Cum să se ocupe de un mandat remarcabil

În U.S., Un judecător poate emite un mandat pentru arestarea dvs. din mai multe motive, inclusiv activitatea criminală sau eșecul de a apărea în instanță. Dacă credeți că poate exista un mandat remarcabil împotriva dvs. (un mandat care poate fi folosit pentru a vă menține în orice moment), este foarte important să abordați imediat situația sau să riscați să fiți arestat sau deținuți. Pentru a răspunde la un mandat remarcabil, este mai bine să contactați un avocat pentru a vă ajuta să navigați în procesul legal. Chiar dacă mandatul a fost remarcabil de mulți ani, ați putea fi arestat în orice moment. Acest articol prezintă informații privind tratarea unui mandat de arestare.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinând dacă aveți un mandat remarcabil
  1. Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 1
1. Știți ce să căutați. Atunci când se ocupă de un mandat remarcabil, vă puteți confrunta fie cu un mandat de bancă, fie un mandat de arestare. În timp ce ambele mandate solicită să fiți admiși în închisoare, motivele de bază ale mandatelor sunt diferite.
  • Un mandat de bancă este emis de un judecător și îl direcționează pe poliție să ia persoana care este numită în mandatul în custodie și în fața instanței.
  • Un mandat de bancă este în general emis, deoarece o persoană care nu a reușit să apară în instanță, a încălcat probațiunea, nu a plătit o amendă comandată sau nu a reușit să completeze serviciul comunitar sau să plătească sprijinul pentru copii.
  • Un mandat de arestare este de obicei eliberat în cazul în care poliția a demonstrat unui judecător că au suficiente dovezi pentru a aresta o persoană pentru activități criminale.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 2
    2. Să înțeleagă consecințele potențiale pentru că nu apar în instanță. Pentru o încălcare a traficului, ați primit o notificare sau o citație care să apară în instanță. Pentru o chestiune criminală, este posibil să apară în instanță în diferite etape ale unei proceduri penale, inclusiv o conferință pre-tricon, auzul, judecarea și condamnarea. În fiecare caz, dacă nu apăsați, un judecător vă poate percepe o crimă, cum ar fi eșecul sau disprețul instanței. În plus față de emiterea de către Curte a unei garanții cu banda de conducere direcționează în custodie, vă puteți confrunta cu oricare dintre următoarele:
  • Dacă sunteți găsit vinovat de eșec, puteți fi condamnat la închisoare sau obligați să plătiți amenzi.
  • Licența dvs. de conducere poate fi revocată până când apar în fața judecătorului.
  • Este posibil să vi se solicite să postați legătura sau o obligațiune pe care ați postat-o ​​anterior poate fi revocată.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 3
    3. Verificați garanțiile restante. Dacă bănuiți că ați fost emise un mandat de banc sau un mandat de arestare, puteți verifica aceste garanții la nivel local sau online, oferind următoarele informații: numele dvs. complet, vârsta aproximativă și locul în care a fost emis mandatul. Puteți efectua de fapt o căutare online, la nivel național pentru toate orașele și statele. Puteți verifica garanțiile restante în următoarele moduri:
  • Dacă cunoașteți oferta specifică care a emis mandat, mergeți la site-ul Curții și căutați secțiunea înregistrări publice. Ar trebui să puteți căuta numele dvs. acolo și să găsiți informații despre mandat.
  • Puteți să vă sunați instanța locală și să întrebați funcționarul dacă există un mandat remarcabil. Cu toate acestea, există șansa ca apelul dvs. telefonic să poată fi urmărit și folosit pentru a vă localiza.
  • În mod similar, puteți apela Curtea Federală din districtul în care credeți că un mandat poate fi emis sau căutați pe site-ul Curții pentru mandate restante.
  • Puteți găsi informații de contact pentru instanțele federale la: http: // USCOURTS.Gov / Despre-Federal-Courts / Federal-Courts-Public / Court-Website-Links.
  • Puteți găsi informații de stat cu privire la căutările de mandat gratuit la: http: // PublicRecords.OnlineSearches.com / pennsylvania-mandates.HTM
  • Există, de asemenea, site-uri web care vor efectua o verificare de mandat pentru o taxă. Verificați garanțiile remarcabile online la: https: // DMV.org / garanții.php. Ei vă vor percepe să generați un raport.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 4
    4. Examinați informațiile obținute din verificarea mandatului. Odată ce ați completat verificarea mandatului, veți dori să examinați îndeaproape toate informațiile, astfel încât să puteți decide ce să faceți în continuare. Verificarea mandatului ar trebui să vă ofere unele sau toate informațiile următoare:
  • Data infracțiunii.
  • Taxele de date au fost depuse.
  • Curtea care a emis mandat.
  • Motivul pentru care a fost emis mandatul.
  • Descrierea unei infracțiuni penale care stau la baza unui mandat de arestare.
  • Tipul de caz, cum ar fi o crimă sau o lipsă de plată a unui bilet de trafic.
  • Orice amenințe remarcabile.
  • Partea 2 din 3:
    Răspunzând la un mandat remarcabil
    1. Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 5
    1. Contactați imediat un avocat de apărare penală. Dacă știți că ați pierdut o audiere sau verificarea mandatului arată un mandat remarcabil, trebuie să contactați a Avocatul de apărare penală imediat. Un mandat remarcabil este o chestiune serioasă și nu ceva ce ar trebui să încercați să vă ocupați de cont propriu. Un avocat va cunoaște legea și procedurile pertinente și vă poate sfătui pe dvs.opțiuni. Un avocat cu experiență poate fi capabil să:
    • Contactați instanța și aranja să apară pentru o renunțare mai degrabă decât să renunțe la custodia poliției.
    • Programați o audiere pe un mandat de bancă înainte de arestare.
    • Aranja să te întorci mai degrabă decât să fii arestat.
    • Determinați valoarea oricărei creșteri de obligațiuni sau obligațiuni. O obligație este suma de bani pe care o persoană trebuie să o plătească instanței pentru a garanta că acestea apar pentru o audiere.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 6
    2. Aflați dacă avocatul local are un program Amnesty. Unele programe de amnistiere limitate ale unor programe de amnistiere limitate pentru rezolvarea garanțiilor restante. Aceste programe pot include eliminarea mandatului sau a taxelor asociate pentru a facilita ca oamenii să apară în instanță pentru a rezolva orice aspecte juridice subiacente. În general, aceste programe sunt menite să abordeze mandatele pentru nerespectarea infracțiunilor minore, cum ar fi consumul de alcool în public.
  • Verificați site-ul Procurorului District pentru aceste programe. Avocatul dvs. poate apela biroul DA pentru a vedea dacă există un program de amnistie.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 7
    3. Contactați instanța care a emis mandat. Odată ce v-ați întâlnit cu avocatul dvs., el sau ea va contacta instanța care a emis mandatul și va verifica dacă este curent și valabil. Dacă este, avocatul dvs. va discuta cu dvs. cel mai bun mod de a răspunde.
  • În verificarea valabilității unui mandat, avocatul dvs. poate investiga posibilitatea ca eșecul dvs. să fie rezultatul unei erori făcute de instanță. Curtea nu a putut să vă anunțe despre data ședinței sau ați modificat data în ultimul moment. În acest caz, avocatul va argumenta că mandatul ar trebui să fie rechemat și că trebuie să fiți eliminat de orice taxe sau amenzi legate de mandatul de bancă.
  • Partea 3 din 3:
    Rezolvarea unui mandat remarcabil
    1. Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 8
    1. Pregătiți-vă pentru arestarea dvs. O instanță poate solicita să fiți arestat înainte de a vă asculta cazul cu privire la mandatul restant. Avocatul dvs. se va întâlni cu dvs. și discutați despre procesul de a fi arestat, care poate include amprenta amprentă și fotografiată. Avocatul dvs. vă va instrui să nu faceți nicio afirmații în ceea ce privește aplicarea legii sau altora. Refuză să vorbești cu oricine fără avocatul tău prezent.
    • Dacă sunteți arestat înainte de a păstra un avocat, solicitați imediat și refuzați să răspundeți la întrebări până când vorbiți cu unul.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 9
    2. Aranjați un obligatoriu de salvare. Înainte de arestarea dvs., avocatul vă poate sugera că dvs. (sau avocat) contactați un BILL BONDSMAN. Dacă nu cunoașteți încă cantitatea de cauțiune, avocatul dvs. poate aranja ca un Bail Bondsman să fie prezent în instanță. Acest lucru vă va permite să postați imediat cauțiunea în cazul în care judecătorul atribuie cauzei dvs. cazul dvs.
  • Dacă locuiți într-o stare în care legăturile comerciale Bail sunt legale, contactați unul de îndată ce știți că aveți nevoie de el.
  • Dacă locuiți în Illinois, Kentucky, Oregon sau Wisconsin sau sunteți în sistemul federal, utilizarea legăturilor comerciale este în afara timpului. Practica este rar folosită în districtul Columbia, Maine și Nebraska.Dacă vă aflați într-unul din aceste stări sau al sistemului federal, orice legătură pe care vi se cere să plătiți va merge direct la Guvern. Dacă nu vă puteți permite cauțiunea, va trebui să aveți co-semneri să pună bani înainte în numele dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 10
    3. Negociați timpul și locul predării dvs. Dacă o instanță cere să vă predați poliției, mai degrabă decât să participați la o audiere a instanței, avocatul dvs. va face aranjamente cu privire la timpul și locul predării dvs. la poliție. Acest lucru vă poate scuti de jena unui arestat public și vă poate oferi timp pentru a face pregătirile menționate mai sus.
  • Avocatul dvs. vă poate sfătui cel mai bun moment pentru a vă întoarce la aplicarea legii pentru a minimiza timpul de închisoare înainte de a vedea judecătorul.
  • Imagine intitulată Deal cu un mandat remarcabil Pasul 11
    4. Apar în instanță. În majoritatea cazurilor, un mandat de banc poate fi soluționat numai prin apariția în instanța care a emis-o. Acest lucru necesită, în general, să vă întoarceți la aplicarea legii (după consultarea cu un avocat). Odată ce vă aflați în custodie, va fi setată o audiere și veți fi eliberați fie pe cauțiune, eliberată fără cauțiune, păstrată în custodie sau trebuie să plătiți o amendă. Odată ce ați apărut în instanță și plătiți orice amenzi sau cauțiune, mandatul de bancă va fi rechemat și va deveni inactiv.
  • Pentru a determina dacă ar trebui să fiți eliberat, o instanță consideră gravitatea infracțiunii de care sunteți acuzați.
  • Dacă un mandat de banc a fost eliberat pentru a nu plăti un bilet, judecătorul va reaminti cel mai probabil mandatul odată ce apar în instanță și plătiți biletul și / sau bine.
  • Dacă nu ați reușit să apăsați într-o audiere pentru o crimă gravă, judecătorul poate stabili o cauțiune ridicată sau, dacă sunteți considerat periculos, nu poate seta deloc Bail.
  • Dacă aveți un mandat de arestare remarcabil și vă veți întoarce, veți intra în procesul juridic penal. Veți participa la o audiere de amenajare în timpul căreia judecătorul va determina cauțiunea. În cele din urmă, puteți face față unui proces penal.
  • sfaturi

    Fiecare jurisdicție are propriile sale legi și reglementări. Urmați regulile jurisdicției în care a fost emis mandatul. Dacă locuiți într-o altă jurisdicție, cazul dvs. poate fi supus și legile acolo.
  • O instanță poate să pară favorabil pe o persoană care ia inițiativa de a rezolva un mandat înainte de a fi arestat sau reținut.
  • Chiar dacă mandatul dvs. a fost emis cu mulți ani în urmă într-un alt stat, puteți fi în continuare arestat în orice moment pentru incident sau pentru că nu răspundeți la un mandat de bancă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar