Cum se modifică un decret de divorț

Deși un decret de divorț este ordinea finală a unui judecător, termenii săi pot fi modificați în două situații. Dacă credeți că judecătorul a ajuns la o decizie greșită cu privire la orice aspect al divorțului dvs., aveți posibilitatea de a face apel la decizia unei instanțe superioare, cu condiția să faceți acest lucru într-o fereastră îngustă de timp după emiterea decretului dvs. de divorț. Pe de altă parte, dacă se schimbă ceva după finalizarea decretului, care afectează anumite aspecte ale divorțului, este posibil să puteți depune o moțiune pentru a modifica decretul pentru a acomoda aceste circumstanțe schimbate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Depunerea unei mișcări de modificare
  1. Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 1
1. Găsiți formularele corecte. Majoritatea instanțelor oferă un formular pentru modificările Decretului de divorț. Mai ales în cazurile care implică copii, modificările sunt comune, deoarece circumstanțele se schimbă.
  • Rețineți că, după ce a trecut perioada de apel, nu puteți avea divizarea proprietății modificate. Cu toate acestea, orice obligații sau responsabilități în curs de desfășurare, cum ar fi sprijinul copiilor, sprijinul pentru soșe sau vizitarea copilului, sunt supuse modificării dacă circumstanțele se schimbă.
  • Este posibil să trebuiască să utilizați o formă diferită în funcție de indiferent dacă doriți să modificați custodia și vizitarea, suportul pentru copii sau suportul de soț.
  • Du-te la site-ul Curții în care a fost audiat și a fost audiat cazul dvs. original de divorț și a vedea dacă există formulare de modificare pentru a descărca. De asemenea, puteți găsi formulare de hârtie la biroul funcționarului.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 2
    2. Proiect de mișcare. Pentru a avea un decret de divorț modificat, trebuie să demonstrați că a existat o schimbare semnificativă în circumstanțe, deoarece a fost introdus decretul.
  • De exemplu, dacă fostul dvs. soț / soție a primit recent o promovare și ar trebui să plătească mai mult sprijin pentru copii ca rezultat, puteți avea Decretul de divorț modificat pentru a ține cont de această modificare. În unele state, cum ar fi Alabama, regulile judecătorești stabilesc o prezumție reluabilă că sprijinul pentru copii ar trebui modificat dacă noua sumă calculată prin orientările de sprijin pentru copii variază mai mult de 10% din suma inițială.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 3
    3. Semnați mișcarea în prezența unui notar. Dacă faceți declarații factuale în mișcarea dvs., ar trebui să o semnați în fața unui notar public.
  • Dacă nu știți de unde să găsiți un notar, să verificați și să vedeți dacă banca dvs. oferă servicii notariale gratuite clienților săi. De asemenea, puteți găsi notari la unele companii private, cum ar fi companiile de check-încasare sau în tribunal.
  • Aproape fiecare aspect al suportului copiilor sau al suportului și a vizitei de soț poate fi modificat. Dacă sunteți cel care depuneți mișcarea de modificare, depinde de dvs. să dovediți că schimbarea este suficient de mare pentru a solicita ca decretul să fie schimbat pentru ao adapta.
  • De exemplu, să presupunem că decretul dvs. original a venit copiii dvs. să vă viziteze în fiecare weekend. Cu toate acestea, angajatorul dvs. este pe punctul de a vă transfera la o nouă plantă la 500 de mile depărtare, ceea ce ar face o astfel de călătorie frecventă pentru perioade atât de scurte de timp neaseparabile. În aceste condiții, un judecător ar putea fi dispus să introducă o modificare cu un program mai rezonabil de vizitare.
  • Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 4
    4. Asamblați mișcarea și faceți copii. Odată ce ați semnat mișcarea, asamblați-l și toate atașamentele și faceți suficiente copii pentru a trimite unul la fostul dvs. soț și păstrați cel puțin unul pentru înregistrările dvs.
  • Includeți orice documente proveniente ca atașamente. De exemplu, dacă solicitați suma suportului pentru copii să fie modificată deoarece ați schimbat locurile de muncă și aveți o schimbare semnificativă a veniturilor, puteți atașa copii ale stubsului Paycheck.
  • De asemenea, trebuie să atașați o copie a decretului original al divorțului.
  • Asigurați-vă că aveți un certificat de serviciu și o notificare a audierii. Aceste forme sunt, de obicei, disponibile în același loc în care aveți formularele pentru mișcarea dvs.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 5
    5. Fișier de mișcare. Luați originalele și copiile biroului grefier al instanței, care a emis decretul dvs. de divorț și depuneți-vă propunerea de a modifica.
  • Funcționarul va ștampila originalele și copiile "Filed" cu data după ce ați plătit taxa de depunere, de obicei în jur de 100 USD.
  • De asemenea, funcționarul va programa o dată și ora pentru auzul dvs. și va include acest lucru cu privire la avizul de auz atașat la mișcarea dvs.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 6
    6. Serviți fostul dvs. soț. După ce a fost depusă mișcarea dvs., trebuie să trimiteți copii soțului dvs. pentru a vă oferi o notificare a cererii dvs. de modificare și a ședinței programate.
  • Puteți contacta departamentul Sheriff sau un proces privat care deservește compania pentru a servi lucrările în persoană sau puteți să le trimiteți poștă electronică.
  • Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 7
    7. Să participe la conferințe de mediere sau de pre-încercare, după cum este necesar. O moțiune de modificare poate deveni la fel de lungă și formală ca o încercare de divorț în sine. Din acest motiv, multe jurisdicții vă solicită să completați medierea sau să participați la o conferință pre-proces înainte ca moțiunea să fie audiată de un judecător.
  • Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 8
    8. Apar în instanță pentru auzul dvs. Dacă fostul dvs. soț / soție continuă să conteste cererea dvs. de modificare sau altfel nu puteți ajunge la un acord, un judecător va auzi propunerea dvs. și va lua o decizie finală cu privire la modificarea decretului.
  • Ajungeți la tribunal devreme, astfel încât să aveți destul timp să parcați și să treceți prin securitate. Îmbrăcați conservator și profesional și aduceți copii ale tuturor documentelor pe care le-ați depus împreună cu orice martori sau dovezi pe care doriți să le prezentați.
  • În instanță, creșteți atunci când numele dvs. este numit și vorbiți numai judecătorului. De când ați depus mișcarea, veți avea ocazia să vorbiți mai întâi.
  • După ce ați prezentat motivele pentru care credeți că decretul ar trebui modificat, judecătorul va oferi ex-soțului posibilitatea de a-și prezenta partea ei. Nu vorbi direct cu ea sau nu-i întrerupeți doar judecătorul.
  • După ce au auzit ambele părți și a oricărui martori, judecătorul va emite hotărârea sa definitivă asupra mișcării dvs. Puteți primi comanda finală în acea zi sau poate fi trimisă mai târziu.
  • Metoda 2 din 2:
    Depunerea unui recurs
    1. Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 9
    1. Determinați dacă vă calificați pentru a face apel. Aveți o perioadă scurtă de timp, de obicei 30 de zile, după ce decretul dvs. este introdus pentru a face apel la o parte din decizia judecătorului.
    • Oricare soț / soție poate contesta decizia instanței de judecată la o instanță de apel.
    • Un apel se transformă în timpul procesului, nu ceea ce sa întâmplat de la proces. Nu puteți introduce noi fapte sau dovezi în apel - vă certați doar că decizia judecătorului de studiu a fost incorectă pe baza informațiilor pe care le-a avut la acea vreme.
    • Rețineți că acordurile de decontare nu pot fi atacate, deoarece amândoi ați fost de acord cu termenii. Este posibil să puteți modifica acordul dacă circumstanțele s-au schimbat.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 10
    2. Luați în considerare angajarea unui avocat. Chiar dacă nu ați avut un avocat, vă reprezintă în proces, practica de apel este considerabil mai complicată decât practica procesului, iar deciziile de divorț sunt rareori răsturnate în apel.
  • Dacă ați avea un avocat, ea poate fi dispusă să continue să vă reprezinte, sau vă poate face referire la un alt avocat care se specializează în apeluri.
  • Argumentele de apel se concentrează în mod obișnuit pe chestiuni de interpretare juridică, mai degrabă decât litigiile factuale. Judecătorii de apel, în general, nu vor ghici să ghicească concluziile factuale ale judecătorului de judecată.
  • Un avocat vă va asigura că aveți motive solide de apel și că toate documentele necesare sunt depuse înainte de orice termen limită.
  • Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 11
    3. Proiectarea scurtei apelurilor. Secțiunea de apel conține argumentul dvs. legal cu privire la motivul pentru care decizia judecătorului tribunalului a fost greșită și ar trebui să fie respinsă.
  • Spre deosebire de petiția inițială de divorț, probabil că nu veți găsi formulare pentru a completa o scurtă descriere. S-ar putea să fiți în măsură să găsiți betoane depuse în alte cazuri din aceeași instanță de utilizat ca ghiduri.
  • În mod obișnuit, o scurtă descriere susține că judecătorul a făcut o greșeală fie în aplicarea, fie interpretarea legii - nu că judecătorul a făcut o greșeală de fapt. De exemplu, dacă instanța a concluzionat că venitul dvs. total a fost de 100.000 de dolari pe an, nu puteți face apel la această concluzie factuală. Cu toate acestea, în cazul în care judecătorul a ajuns la această concluzie, deoarece el a inclus bani care ar fi trebuit să fie excluși din punct de vedere legal din venitul dvs. legal în scopul calculării sprijinului copilului sau al spovealului, aceasta ar fi o problemă de recurs.
  • Image denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 12
    4. Fișier Scurt de apel. Când vă depuneți scurt, trebuie să urmați și regulile instanței dvs. de apel "perfecţionare" recursul dvs. Acestea variază nu numai între state, ci și printre instanțele de apel din cadrul unui stat.
  • În plus față de plata unei taxe de depunere, de obicei, va trebui să depuneți o notificare de apel și să comandați o transcriere de încercare, împreună cu o comandă scrisă care solicită grefierului tribunalului să trimită instanța de judecată la Curtea de Apel.
  • Imagine denumită modificarea unui decret de divorț Pasul 13
    5. Participă la Audierea Curții de Apel. După ce instanța de apel primește toate documentele pentru cazul dvs., acesta poate deține argumente orale privind solicitarea părții. Nu se prezintă nicio mărturie sau dovezi - mai degrabă, avocații de apelare susțin cazurile pe baza înregistrării cazului la proces.
  • Odată ce argumentele sunt audiate, Curtea de Apel, care constă în mod obișnuit dintr-un grup de trei judecători, va decide dacă să accepte sau să nege apelul.
  • În majoritatea cazurilor, cu excepția cazului în care judecătorul dvs. a făcut o eroare gravă, instanța de apel va susține decretul inițial și va trebui să o urmați.
  • sfaturi

    În unele jurisdicții puteți, de asemenea, să depuneți a "Propunere de scutire de judecată" Pentru a corecta o greșeală reciprocă inadecvată de fapt sau de a găzdui descoperirea dovezilor care au existat la momentul în care a fost introdus decretul, dar a fost necunoscut la acel moment. Dacă aceasta descrie situația dvs., verificați cu grefierul cu privire la dacă puteți depune o astfel de mișcare.
  • În lumea reală, tu și fostul tău soț "modifica" Decretul dvs. oricând doriți fără implicarea instanței. De exemplu, este posibil să fiți de acord între dvs. la un program diferit de vizitare. Cu toate acestea, rețineți că aceste acorduri nu sunt executorii decât dacă depuneți o moțiune de modificare cu Curtea în care divorțul a fost acordat.
  • Dacă fostul dvs. soț nu este de acord cu modificările propuse, luați în considerare medierea ca o modalitate mai ușoară și mai puțin costisitoare de a ajunge la un acord înainte de a se angaja într-o bătălie de modificare contestată.
  • Avertizări

    În timp ce este destul de comun să solicitați o modificare a custodiei, a sprijinului pentru copii sau a acordurilor de sprijin pentru spoturi, instanțele sunt reticente în a modifica termenii acordurilor diviziei de proprietate. În unele state, aceste modificări sunt interzise. În statele în care este permisă, modificarea de obicei trebuie solicitată în termen de 30 de zile de la intrarea decretului divorțului.
  • Dacă decideți să depuneți un apel, rețineți că procesul poate dura mai mulți ani, mai ales dacă instanța de apel vă trimite cazul înapoi la instanța de judecată cu instrucțiuni de luat în considerare anumite probleme din nou. Ar trebui să vă gândiți serios cum va fi afectată viața dvs. prin divorțul dvs. în aer pentru această perioadă de timp.
  • Dacă depuneți o moțiune de modificare în termen de șase luni de la data finalizării decretului dvs., judecătorul va privi cu suspiciune. Deoarece este necesară o schimbare substanțială a circumstanțelor, este puțin probabil ca lucrurile să se schimbe atât de semnificativ într-o perioadă atât de scurtă de timp pentru a justifica modificarea. Unele state necesită chiar o povară mai mare de probă dacă depuneți o moțiune de modificare în primul an al divorțului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar