Cum să vă aranjați oglinzile cu dormitor

VIDEO

Un dormitor ideal va avea două oglinzi: o oglindă de lungime corporală, precum și o oglindă mai mică, în stil cosmetic. Oglinda de dimensiune completă ajută la coordonarea costumelor, în timp ce oglinda mai mică va ajuta cu detalii mai apropiate, cum ar fi punerea pe machiaj sau stând părul. În funcție de plasare, oglinzile creează iluzii cum ar fi o cameră mică, arată mai mare sau o cameră întunecată arată mai strălucitoare. Oglinzile pot adăuga, de asemenea, o atingere decorativă unică, unică în dormitorul dvs., făcându-vă spațiul mai personal și eficient în funcție de stilul și nevoile dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind oglinzi ca decorațiuni
  1. Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 1
1. Plasați o mică oglindă pe noptieră sau pe dresser. Acest lucru vă permite să aveți acces încheiat la o oglindă pentru scopuri cosmetice, cum ar fi să faceți machiajul, piepându-vă părul, stându-vă părul, îndreptându-vă cravată și punerea pe bijuterii.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 2
    2. Repune o oglindă veche. Repetarea, colorarea sau decorarea unei oglinzi vechi poate adăuga un element distractiv și personal în camera dvs. Puteți decora oglinda cu autocolante, țesături sau alte articole de artizanat care vă inspiră. Reciclarea oglinzilor vechi face o alegere de decorare durabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor.
  • De asemenea, puteți contracta un meșter local pentru a face un cadru unic, frumos din materiale reciclate.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 3
    3. Creați un punct focal cu oglinda dvs. Achiziționați o oglindă autonomă într-un stil elegant. Plasându-l acolo unde este cea mai bună lumină naturală, dar nu este necesar. O oglindă mare și interesantă poate crea un punct focal în dormitorul tău.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile dormitorului Pasul 4
    4. Instalați oglinzi multiple pe același perete. Experimentați cu oglinzi de dimensiuni diferite și forme. Puteți instala unele dintre ele aproape unul de celălalt și mai departe. De asemenea, încercați să plasați oglinzile în jurul altor arte sau imagini din dormitorul dvs. Numărul de oglinzi pe care le închideți este o alegere personală, deși prea mulți pot face ca camera dvs. să pară aglomerată.
  • Nu vă fie frică să jucați în jurul locațiilor oglinzii. Experimentați cu spațiul dvs. bazat pe ceea ce credeți că arată bine.
  • Repoziționați oglinda dacă reflecția lui nu este o vedere plăcută sau dacă oglinda nu reflectă suficientă lumină naturală.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând o cameră mică să apară mai mare
    1. Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 5
    1. Așezați oglinzile pe pereții opuși. Acest lucru mărește aspectul dimensiunii camerei dvs. Prin crearea iluziei adâncimii în camera dvs. Cu cât sunt mai mari oglinzile, cu atât mai mult potențial pentru adâncime adăugată.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 6
    2. Adăugați o oglindă de lungă durată vizavi de ușă. Plasați oglinda direct de pe ușă. Atârnând o oglindă mai mare de pe ușă va reflecta holul exterior, făcând camera dvs. să apară mai mult.Oglinzile mai lungi vor reflecta cel mai mult, dar o oglindă mică va oferi și mai multă profunzime.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile pentru dormitor Pasul 7
    3. Selectați un punct focal și unghi-vă oglinda spre el. Aceasta va da iluzia de profunzime, mai ales atunci când lumina naturală sau artificială este în imagine. Lumina este bounced în jurul camerei pentru a face ca camera să apară mai mare.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 8
    4. Puneți oglinda pe o masă de sticlă. Adăugarea unei oglinzi la masă va reflecta lumina de sus, făcând ca spațiul să se simtă mai mare. Puteți plasa o oglindă pe o masă existentă sau puteți achiziționa unul cu o oglindă deja instalată. Utilizați o oglindă cu aceeași dimensiune ca și masa dvs. și aderați-o la masă. De asemenea, puteți avea o oglindă personalizată pentru a se potrivi dimensiunii tabelului.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 9
    5. Puneți oglinda în spatele ușii. Punerea oglinzii dvs. aici vă va ajuta să economisiți spațiu fără a adăuga în vrac în camera dvs. Oglinda va fi acoperită cu ușurință și puteți accesa cu ușurință.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 10
    6. Hang multiple oglinzi pentru a experimenta cu profunzime. Puteți încerca orice combinație de sugestii de mai sus pentru a crea un spațiu deschis care este potrivit pentru dvs. și pentru spațiul dvs. Plasarea unor oglinzi diferite în zonele înguste pot crea un efect deschis prin oglinzi multiple care reflectă mai multe unghiuri.
  • Încercați să echilibrați având o oglindă suficientă pentru a vă deschide spațiul și pentru a face ca camera să se simtă mai mare fără a adăuga atât de multe oglinzi pe care camera dvs. le arată dezordonată sau aglomerată.
  • Dacă bugetul și spațiul dvs. solicită doar o oglindă, selectați oglinda de dimensiune completă, astfel încât să puteți vedea întregul aspect.
  • Dacă aveți doar oglinzi mici pentru a lucra, puneți-le la nivel de ochi sau mai sus la rând pe perete, distanțați uniform, la câțiva metri distanță.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o cameră întunecată, arată mai ușoară
    1. Imagine intitulată Aranjați oglinzile pentru dormitor Pasul 11
    1. Atârnă o oglindă de dimensiuni mari în camera din cea mai mare fereastră. Poziționarea oglinzii aici vă va străluci spațiul prin reflectarea luminii naturale care strălucește din fereastră.
    • Asigurați-vă că fereastra dvs. este curată pentru a reflecta cât mai multă lumină posibilă.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 12
    2. Unghiul oglinzilor pentru a reflecta cât mai multă lumină posibilă. După ce vă închideți prima oglindă, urmați unghiurile oglinzii și poziționați următoarea oglindă bazată pe cât de multă lumină se reflectă în fiecare. Plasarea oglinzilor în locații unde puteți juca cu unghiurile pentru a reflecta lumina vă ajută să luați cât mai multă lumină - atât lumina naturală din ferestre, cât și iluminatul din dormitorul dvs.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 13
    3. Plasați oglinda direct lângă o fereastră pentru a reflecta exteriorul. Punerea aici ajută la reflectarea luminii solare suplimentare care intră din fereastră. Oglinzile mai mari vor reflecta cea mai ușoară lumină, deși oglinzile mai mici pot atinge în continuare acest efect. În funcție de dimensiunea oglinzii și a ferestrei, experimentați cu lăsând câțiva centimetri între fereastră și perete pentru a reflecta cât mai multă lumină posibilă.
  • Dacă aveți o altă oglindă din fereastră, încercați să utilizați acest pas pentru a maximiza potențialul luminos natural.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile pentru dormitor Pasul 14
    4. Utilizați ușile cabinetului oglindit pentru a reflecta lumina suplimentară. Acest lucru nu numai că spațiul dvs. arată mai mare, dar oferă și mai multă posibilitate de a reflecta atât lumina naturală, cât și artificială.
  • WikiHow Video: Cum să vă aranjați oglinzile cu dormitor

    Ceas

    Avertizări

    Nu instalați oglinzi pe tavan. Oglinzile normale sunt prea grele pentru o instalare adecvată pe plafon. Acest lucru vă poate deteriora plafonul, dormitorul și dvs. Dacă sunteți interesat să agățați o oglindă pe tavan, asigurați-vă că aveți oglinzi ușoare sunt proiectate special pentru instalarea tavanului.
  • Nu expuneți spatele oglinzii dvs. la lumina directă a soarelui sau căldura concentrată. Expunerea din spate a oglinzii dvs. la căldură și lumină poate dăuna suportului de argint, iar acest lucru este important de reținut la aranjarea oglinzii în apropierea luminii naturale. Dacă oglinda dvs. este poziționată într-un loc cu multă lumină naturală sau expunere la căldură, o perdea mare poate veni la îndemână dacă oglinda dvs. este ar putea ajuta dacă dintr-un spațiu de fereastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar