Cum să fii o actriță celebră

Devenind o actriță celebră este un vis pentru mulți, dar numai câțiva sunt capabili să realizeze de fapt Stardom. Devenind o actriță celebră înseamnă a fi împotriva unei concurențe imense și este una dintre cele mai competitive industriile care există. Făcându-vă cunoscută maselor și menținerea unei cariere cu succes este o muncă grea și ia dedicație, pasiune și puțin noroc. Cu toate acestea, dacă aveți strategia potrivită și urmați, faima este obținută.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea artei de a acționa
  1. Image denumită o faimoasă actriță Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru clase de acțiune sau pentru a vă alătura unui studio local acționând. Căutați online pentru clase oferite de centrul comunitar sau găsiți studiouri în zona dvs. în zona dvs. Dacă nu aveți niciun motiv în actorie, aceasta este o modalitate excelentă de a întâlni alți actori și actrițe și de a învăța elementele de bază. Apelați studioul pentru a vedea când începe următorul ciclu de clasă și determinat dacă este în bugetul dvs.
  • Un bun studio vă va arăta mai întâi elementele de bază. Orice studio sau profesor care se mândrește sau mai rău, promite, vă pot face o "stea."Ar trebui evitată.
  • Poate dura ani pentru a-ți dezvolta și a-ți perfecționa abilitățile de actorie, așa că nu te descuraja dacă nu ești natural. Luați în considerare devenind o actriță și concentrarea mai puțin pe faimos.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 2
    2. Luați dramă în liceu sau în școala secundară. Dacă opțiunea dvs. de învățământ secundar o oferă, drama este o modalitate bună de a începe să acționați mai devreme. Acționând vă cere să înțelegeți script-uri complexe, să memorați sute de linii și să aveți capacitatea de a juca în fața unui public. Luând drama în liceu, de exemplu, vă va oferi o introducere în multe dintre aceste zone cheie care acționează. Asigurați-vă la audiție sau înregistrați, în funcție de ce este necesar.
  • Faimile actrițe pot fi stele de scenă sau de ecran. Vocea Numai lucrările sunt comune prea cum ar fi Radio sau Film Voiceover Rolls.
  • Luarea dramei în școală poate îmbunătăți abilitățile interpersonale, precum și dezvoltarea mentală, fizică și emoțională.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 3
    3. Determinați dacă preferați stadiul, filmul sau televiziunea. Etapa și acționarea ecranului sunt în medii foarte diferite. Etapa de acțiune este o performanță în fața unui public live. Vi se va da timp să repetați și să învățați linii mai mult decât pe film sau într-un spectacol de televiziune. Veți învăța o etapă care acționează în drama de liceu, dar unele dintre aceste abilități se traduc, de asemenea, în ecran.
  • Alte diferențe includ capacitatea de a vocaliza. Acționând pentru televiziune și film, utilizează microfoanele care pot ridica sunete minime, în timp ce trebuie să rezonați vocal pe scenă.
  • Modificările costumului trebuie adesea să apară mult mai repede cu stadiul de acțiune.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 4
    4. Majore în acționarea în colegiu sau în altă opțiune de învățământ terțiar, cum ar fi o școală actorie. Când căutați colegii sau universități să participe, luați în considerare selectarea unei școli de actorie. Unele dintre cele mai bune școli pentru dramă și artele spectacolului includ Școala Juilliard, Școala de Dramă Yale, Universitatea Carnegie Mellon și Academia de Muzică și Arte Dramatice din Londra.
  • Multe dintre școlile de teatru de top necesită o audiție pentru a fi admise.
  • Încercați să construiți un portofoliu puternic și să luați toate rolurile pe care le puteți obține în timp ce sunteți în liceu pentru a vă mări șansele de a intra într-un colegiu de arte spectacol.
  • Concurența de admitere este adesea foarte acerbă și include depunerea multor documente.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 5
    5. Să ia oportunități de a efectua. Nu vă îndepărtați de un rol dacă un producător sau un regizor crede că sunteți potrivit pentru el. Dacă profesorul de teatru de liceu dorește să fii rolul principal în joc, să faci ocazia. Pentru a vă construi abilitățile și pentru a vă dezvolta talentul, trebuie să efectuați în mod activ în fața unui public.
  • Este posibil să trebuiască să efectuați în roluri neplătite până când sunteți plătit ca actriță profesională.
  • Încercați să luați roluri care vă provoacă și vă va oferi o mai mare diversitate de pricepere.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 6
    6. Păstrați din punct de vedere fizic și activ. Rolurile pot cere să fiți în formă fizică bună pentru a executa anumite manevre sau pentru a potrivi o anumită imagine pentru producție. Acționarea etapei ia, de asemenea, priceperea fizică și rezistența pentru a continua să vocalizați liniile și să faceți acțiuni pe scenă. Prin menținerea unei sănătăți fizice bune, veți împiedica concedierea directorilor să vă respingă din cauza formei în care vă aflați.
  • Evident, nu trebuie să fii o dimensiune 0, dar trebuie să rămâi sănătos și să poți adapta aspectul tău.
  • Să se îmbolnăvească, de asemenea, să oprească producția dacă ați fost distribuit într-un rol esențial. Asigurați-vă că luați vitamine și mențineți o dietă sănătoasă și echilibrată.
  • Asigurați-vă că ați dormit suficient.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 7
    7. Aflați noi abilități, cum ar fi cântând și dans, pentru a vă extinde talentul. Deși nu este necesar să învățați cum să dansați, să cântați sau să jucați un instrument pentru a acționa, aceste abilități vor face să vă lărgi gama și să vă facă mai atrăgătoare pentru directorii de turnare. Vedeți dacă puteți lua o clasă suplimentară la un centru comunitar sau puteți obține un tutore special pentru a vă învăța aceste abilități. Călărie, tir cu arcul, gimnastică, scufundări, arte marțiale, conjurare, jonglerie și abilități de circ sunt toate abilitățile de performanță care vă pot crește capacitatea de a deveni o actriță celebră.
  • Anna Kendrick, Kristen Bell, și Emmy Rossum poate să cânte, să danseze și să acționeze.
  • Dacă doriți să deveniți o adevărată stea muzicală, atunci cântând și dansarea sunt, de obicei, un talente necesare pentru a avea.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 8
    8. Practicați frecvent pentru a vă perfecționa abilitățile. O modalitate excelentă de a vă vedea propriul progres este prin atingerea dvs. de zi cu zi pentru a vedea cum se dezvoltă abilitățile dvs. de actorie. Odată ce ați terminat cu scena dvs. în fiecare zi, treceți peste bandă și scrieți note despre lucrurile pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți. Practicați scripturile de audiție la domiciliu și obțineți prieteni care acționează pentru a vă ajuta.
  • Alegeți scripturile într-un gen pe care îl găsiți în mod specific, cum ar fi comedia, romantismul sau drama și practicați-i să vă perfecționeze versatilitatea.
  • De asemenea, puteți efectua exerciții specifice vocii sau mișcării pentru a îmbunătăți aspectele specifice ale capacității dvs. de actorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea audițiilor
    1. Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 9
    1. Obțineți un headshot luat de un fotograf. Un headshot bun este esențial pentru a obține roluri. Directorii de turnare vă pot vedea headshot-ul și vă pot suna pentru audiții. Uită-te online pentru fotografi care se specializează în headshot-uri din zona dvs. și le dau un apel pentru a programa o întâlnire. Căile există pentru a informa directorul de distribuție al aspectului dvs., vârsta și cine sunteți.
    • Headshoturile de nivel profesional pot fi scumpe, dar un headshot high-end vă va ajuta să ieșiți din mulțime.
    • Fi la fel de natural cum puteți în headshot-ul dvs. - doriți să arătați ca cea mai bună versiune a dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 10
    2. Închiriați un agent. Un agent bun va avea conexiuni de rețea existente în industrie și va putea să vă aducă audiții pentru roluri pe care nu le-ați putea obține. Configurați întâlniri cu agențiile de administrare și discutați cu diferite persoane din industrie pentru a obține recomandări. Agenții vă ajută să vă pregătiți pentru audiții și puteți conferi cunoștințe utile despre o carieră în a vă acționa. Ei pot, de asemenea, să contribuie la negocierea salariilor și în anumite circumstanțe.
  • Mulți agenți vă percep 10% din câștigurile dvs. Fiți atenți la orice agent care acuză mai mult de 15-20%, precum și orice agenție care promite să vă facă celebre în schimbul unei taxe fixe.
  • Concentrați-vă pe aplicarea cu agențiile care se specializează în actori cu un brand similar la dvs. De exemplu, dacă aveți un aspect mai intens și sperați să intrați în filme de groază, uitați-vă la agențiile care au ajutat cu succes alte stele de groază să o facă mari.
  • Asigurați-vă că ați examinat cu atenție orice contract cu un avocat sau un profesionist calificat similar înainte de a semna orice acorduri sau contracte.
  • Image denumită o faimoasă actriță Pasul 11
    3. Înconjurați-vă cu alte persoane din industria acționată. Rețelele în industria acționează este importantă și vă poate ajuta să aterizați rolurile dacă cunoașteți oamenii potriviți. Asigurați-vă că păstrați legătura cu directorii și alți actori și actrițe și ați putea fi primul în minte pentru un rol specific.
  • Nu uitați să fiți plăcuți și să fiți ușor să lucrați și să discutați cu. Dacă obțineți o reputație proastă, aceasta poate face mai greu pentru a obține audiții.
  • Mulți actori vor continua să lucreze cu aceiași oameni prin cariera lor.
  • Nu dezactivați niciodată ocazia de a participa la o întâlnire pentru a vorbi despre un rol potențial sau despre un nou proiect pe care îl lucrează.
  • Încercați să căutați oportunități de a lucra la set, cum ar fi locurile de muncă asistent de producție. Care vă poate ajuta să faceți conexiuni care pot duce la roluri suplimentare sau la părți mai mari.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 12
    4. Rămân persistente, chiar și atunci când sunteți respinși. Nu veți obține toate rolurile pe care le-ați audiție, dar nu înseamnă că ar trebui să aruncați prosopul. Continuați să vă perfecționați ambarcațiunile și rețeaua în industrie și veți în cele din urmă veți putea deveni o actriță celebră.
  • Matt Le Blanc sa luptat să aterizeze un rol de ani de zile înainte de a ajunge la loviturile "Prieteni" din 1994.
  • Dacă continuați să vă respingeți pentru aceleași roluri, încercați să schimbați tipurile de roluri pe care le aveți audiție pentru.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 13
    5. Participați la atelierele de agent. Atelierele de agent sau vitrinele sunt oportunități pentru actori de a-și prezenta abilitățile în fața directorilor sau producătorilor de casting. Actorii participă la aceste ateliere și au citit script-uri la rolurile potențial de teren în viitor.
  • Asigurați-vă că atunci când participați la una din aceste ateliere, sunteți îmbrăcați bine și ați pregătit un monolog.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 14
    6. Căutați apeluri deschise în zona dvs. Există uneori oportunități deschise pentru actori pentru a ateriza un rol într-un film sau pentru a juca în funcție de locul în care locuiți. Cele mai multe apeluri de turnare deschise necesită ca actorul să aibă o lovitură de cap și un rezumat al performanței anterioare.
  • Verificați site-urile de turnare cum ar fi De culise, Accesul actorului, Rețele de turnare, Turnarea proiectului, Turnarea hubului de apeluri, Explorați talentul, și Mandy Pentru a găsi apeluri de turnare și chiar oportunități de a trimite audiții online.
  • Începând ca un extra, vă va oferi o perspectivă asupra producției și performanței filmului.
  • Nu dezactivați oportunitățile de a face reclame. Dakota Fanning, Farrah Fawcett, iar Jodie Foster au jucat în reclame înainte de a lovi ecranul mare.
  • Metoda 3 din 3:
    Rămânând relevante și populare
    1. Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 15
    1. Perfecționați ambarcațiunea prin practicare. Chiar și după ce ați lovit ecranul mare, este important să vă îmbunătățiți pe durata carierei. Aceasta înseamnă învățarea de la alți actori, practicând rolurile dvs. și înțelegerea scenariului și caracterizarea.
    • Metoda actriță complet întruchipează rolul, preluând personalitatea și viața caracterului pe care îl joacă. Acest lucru face performanța mai organică.
    • Odată cu schimbările de timp, metodele de acțiune se schimbă și. Asigurați-vă că rămâneți la cele mai recente tendințe și luați sfaturi de la actorii de succes, actrițe în industrie, chiar dacă sunt mai tineri decât tine.
  • Image denumită o faimoasă actriță Pasul 16
    2. Să fie selectiv atunci când alegeți roluri și să alegeți scripturi bune. O modalitate ușoară pentru o actriță care se estompează în obscuritate este să selectați rolurile sărace. Nu vă bazați pe agentul dvs. să alegeți lucrurile pentru dvs. și să citiți fiecare script înainte de a accepta un rol. Refuzați rolurile care vă pot răni cariera în viitor. În plus, nu luați roluri similare în succesiune sau altfel puteți fi scris.
  • Fi realist cu gama dvs. de acțiune și alegeți roluri pe care le puteți fi capabile.
  • Nu luați roluri care vă fac să vă simțiți incomod sau necesită nuditate, un limbaj greșit sau ceea ce considerați a fi un mesaj imoral dacă nu doriți.
  • Image denumită o faimoasă actriță Pasul 17
    3. Înțelegeți baza de ventilație. Odată ce ați construit un urme, luați în considerare ceea ce vă emoționează fanii, ceea ce le place despre tine. A face ceva deascent din caracter ar putea să vă rănească cariera și să vă facă ca fanii să vă întoarcă. Stați la un brand succint va păstra mulți dintre fanii dvs.
  • Chiar dacă oamenii nu au personalități unice, ca actriță celebră, veți fi un model de rol pentru fetele și femeile din întreaga lume.
  • Image denumită Fii o faimoasă actriță Pasul 18
    4. Rămâneți activi și continuați să căutați roluri noi. Din cauza modului de răspândire a știrilor și informațiilor rapide, este important să rămâneți în prim-planul minții oamenilor. Luând câțiva ani liberi, înseamnă că oamenii uită de tine în această durată de timp. Stați activ și continuați să lucrați. Acest lucru poate însemna punerea relațiilor, având o familie sau dezvoltarea unei relații.
  • Unii actori creează legături cu producătorii sau directorii și continuă să facă numeroase filme cu aceiași oameni.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 19
    5. Treceți la un oraș concentrat acționat. Trecerea la un oraș care are mai multe oportunități de audiție disponibile, va însemna că veți avea mai multe șanse să găsiți locul de muncă. Rețineți că acest lucru înseamnă, de asemenea, că concurența va fi mai dificilă în aceste zone. Cele mai bune orașe pentru actorie includ Los Angeles California, Baton Rouge Louisiana, Albuquerque New Mexico, Auckland, Mumbai etc. Cercetarea cu atenție dacă veți investi în relocarea.
  • Fiind în jurul altor actrițe vă va permite, de asemenea, să vă conectați în industrie și să învățați lucruri noi.
  • În multe orașe centrice care acționează costul vieții este mai mare decât media.
  • Image denumită o faimoasă actriță Pasul 20
    6. Rețea prin social media și YouTube. Social media a permis o mai mare conexiune între actrițe și fani și este o necesitate dacă doriți să rămâneți relevant astăzi. Asigurați-vă că păstrați un mediu social succint și lucrați cu managerul sau agentul dvs. pentru a dezvolta o bună strategie. Video digital a făcut, de asemenea, mai ușor de ieșit cu conținut personalizat și livrarea acestui lucru fanilor dvs. gratuit vă va ajuta să vă dezvoltați fanbase și carieră.
  • Postarea lucrurilor ignorante sau negative pe social media vă poate distruge cariera. Asigurați-vă că lucrați cu managerul dvs. despre ce să spuneți și să nu spuneți.
  • Nu intrați în lupte pe social media, deoarece vă va reduce marca.
  • Rulați videoclipuri pe care le postați de către echipa dvs. pentru a vă asigura că vor fi plăcuți de fanii dvs.
  • sfaturi

    Crede în tine.
  • Fiți încrezători atunci când aveți audiție pentru un rol și când sunteți în fața directorilor sau producătorilor de turnare.
  • Pregătiți-vă să fiți respinși de mai multe ori pentru multe roluri diferite.
  • Nu fi pretențios și întotdeauna să fie deschis și receptiv la îmbunătățire.
  • Asigurați-vă că tratați oamenii cu respect și demnitate, astfel încât să nu câștigați o reputație proastă.
  • Încercați să fiți respectuos agentului dvs. și să ascultați întotdeauna instrucțiunile sau sfaturile lor.
  • Nu renunți niciodată, continuați să încercați din nou și din nou pentru că dacă vă veți atinge obiectivul într-o zi.
  • Puteți face orice dacă vă puneți inima la el și mintea voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar