Cum să decorați rafturile într-un dormitor

Decorarea rafturilor dormitorului pot fi una dintre cele mai plăcute părți ale designului interior. Indiferent dacă ați cumpărat o casă nouă sau doriți doar o schimbare de ritm, există o mulțime de modalități de a decora fără a face rafturile dvs. să pară aglomerat sau în afara locului. Odată ce aveți o idee despre cum doriți ca rafturile să se uite și ce veți folosi, puteți lăsa fluxul de creativitate!

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia asupra unui stil
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 1
1. Trageți toate elementele de care aveți nevoie pentru a stoca pe rafturi. De exemplu, este posibil să aveți o colecție imensă de DVD-uri sau de albume foto care necesită cu siguranță spațiu de raft. Rafturile dvs. pot servi un scop și pot arăta elegante în același timp, dar dând obiecte care au nevoie de o prioritate la domiciliu vă poate ajuta să vă ghideze procesul.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 2
    2. Alegeți culorile care completează decorul existent. Doriți să încercați să potriviți culorile sau materialele pe care dormitorul le are deja. Este posibil să trebuiască să treci pe Decor Neon într-o cameră cu ziduri întunecate, cu pereți din lemn, dar ar putea face bine într-o cameră albă sau deja colorată.
  • Limita-te la 2 sau 3 culori pentru a decora cu va ajuta la prevenirea rafturilor tale sa se uite prea ocupat.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor pas 3
    3. Utilizați o măsură de bandă pentru a determina dimensiunea rafturilor, dacă este necesar. Rafturile vin în toate formele și dimensiunile diferite, iar fiecare are un potențial diferit de decorare. Dacă aveți ceva mai mare pe care doriți să îl plasați sau faceți cumpărături pentru decorațiuni, este bine să știți cantitatea exactă de spațiu disponibilă. Utilizați o măsură de bandă.
  • Măsurați de la un capăt al raftului la altul pentru a obține lățimea. Dacă raftul este închis sau există ceva deasupra ei, măsurați din partea inferioară a raftului în partea de sus pentru a obține înălțimea. Apoi, măsurați de la marginea din față la peretele din spate pentru a obține adâncimea. Scrieți toate aceste numere în jos.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea decoratiunilor tale
    1. Imagine intitulată Decorate rafturi într-un dormitor Pasul 4
    1. Stack cărți împreună pentru un aspect academic sau de hobbyist. S-ar putea să doriți să arătați colecția de romane de romantism sau să stocați un set de manuale de psihiatrie. Cărțile sunt o alegere excelentă pentru a decora cu faptul că sunt o completare naturală a altor elemente. Puteți alterna între plasarea lor orizontală și verticală pentru a crea efecte diferite.
    • Un teanc orizontal de cărți devine o bază pentru un alt obiect de odihnă.
    • O serie de titluri în picioare poate fi ținută în poziție de o sculptură sau o bookendă.
    • Îndepărtarea capacelor din cărți sau cu fața în fața lor, mai întâi poate schimba complet modul în care se uită pe raft.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 5
    2. Decora cu plante pentru a aduce mai multă "viață" la rafturile tale. Flori, suculente și bonsai vă vor încălzi camera și vor face să-i dea o senzație mai sexuală. Având plantele din casa dvs. pot chiar să vă îmbunătățească sănătatea mintală, deoarece pot ajuta la ușurarea anxietății sau a simptomelor de boală și vă pot face să vă simțiți ușurați.
  • Puteți face propriul terariu prin umplerea unui mic container de sticlă cu pământ, pietre și plante mici.
  • Alegeți flori pentru un pop de culoare.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 6
    3. Adăugați o atingere mai puternică a stilului dvs. personal cu opera de artă. Indiferent dacă le-ați cumpărat sau le-ați făcut singură, piesele de artă pot fi o mare adăugare la rafturile dvs. Picturi, schițe, sculpturi și ceramică sunt toate alegerile bune.
  • Dacă arta dvs. este bidimensională, puteți să o plasați în spatele alte obiecte pentru a crea mai multă profunzime.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 7
    4. Ascundeți obiecte libere sau suplimentare în recipiente atractive de stocare. S-ar putea să doriți să depuneți anumite elemente pentru a le ține în jur, dar din vedere. Acesta este un moment perfect pentru a utiliza recipientele organizaționale. Multe recipiente de depozitare sunt fabricate din pânză sau plastic cu mânere încorporate, astfel încât să le puteți glisa și pe un raft cu ușurință.
  • Elementele care sunt practice, dar nu estetic, cum ar fi căștile suplimentare sau cablurile de încărcare, pot fi plasate în aceste recipiente.
  • Aceste recipiente pot găzdui și pantofi, kituri de machiaj, lenjerie sau orice altceva ar dori să aveți în dormitorul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Aranjarea articolelor pe rafturile dvs
    1. Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 8
    1. Grupați împreună elemente care arată similare. Odată ce ți-ai pregătit toate decorațiile, le-ai pus pe toți într-un singur loc lângă raft. Încercați să păstrați obiecte de aceeași culoare sau formă grupate împreună, astfel încât veți avea o idee bună despre locul în care doriți ca ei când mergeți împreună.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 9
    2. Plasați elemente similare într-un model de triunghi sau "zigzag". Dacă aveți o mulțime de spațiu de raft, veți dori să răspândiți lucrurile. Alternativ care rafturi pe care le plasați elemente similare vă vor ajuta să echilibrați aspectul general.
  • Dacă aveți multe obiecte care arată similare, grupați-le în numere impare.
  • Aceste modele sunt adesea alese de designeri pentru că urmează "regulă de treime," sau principiul conform căruia elementele din grupurile de 3 sunt cele mai atrăgătoare vizuale.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 10
    3. Alegeți piesele care vă înțeleg ca punct focal al fiecărui raft. Încercați să atrageți atenția asupra oricărei persoane care vă plac cel mai bine. Puteți realiza acest lucru prin plasarea unei piese în centrul direct sau stabilind mai multe obiecte lângă culori captivante.
  • Desenați ochiul la fotografiile dvs. și ale celor dragi pentru o senzație sentimentală.
  • Piesele de artă sunt minunate ca puncte focale.
  • Imagine intitulată Decorează rafturile într-un dormitor Pasul 11
    4. Mișcați tot ce privește în afara locului. Dacă simțiți ceva "Nu chiar chiar," Simțiți-vă liber să mutați obiectele în jur. Asigurați-vă că acordați atenție la ceea ce arată spațiul din jurul fiecărui raft sau compartiment în plus față de ceea ce conține. Dacă simțiți că ați realizat o armonie vizuală bună, atunci ați terminat!
  • sfaturi

    Pictura partea din spate a rafturilor sau peretele din spatele lor, înainte de a-ți plasa decorațiile poate face cu adevărat pop și în continuare stilul dormitorului tău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar