respectate sunt Studiourile HB și Școala de Teatru Atlantic Theater.
  • Imaginea intitulată deveni un dansator modern profesionist Pasul 2
    2. Învață să dansezi.Majoritatea spectacolelor pe Broadway sunt muzicale.Aceasta înseamnă că nu numai că trebuie să fiți un actor bun, dar veți avea nevoie de abilități în cântări și dansuri.Găsiți o școală de dans care oferă instruire în toate diferitele stiluri de dans utilizate pe Broadway, inclusiv balet, robinet și jazz.
  • Cu cât abilitățile dvs. de dans sunt mai bine rotunjite, cu atât mai bine veți fi capabili să vă adaptați la stilul oricărui spectacol.
  • Ține pasul cu practica dvs. de dans.Puteți începe să pierdeți forța și flexibilitatea dacă nu dansați și întindeți în mod regulat.
  • Imagine intitulată cântă Jingles Pasul 1
    3. Găsiți un antrenor vocal.Odată ce puteți cânta, dansa și acționa, lumea teatrului vă va considera o "amenințare triplă."Veți putea oferi tot ce este necesar unui actor Broadway.Cea mai bună modalitate de a-ți instrui vocea este atenția personală a unui antrenor vocal, care vă poate găsi gama și reglează-ți abilitățile.
  • Căutați antrenori la colegiile locale.
  • Luați în considerare solicitarea unui director de muzică să lucreze personal cu dvs.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 13
    4. Efectuați la teatrele locale înainte de a vă deplasa la New York.Acest lucru vă va ajuta să câștigați experiență și să vă construiți CV-ul.Câștigarea experienței este importantă pentru a crește ca un interpret, precum și pentru a crea un nume pentru dvs.Dacă sunteți disponibil pentru un rol, luați-o și efectuați la cele mai bune capacități, indiferent de dimensiunea părții.
  • Imagine intitulată Deblocați cântărirea în interiorul dvs. de așteptare pentru a scăpa de pasul 6
    5. Luați direcția bine.Directorul este acolo pentru a vă ajuta și ceilalți actori se reunesc pentru a spune povestea.Ascultați ceea ce spune regizorul și vă efectuați partea dvs.Aflați din fiecare experiență indiferent cât de mic ar putea fi rolul.
  • Dacă directorul nu oferă prea multe feedback cu privire la performanța dvs.Cereți special pentru intrare.Explorați rolul dvs. și puneți întrebări despre caracterul și performanța dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Promovarea dvs. ca actor
    1. Imagine intitulată Ridicați standardele Pasul 4
    1. Cumpărați headshot-uri profesionale.Headshots sunt fotografii ale capului și umerilor.Actorii trebuie să aibă atât un headshot și să reiau atunci când depuneți un rol.Headshot-ul folosit pentru a fi negru și alb, dar așteptările actuale este că headshoturile sunt pline de culoare.
    • Asigurați-vă că imaginea este curentă și arată ca tine.Dacă îmbătrâniți sau schimbați coafura, va trebui să obțineți noi headshot-uri.
    • Aduceți mai multe opțiuni de îmbrăcăminte diferite la Photoshoot și au fotografii luate purtând cămăși diferite.Nu purtați modele de distracție sau culori.Păstrați-vă costumul simplu, astfel încât focalizarea este pe fața voastră.
  • Imaginea intitulată Obțineți copii în Acting Pasul 4
    2. Construiți un CV cu acțiune.Un CV actual ar trebui să includă informațiile dvs. de contact, specificațiile corpului, experiența, instruirea și abilitățile speciale.Listați mai întâi rolurile cele mai recente și lucrați înapoi.
  • Numele dvs. ar trebui să fie în partea de sus a CV-ului și în cel mai mare font.
  • Dacă sunteți membru al unei liste de Uniune Acting abrevierea pentru Uniune după numele dvs.
  • Dacă aveți un agent, ei vă vor da o ștampilă pentru a adăuga la CV-ul dvs. pentru a înlocui informațiile dvs. personale de contact.
  • Listează înălțimea, greutatea, părul și culoarea ochilor și asigurați-vă că este exactă.
  • Nu stați niciodată pe CV-ul tău.Numai lucrările de listă pe care le-ați terminat de fapt.
  • Imaginea intitulată Obțineți copii în Acting Pasul 2
    3. Du-te la audiții.Găsiți audițiile din zona dvs. și mergeți la oricine oferă un rol pe care îl potriviți.Audiția în sine este o modalitate bună de a continua să lucrați la abilitățile dvs.Este o oportunitate de a efectua pentru directorii de turism influenți și directorii artistici.Puteți găsi audiții prin postări cum ar fi Backstage.com, pe "Call Board" la biroul AEA sau agentul dvs. poate căuta și trimite în numele dvs.
  • Fi pregătit să se ocupe de o mulțime de respingere.Există vreo serie de motive pe care nu puteți fi cea mai potrivită pentru un anumit rol și există o mulțime de alți actori care doresc să o facă pe Broadway.Concurența este abundentă și veți audita de multe ori fără a fi oferit un rol.
  • Tratați în serios fiecare audiție.Chiar dacă nu sunteți o potrivire perfectă pentru acest rol, puteți audita, puteți impresiona agentul de turnare sau directorul artistic care vă poate cere apoi un alt rol în viitor.
  • Imagine intitulată Evitați daunele vocale atunci când cântați pasul 19
    4. Efectuați în piese și muzici.Cel mai bun mod pentru producătorii de pe Broadway pentru a vedea ceea ce sunteți capabil să vă vedeți în acțiune.Efectuați pe larg în largul larg și în afara terenului pe drumul spre Broadway.Începeți să faceți un nume pentru dvs. ca un interpret pentru a vă apropia de Broadway.
  • Imaginea intitulată arata ocupat chiar și atunci când tu
    5. Scrieți un BIO pentru programele de redare.Un bio, sau o biografie, ar trebui să cuprindă aproximativ patru din cele cinci propoziții și să evidențieze munca dvs. din trecut ca actor.Este o mică blurb care permite publicului să afle mai multe despre tine și despre cariera ta.Dacă aveți o mulțime de credite care acționează, alegeți patru sau cinci dintre performanțele sau rolurile de top și menționați că cele enumerate sunt câteva dintre rolurile dvs. preferate până în prezent.
  • Deși veți scrie bio-ul dvs., ar trebui să utilizați o persoană terță ca fiind "el" și "ea."
  • Listează-ți realizările, creditele și istoricul performanței utilizând propoziții complete, mai degrabă decât o listă literală.
  • Puteți include formarea dvs. și câteva informații personale pentru a vă îndrăzni cititorului.
  • De asemenea, puteți lista credite de film și de televiziune într-o bio teatrală.
  • Partea 3 din 3:
    Devenind un profesionist
    1. Imaginea intitulată călătorește de peste mări prin pasul 9
    1. Faceți trecerea în New York City.S-ar putea să fiți în stare să audiție pentru un spectacol de larway dacă locuiți într-un oraș major care găzduiește audiții, dar dacă chiar vrei să o faci pe Broadway, ar trebui să trăiești în New York.Veți fi mai puțin disponibili pentru agentul dvs. și veți avea mai multe audiții disponibile pentru dvs.
    • New York poate fi foarte scump.Asigurați-vă că aveți economii pentru a vă dura câteva luni după ce ați ajuns.Chiria medie lunară pe o unitate de picior de 900 de metri din New York este de 2815 USD.Adăugați utilități și costul mai mare al alimentelor și puteți planifica nevoia de cel puțin 3500 USD pe lună.
    • Mulți oameni trăiesc la marginea orașului din Queens sau Brooklyn, iar unii trăiesc chiar peste râu în New Jersey.Acestea pot fi opțiuni mai ieftine decât să trăiască în Manhattan, iar sistemul public de tranzit face comuta rapidă, ușoară și ieftină.
  • Imaginea intitulată face un film muzical pas 3
    2. Alăturați-vă Asociației de capital a Actorului.Asociația de capital a actorului, denumită și capitaluri proprii și AEA, este o uniune pentru actorii din America.Scopul este de a oferi protecție actorilor profesioniști și de a aplica orientări privind salariul, pauzele, asigurările și alte nevoi profesionale.Pe de altă parte, multe companii de teatru profesionale vor folosi numai actori de capital, în special în roluri de conducere, ca o modalitate de a elimina actorii cu mai puțină experiență.
  • Pentru a vă alătura, trebuie mai întâi să fiți eligibili.S-ar putea să vă puteți alătura dacă sunteți distribuit într-o producție în cadrul unui contract de capitaluri proprii.
  • Este posibil să vi se permită să se alăture echității dacă sunteți membru al uneia dintre sindicatele lor sore, Sag-Aftra, Agma, Agva sau Giaa.Probabil că ați fost membru timp de cel puțin un an, rămâneți în stare bună și ați făcut un rol semnificativ sub jurisdicția lor.
  • Vă puteți înregistra ca un candidat de aderare la capital sau EMC, pentru a câștiga creditul față de calitatea de membru prin lucrul la un teatru de capitaluri proprii.Costul de înregistrare este de 100 $ și trebuie să lucrați cel puțin 50 de săptămâni într-o casă de capital pentru a deveni eligibilă pentru a solicita calitatea de membru.
  • Imaginea intitulată Apreciază viața dvs. Pasul 6
    3. Dobândi un agent de talent.Etapele Broadway de multe ori lucrează numai cu agenții de talente atunci când doresc să arunce roluri importante pentru un spectacol de largă.Folosirea unui agent de talent ajută la simplificarea procesului, deoarece agentul își va cunoaște actorii și poate trimite numai persoanele pe care le cunosc ar putea să se potrivească rolului.A avea nevoie de un agent de talent pentru a ajunge în ușa unei audiții pe Broadway dacă doriți un rol principal.
  • Trimiteți-vă headshot-ul și reluați agenții din New York City împreună cu o scrisoare de intenție.
  • Cereți altor actori care au un agent pe care îl folosesc și dacă îl puteți utiliza pe acel actor ca o referință în scrisoarea dvs. de intenție.
  • Invitați agenții să vină să vă contactați când vă aflați într-un spectacol.
  • Imaginea intitulată Obțineți copii în actoria Pasul 1
    4. Lucrați din greu și înțelegeți-vă cu directorii și colegii dvs. actori.Performanța dvs. este foarte importantă, dar comportamentul dvs. în afara etapei este la fel de important dacă nu este mai important.Profesioniștii din Broadway și agenții de turnare care lucrează în aceleași cercuri.Este probabil ca cineva care nu a lucrat cu dvs. va consulta pe alții să ceară despre experiența lor de lucru cu dvs. înainte de a vă oferi un rol.
  • Protejați-vă reputația prin faptul că sunteți la timp, urmând direcția și respectarea tuturor celor de pe distribuție și echipaj.
  • Emoțiile sunt o mare parte din lucrarea teatrală.Faceți tot posibilul pentru a păstra emoțiile în performanță și pentru a rămâne logic și colectat atunci când aveți de-a face cu alții în afara etapei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Rochie profesional când mergeți la repetiții / audiții
  • Dacă aveți conexiuni cu Broadway, spuneți, cumnatul mătușii dvs. este un producător de largă, prin toate mijloacele, contactați-vă! Ea poate fi capabilă să vă ajute de-a lungul drumului.
  • Când aveți îndoieli, pregătiți întotdeauna un cântec și monolog pentru o audiție.
  • O mulțime de oameni spun că o vei face "în cele din urmă." Adevărul cinstit este acest lucru: o mulțime de oameni nu o vor face. Și indiferent cât de greu încerci, ai putea fi unul dintre cei care nu o fac. Dar ți-e dor de fiecare împușcătură pe care nu o faci, iar Broadway nu este o excepție! Începeți din partea de jos: producții școlare, joacă comunitate și lucrați în sus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar