Cum să decoreze o cameră de zi mare

Poate fi distractiv și, de asemenea, provocator să aducă viața într-o cameră de zi mare prin decorarea acesteia. Stați adevărat la stilul dvs., deoarece luați în considerare elemente de design diferite, cum ar fi mobilierul, spațiul de perete și opțiunile de accesorii, pentru a vă decora camera de zi mare ca un loc cald și primitoare.

Pași

Partea 1 din 4:
Pinkpointing stilul dvs. de decor
  1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 1
1. Luați un quiz online pentru a vă găsi stilul. Du-te online și pur și simplu căutați "Decor Style Quizzes" pentru a obține o anumită direcție. Aceste chestionare vor determina stilul dvs. personal prin faptul că ați alege între camere diferite, accesorii și bucăți de mobilier. Pe măsură ce luați testul, reflectați asupra faptului dacă ați putea vedea sau nu vă relaxați și / sau distrați oaspeții în fiecare spațiu. Unele stiluri pe care aceste teste le pot determina că ați inclus:
  • Fericit modern
  • Cald industrial
  • Colector eclectic
  • Glam clasic
  • Rețineți că un singur stil nu vă poate potrivi gusturile. Simțiți-vă liber să amestecați și să potriviți elemente pentru a crea un stil unic, dar coeziv,.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 2
    2. Uită-te online și în reviste pentru inspirație. Cumpărați unele reviste de decorare interioară și tăiați orice încăperi, piese de mobilier și accesorii în revistele pe care le doriți și apoi faceți un colaj sau un scrapbook din tăieturi. Căutați stilul dvs. specific de decor pe site-uri precum Pinterest și salvați orice știfturi care vă place la bordul "Decor Style". Acest lucru ar trebui să vă ajute să dezvoltați un sentiment mai clar de stil.
  • Includeți stilul dvs. specific în căutarea dvs. Pinterest. De exemplu, căutați "Stil modern living mare" sau "stil tradițional de zi mare living."
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 3
    3. Treceți prin ceea ce aveți deja înainte de a achiziționa piese noi. Probabil că dețineți mai multe piese de mobilier și accesorii care se potrivesc stilului dvs., deci treceți prin casa dvs. și faceți notă de ceea ce vă place să aveți și ce doriți să înlocuiți. Scapă de piesele care nu se potrivesc cu viziunea dvs. și cumpără piese noi care stau sunt adevărate pentru stilul tău.
  • Dacă nu vă puteți permite să obțineți mai multe piese noi simultan, păstrați mobilierul și accesoriile curente și înlocuiți-o la un moment dat pe parcursul mai multor luni.
  • Pentru a economisi bani, luați în considerare schimbarea pieselor pe care le puteți fără a le înlocui. De exemplu, ați putea picta un vechiat vechi că aveți o culoare strălucitoare sau să schimbați tapițeria pe scaunele de mese pentru a se potrivi mai bine stilului dvs.
  • De asemenea, puteți repune elementele pentru a se potrivi nevoilor dvs. De exemplu, în loc să cumpărați o nouă masă de cafea, faceți una din lăzi sau un trunchi mare.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 4
    4. Potriviți decorul dvs. la personalitatea și stilul de viață. În timp ce încercați să vă determinați stilul, luați în considerare cine sunteți și ce fel de viață trăiți. De exemplu, dacă vă planificați întotdeauna următoarea călătorie și sunteți pasionați de a vedea lumea, poate doriți să mergeți la o temă Boho-Traveler care încorporează culori luminoase luminoase, mobilier antic și texturi organice, cum ar fi scaunele din lemn și Porturi din piele. Unele alte stiluri pe care le puteți lua în considerare includ:
  • Tot-Notch Gustaker: piese de designer clasic, fundal neutru și gadget-uri de înaltă tehnologie.
  • Viața partidului: culori îndrăznețe, accesorii jucăușice și modele mixte.
  • Evitați afișarea elementelor defect și utilizarea țesăturilor care vă pată ușor dacă aveți animale de companie sau copii.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind iluminatul, culoarea și textura
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 5
    1. Accentuați iluminarea. Deoarece camera dvs. de zi este mare, probabil că nu poate fi aprinsă corect cu o singură sursă de lumină centrală. În timpul zilei, profitați de ferestre și păstrați perdelele sau jaluzelele deschise. Utilizați 2-3 lămpi unice în apropierea colțurilor camerei pentru a spori sursa de lumină centrală și a face serile să se simtă confortabil pentru oaspeți.
    • Luați în considerare păstrarea a 2 lămpi de masă identice pe mese laterale situate pe ambele părți ale canapelei cele mai mari. Apoi, puneți o lampă de podea care este făcută din aceleași materiale sau conține aceleași culori, într-un colț de pe cealaltă parte a camerei.
    • Dacă aveți un șemineu, dar nu-l utilizați, umpleți-l cu lumânări și lăsați-le pentru strălucire și ambianțe suplimentare.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 6
    2. Utilizați o paletă de culori calde. Culori cool, cum ar fi blues și verdeață, tind să extindă vizual spațiul. Din moment ce doriți să faceți contrariul, mergeți cu o paletă de culoare mai caldă care include roșii, portocale și / sau galben. Obțineți perdele, lămpi, artă de perete și aruncați perne și pături în aceste culori.
  • De exemplu, ați putea obține un set de perdele masive de mahon și 2-3 aruncați perne care au aplicații de mahon sau ciucuri pe ele.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 7
    3. Adăugați în texturi brute pentru a vă încălzi spațiul mare. Textura este importantă deoarece adaugă dimensiune unui spațiu, care este deosebit de important atunci când aveți multe de lucru. În mod specific, textul dur ajută o cameră să se simtă mai intimă și mai întemeiată, așa că încercați să încorporați mai multe bucăți destul de texturate în camera dvs. de zi.
  • Aruncați câteva lână aruncă perne pe canapea și / sau păstrați un suport de lumânare a brațului copac centrat pe masa de cafea pentru a adăuga o textură brută.
  • Pentru a crea un punct focal, alegeți o canapea texturată sau un scaun mare asociat cu un iute otoman.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 8
    4. Așezați un covor mare pe podeaua camerei dvs. de zi. Un covor mare model poate împărți spațiul și poate adăuga personalitate în camera dvs. Puneți-l în apropierea spațiului principal de ședere sub mesa de cafea și între sau sub canapele dvs. Încă o dată, alegeți modele, texturi și culori care se potrivesc cu stilul dvs. de decor personal și asigurați-vă că dimensiunea covorului este proporțională cu dimensiunea spațiului.
  • Luați în considerare obținerea unui covor persan sau oriental unic, cum ar fi un covor kazak sau un covor Aubusson. Acestea sunt de obicei foarte colorate și detaliate.
  • Partea 3 din 4:
    Umplerea spațiului cu detalii
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 9
    1. Du-te cu perdele detaliate bine adaptate. Poate fi o provocare pentru a aduce căldură și confort într-un spațiu mare, dar tratamentul ferestrei drepte poate ajuta cu siguranță. Achiziționați perdele care sunt bine adaptate și făcute dintr-o țesătură care are detalii unice pentru a vă face camera de zi să fie invitată. Alegeți culorile și textele care se potrivesc cu stilul dvs. specific.
    • De exemplu, puteți alege un model roșu, portocaliu și purpuriu aztec pentru perdelele dvs. Dacă stilul dvs. este așezat înapoi Boho, sau puteți alege un model geometric simplu și alb, dacă stilul dvs. este mai modern.
    • Pentru o perdele cu caractere îndrăznețe, dar lustruite, stratificate, sub un panou mai greu.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 10
    2. Așezați perdelele de aproximativ 20 de centimetri (51 cm) deasupra ferestrei. Mai ales dacă aveți plafoane boltite, permiteți perdelelor să ia cât mai mult de perete pentru a umple spațiul. Poziționați tija de perdea de aproximativ 20 de centimetri (51 cm) deasupra ferestrei dvs. sau la jumătatea distanței dintre partea de sus a ferestrei și a tavanului, pentru a aduce o atractivitate îndrăzneață în camera de zi.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 11
    3. Decorați pereții cu lucrări de artă. Probabil că veți avea o mulțime de spațiu de perete mare, gol pentru a vă completa camera de zi. Obțineți câteva piese de artă la scară largă, care într-adevăr stau la tine. Asigurați-vă că merg împreună cu restul decorului dvs., fie că este clasic, modern sau alt stil. Arta de perete poate umple unele dintre acel spațiu de perete copleșitoare și oferă camera dvs. cu o ambianță caldă.
  • Dacă stilul dvs. este mai tradițional, mergeți la un portret clasic sau pictura peisagistică.
  • Dacă doriți să păstrați decorul mai modern, mergeți la o piesă abstractă care afișează forme și culori interesante.
  • Pentru a crea un perete de galerie, aranja 3 sau mai multe picturi, desene sau fotografii pe un singur perete.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 12
    4. Utilizați accesorii în grupuri de 3. Pentru a lega totul împreună, răspândiți accesorii identice în jurul camerei dvs. de zi. Acest lucru funcționează cel mai bine în grupuri de 3, deoarece nu este prea multe de un singur lucru, dar ajută camera să pară relativ uniformă și coerentă. Puneți o pernă de aruncare pe 1 canapea, o altă pernă de aruncare identică pe o canapea a 2-a și apoi una a 3-a pe un scaun mare.
  • De asemenea, puteți face acest lucru cu rafturi de cărți mici, lămpi și multe altele.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 13
    5. Puneți plantele în colțuri. Utilizați plante înalte și / sau copacii pentru a umple orice spații din cameră care se simt încă goale. Colțurile sunt de obicei un loc minunat pentru astfel de plante. Acest lucru poate aduce o etanșare răcoritoare în cameră și, de asemenea, ajuta la ruperea spațiului vertical.
  • Asigurați-vă că alegeți o plantă care face bine în interior cu lumină solară mică sau mergeți cu o locație aproape de câteva ferestre.
  • Simțiți-vă liber să alegeți o instalație faux, dacă doriți.
  • Partea 4 din 4:
    Alegerea și amenajarea mobilierului
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 14
    1. Ancorați camera cu bucăți de mobilier care sunt mari și înalte. Din moment ce aveți o cameră mare, veți avea nevoie de un mobilier mare și înalt pentru ao potrivi. Aceste piese mai mari vor ancora camera și vor face dimensiunea nu este la fel de vizibilă sau distragătoare. Obțineți o canapea secțională mare, o masă de cafea mare și / sau un pian pentru a umple spațiul orizontal și o bibliotecă înaltă sau armoire pentru a umple spațiul vertical.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 15
    2. Puneți piesele de separare în centrul camerei. Una dintre cele mai bune modalități de a umple o cameră mare este de a folosi mobilierul pentru a împărți spațiul și a desemna diferite părți ale camerei pentru diferite activități. Plasați ecrane decorative și console în apropierea centrului camerei pentru a vă ajuta să faceți toate spațiile de activitate în cameră se simt de dorit.
  • Unul dintre cele mai bune locuri pentru o consolă este chiar în sus pe marginea din spate a unei canapele.
  • Cu toate acestea, nu ar trebui să împărțiți spațiul dacă intenționați să utilizați pentru un singur scop.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 16
    3. Utilizați mai multe piese pentru a crea mai multe zone de ședere. Opțiunile de ședere nu trebuie să fie aproape de fiecare. În schimb, obțineți mai multe mobilier decât în ​​mod normal, ar folosi spațiul. Cu aceste piese, creați zone de ședere pentru grupuri mari, grupuri mici și cupluri.
  • Luați în considerare obținerea a 3 canapele, adăugând mai multe scaune de ședere și / sau obținerea unei mese de cafea tare și 1.
  • Faceți o zonă de relaxare mai mare cu o canapea și câteva scaune, dar apoi adăugați în unele ferestre și mese de card, de asemenea, pentru perechi pentru a utiliza.
  • Creați o colț de citire în colțul camerei cu scaun confortabil, masă laterală și lampă. Acest lucru dă colțului un scop în plus față de a face camera să se simtă mai plină.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 17
    4. Păstrați mobilierul de ședere departe de pereți. Pentru a evita pereți mari goale, este posibil să fiți tentați să împingeți canapeaua împotriva unuia dintre pereții din camera dvs. de zi. Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru cu mobilierul dvs. de ședere, oamenii se pot simți ciudați atunci când încearcă să vorbească în camera altora. Aduceți împreună canalele și scaunele mai aproape, astfel încât conversația curge confortabil.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi mare Pasul 18
    5. Aranjați mobilierul în jurul unui punct focal. Prin poziționarea mobilierului în jurul unui punct focal, puteți face ca spațiul să se simtă coeziv și să creeze un flux frumos în cameră. Aranjați-vă mobilierul în jurul unuia dintre piesele dvs. mai mari și mai interesante de mobilier sau în jurul unei caracteristici atractive a camerei, cum ar fi un șemineu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar