Cum să decoreze o cameră mică care are un pat mare

Având un dormitor mic și un pat mare vă poate face să vă simțiți că alegerile dvs. de decorare sunt super limitate, dar acest lucru nu trebuie să fie cazul! Implementarea soluțiilor de stocare creative și luminând camera dvs. prin alegerile vopsele și perdele vă va ajuta să creați un dormitor primitoare, confortabil, pe care Așteptăm cu nerăbdare să vizitați în fiecare zi.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând camera dvs. să apară mai mare
  1. Imaginea intitulată Găsiți o temă pentru a decora un dormitor mic Pasul 5
1. Păstrați patul într-o poziție centrală. Pentru că aceasta este cea mai mare bucată de mobilier din camera dvs., doriți să o oferiți suficient spațiu pentru a străluci, și apoi puteți aranja orice alt mobilier pe care îl aveți în jurul lui. S-ar putea să fiți tentați să împingeți patul într-un colț, dar păstrarea centrată face punctul focal al camerei, păstrează lucrurile să se uite simetrice și împiedică dezordinea care vine de la încercarea de a se potrivi prea mult într-un spațiu mic.
  • Dacă aveți suficient spațiu pentru a merge pe fiecare parte a patului, va fi mai ușor să o faceți în fiecare dimineață!
  • Dacă camera dvs. este prea mică pentru a avea patul în centrul unui perete (poate că ușa nu ar fi capabilă să se deschidă sau să se închidă), apoi o împingeți într-un colț și concentrați-vă pe păstrarea calea de lângă patul neclintit.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea vopselei pentru un dormitor Pasul 1
    2. Utilizați o paletă de culoare simplă, ușor pentru a vă lumina pereții. Pictura pe pereți o culoare mai deschisă va face ca camera să se simtă mai mare, în timp ce culorile mai întunecate pot face ca camera să se simtă închisă în. Gri deschis, nuanțe de culoare albă sau chiar o culoare foarte mare de trandafir poate face ca dormitorul tău să se simtă luminos, proaspăt și deschis.
  • Dar nu vă fie frică să mergeți întuneric dacă este ceea ce vă place! Pictura camerei dvs. cu nuanțe crocante, întunecate de gri sau albastru poate face ca camera să se simtă mai intimă și mai șic. Dacă vă întunecați, luați în considerare cât de multă lumină naturală devine camera - nu doriți să vă simțiți claustrofobi.
  • Dacă aveți deja un pat cu pat și nu intenționați să cumpărați unul nou, alegeți o culoare complementară de vopsea care funcționează cu ea, ca un neutru sau pastel în schema de culori potrivită.
  • Imagine intitulată Decorează pereții gri Pasul 7
    3
    Instalați perdele cât mai mare posibil pentru a face ca camera să arate mai înalt. Obținerea acestor perdele în apropierea tavanului va atrage ochiul în sus când intrați în cameră. Alegeți perdele care vor ajunge la podea chiar și atunci când sunt închise la înălțimea tavanului. Dacă intenționați să păstrați perdelele trase în timpul zilei, alegeți perdele cu un strat dublu cu un strat pură pentru a permite mai multă lumină în timp ce vă lăsați încă să vă mențineți confidențialitatea.
  • Încercați să alegeți perdele care se potrivesc cu culoarea peretelui pentru a vă menține ochii să fie copleșiți de prea multe culori.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 13
    4
    Hang oglinzile Pentru a captura lumina și a face ca camera să apară mai mare. În loc să distrageți picturile sau tapiserii, încercați să atârnați o oglindă mare pe unul dintre pereții tăi. Acest lucru va da camerei apariția de a fi mai mare decât este de fapt.
  • Puncte bonus Dacă puteți atârna o oglindă opusă unei ferestre pentru a ilumina acea lumină naturală și mai mult!
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 11
    5. Alegeți un pahar care nu distrage atenția cu modelele ocupate. Evitați modelele luminoase și, în schimb, concentrați-vă pe alegerea unui pahar care completează pereții și perdelele. Căutați un pat de pat care este reversibil, dacă este posibil - care vă va oferi o sumă de la o săptămână la săptămână dacă doriți să schimbați lucrurile puțin. Creme, gri, alb și chiar marină întunecată sau blues sunt culori calme care nu vor distrage atenția sau nu se simt aglomerat.
  • Dacă aveți deja un pat de pat, vă place (sau dacă sunteți doar într-adevăr plăcut de modele), asta este în regulă! În acest caz, concentrați-vă că faceți restul camerei dvs. (culoarea vopselei, perdelele, decorațiile și pernele) mai subtile pentru a completa designul pe pavilion.
  • Imagine intitulată Aranjați oglinzile cu dormitor Pasul 8
    6. Investiți în mobilier care va face ca camera să fie mai mare. Sticla sau piesele de vedere sunt excelente, deoarece lumina care reflectă prin ele va face ca camera să arate mai mare. Un birou de sticlă sau lămpi lucite pot păcăli ochii în gândire că există mai mult spațiu în cameră decât este într-adevăr. În mod similar, bucăți de mobilier care sunt ridicate pe picioare dau iluzia că există mai mult spațiu în cameră (și, potențial, oferă și spațiu suplimentar de stocare).
  • Fiți atenți la cumpărarea de sticlă sau în legătură cu elementele pe care nu le alegeți prea delicate. Acest lucru va face mai puțin probabil ca ei să se spargă cu ușurință dacă vă bateți în ele sau bateți ceva peste.
  • Imaginea intitulată Decorează un zid mare Pasul 16
    7. Instalați lumini care oferă o iluminare amplă. Gândiți-vă la adăugarea luminilor agățate din tavan (dacă nu aveți deja un ventilator de tavan) pentru o opțiune care nu va prelua niciun spațiu de podea. Lămpi suspendate, mai degrabă decât o lumină de tavan care merge în mijlocul camerei, sunt deosebit de utile pentru iluminarea colțurilor întunecate. Instalați sconturile de pe ambele părți ale patului pentru a oferi iluminare suplimentară. Instalați o lumină de plafon dacă nu aveți deja una.
  • Dacă închiriați, asigurați-vă că orice schimbări pe care le efectuați sunt aprobate de proprietarul dvs. înainte de a începe. Dacă proprietarul dvs. nu dorește să faceți nicio modificare a iluminării, investiți în unele lămpi subțiri, înalte și de podea pentru a plasa în colțuri.
  • Metoda 2 din 2:
    Obținerea creativă cu depozitare
    1. Imagine intitulată Decorate rafturi într-un dormitor Pasul 4
    1. Ștergeți spațiul de podea prin Instalarea rafturilor plutitoare. Patul tău mare este punctul focal al camerei, deci spațiul mai deschis de pe pământ, cu atât mai deschisă camera ta se va simți. Puteți să atârnați rafturile plutitoare pentru a vă afișa cărțile sau plantele fără a prelua un spațiu de bază valoros.
    • Dacă aveți o mulțime de cărți, dar nici o cameră pentru o bibliotecă, instalați rafturi plutitoare în jurul perimetrului camerei dvs. la aproximativ 1 picior (0.30 m) de la plafon pentru a afișa aceste cărți fără a prelua spațiul de stocare.
  • Imagine intitulată Ridicați patul Pasul 12
    2
    Ridicați patul astfel încât să puteți potrivi stocarea suplimentară sub ea. Puteți achiziționa creșterile de pat de la majoritatea magazinelor departamente pentru a vă ridica patul câțiva centimetri suplimentari de pe teren. Acest lucru vă va oferi mai mult spațiu pentru a stoca cutii sau containere.
  • Obțineți un pat sau un pat de pat, care este suficient de lung pentru a acoperi spațiul suplimentar pentru a vă menține camera curată și organizată.
  • Dacă aveți bugetul, luați în considerare investițiile într-un cadru de pat care a fost încorporat sub el. Aceste sertare suplimentare pot acționa ca un dresser dacă camera dvs. nu are spațiul!
  • Imaginea intitulată Decorează un zid în spatele unui stand de televiziune Pasul 6
    3. Montați televizorul pe perete, dacă aveți unul în dormitor. Obținerea TV pe perete înseamnă că puteți scăpa de ceea ce stătea! Cumpărați un suport de perete din magazin care este în mod specific pentru televizoare pentru a împiedica riscul de a cădea și de rupere.
  • Poti de asemenea Ascundeți cablurile TV în spatele unei benzi de plastic și vopsea-o la aceeași culoare ca și pereții pentru a elimina dezordinea.
  • Imaginea intitulată Organizarea unui dormitor mic Pasul 11
    4. Alegeți bucăți de mobilier decât sunt multifuncționale. O bancă la sfârșitul patului dvs. ar putea fi folosită și pentru depozitarea suplimentară și scaune suplimentare, sau o noptieră ar putea dubla ca birou. Făcând acest lucru vă menține camera simplă și neclintită, ceea ce va face ca camera dvs. să fie mai spațioasă.
  • Încercați să potriviți mobilierul pe pereți pentru a le face să se amestece mai mult și să creeze un aspect mai raționalizat.
  • sfaturi

    Alegeți accente decorative care sunt importante pentru dvs. și care se potrivesc cu personalitatea dvs. Covoare, perne de aruncare, fotografii semnificative, și memorabilia sunt lucruri distractive pentru a afișa - doar încercați să fiți choosy, astfel încât camera dvs. nu se aglomera cu lucruri.
  • Păstrați camera dvs. clară de dezordine inutilă. Acest lucru va face ca spațiul să pară mai mare.
  • Aduceți unele plante pentru a lumina spațiul - culoarea verde va adăuga la atmosfera liniștitoare a camerei și va oferi un pop frumos de culoare. Puteți chiar să atârnați o plantă din tavan, astfel încât să nu ocupați mai mult spațiu de suprafață.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar