Cum să împărțiți o cameră de zi într-un dormitor

Spațiile de locuit mici fac din greu să găsească confidențialitate, dar ei prezintă, de asemenea, o oportunitate pentru a obține creativ cu aranjamentul dvs. de viață. Folosind mobilier sau perdele colorate pentru a împărți o cameră poate adăuga viață în spațiul dvs. în timp ce servind un scop util. Sau, puteți intra într-un proiect DIY mai implicat pentru a crea separarea în timp ce vă arătați stilul. Sărbătoriți-vă dragostea de filme prin instalarea unui ecran de proiector, aduceți o viață în apartamentul dvs. cu un perete verde sau faceți un colț de iubitori de muzică cu o perdea de record de vinil. Cu aceste opțiuni, vă puteți păstra camera de zi și dormitorul separat, oferindu-vă personalitatea la domiciliu.[Categorie: Decorarea la domiciliu

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea creativă cu mobilier
  1. Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor pas 1
1. Utilizați o bucată de mobilier înaltă, ca un raft sau o dresser, pentru a împărți camera. Plasarea unei bucăți de mobilier la picior sau de-a lungul patului dvs. vă va oferi o intimitate. De asemenea, are beneficiul suplimentar de adăugare a spațiului de depozitare fie în dormitorul sau spațiul de zi.
  • Pentru a maximiza confidențialitatea, căutați mobilier care este aproape la fel de înalt ca plafoanele dvs.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 2
    2. Așezați capul patului lângă un divizor de cameră pangle. Ceva la fel de simplu ca și câteva panouri de ecran, lemn sau bambus poate fi o modalitate rapidă și eficientă de a împărți o cameră. Puteți cumpăra separatori din panouri la magazinele de hardware și de bunuri de origine.
  • Utilizați un divizor ca-este sau personalizați-l pentru a vă face divizorul într-o bucată de decor de acasă.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor 3
    3. Așezați spatele unei canapele împotriva piciorului patului. Cu acest aranjament, nu veți vedea spațiul dormitorului în timp ce stați pe canapea, creând separarea fără a avea nevoie de mobilier suplimentar. Puteți face spațiile mai distincte vizual prin utilizarea unui covor de zonă în fiecare spațiu sau prin alegerea diferitelor scheme de culori pentru dormitor și camera de zi.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 4
    4. Utilizați un suport de îmbrăcăminte pentru a vă afișa sensul de modă și pentru a crea o diviziune. Așezați un bar de la tavan sau cumpărați o îmbrăcăminte sau un suport de îmbrăcăminte de la un magazin de bunuri de origine pentru a afișa cele mai bune din dulapul dvs. De asemenea, puteți afișa accesorii cum ar fi pantofii și pălării și puteți adăuga o oglindă în picioare pentru a completa afișajul într-un dulap liber.
  • Utilizați o schemă de culori care se potrivește cu decorul dvs. pentru a face ca afișajul să arate mai intenționat.
  • Completați aspectul cu umerasele de îmbrăcăminte potrivite.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea partițiilor DIY
    1. Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 5
    1. Utilizarea oricărei diviziuni naturale pe care o are deja o cameră. Dacă aveți un colț sau chiar un dulap mare, plasați patul înăuntru. Pentru intimitate suplimentară, adăugați o perdea, un raft sau o partiție pentru a ascunde patul din restul spațiului.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 6
    2. Atârnă o partiție de perdea în cameră. Utilizați fie o tijă de perdea montată pe plafon, fie un cablu de aeronavă pentru a atârna perdea pe lungimea camerei. Fixați parantezele sau capetele cablului cu ancore în gips-carton, mai ales dacă perdea este grea.
  • Odată ce ați instalat cortina, puteți să o ajustați pentru a fi parțial deschisă sau complet închisă, făcând aceasta dintre cele mai reglabile opțiuni pentru confidențialitate.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 7
    3. Instalați un ecran de proiector. Așezați un ecran de proiector de la plafonul dintre pat și spațiul dvs. de locuit. În funcție de tipul de proiector pe care îl utilizați, fie montați-l și pe tavan, fie plasați-l pe o suprafață robustă distanța corectă de pe ecran. Urmați instrucțiunile producătorului.
  • Ecranele proiectorului nu funcționează bine în spații luminate luminos, deci alegeți un loc pentru a fi departe de Windows, dacă este posibil.
  • Unele ecrane proiector sunt vizibile de ambele părți, deci căutați această caracteristică dacă doriți să vă bucurați de filmele dvs. atât din camera de zi, cât și din dormitor.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor pasul 8
    4. Uși de salvare și ferestre pentru a crea o partiție unică. Uită-te la magazinele dvs. locale sau piețele de purici pentru a găsi ușile și ferestrele aruncate. Personalizați-le să se potrivească cu stilul dvs. de decor cu un strat de vopsea sau să le lăsați ca-este pentru un aspect mai rustic.
  • Aveți grijă atunci când salvați pentru a verifica sticla sau splinte sparte. Este posibil să trebuiască să nimiciți lemnul vechi.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 9
    5. Utilizați palete de transport pentru a face un divizor de cameră. Acest lucru poate fi la fel de ușor ca unul în picioare sau două paleți de transport maritim vertical lângă patul dvs. sau le puteți personaliza la preferințele dvs. Adăugați vopsea sau apăsați fotografii, imprimări și postere de pe panouri. Oricum, designul paleților de transport maritim permite lumina în spațiul dormitorului dvs., oferindu-vă, de asemenea, confidențialitate.
  • Ca și în cazul ușilor și ferestrelor din lemn salvat, asigurați-vă că nisipați lemnul dur, astfel încât să nu vă bucurați de splinte.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 10
    6. Hang Vechi LP-uri de vinil de la tavan pentru a face o perdea. Atașați înregistrările vechi prin găurirea a patru găuri în jurul marginilor și strângerea șirului de filetare prin găuri. Atârnă-le de la tavan. Lăsați înregistrările așa cum sunt, sau vopsiți-le să lumineze spațiul dvs.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră de zi într-un dormitor Pasul 11
    7. Creați-vă propriul zid verde. Utilizați un sistem de rafturi sau închideți plantele strategic din plafon pentru a crea o partiție în timp ce aduceți viața plantelor în casa dvs. Alegeți plantele care funcționează bine pentru spațiul dvs. și să învețe cum să Aveți grijă de plante.
  • sfaturi

    Dacă închiriați, verificați cu proprietarul dvs. înainte de a face schimbări permanente sau semipermanente.
  • Puteți folosi un plan de podea pentru a schița aproximativ în cazul în care doriți ca totul să meargă. Acest lucru vă poate ajuta să vizualizați unde se poate potrivi mobilierul dvs. fără să-l mutați în jur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar