Cum să finalizați probațiunea la începutul texasului

În Texas, un judecător poate încheia perioada de probă a unei părți la începutul unor situații. Articolul 42.12, secțiunea 20 din Codul de procedură penală oferă judecătorilor discreție pentru a acorda propuneri pentru încetarea anticipată a probațiunii. Decizia este în întregime până la judecător, și nu există nicio cerință ca un judecător să acorde o moțiune de a pune capăt probațiunii timpurii. Cu toate acestea, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă prezenta cazul mai favorabil pentru a obține încetarea anticipată a probațiunii în Texas.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătirea pentru terminarea anticipată
  1. Imaginea intitulată Supraviețuiește o noapte în pasul de închisoare 1
1. Faceți suficient timp în închisoare. Înainte de a putea obține o terminare anticipată a probațiunii dvs., trebuie să vedeți dacă sunteți eligibil pentru această opțiune. Pentru a fi eligibil pentru terminarea anticipată, trebuie să fi completat fie 33%, fie 2 ani de probă, oricare dintre acestea este mai scurtă.
  • De exemplu, dacă perioada totală de probațiune a fost de 10 ani, ați putea solicita o reducere în 2 ani, deoarece 33% din finalizare ar fi în 3.3 ani.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 18
    2. Examinați-vă infracțiunile. În Texas, cele mai multe infracțiuni se califică pentru o reducere a probațiunii. Cu toate acestea, există anumite infracțiuni care duc la probațiune nu sunt eligibile pentru o reducere a timpului de probațiune. Nu există nicio modalitate de a vă reduce perioada de probă dacă sunteți în probațiune pentru orice infracțiune care necesită înregistrarea ca infractor sexual, crimă, crimă de capital, indecență cu un copil, răpire agravată, agresiune agravată sau jaf agravat.
  • De asemenea, nu puteți obține o probă redusă dacă ați fost condamnați că conduceți în timp ce este intoxicat, conducerea în timp ce este intoxicat cu un pasager de copii, zboară un avion în timp ce este intoxicat, cu barca în timp ce este intoxicat, asamblarea sau operarea unui parc de distracții în timp ce este intoxicat, asaltul de intoxicare sau de intoxicare.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 12
    3. Lucrați cu ofițerul dvs. de probațiune. Ofițerul dvs. de probațiune vă poate ajuta să vă atingeți scopul de încetare anticipată. Au o conversație onestă cu ofițerul dvs. de probațiune. Spuneți-vă ofițerului de probă Politic în avans că doriți să faceți tot ce este necesar pentru a pune capăt probațiunii cât mai repede posibil. Întreabă-l ceea ce crede că ar trebui să faci pentru atingerea acestui obiectiv și apoi să faci ceea ce sugerează.
  • Asigurați-vă că sunteți la curent cu plățile de restituire sau alte taxe comandate. Acest lucru vă va ajuta să arătați mai bine în ochii curții și să vă arătați ofițer de probațiune că meritați să vă lăsați mai devreme.
  • Înainte de auzul dvs., este probabil ca ofițerul dvs. de probațiune să vadă să vă intervieveze pentru a înțelege pe deplin unde vă aflați în reabilitarea dvs. Asigurați-vă că nu vă mințiți. Spune-i totul în istoria ta care ar putea veni la audiere.
  • Doriți să arătați cât de mult ați schimbat și cât de remușcări sunteți despre crima dvs. Arătați ofițerului de probă pe care l-ați învățat din trecutul dvs. și sunteți acum o persoană mai bună. Nu-l puneți pe gros, cu toate acestea. Fii sincer cu cât de departe ai venit ca persoană de la arestarea ta.
  • Imaginea intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 3
    4. Consultați un avocat. Texas este cunoscut pentru a fi dur la crimă, iar mulți judecători nu încearcă cu ușurință probațiunea cuiva mai devreme. Cu toate acestea, având un avocat poate crește foarte mult șansele de a vă reduce probațiunea. Un avocat local de apărare va avea relații cu judecătorii și va cunoaște cel mai bun mod de a vă prezenta cazul.
  • În plus, un avocat se poate asigura că ceva prezentat Curții în numele dvs. respectă procedura de stat.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 13
    5. Depune o mișcare de a termina. Dacă aveți un avocat, adresați-vă avocatului să depună o moțiune pentru a vă termina probațiunea. Nu există nici o formă pentru această mișcare, dar avocatul dvs. va cunoaște informațiile care ar trebui incluse. Dacă nu aveți un avocat, puteți cere ofițerului dvs. de probațiune să vă trimită dosarul înapoi judecătorului pentru o audiere de încetare timpurie.
  • Odată ce judecătorul a văzut dosarul dvs. și a verificat că sunteți eligibil pentru încetarea timpurie, veți fi contactat pentru a programa o audiere.
  • Metoda 2 din 2:
    Înțelegerea considerațiilor într-o audiere pentru terminarea anticipată
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 25
    1. Cunoaște rolul judecătorului. Decizia de a rezilia probațiunea se află în mâinile judecătorului. În această audiere, judecătorul va determina dacă va acorda propunerea dvs. sau nu se bazează pe dovezile și mărturia dată.
    • Va fi procuror la ședința voastră, deoarece judecătorul este obligat să o informeze că o audiere este ținută pentru cazul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o bună dezbatere 1
    2. Auziți opinia ofițerului de probațiune. În cadrul ședinței, judecătorul va considera opinia ofițerului de probațiune. Opinia lui este o opinie foarte importantă, deoarece el petrece cel mai mult timp cu tine și știe mai multe despre cazul dvs. particular decât oricine. Considerația majoră pe care judecătorul îl va căuta este recomandarea ofițerului de probațiune pentru încetarea timpurie. Dacă o face, asta va cântări foarte mult în favoarea ta.
  • Dacă ofițerul de probațiune se opune în mod activ încetării timpurii, judecătorul este foarte puțin probabil să nu fie de acord cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii o bună dezbatere
    3. Ascultați părerea Procuraturii. Procurorul are opțiunea de a fi în ședință și poate obiecta la încetarea anticipată a probațiunii. Este neobișnuit ca ofițerul de probațiune și procurorul să nu fie de acord cu privire la aceste chestiuni, dar se întâmplă.
  • Judecătorul vă revizuiește cazul, dar probabil că nu cunoaște fiecare detaliu. Pentru a obține cea mai completă imagine posibilă a cazului dvs., el ascultă ofițerul de probațiune și declarațiile și recomandările procurorului care sunt date pe baza cunoștințelor lor superioare despre circumstanțele și cazurile dvs.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 6
    4. Gândiți-vă la revizuirea performanței dvs. Judecătorul va lua în considerare performanța dvs. în timp ce ați fost în stare de probă. Acest lucru este raportat Curții de către ofițerul dvs. de probațiune. Judecătorul va dori să știe dacă ați transmis toate testele de droguri, ați terminat toate clasele în timp util și ați făcut serviciul comunitar.
  • Alți factori care ar putea fi incluși în această categorie sunt atitudinea și cooperarea cu ofițerul dvs. de probațiune.
  • Aceasta include și istoria dvs. penală anterioară. Judecătorii sunt mai puțin probabil să comande terminarea anticipată pentru dvs. dacă sunteți un infractor repetat.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    5. Examinați conformitatea dvs. de probațiune. Judecătorul va examina este că ați rămas în conformitate cu sentința de probațiune. Vrea să se asigure că ați urmărit scrisoarea legii până la acest punct. El va lua în considerare dacă ați făcut toate plățile necesare sub propoziția dvs. de probațiune. Acestea includ amenzi, taxe, costuri de judecată și penalități.
  • Dacă nu ați făcut toate plățile necesare, judecătorul nu vă va acorda mișcarea. Codul de procedură penală din Texas, articolul 42.12 Secțiunea 20 (b)
  • Imagine intitulată Obțineți suportul pentru copii Pasul 24
    6. Reaplicați dacă este necesar. Dacă judecătorul neagă cererea dvs. de încetare anticipată, este obligat să dea o declarație scrisă de ce ați fost refuzat. El vă va spune, de asemenea, ce puteți face pentru a termina probațiunea. Ar trebui să respectați instrucțiunile judecătorilor, apoi aplicați pentru a termina din nou probațiunea.
  • Ar trebui să faceți acest lucru numai dacă ați făcut ceea ce vă cere acest judecător să faceți. Codul de procedură penală din Texas, articolul 42.12 Secțiunea 20 (b)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar