Cum să decoreze o cameră de adolescenți

Un dormitor ar trebui să fie o expresie a intereselor și stilului dvs. Personalizați spațiul prin crearea de zone bazate pe activități desfășurate în dormitor, cum ar fi practicarea unui instrument sau a jocului video. Pictura Pereții sau a mobilierului poate transforma rapid spațiul și adăugând câteva accesorii, cum ar fi o lampă, un covor sau un poster, poate da camera o senzație nouă, nouă. Nu uitați să adăugați recipiente de depozitare și alte necesități pentru a vă ajuta să vă păstrați camera și organizată!

Pași

Partea 1 din 4:
Personalizarea spațiului
  1. Imaginea intitulată Decorează un adolescent
1. Creați zone pentru interesele sau hobby-urile dvs. Desigur, veți dormi în dormitorul dvs., dar probabil o veți folosi și pentru alte activități. Poate doriți să planificați un spațiu pentru a face temele sau meșteșugurile, alegeți un loc pentru a juca jocuri video sau vizionarea televiziunii, desemnați o zonă pentru a practica un instrument muzical sau a lăsat deoparte un spațiu pentru a-ți face părul sau machiajul.
  • Dacă aveți o tonă de activități și interese, încercați să faceți spații pentru doar câteva din favoritele dvs. Acest lucru va ajuta la prevenirea copleșitoare a locurilor de activitate sau a hobby-ului.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    2. Alegeți culorile sau tema. Gândiți-vă la ce elemente aveți deja pe care doriți să le reutilizați. Dacă vă place patul dvs., alegeți culori care se potrivesc sau accentuează pentru vopsire sau accesorii. Dacă culoarea preferată este roșie, alegeți 1 sau 2 culori de accent ușor pentru a merge cu el. Asigurați-vă că ați luat în considerare cu atenție ce culori sau temă doriți și gândiți-vă dacă vă veți mai plăcea în câteva luni sau chiar câțiva ani.
  • Câteva idei pentru teme includ: muzică, sport, tehnologie, nautic, retro, modern, metropolitan și Boho.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să începeți, să începeți prin alegerea unei culori vă place și mergeți de acolo.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    3. Vopsea sau hârtie pereții. Schimbarea culorii peretelui vă poate oferi camera dvs. o senzație nouă nouă. Puteți picta pereții sau puneți tapet temporar. Simțiți-vă liber să pictați doar 1 perete, toate, sau chiar tavanul. Dacă alegeți o culoare întunecată, este mai bine să o utilizați pe un zid de accent, mai degrabă decât pentru întreaga cameră. Asigurați-vă că obțineți permisiunea părinților dvs., urmați toate direcțiile și ventilați zona.
  • Dacă nu vi se permite să pictați sau să hârtiați pereții, încercați să adăugați o murală sau decorarea cu decalcomanii peel-și-stick. De asemenea, puteți face spațiul să arate proaspăt cu draperii de perete, imagini încadrate sau alt decor de perete.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea mobilierului
    1. Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    1. Alegeți un birou. Un birou este o parte esențială a camerei dvs. Puteți să o utilizați pentru a vă face temele, navigați pe web, scrieți în jurnalul dvs. etc. Alegeți unul care se potrivește nevoilor dvs., precum și stilului dvs. personal - poate doriți un birou simplu, raționalizat sau poate că aveți nevoie de unul cu o mulțime de sertare sau rafturi încorporate. Nu uitați să alegeți un scaun pentru a merge cu biroul dvs. și asigurați-vă că este înălțimea potrivită pentru scrierea sau tastarea confortabilă.
    • Dacă este posibil, încercați să stați la birou înainte de ao cumpăra. În felul acesta, veți ști dacă este confortabil și o dimensiune bună pentru dvs.
    • Un birou poate dubla, de asemenea, ca o vanitate în care vă puteți face părul și machiajul.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    2. Îmbrăcați-vă patul. Un cadru de pat interesant este o modalitate excelentă de a personaliza camera dvs. - ia în considerare un cap funky sau chiar un pat de sania, în funcție de stilul tău. Un pat sau un mângâietor poate fi, de asemenea, o piesă de declarație pentru camera dvs. Alegeți un model îndrăzneț sau o textură distractivă pentru a adăuga personalitate în camera dvs. Dacă pereții dvs. sunt modelați sau umpluți cu poster și fotografii, poate doriți să rămâneți cu un pahar solid pentru a păstra încă o cameră prea ocupată.
  • Adăugați distracție arunca perne pentru un plus de confort și stil.
  • Puteți schimba întregul aspect al camerei dvs. adăugând paturi noi, astfel încât să alegeți lingurile de lenjerie de pat care se potrivesc stilului dvs!
  • Dacă obținerea unui pat nou nu este o opțiune, puteți schimba aspectul patului tău vechi prin pictarea capului și a panoului sau adăugarea de tapițerie.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    3. Stabiliți scaune. Va dori probabil un spațiu alt spațiu decât patul dvs. pentru dvs. sau pentru oaspeții dvs. să stea pe. Scaunele de la Beanbag sunt relativ ieftine și sunt superfy. Scaunele de jocuri sunt minunate pentru cei care iubesc să joace sau ați putea adăuga otomani care se deschid pentru scaune suplimentare, precum și pentru depozitare. Pernele fac, de asemenea, scaune minunate, astfel încât să stabilească niște perne colorate sau tipărite dacă nu puteți obține scaune noi.
  • Dacă nu aveți o mulțime de spațiu pentru a lucra, cuburile de depozitare otoman reprezintă o opțiune perfectă. Acestea pot servi o datorie triplă ca scaune, recipiente de depozitare și mese mici!
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    4. Decideți unde vor merge lucrurile. De obicei, este cel mai bine să începeți cu patul dvs. și să vă deplasați de acolo. Țineți minte acele activități pe care le-ați gândit la planificarea noului spațiu. Creați zone pentru scopuri diferite, cum ar fi dormit, de lucru, relaxare și joc. Puteți folosi o perdea sau chiar spațiu de mobilier, pentru a separa spațiile, cum ar fi punerea unui birou în mijlocul camerei pentru a separa zona de dormit din spațiul în care vizionați televizor sau jucați jocuri video.
  • Gândiți-vă la rutinele zilnice când vă aranjați spațiul. De exemplu, va trebui să aveți o mulțime de spațiu în fața dresserului dvs., astfel încât să puteți deschide cu ușurință sertarele atunci când vă îmbraci dimineața.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea de decorațiuni
    1. Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    1. Acoperiți ferestrele. Blind-urile sau draperii pot ajuta la blocarea luminii pe timp de noapte, precum și vă oferă o anumită intimitate. Alegeți jaluzele sau perdele care se potrivesc stilului dvs. și tema sau culorile pe care le-ați ales pentru camera dvs.
    • Chiar dacă nu vă puteți schimba complet acoperirile ferestrelor, puteți adăuga în continuare propriul stil. De exemplu, luați în considerare adăugarea unei perdele pură peste jaluzele dvs. pentru un pop de culoare. Ați putea chiar să închideți margele peste ferestre sau în ușă.
    • Dacă doriți un spațiu mai întunecat pentru somnul de zi, încercați să puneți în nuanțe sau perdele de întrerupere.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    2. Aprinde camera ta. Lămpile sau lanternele sunt esențiale pentru camera dvs. Nu numai că vă vor da lumină suplimentară, dar ele sunt o modalitate excelentă de a lega culorile accentuate sau de a vă personaliza spațiul. S-ar putea chiar să mergeți cu un semn de neon pentru o atingere extra răcită.
  • Asigurați-vă că obțineți lumini pentru zone esențiale. De exemplu, obțineți o lumină de citire pentru noaptea dvs. de noapte și o lampă pentru birou sau zonă de lucru.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    3. Adăugați covoare. Covoarele sunt o modalitate plăcută de a schimba aspectul și simțul dormitorului dvs. O imprimare distractivă și funky poate să-ți hrănească spațiul, precum și să adauge unele umpluturi suplimentare dacă aveți podele din lemn de esență tare. Alegeți 1 covor mare sau câteva mai mici, în funcție de spațiul dvs.
  • Chiar dacă aveți deja un covor, un covor deasupra poate ajuta la menținerea covorului curat. De asemenea, poate adăuga o căldură mică și delicată la podea, care este mare când ieși din pat în dimineața rece.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    4
    Hang postere sau fotografii. Acestea vă vor ajuta să personalizați spațiul. Alegeți un peisaj visător pentru a vă ajuta să vă relaxați sau un poster informațional, cum ar fi masa periodică, pentru a vă menține mintea ascuțită. De asemenea, puteți pune hărți, calendare sau plăci de plută. Adăugați imagini ale dvs., animalelor de companie, prietenilor dvs. și familiei dvs. pentru a face camera proprie.
  • Adăugați elemente care ajută camera să se simtă ca tine. De exemplu, ați putea alege postere ale filmelor sau benzilor preferate, tipăriți câteva fotografii pe care le-ați luat sau ați pus câteva dintre desenele dvs.
  • Un lucru minunat despre cadrele de imagine și panourile de plută este că puteți schimba imaginile pentru cele noi ori de câte ori doriți să vă actualizați spațiul!
  • Partea 4 din 4:
    Păstrați camera curată și organizată
    1. Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    1. Puneți o lovitură de spălare în camera dvs. O grămadă de haine murdare pe podea poate fi într-adevăr încurcă aspectul camerei tale. Cumpărați un Hamper care se potrivește cu stilul camerei dvs. și îl puneți într-un colț convenabil. În acest fel, veți avea un loc frumos pentru a vă arunca rufele și pentru ao ține departe de vedere.
    • Alegeți un împiedicat cu un capac pentru a vă face hainele murdare și mai invizibile și păstrați ciorapi mirositoare conținute!
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    2. Obțineți o coș de gunoi. Acesta este un element esențial pentru păstrarea spațiului dvs. ordonat. Plasați coșul de gunoi într-o parte din camera dvs. unde sunteți cel mai probabil să o utilizați. De exemplu, dacă doriți să vă gustați la biroul dvs. în timp ce vă faceți temele, puneți coșul de gunoi acolo, astfel încât să puteți arunca cu ușurință ambalaje, șervețele și prăjimile.
  • Dacă arunci o mulțime de gunoi de mâncare, nu uitați să scoateți gunoiul în mod regulat, astfel încât să nu înceapă să miroasă sau să atragă bug-uri.
  • Căutați un coș de gunoi sau o coș de gunoi care se potrivește spațiului dvs. și se potrivește stilului camerei dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    3. Păstrați coșurile sub patul dvs. pentru spațiul suplimentar de stocare. Dacă nu aveți o mulțime de spațiu pentru a vă păstra lucrurile, spațiul din patul dvs. poate face o mare zonă de depozitare. Măsurați spațiul astfel încât să știți ce mărime trebuie să fie potrivite.
  • Căutați recipiente de plastic clare cu capace, astfel încât să puteți vedea lucrurile din interior în timp ce le protejați de praf.
  • De asemenea, puteți cumpăra rafturi de rulare proiectate pentru a se potrivi sub paturi. Acestea sunt minunate pentru că sunt foarte ușor de alunecat și de a ieși!
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    4. Montați niște rafturi pe pereți. Punerea rafturilor este o soluție de stocare bună dacă nu aveți o mulțime de spațiu de podea. Le puteți pune deasupra patului dvs. sau peste birou sau chiar obțineți rafturi care sunt înclinate pentru a se potrivi în colțuri. Utilizați-le pentru a stoca cărți și alte elemente sau pentru a afișa decorațiuni și colecții.
  • Lucrați cu părinții dvs. pentru a vă asigura că montați rafturile în condiții de siguranță și corect.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    5. Cumpărați un organizator de dulap. Organizatorii de dulapuri reprezintă o modalitate excelentă de a vă maximiza spațiul de depozitare și de a vă păstra lucrurile ordonate. Căutați un organizator care are spațiu pentru încălțăminte, accesorii și orice alte elemente pe care doriți să le păstrați în dulapul dvs.
  • Păstrați elementele pe care le utilizați foarte mult față și centru, unde puteți ajunge cu ușurință. Dacă aveți elemente în dulapul pe care rareori aveți nevoie (cum ar fi sacul de dormit pe care îl utilizați o dată pe an pe excursii de camping familiale), puneți-le în sus sau în spate.
  • Imaginea intitulată Decorează un adolescent
    6. Începe o rutină zilnică de curățare. Cea mai bună modalitate de a vă menține camera curată și ordonată este să lucrați la ea puțin în fiecare zi. Puneți deoparte câteva minute pentru a vă face patul, ridicați orice haine care nu au ajuns la Hamper și aruncați orice gunoi liber în coșul dvs. de gunoi. Aruncați o privire și ordonați orice alte obiecte care sunt în afara locului.
  • Faceți timp pentru a mătură sau a vid ocazional și nu uitați să scoateți coșul de gunoi!
  • Dacă vă mâncați vreodată în camera dvs., asigurați-vă că aduceți mâncăruri folosite, cupe și ustensile înapoi în bucătărie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar