Cum să decoreze un dormitor ca o casă bântuită

Deci, prietenul tău este invitat la casa ta și vrei să faci un dormitor înfiorător pentru ca ei să fie speriat. Sau, vrei să-ți speli inamicul. Doar că veți dori ca părinții dvs. să fie prea speriat să urce în camera dvs. și să vă rog să vă curățați camera. Oricare dintre aceste motive pe care le aveți, vă rugăm să continuați să citiți.

Pași

  1. Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 1
1. Vopsiți-vă pereții un negru rece. Adăugați o vopsea de roșu și câteva mărci de spirite și fantome. Pentru a merge mai departe, scrieți un mesaj în sânge ca " Camera de secrete a fost deschisă dușmani ai moștenitorului!". Cu toate acestea, nu folosiți asta, este dintr-o carte (Harry Potter). Creați-vă propria dvs. și scrieți-l în jos. Includeți câteva amprente în cerneală strălucitoare!
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 2
    2. Dețineți un schelet fals. Îndepărtați o parte din ea și lăsați-o undeva pe podea. Adăugați carne falsă și un sânge. A fi o creativă suplimentară, ce zici de adăugarea unor, să zicem, mărcile dintelui. Puneți o parte din ea pe obiecte, așa că arată bântuit. Dacă cineva întreabă, spuneți că este doar sângele ________ (introduceți numele care sună înfiorător) amestecat cu _______ (un alt nume înfiorător) rămășițe fizice. Asigurați-vă că totul oferă un aspect realist. Adăugați unele oase de animale sau "mușchii" să fie creativi.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 3
    3. Creează oamenii printr-o listă infricosată de a face. Puneți lucrurile despre furtul sufletelor și uciderii. Nu trebuie să le faceți, trebuie doar să lăsați o listă pe un perete în negru înfiorător.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 4
    4. Lucruri proprii și foarte vechi, care au un efect înfricoșător. Sperie oamenii. De exemplu, canapele din piele vechi și covoare negre întunecate.Dețineți niște lumini înfricoșătoare și lumini albastre artificiale: puneți sânge fals pe ele. Scrie nume și când au murit și unde trăiesc ca fantome acum! Face lumini foarte înfricoșătoare, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 5
    5. Au semne de gheare. Fă-i alb și strălucitor, dar nesăbuit.Adăugați niște bucăți de mucegai și carne și câteva semne dinte. Face să arate ca un lup a atacat casa ta.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 6
    6. Adăugați imagini. S-ar putea să doriți să adăugați niște imagini strălucitoare, dar înfricoșătoare. Fă-i să pară înfiorător, mai ales fantomă.Puneți-le în cadre și scrieți "Familia mea" în sânge vechi de modă. Acest lucru îi va face târât. foarte mult în majoritatea cazurilor!
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 7
    7. Au desene fantome care prezintă fantome înfiorătoare care vor bântui. Scrie "Vizitatori actuali" deasupra.
  • Imaginea intitulată decora un dormitor ca o casă bântuită Pasul 8
    8. Lipiți o imagine a oricui doriți să vedeți acest lucru și să scrieți "Victime", împreună cu colegii de clasă sau părinții.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 9
    9. Dețineți un fir, dar nu alergați niciodată în interiorul camerei și aveți un covor rece de groază rece.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 10
    10. Strălucirea proprie în obiectele întunecate și să le ascundeți bine. Acestea vor părea să fie strălucitoare de mister.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 11
    11. Portretele înfricoșătoare ale vampirilor de modă veche și au pus etichete de nume înfricoșătoare.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor ca o casă bântuită Pasul 12
    12. Amintiți-vă să vă personalizați încă camera proprie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar