Cum de a crea un dormitor ninja

Dacă dormitorul dvs. ar trebui să fie o reflectare a cine sunteți, atunci de ce atât de mulți arata similar? Toată lumea pare să aibă un decor similar, cumpărat de la o mână de magazine similare. Să nu mai vorbim, multe aspecte ale decorului popular intră și în afara stilului. De aceea un dormitor ninja este atât de rece. Este distractiv, este diferit, iar ninja au fost populare de mai mulți ani, așa că știți că decorul va fi la modă și relevant pentru o lungă perioadă de timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicarea principiilor Zen
  1. Imaginea intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 1
1. Du-te natural! Lumina naturală, tonurile de pământ și materiale naturale cum ar fi lemnul sunt toate aplicabile principiilor Zen. Acest lucru creează un aspect coeziv în camera dvs. și stabilește tonul pentru restul decoratării dvs. de a fi influențată de japonezi, arte marțiale și de décor ninja.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 2
    2. Luați timp pentru a declanșa și a scăpa de KnickKNacks. Simplitatea este cheia în arta Zenului. Să nu mai vorbim, ninja nu are afecțiuni personale. Găsiți locuri pentru a vă stoca mementoșii din vedere, astfel încât dușmanii voștri nu vor crede că sunteți prea moale.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 3
    3. Adăugați plante verzi. Zen Décor include adesea plante verzi, care au un efect calmant și purificați aerul. Bonzai copacii sau terariile agățate sunt deosebit de populare. Alegeți plantele care sunt întreținere redusă, deci dacă ați plecat într-o misiune timp de câteva zile, plantele dvs. pot supraviețui.
  • Metoda 2 din 3:
    Retragerea
    1. Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 4
    1. Luați în considerare repararea camerei dvs! În funcție de culoarea actuală a dormitorului dvs., este posibil să doriți să o repuneți o culoare mai închisă sau neutră. Acest lucru va seta tonul pentru întreaga cameră. O culoare strălucitoare ar fi inadecvată pentru un dormitor tematic Ninja. Culoarea neutră este, de asemenea, ajută la crearea unui stat asemănător Zen pentru camera dvs.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 5
    2. Înlocuiți decorul de perete. Utilizați arte marțiale, lucrări japoneze sau teme naturale ca inspirație pentru noul dvs. decor de perete.
  • Vopsea o murală a Japoniei sau a naturii, astfel încât ninja dvs. interioară se simte mai mult acasă.
  • Utilizați aplicații de caractere japoneze sau lucrări tradiționale din lemn pentru distracție, dar de décor gustos.
  • Dacă doriți un aspect mai modern, utilizați postere din filmele celebre japoneze.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 6
    3. Instalați perdelele de blackout. Acest lucru va ajuta la păstrarea camerei frumos și întuneric când doriți să fie. E crucială pentru viața ninja. Ninjas trebuie să se poată ascunde în coperta întunericului. Asigurați-vă că perdelele sunt ușor retracbile, astfel încât să puteți folosi în continuare dormitorul pentru a studia sau a face alte lucrări care necesită lumină!
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de floare de ninja și mister
    1. Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 7
    1. Adăugați arme ca decor sau pentru afișare. Asigurați-vă că obțineți permisiunea părinților dvs. și verificați dublu că nu cumpărați nimic ilegal.
    • Ninja stele, arcuri și săgeți, un personal, darts sau nunchucks sunt toate opțiunile corespunzătoare.
    • Luați în considerare utilizarea armelor false ca o alternativă mai sigură și mai rentabilă.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 8
    2. Cumpărați un pat nou. Acest lucru poate fi tematic japonez, inspirat de natură sau de culoare întunecată. Totul ar fi potrivit pentru un dormitor ninja. Evitați culorile strălucitoare atunci când este posibil și păstrați-o o țesătură naturală pentru a rămâne Zen.
  • Imagine intitulată Creați un dormitor ninja Pasul 9
    3. Creați locații ascunse. Ninjas sunt totul despre stealth și au nevoie de locuri pentru a-și ascunde documentele secrete sau alte elemente. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a stoca afecțiunile personale și knack-urile pe care le-ați eliminat.
  • Utilizați o carte veche și tăiați centrul, astfel încât să puteți ascunde obiectele mici în interior, fără ca cineva să știe. Încercați să vă asigurați că este o carte neinteresantă pe care nimeni nu o va ridica și va cădea în necunoștință de cauză.
  • Ascundeți elementele din spatele cărților din bibliotecă. Acest lucru este cel mai bine făcut în spatele cărților deosebit de înalte pe care nu le citiți de multe ori.
  • sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că aveți permisiunea părinților dvs. înainte de orice schimbări majore din dormitorul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar