Cum să devii un judecător

Drumul de a deveni un judecător este unul de lungă durată, dar poate duce la o carieră plină de satisfacții în domeniul judiciar. Dacă aveți o pasiune pentru corectitudine și justiție, devenind un judecător poate fi alegerea potrivită pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor educaționale
  1. Imaginea intitulată deveni un judecător pas 1
1. Obțineți o diplomă de licență de la o universitate de 4 ani. Pentru a vă pregăti pentru a intra într-o școală de drept de top, participați la cea mai bună universitate posibilă. Școlile Ivy League, cum ar fi Harvard, Yale și Princeton vă vor pregăti bine pentru școala de drept.Cu toate acestea, școlile de drept de prestigiu acceptă adesea studenții din instituții de licență mult mai mici.Asigurați-vă că participați la activități extracurriculare, cum ar fi dezbaterea și pregătirea bine pentru LSAT, sunt cele mai importante lucruri de reținut în timp ce câștigați diploma de licență.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 2
    2. Nu există cerințe majore specifice, dar mulți solicitanți de școală de drept au licență de arte (BA) grade la subiecte precum știința politică, sociologia, istoria, afacerile și economia. Fiecare disciplină are aplicarea în domeniul legii și, prin urmare, rolul dvs. viitor ca judecător. Cu cât sunt mai riguroase cursuri de licență, cu atât mai bine pregătit veți fi pentru școala de drept.
  • Performanța dvs. în colegiu va determina dacă sunteți acceptat în școala de drept, deci obțineți cele mai înalte grade posibile. Atribuțiile complete prompt, țineți cont de citirea dvs. și studiați în mod adecvat pentru examene.
  • Obțineți experiență în lumea reală, completând un stagiu la o firmă de avocatură în timpul anilor dvs. de licență. Cu cât vă familiarizați mai repede cu lumea legală, cu atât mai bine.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 3
    3. Aplicați la școala de drept. Este nevoie de mulți ani pentru a vă deplasa spre o judecă, astfel încât să doriți să participați la școala de drept de îndată ce absolvi de la colegiu. Aplicați la școlile de drept de top din zonele în care ați putea dori să practici în cele din urmă legea.
  • Ace testul de admitere la școală de drept (LSAT). Este important să înscrie cât mai mult posibil. Concurența pentru intrarea în școala de drept este notoriu înaltă, și chiar mai mult la cele mai bune școli de drept din țară. Oamenii care continuă să fie judecători sunt de obicei marcari de top.
  • Luați în considerare înscrierea pentru un curs de pregătire LSAT sau angajarea unui tutore privat pentru a vă ajuta să excelezi și să primiți un scor de top.
  • Dacă sunteți nemulțumit de scorul dvs. LSAT, puteți lua testul din nou înainte de a aplica la școala de drept.
  • Scrieți declarații personale inteligente, interesante. Abilitatea de a cerceta, scrie și gândi analitic este cheia școlii de drept. Arătați că sunteți un candidat de top prin punerea multor timp și gândiți-vă în declarațiile dvs. personale și scrierea probelor.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 4
    4. Școala de drept complet. Majoritatea școlilor de drept oferă un program de 3 ani, iar după finalizare primiți un diverse doctor Juris. Nu vă lăsați angajamentul de a obține note bune și de a fi în vârful clasei dvs. acum - va trebui să ieșiți din colegii dvs. ca unul dintre cei mai buni dacă doriți să aterizați o slujbă de prestigiu după școală.
  • În timpul primului an de școală de drept, elevii învață fundamentele legii, cum ar fi procedura civilă, contractele și delictele. În următorii doi ani, sunt oferite cursuri elective în domenii de drept specializate, cum ar fi dreptul familiei și legea fiscală.
  • Este esențial să obțineți experiență de lucru cu avocații în timp ce sunteți în școala de drept. Creați o întâlnire cu biroul de servicii de carieră la școala dvs. pentru a afla despre oportunitățile de stagiu în zona dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 5
    5. Trece un examen de bar. Examenul Bar este un test conceput de Asociația Baroului American pentru a determina dacă un candidat este calificat să practice legea în jurisdicția sa.Fiecare stat are propriul examen de bar și va trebui să treci examenul în statul în care doriți să practicați. Examenele de bare din diferite state variază în funcție de nivelul lor de dificultate și de ratele de trecere / eșec.
  • Înscrieți-vă într-un curs de pregătire a barului. Există câteva programe diferite pentru revizuirea barului, dintre care cele mai populare sunt Barbri și Kaplan.
  • Luați bara cât mai curând posibil după absolvirea școlii de drept, astfel încât informațiile să fie proaspete. Dacă nu treceți bara prima dată când o luați, puteți încerca din nou.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un judecător pasul 6
    1. Lucrează ca avocat. Judecătorii trebuie să lucreze ca avocați înainte de atingerea unui judecător. Avocații reprezintă clienți în fața unei instanțe și în alte proceduri judiciare pentru a soluționa litigiile și a proteja interesele clienților acestora.
    • Există o varietate de domenii pe care un avocat le poate specializa, inclusiv dreptul de imigrare, dreptul corporativ, dreptul fiscal, dreptul la drepturile civile, dreptul de mediu și dreptul de proprietate intelectuală. Alegeți un câmp pe care sunteți pasionat.
    • Când începeți pentru prima oară, aplicați pentru posturile de drept de intrare la firmele și birourile din statul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 7
    2. Petreceți mult timp în sala de judecată. Fiind un procuror sau un avocat guvernamental, oferă o șansă unică de a deveni familiarizați cu modul în care operează banca. Dacă sunteți atrași de această setare și preferați să vă petreceți timpul în fața unui judecător, mai degrabă decât să faceți cercetări juridice, urmărirea unei poziții ca judecător poate fi alegerea potrivită pentru dvs.
  • Nu este obligatoriu ca procurorul să devină judecător, dar majoritatea persoanelor care aplică și sunt numite la judecătoare au o mulțime de procuratură.
  • Timpul de petrecere în sala de judecată este, de asemenea, benefic pentru că oferă judecătorilor permanenți și altor persoane ale căror sprijin puteți avea nevoie de șansa de a vă cunoaște. Faceți tot posibilul pentru a deveni o prezență obișnuită, de înaltă profil în sistemul dvs. local.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător pasul 8
    3. Pregătiți-vă că sunteți un judecător bun. Calea de a obține o judecă este mai mult decât networking-ul în partea de sus. Este la fel de important să se perfecționeze și să afișeze trăsăturile pe care trebuie să le luați pe autoritatea și onoarea de a avea puterea de a lua decizii legale dure.
  • Să fie respectuos față de asistenții judiciari, reporterii instanței și sfatul opus. Treaba dvs. ca avocat este de a avansa justiția, nu de a perturba procedura de judecată de dragul dvs. de a vă promova propria carieră.
  • Afișați demnitatea și răbdarea sub stres. Dacă vă pierdeți temperamentul sau dezvăluiți o părtinire neloială în timpul unui moment încălzit, nu veți fi luați la fel de serios ca un candidat judiciar când vine timpul să se aplice.
  • Dezvoltați empatia pentru o gamă largă de oameni. În calitate de judecător, va trebui să fiți un bun ascultător pentru oamenii din toate categoriile vieții. Fiecare persoană merită aceeași atenție deosebită, echilibrată, legală și justă și este responsabilitatea dvs. de a livra acest lucru.
  • Partea 3 din 3:
    Urmărirea unui judecător
    1. Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 9
    1. Aplicați pentru o judecă în statul dvs. Candidații solicită doar judecăți printr-o comisie de nominalizare judiciară sau pot fi recomandate de senatori sau de alți politicieni. Oricum, candidații trebuie să treacă printr-un proces de aplicare îndelungat. La sfârșitul procesului, aceștia pot fi aleși sau desemnați să lucreze ca judecători, în funcție de jurisdicție.
    • Judecătorii federali, de stat și locali au termeni de birou fix sau regenerabili, în timp ce unii judecători federali sunt numiți în termeni de viață.
    • Fiți gata să dezvăluiți informații personale în aplicația dvs. Greșelile din trecut ale unui judecător sunt întotdeauna dezvăluite și, uneori, sunt rechis în presă. Veți fi întrebat despre implicarea dvs. în procesele anterioare, tratamentul sau consilierea pe care ați primit-o pentru abuzul de substanțe și așa mai departe.
    • Trimiteți o cerere de asociații de bare. În plus față de solicitarea unui judecător prin intermediul Curții Supreme de Stat, este necesar să fie evaluată de asociațiile de bare care ar putea fi luarea deciziilor judiciare influente. Asociațiile de bare au puterea de a recomanda sau de a alege să nu vă recomandăm pentru o judecă, astfel încât aceste cereri ar trebui luate în serios.
    • Aplicați mai mult de o dată. Majoritatea oamenilor nu obțin o judecă la prima încercare. De fapt, în lipsa primei timpuri este aproape considerată a fi o condiție prealabilă pentru a obține în cele din urmă un judecător. Treceți din nou prin procesul de aplicare, continuând să vă sprijiniți de la judecători și să vă arătați talentul și calificările în sala de judecată.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 10
    2. Cunoașteți judecătorii din districtul dvs. În afară de a avea o aplicație amănunțită, bine scrisă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă îmbunătăți șansa de a obține o judecă este să cunoașteți judecătorii. Ei vor avea mai multe șanse de a sprijini un candidat pe care îl cunosc și îl vor respecta.
  • Continuați să apariți în instanță, astfel încât judecătorii să se obișnuiască cu prezența dvs. Argumentează mișcările și încercați cazurile cât mai des posibil.
  • Participați la conferințe, întâlniri și alte evenimente în care aveți șansa de a vorbi unu-la-unu cu judecătorii.
  • Sprijiniți alte persoane, așa că vă vor sprijini. Nu vă așteptați să câștigați sprijinul oamenilor fără a pune eforturi pentru a le ajuta să reușească, de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 11
    3. Câștiga alegeri. În funcție de judecătorul pe care îl urmăriți, este posibil să fiți ales, mai degrabă decât numit, pentru rolul. În unele cazuri, puteți câștiga o întâlnire temporară cu înțelegerea pe care o veți conduce în poziția de judecător de ședință. În orice caz, trebuie să acționați ca parte a unui partid politic și să conduceți o campanie pentru a obține sau a păstra scaunul.
  • Fi o persoană oameni. Rularea pentru un birou judiciar electiv este ca și cum ați fi alergat pentru alte birouri politice - trebuie să aveți o persoană publică atrăgătoare care face ca oamenii să vrea să voteze pentru dvs.
  • Ridicați bani. Toate campaniile implică creșterea suficientă a banii pentru a vă face un concurent viabil. Acest lucru nu este ușor de făcut, dar este absolut necesar.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător Pasul 12
    4. Completați formarea necesară. Odată ce ați fost ales sau numit, va trebui să completați anumite programe sau seminarii de formare introductive înainte de a începe să practici ca judecător. Stagiarii pot participa la studiile judiciare, revizuirea publicațiilor legale și exerciții complete online. Formarea poate continua pe tot parcursul carierei dvs. pentru a vă asigura că sunteți informat despre ultimele modificări ale legii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Inculpatul este nevinovat până când se dovedește vinovat.
  • Rata de creștere a locurilor de muncă așteptată pentru judecători între 2010 și 2020 este de 7%.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar