Cum să creați mai mult spațiu vizual în casa dvs

Există o mare varietate de modalități de a face ca casa dvs. să pară mai deschisă și mai aerisită decât se simte în prezent. Acest proces de creare a unui spațiu vizual ar trebui să fie cu adevărat o distracție și interesantă, în care puteți folosi ocazia de a îmbunătăți și de a experimenta. Prin utilizarea mobilierului luminos, rearanjarea mobilierului și reducerea aglomerației, puteți face ca casa dvs. să pară mult mai mare.

Pași

Partea 1 din 3:
Luminat și strălucind casa ta
  1. Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 1
1. Redecorați-vă casa folosind culorile luminoase. Culorile luminoase tind să adauge în spațiul vizual al unui loc, mai degrabă decât să diminueze. Luați în considerare înlocuirea roșilor și a marilor cu albii și cremele. În cele din urmă, bricheta și mai strălucitoare culorile pe care le folosiți, casa mai spațioasă se va simți.
  • Înlocuiți vopseaua întunecată cu vopsea ușoară. De exemplu, vopsea toate ușile și tăiați albul pentru a face spațiul să arate curat și luminos
  • Înlocuiți mobilierul și covorul de culoare închisă.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 2
    2. Lăsați-vă ferestrele descoperite. O modalitate excelentă de a deschide o cameră - sau întreaga dvs. casă - este să părăsiți ferestrele descoperite. Puteți face acest lucru fie prin luarea jaluzelor și draperii sau prin instalarea jaluzelor și draperii care au mai puțin de prezență. În cele din urmă, lumina mai naturală pe care ați lăsat-o și mai puține lucruri care vă aglomera ferestrele și pereții, cu atât mai mult vă va simți casa.
  • Dacă doriți acoperiri de ferestre pentru confidențialitate, alegeți perdele luminoase sau pură pentru un aspect briză.
  • Dacă aveți jaluzele sau alte tratamente de ferestre, păstrați-le deschise în timpul zilei.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 3
    3. Adăugați mai multă lumină în camere întunecate. Light tinde să deschidă încăperi și spații mult mai mult decât orice altceva pe care îl puteți face. Pentru a adăuga mai multă lumină, deschideți blind-urile sau instalați mai multe sau lumini mai luminoase. În cele din urmă, un spațiu mai luminos va fi mai mare pentru tine și pentru oaspeții dvs. Puneți sconturi peste patul dvs. sau adăugați lumini sub dulapurile dvs.
  • Încercați să înlocuiți becurile vechi cu LED-uri mai luminoase sau cu alte tipuri de becuri înainte de a instala iluminare nouă.
  • Optați pentru lumină albă sau "zi de zi" în loc de lumină caldă galbenă sau portocalie.
  • Adăugați o lampă de masă, lampă liberă sau instalați o iluminare încastrată pentru a adăuga lumină într-un spațiu.
  • Imagine intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 4
    4. Utilizați oglinzi pentru a crea iluzia spațiului. Plasați strategic oglinzile în locații practice din jurul casei dvs., cum ar fi în intrarea sau într-un hol, pentru a crea o senzație aerisită. Oglinzile reprezintă o modalitate ușoară de a crea aspectul mai mult spațiu în zone care se pot simți înghesuiți. Uită-te în jurul casei tale pentru a vedea unde poți pune o oglindă.
  • De asemenea, ați putea pune oglinzi în dormitoare, camere de noroi și băi.
  • Puneți o oglindă deasupra chiuvetei de bucătărie dacă se confruntă cu un perete pentru a face ca camera să pară mare și luminoasă.
  • Partea 2 din 3:
    Plasarea mobilierului pentru a vă deschide casa
    1. Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 5
    1. Evitați încăpertarea mobilierului apropiat sau pe pereți. Mergeți prin casa dvs. și faceți o privire bună asupra modului în care ați poziționat și distanțați mobila dvs. Dacă descoperiți că aveți mobilier care preia pereți întregi sau s-au aruncat împreună în anumite zone, este posibil să trebuiască să rearanjați mobilierul sau să eliminați bucăți.
    • Luați în considerare permițând 6 inci (15 cm) între mesele de capăt și canapele, în loc de dreapta pe partea de sus unul de celălalt. Același lucru este valabil și pentru poziționarea nopții de lângă pat-spațiu-le în afară de 6 inci (15 cm).
    • Nu împingeți complet canapeaua sau scaunele pe un perete. În schimb, spațiu-le 1-3 picioare (0.30-0.91 m) de pe perete.
  • Imagine intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 6
    2. Aranjați mobilierul pentru a crea spațiu deschis și un flux. Plasați mobilierul dvs. astfel încât oaspeții dvs. să vă puteți plimba cu ușurință și prin casa dvs. Doriți să creați sentimentul că o persoană poate curge dintr-un spațiu de locuit la altul fără a fi încetinit de mobilier care ar putea fi în cale.
  • Creați căi clare și între camere.
  • La plasarea mobilierului într-o salonă sau în zona de ședere, asigurați-vă că oamenii pot intra prin ușă în mijlocul camerei înainte de a lua un loc.
  • La plasarea mobilierului într-o cameră de zi sau într-o cameră de familie, asigurați-vă că dvs. și oaspeții dvs. pot intra în mijlocul camerei înainte de a sta jos. Dacă aveți o canapea sau o masă de cafea care blochează pasarea oamenilor, este posibil să trebuiască să o rearanjați.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 7
    3. Utilizați mobilier cu picioare expuse. O modalitate ușoară de a crea mai mult spațiu vizual este utilizarea mobilierului care are picioare expuse sau ridicate. Prin achiziționarea de canapele, dulapurile din China și alte bucăți de mobilier care sunt ridicate cu picioarele, veți crea mult mai mult spațiu vizual.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 8
    4. Scapa de mobilier inutil. Poate că cel mai simplu mod de a crea mai mult spațiu vizual este de a scăpa de mobilier inutil. Dacă aveți elemente-canapele, birouri, rafturi - că nu utilizați cu adevărat sau nu aveți nevoie, scăpați de ele. Veți găsi că odată ce vă dezactivați mobilierul, casa dvs. se va simți mult mai mare.
  • Partea 3 din 3:
    Reducerea aglomerației
    1. Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 9
    1. Evitați să puneți prea multe lucruri pe pereții dvs. Mergeți în jurul casei dvs. și faceți o privire bună la pereții voștri. Luați stocul de picturi, fotografii și alte lucrări de artă pe care le aveți pe pereții dvs. Dacă vă aflați că aveți un timp dificil de localizare a spațiului de perete deschis, atunci este posibil să aveți o problemă. Asigurați-vă că aveți câteva zone ale peretelui dvs. care sunt deschise.
    • Nu există reguli universale despre cât de mult spațiu de perete trebuie să aveți. Cu toate acestea, unele decoratori sugerează lăsând 2 inci (5.1 cm) între imagini mari și 1.5 inci (3.8 cm) între cele mai mici.
    • Imaginile mari ar trebui să fie de aproximativ 60 de centimetri (150 cm) de pe sol.
    • Echilibrează un perete de galerie cu pereți goi, astfel încât camera nu se simte prea aglomerată.
    • Așezați imagini și lucrări de artă în grile pentru a crea un aspect curat și organizat.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 10
    2. Limitați elementele pe care le afișați. Luați stocul de articole pe care le aveți pe vârful birourilor, meselor laterale, rafturilor și în altă parte în casa dvs. Apoi, reduceți acest număr. Afișați numai cele mai bune lucrări de artă sau cele mai memorabile. Depozitați ceilalți și luați în considerare rotirea elementelor pe care le aveți pe afișaj.
  • Imaginea intitulată Creați mai mult spațiu vizual în casa dvs. Pasul 11
    3. Păstrați lucrurile în mobilier cu dulapuri. Unul dintre cele mai frecvente lucruri care ruinează iluzia spațiului într-o casă sunt elemente stivuite pe bucăți de mobilier sau pe rafturi. În loc să faceți acest lucru, ar trebui să stocați cărți și alte articole din interiorul mobilierului care are dulapuri.
  • Dacă aveți o mulțime de cărți, cumpărați rafturi cu dulapuri. Fie întregul raft poate avea dulapuri, fie doar partea inferioară.
  • Dacă aveți o mulțime de feluri de mâncare deplasate în sala de mese sau bucătărie, puneți-le în cabinet. Dacă doriți ca oamenii să le vadă, luați în considerare obținerea dulapurilor din sticlă. Acest lucru va adăuga caracter, dar va crea un aspect îngrijit și deschis în loc de o privire aglomerată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar