Cum să afli dacă un tip în secret vă place

Dating ar fi mult mai ușor dacă ai putea să te uiți la o persoană și să spui dacă te-a plăcut, dar, din păcate, nu este atât de ușor. Imaginându-vă dacă un tip îi place să fii complicat, dar există, de obicei, semne că el este interesat. S-ar putea să-ți dai seama, urmărind limbajul corpului și ascultând ceea ce spune el. În plus, acordați atenție modului în care se comportă în jurul dvs. pentru a vedea dacă vă oferă o atenție deosebită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vizionându-și limbajul corpului
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 1
1. Observați dacă are un zâmbet mare de fiecare dată când vă vede. Când un tip vă place, el va fi foarte încântat să vă vadă. Urmăriți fața lui când intrați în cameră pentru a vedea dacă zâmbește. Cu toate acestea, uitați-vă la modul în care el zâmbește la alți oameni pentru a vedea dacă acționează în acest fel cu toată lumea.
  • Un zâmbet mare, dințată este un semn că vă place!
  • Un tip care este cu adevărat prietenos și de ieșire ar putea zâmbi când vede toată lumea, așa că acordați atenție cum reacționează în jurul celorlalți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 2
    2. Face contactul cu ochii și vezi dacă o deține. Contactul cu ochii prelungiți poate fi un semn că este în tine. Data viitoare când îl vezi, prinde privirea și vezi dacă se uită înapoi sau se uită departe. Dacă vă întâlnește ochii, ar putea să vă placă.
  • Unii oameni nu se simt confortabil cu contactul cu ochii, așa că ar putea să vă placă încă, chiar dacă se uită departe.
  • Nu te uita la el prea mult timp, fără să vorbești cu el pentru că ar putea să se simtă inconfortabil. Ai putea spune ceva de genul: "Cât de departe sunteți în misiunea de săptămâna trecută?"Sau "Știți ce servește astăzi cantina?"
  • Dacă sunteți cu adevărat nervosi despre a face contact cu ochii, încercați să-i întrebați despre munca școlară sau de vreme, astfel încât să aveți o scuză pentru a privi la el. Spune, "Este acea misiune de matematică de mâine sau joi?" Sau "Crezi că va ploua toată ziua?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 3
    3. Verificați dacă vă priviți în timp ce vă uitați departe. Când cineva vă place, vor încerca să fure privirile. Aceasta înseamnă că probabil se uită la tine când nu plătiți atenția! Încercați să-l prindeți, privindu-l brusc. Ca altă opțiune, adresați-vă prietenului dvs. să vadă dacă vă privește.
  • Verificați doar o dată sau de două ori de câte ori sunteți în jurul lui. Dacă o priviți de multe ori, el poate crede că priviți la el.
  • Bacsis: Încercați să luați un sine cu el în fundal. Apoi, verificați dacă se uită la tine.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 4
    4. Vezi dacă se sprijină spre tine când vorbești. Un tip care este în tine va fi interesat de ceea ce trebuie să spui și va dori să se apropie de tine. Asta înseamnă că se va sprijini ori de câte ori vorbește cu tine. Verificați dacă și-a înclinat corpul spre tine. Apoi, treceți mai departe de el și vedeți dacă încearcă să se apropie.
  • Uită-te la unghiul corpului său pentru a vedea dacă este înclinat spre tine.
  • Bacsis: Dacă există bariere între 2 dintre voi, ca perne de canapea, el va încerca să le mute dacă vă place. Așezați ceva între voi pentru a vedea dacă încearcă să-l miște.

    1. Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 5
      1. Să acorde atenție dacă atinge sau perie împotriva ta. Un tip care îi place să vrei să creezi un motiv să te atingi. Observați dacă vă atinge brațul, se ciocnește în tine sau se mișcă să stea lângă tine. Acordați o atenție deosebită dacă încearcă să vă îmbrățișeze pentru că este un semn puternic că vă place.
    2. Țineți minte că unii tipi sunt doar îmbrățișați. Dacă îi place să îmbrățișeze pe toată lumea, îmbrățișarea poate fi doar un semn de prietenie.
    3. Dacă un tip te atinge într-un mod care te face să te simți inconfortabil, spune-i să se oprească și să se îndepărteze de el. Spune: "Nu mă atinge așa, pentru că mă face inconfortabil."Dacă nu se oprește sau te simți nervos, întreabă pe cineva în care ai încredere pentru ajutor.
    Metoda 2 din 3:
    Ascultând ceea ce spune el
    1. Imagine intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 6
    1. Observați dacă el tinde să-și călătorească peste cuvintele sale numai atunci când vorbește cu dvs. Un tip care este în mod normal un vorbitor neted poate începe să se împiedice cuvintele sale când vorbește cu tine. Luați în considerare dacă tipul dvs. de obicei nu are nici o problemă care să-și împărtășească gândurile, dar pare să aibă probleme cu stricărea unei sentințe împreună atunci când este în jurul tău. Ar putea să vă placă!
    • De exemplu, el ar putea da brusc răspunsuri scurte sau da / nu atunci când îi place în mod normal să vorbească. În mod similar, el ar putea stoarce sau a uitat ceea ce voia să spună.

    Bacsis: Ascultați tonul de voce, deoarece încearcă să vorbească cu tine. Dacă pare nepoliticos sau respingător, răspunsurile sale scurte sau ciudate ar putea să nu însemne că vă place.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 7
    2. Acordați atenție dacă inițiază conversațiile. Vor vrea să vorbească mai des dacă te interesează să te întâlnească. Asta înseamnă că nu va avea nici o problemă să fie prima care a ajuns, atât în ​​persoană, cât și prin telefon..
  • De exemplu, el ar putea să stea lângă tine în clasă și să întrebi cum ai făcut în ultimul test. Alternativ, el vă poate scrie din albastru într-o noapte de sâmbătă pentru a vedea ce faceți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place Pasul 8
    3. Urmăriți semnele pe care încearcă să le afle mai multe despre tine. Când un tip este în tine, el va dori să învețe totul despre viața ta, inclusiv cum ar fi, indivizii tale și fundal. Observați dacă vă întreabă o mulțime de întrebări personale și apoi ascultă cu adevărat răspunsul dvs. În plus, acordați atenție cât de mult își amintește.
  • El poate pune întrebări cum ar fi: "Ce faci în timpul liber?"" Care sunt trupele tale preferate?" "Ai animale de companie?" "Cati frati ai?"Sau" Care sunt obiectivele dvs. pentru următorii 5 ani?"
  • Imagine intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 9
    4. Ascultă pentru referiri la faptul că este singur. Când un tip vă place, el va dori să știți că este disponibil în cazul în care sunteți interesat de el. Asta înseamnă că va face comentarii frecvente despre starea relației și disponibilitatea acestuia. Luați notă dacă auziți că tipul vostru vorbind despre cum este singurul, precum și cât de des o face.
  • El va spune lucruri cum ar fi: "Încă mai caut persoana potrivită" sau "încă zboară solo."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 10
    5. Observați dacă vorbește despre alte criterii potențiale adesea. Când un tip vă place, va dori să joace competiția. Luați în considerare cât de des îl auziți să menționați alte persoane, în afară de prietenii săi apropiați și de membrii familiei.
  • Dacă sunteți o fată, probabil că nu va mai spune alte fete foarte des.
  • Dacă ești un tip, probabil că va mai vorbi despre alți tipi la minim.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 11
    6. Numărul cât de des vă complimentează față de alte persoane. Dacă vă place, el ar putea să nu vă poată rezista să vă oferim complimente. Observați cât de des vă complimentează, apoi ascultați complimente altor persoane. Vedeți dacă pare să vă complimenteze mai mult.
  • De exemplu, ar putea spune lucruri precum "Îmi plac acele ochelari" sau "pantofii tăi sunt răcoritoare."
  • Dacă pare să complimenteze pe toată lumea, ar putea fi doar personalitatea lui. E un tip drăguț, așa că nu e de mirare că sperați că vă place!
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 12
    7. Acordați atenție dacă vă cere opinia despre aspectul său. Ar putea să vă întrebe cum ar trebui să-și stilul, care pereche de ochelari arată mai tare pe el sau ce cămașă ar trebui să poarte la un eveniment special. Acesta este un semn că vă respectă opinia și doriți să vă impresioneze. Observați cât de des vă cere să dați o opinie pentru a vedea dacă vă place.
  • El ar putea întreba: "Crezi că ar trebui să-mi schimb părul?"" Sunt aceste ochelari ascunse cât de cool sunt?"Sau" sunt aceste pantofi prea informale pentru petrecerea dvs?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 13
    8. Observați dacă pune o mulțime de întrebări când vorbești despre un tip. Dacă vă place, probabil că va fi gelos când vorbiți despre alți tipi. Cea mai ușoară modalitate de a spune dacă este gelos este să acorde atenție cât de multe întrebări îi întreabă despre tipul. Adu un prieten de tip al tău, apoi vezi cum reacționează.
  • El ar putea întreba: "Cine este Matt?"" De cât timp ați știut Matt?"" Ce face Matt?"Sau" Tu și Matt stai foarte mult?"
  • Dacă sunteți interesat să întâlniți acest tip, spuneți-i că prietenul dvs. este doar un prieten și nu un tip care este interesat de întâlniri. În caz contrar, el poate crede că sunteți luat.
  • Metoda 3 din 3:
    Observând acțiunile sale
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 14
    1. Acordați atenție cât de repede răspunde textelor dvs. Un tip care îți place să te întorci repede la tine. Observați dacă tipul dvs. este întotdeauna rapid de răspuns și oferă scuze atunci când el este liniștit pentru o vreme. Acesta ar putea fi un semn că vă place.
    • De exemplu, el ar putea să vă răspundă instantaneu sau în câteva minute. Când durează mai mult de 10 minute, ar putea spune ceva de genul ", îmi pare rău pentru întârziere. La munca."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 15
    2. Observați dacă încearcă să plătească pentru lucruri fără un motiv. Când un tip vă place, el ar putea încerca să vă impresioneze prin plătiți pentru mese sau evenimente. În mod similar, el ar putea încerca să folosească această tactică pentru a transforma un hangout într-o dată. Ia notă dacă oferă să vă plătească calea ori de câte ori sunteți împreună.
  • Acordați o atenție deosebită dacă oferă doar să plătiți pentru dvs. și pe nimeni altcineva.
  • În unele cazuri, el poate spune: "Voi obține pe acesta și puteți cumpăra următorul."Cu toate acestea, dacă face asta de fiecare dată, probabil că vă place.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 16
    3. Numărați cât de des încearcă să vă ajute cu lucruri. Puteți observa că el este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta, indiferent dacă este vorba de sfaturi sau să obțineți ceva făcut. Observați cât de des vă oferă pentru a vă ajuta, precum și cât de des îi ajută pe alții. Dacă pare să vă ajute mai des, ar putea avea o pasiune asupra dvs.
  • De exemplu, el vă poate ajuta cu temele, oferiți-vă să vă purtați lucrurile sau oferiți-vă să vă reparați mașina. În mod similar, ar putea să vă dea sfaturi atunci când nu sunteți sigur de ceva sau să oferiți un umăr pentru a plânge când treceți printr-un timp greu.
  • Imagine intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 17
    4. Observați dacă pare să-și amintească tot ce îi spui. În mod normal, este greu să vă amintiți fiecare lucru pe care îl vă spune cineva, mai ales când nu vă privește. Cu toate acestea, nu uitați detaliile despre zdrobirea dvs. Când vorbești cu el, vezi dacă își amintește lucrurile din conversațiile anterioare. Acest lucru ar putea însemna că vă place.
  • De exemplu, îți va aminti cântecul tău preferat, culoarea ta preferată și numele animalului tău.
  • Dacă ați uitat să-i spuneți, dar își amintește, este un semn mare că vă place.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip în secret vă place pasul 18
    5. Faceți mici modificări la aspectul dvs. și vedeți dacă el comentează. Un tip care vă place că va observa de obicei când vă schimbați aspectul, chiar dacă este o mică schimbare. Încercați să vă despărțiți părul în mod diferit, făcând un aspect dramatic machiaj sau purtând un nou costum. Apoi, vezi dacă spune ceva despre asta.
  • El poate spune ceva de genul: "Ți-ai schimbat părul?"Sau" este nou?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă un tip vă place în secret pasul 19
    6. Observați dacă întotdeauna vă place postările dvs. sociale media. Dacă vă place, el este probabil cel mai mare fan pe social media. Acordați atenție dacă întotdeauna îi place sau răspunde la posturile dvs., inclusiv la sine. Acesta ar putea fi un semn că vă place.
  • Pentru a testa acest lucru, postați mai multe fotografii simultan și vedeți dacă îi place fiecare individual în loc de postul ca un întreg.
  • Vezi dacă se întoarce și îi place postările vechi, ceea ce înseamnă că trece prin profilul tău.
  • Comunitatea Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile Premium pentru acest articol?Deblocați răspunsurile premium prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum spui dacă un om este atras de tine, dar ascuns-o?
      Candice Mostisser
      Candice Mostisser
      Dating antrenor
      Candice Mostisser este un antrenor de dating pentru NYC Wingwoman LLC, un serviciu de coaching de date cu sediul în New York City. "NYC Wingwoman" oferă servicii de potrivire, Wingman / Wingwoman, coaching 1-la-1 și bootcasuri intensive de weekend. Ea este specializată în coaching-ul pe alții pe cele mai bune practici și strategii pentru a reuși la primele date și în lumea dating online.Candice Mostisser
      Candice Mostisser
      Dating antrenor
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Dacă un tip stă cu genunchii îndreptați spre tine când voi doi stați la o masă, acesta poate fi un indicator subtil, vă place. De asemenea, dacă în general, pare excitat și fericit să vorbească cu dvs., acesta este un semn bun!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 1
    • Întrebare
      Are în mod secret o pasiune asupra mea?
      Candice Mostisser
      Candice Mostisser
      Dating antrenor
      Candice Mostisser este un antrenor de dating pentru NYC Wingwoman LLC, un serviciu de coaching de date cu sediul în New York City. "NYC Wingwoman" oferă servicii de potrivire, Wingman / Wingwoman, coaching 1-la-1 și bootcasuri intensive de weekend. Ea este specializată în coaching-ul pe alții pe cele mai bune practici și strategii pentru a reuși la primele date și în lumea dating online.Candice Mostisser
      Candice Mostisser
      Dating antrenor
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Are în mod regulat conversații sau mesajul dvs. fără a fi solicitat? Dacă da, răspunsul poate fi da!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 3
    • Întrebare
      De unde știi dacă un tip are o pasiune secretă asupra ta?
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului
      Acest răspuns a fost scris de una dintre echipa noastră instruită de cercetători care l-au validat pentru acuratețe și cuprinzătoare.
       Personal Editor
      Personal Editor
      Răspunsul personalului

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns cercetat de personal.

      Există cu siguranță câteva semne de poveste pe care le puteți căuta să încerce să-și dea seama dacă un tip în secret vă place. Una dintre cele mai mari indicii ar putea fi limba corpului său. Urmăriți fața lui când intrați în cameră pentru a vedea dacă zâmbește. Dacă vă place, probabil că va fi foarte încântat să vă vadă. Contactul cu ochii prelungiți poate fi un semn că este în tine. Data viitoare când îl vezi, prinde privirea și vezi dacă se uită înapoi sau se uită departe. Dacă el continuă să se uite, el poate avea o pasiune asupra ta. De-a lungul aceleiași linii, ați putea să-l prindeți să vă uitați la dvs. când crede că nu căutați. Încercați să-l prindeți, privindu-l brusc. De asemenea, ați putea cere unui prieten să țină ochii și să urmărească dacă vă verifică sau nu când nu căutați. Dacă un tip vă place, este posibil să nu fie prea greu de spus!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Rețineți că unii tipi sunt foarte prietenoși sau doar ca să flirteze. Dacă îi tratează pe toată lumea ca și cum te tratează, este posibil să nu fie interesat să fie mai mult decât prietenii.
  • Adresați-vă prietenilor dacă cred că vă place. Ei au o perspectivă a outsiderului, așa că probabil observă lucruri pe care nu le faceți. Ai putea spune, "Crezi că ar putea să mă placă?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar