Cum să aranjați mobilierul camerei de dormit

Camerele de dormit pot fi destul de complicate pentru a se organiza de când sunt adesea foarte mici și de obicei conțin mai mulți oameni. Din fericire, puteți face procesul infinit mai ușor prin aranjarea mobilierului în moduri care se potrivesc nevoilor dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Împărțirea camerei
  1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 1
1. Măsurați camera și mobilierul dvs. Dacă camera dvs. de dormit este deosebit de înghesuită, utilizați o măsură de bandă pentru a obține lungimea, lățimea și înălțimea camerei în sine și fiecare dintre elementele de mobilier majore. Acest lucru vă poate ajuta să vizualizați mai bine cantitatea maximă de spațiu pe care îl aveți.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 1
    2. Plasați mobilierul dvs. și camera dvs. de cameră în diferite zone. Dacă împărțiți căminul cu o altă persoană, cel mai simplu mod de a împărți spațiul este plasarea articolelor de mobilier în diferite zone ale camerei. Dacă dormitorul dvs. are o cantitate decentă de spațiu, încercați să împărțiți camera în jumătăți egale. Dacă dormitorul dvs. este destul de mic, este posibil să fie nevoie să creați modele mai unice din mobilierul dvs. făcând lucruri cum ar fi:
  • Mișcându-ți patul în diferite colțuri ale camerei și construirea spațiului de acolo.
  • Plasând paturile în centrul camerei și folosind pereții ca spațiu comun.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 2
    3. Segment camera folosind articole de mobilier mare. Dacă aveți obiecte de mobilier mare ca și vestiarul, dulapurile și rafturile, nu le apăsați pe perete. În schimb, aranjați-le în întreaga cameră, astfel încât ei să creeze frontiere improvizate. Puteți utiliza această metodă pentru a împărți pur și simplu o zonă, cum ar fi plasarea unui raft între pat și birou, sau puteți înconjura o zonă cu articole de mobilier pentru a crea o cameră miniaturală.
  • Multe camere de dormit vin cu articole de mobilier cu condiția de școală, care pot fi ușor transformate în pereți improvivați.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 3
    4. Creați divizoare temporare utilizând ecrane. Ecranele oferă același nivel de segmentare ca elemente de mobilier mare, dar le puteți rearanja cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dvs. curente. Puteți achiziționa ecrane de hârtie și carton special concepute la cele mai multe magazine de reducere și de mobilier, sau puteți să reporniți vechile plăci și panouri în divizoare libere.
  • Unele ecrane arată ca panouri în picioare în timp ce altele copiază designul ecranelor tradiționale japoneze Shoji.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 4
    5. Faceți zone private în camera dvs. folosind perdele. Camerele de dormit sunt rareori proiectate cu intimitate în minte, deci va trebui să vă creați propria dvs. Perdelele oferă o acoperire excelentă în jurul locurilor ca patul dvs. și le puteți folosi chiar și pentru a ascunde obiecte personale, cum ar fi Hamperul dvs. de spălare sau de igienă.
  • În locul perdelelor profesionale, încercați să cumpărați o cârpă ieftină la magazinele de economie sau la magazinele de artizanat.
  • Poti atârna perdelele dvs., atașându-le la o tijă de perdea sau leagă-le la cârlige pe perete folosind șir.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 5
    6. Obțineți un pat de mansardă pentru a crea o zonă suplimentară. La unele colegii, puteți solicita un pat de mansardă în loc de un pat standard de podea. Acest lucru va deschide o mulțime de spațiu sub pat pe care îl puteți folosi ca un studiu privat sau ceva similar. Dacă aveți un coleg de cameră, încercați să plasați patul sub mansarda dvs. pentru a împărți camera mai eficient. Dacă colegiul dvs. nu oferă paturi de mansardă, vezi dacă au paturi stackable sau suprapuse în schimb.
  • Dacă doriți să măriți confidențialitatea acestei zone, atașați perdele mari la baza patului dvs., astfel încât acestea să stea peste spațiul deschis. Pentru paturi stivuite sau suprafete, încercați să atârnați o perdea suplimentară din tavan pentru a crea 2 spații private.
  • Dacă obțineți un pat stackable sau al suprafeței, fiți conștient de faptul că va trebui să faceți un acord cu colegul dvs. de cameră despre cine doarme pe partea de sus și care doarme în partea de jos.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 7
    7. Adresați-vă prietenilor și colegilor studenților mai multe idei. Dacă rulați cu idei, prieteni, membri ai familiei și alți studenți, pot oferi o tonă de sfaturi utile pentru organizarea și decorarea dormitorului. În special, încercați să întrebați oameni care au trăit în cămine care au fost similare în dimensiune sau design la al tău.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea spațiilor comune sau de oaspeți
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 6
    1. Aranjați-vă mobilierul în jurul camerei, pentru a deschide podeaua centrală. În timp ce aranjați mobilierul dvs. în mijlocul camerei, puteți ajuta segmentarea acestuia, acest lucru poate face ca zona să se simtă înghesuită și neinvitantă. Ca o alternativă, încercați să plasați obiectele de mobilier la spălarea pe perete, astfel încât acestea să deschidă centrul camerei, făcându-l să apară mai mare și mai prietenos.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 7
    2. Creați o zonă comună centrată în jurul unui obiect major. Chiar și într-un dormitor mic, puteți crea o zonă similară cu o cameră de zi utilizând un element central ca punct de focalizare. Dacă dețineți un televizor sau un dispozitiv de divertisment similar, puneți-l într-o zonă comună, astfel încât oaspeții să aibă un loc la turma. Dacă nu, încercați să așezați scaune, canapele și obiecte similare în jurul unei mese mari în acest fel, oaspeții vor sta în mod natural acolo.
  • În plus față de crearea unui loc în care puteți petrece timp cu prietenii, o zonă comună va păstra oamenii să intre în mai multe spații private.
  • Dacă camera dvs. este prea mică pentru a avea o scadență permanentă, încercați să investiți în scaune fluture sau obiecte similare de mobilier pe care le puteți plia și le puteți lăsa atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 8
    3. Decorați zona dvs. comună, pentru a face mai importantă. Pentru a vă oferi zona comună mai multă energie, încercați să acoperiți podeaua cu un covor colorat. Puneți perne distractive pe fiecare loc. Pentru a face spațiul mai confortabil pentru oaspeții dvs., încercați să o eliminați cu articole de mobilier funcțional cum ar fi cafeaua sau tabelele de capăt.
  • Măsurați spațiul de podea pe care doriți să îl acoperiți pentru a vă asigura că covorul se va potrivi. De asemenea, nu vă limitați să alegeți doar un covor mic - un covor mai mare poate lega cu adevărat împreună o mică cameră de dormit.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 9
    4. Utilizați patul dvs. ca zonă de relaxare, în special dormitoare mici. Dacă nu aveți suficient spațiu în camera dvs. pentru a crea o zonă comună distinctă, încercați să faceți ceva similar în jurul patului dvs. Deși va lua un pic de confidențialitate, folosind patul dvs. ca o canapea vă va oferi prietenilor un loc pentru a sta când se termină fără a lua spațiu suplimentar.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 10
    5. Împingeți elementele de mobilier împreună pentru a face ca camera să se simtă mai primitoare. Mobilierul ocupă o mulțime de spațiu, dar combinarea elementelor majore împreună poate crea un mediu mai deschis, primitoare. Dacă aveți un coleg de cameră, încercați să vă împingeți paturile sau birourile împreună pentru a face zone de dormit și de studiu partajate. Dacă locuiți singur, împingeți-vă grescătoarele, rafturile și obiectele similare pentru a crea mai mult spațiu pentru oaspeți.
  • Dacă aveți un coleg de cameră, împingând paturile și birourile împreună înapoi în spate vă va ajuta să păstrați o anumită intimitate.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unor zone suplimentare de stocare
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 11
    1. Stocați obiecte sub obiecte de mobilier mare. Când spațiul este limitat, încercați să utilizați elementele de mobilier curente cât mai eficient posibil. Dacă aveți un pat ridicat, vedeți dacă puteți stoca obiecte subțiri sub ea. Dacă aveți mese, scaune sau alte elemente ridicate, încercați să plasați obiecte voluminoase sub ele.
    • Zonele mici și subțiri sunt perfecte pentru misiunile vechi și documentele de care aveți nevoie pentru a salva.
    • Zonele mari oferă spațiu amplu pentru consumabile de clasă voluminoase și pungi de carte.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 12
    2. Utilizați articolele de mobilier în mai multe moduri. Dacă aveți niște bani în plus, încercați să achiziționați un articol de mobilier inteligent conceput cu 2 sau mai multe scopuri în minte, cum ar fi un suport care se dublează ca un container de stocare. Dacă nu aveți bani în jur, vedeți dacă puteți utiliza elementele de mobilier curente în mai multe moduri, cum ar fi transformarea unei mese într-un birou când este necesar.
  • Dacă aveți spațiu limitat, încercați să transformați vârfurile articolelor de mobilier voluminos în birouri, standuri TV și altele asemenea.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 13
    3. Așezați obiecte pe perete pentru a utiliza spațiul vertical. Cu cât este mai mică camera dvs. de dormit, cu atât este mai important spațiul de perete va deveni. Dacă colegiul dvs. permite acest lucru, atașați rafturi plutitoare sau cârlige de îmbrăcăminte la perete folosind unghii sau șuruburi. Dacă nu aveți permisiunea de a modifica peretele, închideți obiecte ușoare cum ar fi panourile de plută folosind benzi adezive sau lipicioase.
  • Atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, pereții oferă spațiu amplu de stocare pentru consumabile de clasă, manuale și articole similare.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 14
    4. Achiziționați containere suplimentare de stocare. Uneori, singura modalitate de a câștiga mai mult spațiu de stocare este prin achiziționarea de articole de specialitate concepute pentru camere mici. Deși unitățile de depozitare grele pot fi în afara bugetului dvs., încercați să căutați magazine de reducere și de aprovizionare școlară pentru articole accesibile cum ar fi:
  • Rafturi agățate
  • Rafturi de rețea personalizabile
  • Containere stackable sau pliabile
  • Organizatori de ușă
  • Încălțăminte sau umerase pungă
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de dormit Pasul 15
    5. Organizați-vă căminul pentru a păstra camera aglomerată. Staying organizat poate fi destul de dificil când sunteți ocupat de scriere a eseurilor și completarea proiectelor. Cu toate acestea, ar trebui să luați timp să vă curățați căminul de dezordine nedorit și să aranjați elementele rămase în mod ușor de înțeles. Acest lucru vă va ajuta să deschideți spațiu suplimentar și să țineți evidența lucrurilor care contează cu adevărat.
  • Dacă aveți un coleg de cameră murdar, încercați să-i izolați dezordinea într-o anumită zonă a camerei, astfel încât să vă puteți păstra lucrurile împreună și ordonate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar