Cum să turnați rolurile teatrale

Rolurile de turnare într-un spectacol este ca și cum ar fi să cumpere pantofi: dacă nu se potrivesc, sunteți într-o durere serioasă. Următoarele sugestii vă pot ajuta să evitați un coșmar de noapte de deschidere și, în schimb, vă conduceți și aruncați-vă la faima și averea în ochii bărbaților și a femeilor.

Pași

  1. Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 1
1. Cunoașteți scriptul cât mai mult posibil înainte de audiții. Poate doriți să verificați producții profesionale sau amateur pe video, dar aveți grijă să nu vă blocați în noțiuni preconcepute ale ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să arate sau să sune.
  • Imagine intitulată Roluri teatrale turnate Pasul 2
    2. Identificați o piscină de talent înainte de a selecta chiar un spectacol. Asigurați-vă că aveți talentul suficient pentru a juca toate rolurile cele mai cruciale. Nici măcar nu te gândești la producerea "Scripcarul de pe acoperiș" Doar dacă nu aveți niște oameni care ar putea purta încărcătura lui Tevye. S-ar putea să obțineți norocos când cineva apare de la nicăieri cântând "Dacă aș fi fost un om bogat" într-un bariton frumos, dar nu conta pe el.
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 3
    3. Căutați oameni inteligenți. Inteligența este una dintre cele mai importante calități ale actorului. Când aveți îndoieli, este mai bine să alegeți o persoană inteligentă.
  • Imagine intitulată Roluri teatrale turnate Pasul 4
    4. Acționarea nu citește. Nu vă bazați pe turnarea dvs. pe cât de bine poate citi un auditor cu voce tare. Uneori cititorii săraci pot acționa cercuri în jurul cititorilor buni. Întreba pe cei care au dificultăți de a citi pentru a recita ceva din memorie, chiar și alfabetul, pentru a obține un sentiment de abilitatea lor emotivă.
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 5
    5. Observați totul despre auditoriu. Din momentul în care cineva intră, puteți spune dacă sunt un concurent. Observați modul lor de a vorbi, limba corpului lor, atitudinea lor.
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 6
    6. Notă calitățile fizice La turnarea personajelor, în special cei care lucrează în perechi, sau când ar fi trebuit un rol copil. De exemplu, probabil că nu doriți să aruncați pe cineva care este 5`4" pentru a juca Romeo la un Juliet care este 6`2". Apoi, din nou, nu presupuneți că lucrurile ar putea să nu funcționeze!
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 7
    7. Uită-te la credite, mai ales cele cu roluri mai mari! Calitatea rolurilor este mai bună decât cantitatea. Nu ia prea mult în unele locuri pentru a obține o parte de ansamblu, dar roluri mari / de conducere arată că actorul are capacitatea.
  • Imagine intitulată Roluri teatrale turnate Pasul 8
    8. Nu vă grăbiți turnarea spectacolului. Odată ce ați pus pe cineva într-un rol, el sau ea poate deveni foarte atașat de ea. Mai bine să întârzieți procesul cu apeluri de apeluri decât să realizați după o săptămână de repetiție pe care ați făcut o greșeală.
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 9
    9. Întârzierea turnării daca este necesar. Poate doriți să selectați o distribuție și să începeți să citiți înainte de alocarea rolurilor specifice. În acest fel, puteți face analiză script și puteți construi Camaraderie în primele zile în primele zile, determinând cine se potrivește cel mai bine.
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 10
    10. Obțineți un program de la fiecare actor prospectiv. Trebuie să știți când este disponibil pentru a repeta. De asemenea, asigurați-vă că actorul va fi în oraș în timpul desfășurării spectacolului!
  • Imagine intitulată Roluri de teatru turnate Pasul 11
    11. Actorii semnează un contract. Ar trebui să precizeze ceea ce se așteaptă de la fiecare membru distribuitor și să includă un program de repetiție tentativă.
  • sfaturi

    Încercați să nu aruncați prin aspect! Înțelegeți că există foarte mult machiajul, peruca, colorantul etc. pot face. De exemplu, dacă vă turniți Annie, nu alegeți doar prima fată roșcată la audiție când o fată brunetă ar putea avea vocea perfectă pentru partea.
  • Dacă este foarte greu să decideți o parte, încercați să aveți o înțelegere. Dubla turnare funcționează, de asemenea, minuni atât pentru dvs. cât și pentru actori!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar