Cum să depuneți o îmbinare a părților

"Joinder" este procesul prin care se adaugă părți suplimentare sau revendicări la un proces. Dacă doriți să adăugați un nou reclamant sau un inculpat la proces, trebuie să depuneți o moțiune de îmbinare a părților. Îndepărtarea poate fi permisivă, ceea ce înseamnă, în principiu, este de până la judecător dacă să permită părții să se alăture. În cazul în care se aderăm la noua parte, este necesară pentru a continua, îmbinarea este considerată obligatorie. În timp ce argumentele pentru îmbinare permisivă și obligatorie sunt diferite, procesul de depunere a unei mișcări de îmbinare este în esență același.

Pași

Partea 1 din 3:
Redarea mișcării
  1. Imagine intitulată Fișier Un proces civil Pasul 7
1. Faceți cunoștință cu un avocat opus. Regulile de judecată federală, precum și normele din multe instanțe de stat impun celor două părți într-un caz civil să se întâlnească și să discute problema în centrul oricărei mișcări înainte de depunerea acestei mișcări.
  • Explicați sfatul opus partidului pe care doriți să-l adăugați la proces și de ce doriți să adăugați acea persoană. Dacă sfatul opus este de acord că persoana ar trebui adăugată ca parte la proces, ați depune o moțiune comună, iar judecătorul nu ar avea de obicei o audiere în această privință.
  • Dacă credeți cădere a părții suplimentare este obligatorie în conformitate cu regulile, explicați-vă raționamentul. Îndepărtarea obligatorie înseamnă că judecătorul nu are nici o discreție, că cazul nu poate continua fără acea parte.
  • De exemplu, dacă ați dat în judecată șoferul într-un accident auto, dar șoferul este asigurat, compania de asigurări ar trebui să fie o petrecere la costum. Dacă ați neglijat să includeți compania de asigurări ca inculpat, ar trebui să depuneți o moțiune de răsturnare.
  • În mod similar, dacă ați fi fost inculpatul în același proces, ați dori, de asemenea, să adăugați compania dvs. de asigurări - deci dacă reclamantul nu a depus o mișcare de răsturnare, probabil că ați fi. În această situație, de obicei, ar fi destul de ușor să obțineți un acord din partea cealaltă, deoarece adăugarea companiei de asigurări beneficiază de ambele părți.
  • Pe de altă parte, dacă se îmbină este permisivă, este mult mai important să obțineți acordul celeilalte părți, deoarece judecătorul ar putea refuza să adauge partidul - ceva ce ar fi mult mai puțin probabil să facă dacă ar fi fost ceva ce ambele părți au dorit.
  • Imagine intitulată Fișierul Un proces civil Pasul 6
    2. Adunați informații care acceptă îmbincările. Ca parte a mișcării dvs., trebuie să depuneți un memorandum al argumentelor dvs. și ale autorităților legale - regulile și deciziile judiciare în alte cazuri - care vă sprijină argumentul potrivit căruia noul partid ar trebui să fie legat.
  • Înainte de a vă elabora mișcările și documentele de susținere, trebuie să revizuiți regulile care se aplică pentru a se îmbina astfel încât să vă puteți asigura că aveți informații care demonstrează tot ce este necesar pentru ca judecătorul să vă acorde cererea.
  • Regulile 18 până la 21 din Regulile federale de procedură civilă stabilesc procedura și cerințele privind răbdările în cauzele civile din instanța federală. Normele de stat au numere similare corespunzătoare regulilor federale aplicabile.
  • În general, îmbinarea este obligatorie dacă noul partid trebuie inclus pentru reclamant pentru a obține o ușurare completă (ca în exemplul adăugării unei societăți de asigurare unui proces care rezultă dintr-un accident de mașină) sau dacă noul partid are un interes în proces care nu vor fi reprezentate sau protejate decât dacă sunt, de asemenea, parte la acest caz.
  • Îndepărtarea permisivă, pe de altă parte, este posibilă atunci când partidele distincte au pretenții care apar din aceleași evenimente și implică aceleași întrebări juridice.
  • Dacă sunteți reclamantul, aceasta este de obicei o situație în care ați putea aduce două procese separate împotriva celor doi indivizi, dar preferați să le judecați în același timp.
  • Imagine denumită fișierul un proces civil Pasul 9
    3. Creați propunerea și notificarea. Anunțul, care este destinat părții adverse, iar mișcarea în sine sunt documente destul de formale care pur și simplu solicită Curții să permită un nou partid să se alăture. În mod obișnuit, nu există niciun argument sau discuție despre autoritate în mișcarea însăși.
  • Dacă vă reprezentați, ar trebui să găsiți un formular sau un șablon pe care să îl utilizați pentru mișcarea și notificarea.
  • Verificați cu grefierul Curții în care ați depus procesul inițial pentru a afla dacă Curtea are un formular de șablon sau de fillabil pe care îl puteți utiliza. Chiar dacă nu există o formă în mod special pentru îmbinare, poate exista o formă de mișcare goală disponibilă.
  • Legenda cu privire la toate documentele legate de anunțul dvs. trebuie să fie aceeași cu titlul de plângere și la toate celelalte documente pe care le-ați depus la Curte și să aveți același număr de caz.
  • Rețineți că, chiar dacă ați ales să vă ocupați de cazul dvs., aveți întotdeauna opțiunea de a consulta un avocat dacă aveți întrebări cu privire la mișcarea dvs.
  • De asemenea, puteți obține un avocat pentru a elabora documentele pentru dvs. sau pentru a apărea în instanță pentru dvs. numai pentru a argumenta mișcarea dacă vă confruntați cu opoziția puternică din partea cealaltă parte.
  • Imagine intitulată Fișierul Un proces civil Pasul 14
    4. Scrieți declarația și memorandumul care vă susține mișcarea. Folosind autoritățile pe care le-ați găsit în cercetarea dvs. și conturul pe care l-ați creat, proiectați memorandumul dvs. care vă va însoți mișcarea. Memorandumul explică de ce instanța ar trebui să vă acorde propunerea.
  • Afirmația dvs. ar trebui să conțină numai fapte care susțin îndepărtarea noii partide. Scrieți aceste utilizând același format de bază pe care l-ați folosit pentru acuzațiile din plângerea dvs. (dacă sunteți reclamantul) sau pentru a răspunde acestor acuzații în răspunsul dvs. (dacă sunteți inculpatul).
  • De obicei, afirmații trebuie să fie semnate în prezența unui notar public. Atestați că aceste fapte sunt adevărate sub sancțiunea lui Perjury.
  • Pentru a scrie și a vă organiza memorandumul, poate doriți să vă uitați la documente similare depuse în alte cazuri pentru a vă ghida - doar asigurați-vă că nu copiați limba în ele verbatim, deoarece se aplică diferitelor cazuri cu diferite fapte.
  • Funcționarul sau bibliotecarul de la Biblioteca Publică din Tribunal vă poate ajuta să găsiți copii ale memorandumului de sprijin, iar bibliotecarul de drept vă poate ajuta cu cercetarea dvs.
  • Imagine intitulată Fișierul Un proces civil Pasul 2
    5. Pregătiți o comandă propusă. De obicei, când depuneți o mișcare, trebuie să trimiteți și o comandă pentru ca judecătorul să semneze. Acest ordin propus acordă propunerea dvs. cu privire la termenii pentru care ați susținut. Cu toate acestea, trimiterea ordinului propus nu înseamnă că judecătorul vă va acorda moțiunea.
  • În afară de numele partidelor și al altor speciuni, un ordin propus de îmbinare arată în mod obișnuit același de la un caz la altul.
  • Pentru a obține limba și formatarea corectă, întrebați grefierul pentru o copie a unei comenzi de îmbinare semnată de același judecător atribuit cazului dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea mișcării
    1. Imagine intitulată Scrie un contract pentru vânzarea unei mașini Pasul 3
    1. Luați documentele către biroul funcționarului. Odată ce ați finalizat și ați semnat documentele, trebuie să luați originalele și două exemplare ale biroului grefierului pentru a le depune la instanță. De asemenea, puteți să vă depuneți propunerea prin poștă la biroul funcționarului, dar țineți cont de faptul că acest lucru poate întârzia data de depunere a mișcării.
    • Trebuie să plătiți o taxă de depunere, de obicei 100 $ sau mai puțin, pentru a vă depune mișcarea, cu excepția cazului în care ați primit o scutire de taxe.
    • Dacă nu ați solicitat încă o renunțare la o taxă și nu vă puteți permite taxele de depunere, cereți funcționarului pentru unul. Va trebui să oferiți detalii despre venituri și active, dar dacă scădeți sub pragul financiar al Curții, nu va trebui să plătiți taxe de instanță.
    • Când vă depuneți mișcarea, funcționarul va ștampila toate documentele "Filed" cu data și dați copiile înapoi la dvs. O copie este pentru propriile dvs. înregistrări, cealaltă pentru sfatul opus.
    • Dacă depuneți mișcarea prin poștă, biroul funcționarului va returna copiile către dvs. și apoi va trebui să serviți cealaltă parte cu copia lor.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de televiziune de curte Pasul 4
    2. Propune o dată pentru Curte să-ți audă propunerea. În mod obișnuit, trebuie să verificați calendarul judecătorului căruia i-a fost atribuit cazul dvs. și să selecteze o dată propusă pentru a fi ascultat propunerea.
  • Diferitele instanțe au proceduri diferite pentru acest lucru. În unele instanțe alegeți singura dată, în timp ce în altele, funcționarul atribuie o dată de audiere.
  • Indiferent de modul în care este aleasă data de audiere, acea dată ar trebui depusă în notificarea dvs. de formular de mișcare pe care o trimiteți la cealaltă parte.
  • De obicei, data va fi o lună sau mai mult de la data la care ați depus mișcarea dvs., pentru a oferi timp pentru service și răspuns din partea consilierului opus.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de televiziune de curte Pasul 5
    3. Propunerea dvs. a servit asupra unui avocat opus. În termen de 24 de ore de la data depunerii propunerii dvs., trebuie să aveți o copie a mișcării dvs. și a tuturor documentelor conexe servite la sfatul opus. Serviciul de obicei poate fi completat prin livrare de mână sau prin trimiterea documentelor care utilizează corespondență certificată cu primire returnată solicitată.
  • Dacă utilizați poștă certificată, va trebui să completați și să depuneți o dovadă a formularului de service cu funcționarul.
  • Dacă alegeți să aveți mâna dvs. de mână livrată de un deputat al unui șerif (un u.S. Mareșalul din Curtea Federală) sau o companie privată care deservește o companie, ele vor completa în mod obișnuit dovada formularului de servicii și o vor lua la grefier pentru dvs.
  • Imaginea intitulată apare pe un spectacol de televiziune de curte Pasul 2
    4. Evaluați răspunsul consilierului opus. Sfatul opus are o scurtă perioadă de timp - de obicei aproximativ 10 zile - pentru a depune un memorandum de opoziție în mișcare. Dacă nu este depusă nicio opoziție, judecătorul poate anula audierea și poate acorda propunerea de neplată.
  • Termenul limită de depunere a unei opoziții poate fi măsurat de la data ședinței, mai degrabă decât data serviciului. De exemplu, Curtea poate solicita opoziția depusă cu cel mult 21 de zile înainte de data ședinței.
  • Dacă sfătui se opune dosare un memorandum de opoziție, acest document va fi servit la dvs. așa cum ați servit mișcarea. Citiți-o cu atenție și asigurați-vă că înțelegeți argumentele ridicate, pentru că va trebui să le contragă în ședință dacă doriți ca judecătorul să vă acorde mișcarea.
  • Nu vi se cere să răspundeți în scris în memorandumul de opoziție. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți acest lucru, notați termenul limită pentru un răspuns în timp util, care de obicei este la numai câteva zile după primirea memorandumului de opoziție.
  • Răspunsul dvs. nu poate introduce noi fapte sau probleme. Acesta poate conține decât materie care se referă la memorandumul de opoziție depus de sfatul opus.
  • Partea 3 din 3:
    Participând la audiere
    1. Imagine intitulată Fii un avocat corporativ Pasul 2
    1. Apar la tribunal pe data de auzi. Presupunând că judecătorul nu a anulat audierea, trebuie să apară în instanță personal pentru a vă prezenta argumentul cu privire la motivul pentru care noua parte ar trebui să fie legată în cazul.
    • Țineți minte că, dacă nu vă prezentați, judecătorul nu vă va acorda de obicei mișcarea. Dacă auzul este încă programat, ați putea apărea pentru asta.
    • Judecătorul poate anula auzul dacă nu există nici o opoziție față de mișcarea dvs. sau dacă el sau ea citește documentele și decide argumentul oral nu este necesar.
    • Asigurați-vă că ajungeți la tribunal cu cel puțin o jumătate de oră înainte de momentul în care auzul dvs. este programată, astfel încât să aveți timp să treceți prin securitatea de intrare și să găsiți sala de judecată corectă.
    • Când ajungeți la sala de judecată, luați un loc în galerie. Judecătorii au de obicei "zile de mișcare" în care au auzit mișcări în multe cazuri diferite în aceeași zi, astfel încât aceasta poate dura ceva timp înainte ca mișcarea dvs. să fie chemată.
  • Imagine intitulată Fișierul Un proces civil Pasul 19
    2. Prezentați argumentul dvs. în favoarea îmbinării. Când se numește cazul dvs., indicați că sunteți prezent și sunteți gata să vă argumentați mișcarea. Judecătorul vă va suna în fața sălii de judecată atunci când este timpul să vă prezentați.
  • Din moment ce este mișcarea voastră, de obicei veți vorbi mai întâi. Descrieți punctele ridicate în memorandumul dvs. pentru a argumenta în favoarea aderării la noua parte.
  • Punctele pe care le stresați vor diferi în funcție de faptul dacă solicitați îmbinarea este necesară sau permisivă.
  • Dacă revendicați că este necesar, iar sfatul opus a depus un memorandum de opoziție, înțelegeți că vă confruntați cu riscul pe care judecătorul le poate respinge cazul în întregime. Acest lucru se întâmplă de obicei dacă judecătorul constată că aderarea la cealaltă parte este într-adevăr necesar, dar că instanța nu are jurisdicție asupra acelei persoane.
  • Pentru a vă salva procesul în acel exemplu, trebuie să fiți capabil să dovediți că instanța are jurisdicție asupra noii partide sau că noul partid este dispus să renunțe la orice obiecții jurisdicționale pe care le pot avea.
  • Imagine intitulată Fișier Un proces civil Pasul 3
    3. Ascultați argumentul opoziției celuilalt. Odată ce ați terminat prezentarea, sfatul opus va fi rugat să explice de ce cealaltă parte se opune să se alăture noii partide la acțiune.
  • Să acorde atenție și să ia note dacă se spune că doriți să vă conferiți. Judecătorul vă poate oferi o oportunitate de a răspunde sau "Rebut" Orice dovezi sau informații introduse de consilierul opus.
  • Evitați întreruperea procedurilor sau întreruperea atunci când cealaltă parte vorbește. Dați-le șansa de a-și face argumentul așa cum ați avut ocazia să faceți a ta.
  • Imaginea intitulată Achiziționați o mașină CPAP Pasul 4
    4. Primi decizia judecătorului. După ce au auzit de ambele părți, judecătorul va decide dacă să vă acorde mișcarea. Dacă propunerea dvs. este acordată, judecătorul va semna de obicei ordinea propusă pe care ați trimis-o împreună cu mișcarea și memorandumul.
  • Dacă se adaugă noua partid în cauză, este posibil să fiți responsabili pentru a obține copii ale documentelor celor care au fost depuse anterior.
  • Rețineți că, de acum înainte, orice documente pe care le depuneți la Curte trebuie să fie servite la toate părțile la caz, inclusiv noul partid pe care tocmai l-ați alăturat.
  • Dacă judecătorul decide să nu-ți acorde mișcarea, cazul dvs. poate continua așa cum a fost sau judecătorul poate decide cazul dvs. să fie respins.
  • Dacă judecătorul vă reamintește cazul, deoarece un partid necesar nu a putut fi legat, de obicei, trebuie să refigneze procesul într-o instanță care are competență asupra tuturor părților la acest caz. Acest lucru poate însemna că, de exemplu, trebuie să luați un caz inițial depus în instanța de stat și să îl reluați în instanța federală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar